Horoscop lunar Varsator septembrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Varsator septembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În această lună ar trebui să te îngrijești mai mult de propria sănătate, să fii precaut la ce anume și cât mănânci. Este posibil să urmezi acum o nouă dietă, un nou regim alimentar sau poți lua decizia de a face mai mult sport, mișcare în natură. În partea a doua a perioadei se poate amplifica stresul și implicit insomniile, starea de tensiune fiind posibil să te confrunți cu recidivarea unor probleme mai vechi de sănătate. Horoscop Varsator septembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Vărsătorii vor fi sub puternica influență a lui Venus. Una dintre nevoile dumneavoastră cele mai esențiale este libertatea și poate de aceea sunteți nefericit în relația actuală. Din punct de vedere sexual, vă plictisiți repede, ceea ce ar putea fi o problemă serioasă într-o relație. Ar trebui să vă urmați instinctul și să vă părăsiți partenerul plictisitor.De asemenea, nu veți mai prezenta încredere, ceea ce ar putea afecta negativ relațiile cu familia și prietenii. Totuși, în septembrie, veți încânta pe toată lumea cu farmecul dumneavoastră și vor uita rapid toate greșelile pe care le faceți. Horoscop lunar Varsator septembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Varsator septembrie 2022 – prognoză

În această lună vei pune mai mult accent pe relații, parteneriate încercând să găsești starea de armonie cu cei din jur, prin intermediul comunicării deschise. Ai capacitatea de a învăța lucruri noi, de a-ți satisface curiozitatea implicându-te în noi domenii de interes, ești dornic să regăsești starea de bine, fie prin implicarea în noi relații intime, fie abordând noi domenii de interes. Ești stimulat de schimburile intelectuale din cadrul relațiilor tale dovedindu-te foarte abil, atunci când vine vorba despre implicarea în afaceri. După data de 22 simți nevoia de a călători departe de casă, de a dezvolta noi relații de prietenie cu persoane de altă naționalitate sau aflate în străinătate. Poate fi vorba și despre noi posibilități de dezvoltare personală, de înscriere la cursuri de perfecționare, urmarea unor studii universitare sau postuniversitare. În acestă lună te vei ghida după următoarea deviză: „Când atingeti iluminarea, o singura relatie nu va mai exista: relatia cu propria persoană. Odată ce ați renuntat la ea, toate celelalte relații vor fi relatii de iubire.” Eckhart Tolle

O familie

Septembrie va fi o lună de autodisciplină. Vărsătorul își va evalua viața de până acum și își va analiza atât greșelile, cât și succesele. Totuși nu te întoarce în trecut pentru prea mult timp. Privește obiectiv comportamentul tău anterior, deoarece ar putea fi foarte benefic pentru tine. În acest fel, vei putea evita repetarea greșelilor din trecut. Cu toate acestea, nimeni nu este perfect, așa că nu te pedepsi prea tare. De asemenea, nu uita de sănătatea ta, pentru că te poți îmbolnăvi din cauza stresului.

Carieră

La începutul lunii te confrunți cu neplăceri la locul de muncă, pierderi datorate neatenției sau oboselii. Există riscul să te cerți cu colegii sau gândești una și exprimi cu totul altceva și de aici pot să apară tot felul de probleme în relația cu colectivul de muncă. În preajma datei de 2 reiei anumite discuții, înțelegeri, poți reveni asupra unor proiecte profesionale care implică și investiții financiare. Ai ocazia să obții susținere financiară venită din partea partenerilor de afaceri sau a partenerului de viață în demersurile pe care le faci acum. În preajma datei de 11 ai tendința să fii prea impulsiv în relația cu partenerii și colaboratorii astfel că se recomandă prudență în deciziile pe care le iei precum și modul în care cauți să obții anumite avantaje materiale. Va trebui să dai dovadă de calm și răbdare în preajma datei de 12, atunci când este posibil să plătești taxe și impozite, un credit care trebuie achitat, o amendă sau în privința negocierilor pentru o moștenire, un partaj. Sunt benefice călătoriile peste hotare, deplasările în interes de serviciu. Comunici mult și eficient cu colegii și/sau șefii în preajma datei de 27. Sunt favorizate asocierile care te vor ajuta să concretizezi proiecte cu impact pe termen lung și beneficii financiare consistente. Te poți aștepta la beneficii financiare, demararea unor colaborări cu persoane de altă naționalitate sau cu o firmă cu capital străin, spre sfârșitul lunii.

Dragoste

Încă de la începutul lunii se poate vorbi despre propuneri venite din partea unei persoane de sex opus cunoscută prin intermediul serviciului. Nu este exclus să cedezi ispitei și astfel poți să ajungi la tot felul de probleme în relația cu colectivul de muncă. Ești dornic să experimentezi mai mult în plan erotic, sexual și astfel dai startul unei relații de amor destul de complicată. Pe de altă parte ești mult mai dispus să îți exprimi romantismul, afecțiunea față de o persoană dragă, care a rămas alături de tine la bine și la greu, de-a lungul timpului. Până la jumătatea lunii ai ocazia de a reaprinde o iubire, de a te lăsa purtat de romantism și pasiune trecând peste prejudecăți. Din data de 6 ai ocazia să dai startul unei relații sentimentale de lungă durată. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu se poate vorbi despre reale momente de romantism, afecțiune, mai mult timp petrecut împreună cu partenerul de viață. În prima parte a lunii ai ocazia să redescoperi bucuria de a fi în doi dar și starea de presiune că nu prea știi ce alegeri să faci, mai ales atunci când vine vorba despre relația cu sexul opus. În preajma datei de 16 este bine să îți păstrezi calmul și umorul și nu te grăbi să iei decizii la nervi, pe care le vei regreta ulterior. În preajma datei de 23 va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în cadrul relației de amor pentru că este posibil să intervină starea de confuzie, de nehotărâre, tendința de a te implica în mai multe relații simultan. Spre sfârșitul lunii se poate vorbi despre reactivarea unor tensiuni în relația cu persoana iubită datorită aflării unor secrete. Este recomandat să fii sincer de la început, să spui deschis care sunt dorințele și așteptările de la celălalt, ce vrei de fapt. Este o lună în care ești mult mai dispus să dai startul unei relații de lungă durată. Se recomandă însă multă prudență la ce anume și cu cine împărtășești propriile dorințe, așteptări în plan amoros întrucât ești predispus la dezamăgiri, trădări, îndeosebi în preajma datei de 29.

Horoscop Varsator septembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, nativii Vărsător au o predispoziție către cronicizarea unor afecțiuni care i-au supărat acum câtva timp și care acum se agravează, mai ales în cazul în care nu iau măsuri, nu se prezintă cu ele la medic. Dar repet, acestea sunt doar predispoziții! Nativii ar fi bine să evite neplăcerile cu sănătatea, dacă încearcă să vadă cum este să te sacrifici pentru alții.

Bani

Ziua de 2 septembrie, Luna Plină în Pești cu Soarele în Fecioară, activează axa banilor. Nativii au speranțe, sau poate chiar primesc o moștenire. Se poate să fie vorba de un credit sau de un ajutor care vine din partea familiei, a partenerului de viață, pentru achiziționarea unei case. Nu ca investiție, nu pentru valoarea ei, ci pentru a deveni căminul nativilor. Poate fi o rezolvare a unor demersuri începute cu ceva timp în urmă, chiar la unul dintre momentele de Lună Nouă! Planeta Mercur intră, în data de 5 septembrie, în zodia Balanță și nativii încep să deslușească mai bine mesajele pe care le-au primit din lumea nevăzută. Poate vă întrebați cum pot aceste mesaje să ajungă la noi? Prin vise, prin ceilalți oameni care vin cu o idee care parcă răspunde preocupărilor noastre, prin predicile preoților la care asistăm „întâmplător”, tocmai pe un subiect care ne interesează, prin propriile noastre idei care ne vin așa, deodată și care insistă în mintea noastră să fie luate în seamă. Așa se întâmplă și cu nativii Vărsător în această lună septembrie.

Relaţii

Planeta Venus își face loc și face un pas către zodia Leu, în data de 7 septembrie. Nativilor li se deschide o ușă către relaționare! Unii dintre nativi se pregătesc de nuntă. Sau au cunoscut o persoană cu care le trece prin minte, și prin inimă, că pot lega o relație de durată. Alți nativi se angajează în noi contracte, alianțe, parteneriate, care le fac mare plăcere. Sunt posibile parteneriate fie pe activități pe care nativii și le doresc de mult timp, fie cu persoane extrem de agreabile, cu care relație contractuală devine una armonioasă. Din data de 9 septembrie, când planeta Marte intră în mișcare retrogradă, nativii zodiei Vărsător trebuie să renunțe la vacanță, să renunțe la ceea ce își propuseseră să facă cu familia în perioada care urmează. Doreau să practice un hobby, de exemplu. Poate nativii au dorit să reia legătura cu o persoană cu care, la un moment dat, au împărțit căminul, pe care au iubit-o cu patos. Dar vin mesaje, probleme, sunt deplasări de făcut și acest lucru este amânat. Nativii devin irascibili. Poate își amintesc de scene mai puțin plăcute, trăite cu persoana iubită, cu atitudini impulsive pe care acum, conștientizându-le, le pot evita. Luna Nouă în Fecioară din 17 septembrie, în opinia astrologului zodiacool.ro, poate însemna un început frumos în studierea științelor oculte. Un început bun în aflarea unor taine. Căutarea unor calități ascunse în profunzimea ființei nativilor Vărsător. Dar mai poate însemna și începutul unor relații erotice tainice, o noutate în viața intimă a nativilor. Data de 22 septembrie este momentul în care Soarele intră în zodia Balanței. Nativii trag concluzii. Și, pe baza acestor concluzii, mai fac un pas în evoluția lor morală. Nativii își creionează strategiile pentru viitorul apropiat. Echilibrul în tot ce va urma este esențial.

Noroc

Pentru nativii Vărsător, luna septembrie este una în care, ajunși la o anumită înțelegere a lucrurilor ascunse, a lucrurilor mai puțin palpabile, înțeleg rostul sacrificiului personal în folosul celorlalți. În primul rând, nativii muncesc în mod deosebit, dar cu plăcere, cu înțelegerea că munca lor este de folos undeva. Simt bucuria celor care, la un moment dat, beneficiază în urma eforturilor lor. Ceva mai puțin înțeleg aceia dintre nativi pentru care partea rațională a vieții are mai mare importanță. Pentru că, la nivel rațional, se consideră că trebuie să existe un echilibru perfect între a da și a primi. Ei bine, astrologul zodiacool.ro consideră că nu este așa. Echilibrul la nivel general există pe parcursul unei întregi vieți, sau a mai multor vieți consecutive. Lucrurile se compensează. Dar sunt perioade în care dăm mai mult și perioade în care ne bucurăm să primim. Vărsătorul este într-o perioadă în care mai mult dă! Pentru că dau foarte mult, Universul, Dumnezeu, are grijă de nativi să primească informații din lumea nevăzută. Poate ridicați din sprâncene, ziceți că e SF. Tocmai voi, Vărsătorilor? Voi aveți mintea deschisă către necunoscut, aveți puterea de a accepta că în afară de ce există la vedere, mai sunt lucruri care încă nu au fost observate, lucruri care există în mintea celor din jur și care vor ieși la suprafață odată și odată. Poate, și cel mai probabil, pot ieși din mintea voastră! Există flash-uri care vă vin în minte acum, ca un dar al Universului pentru sacrificiul de sine de care dați dovadă în ultima vreme. Pentru nativii Vărsător, mai există posibilitatea de a ajunge la niște secrete care le-au fost ascunse, cel mai probabil de cei de acasă. Sau găsesc în casă, în căminul lor, ceva ce le-a fost ascuns pentru o bună bucată de vreme. Secrete legate de părinți, de lucruri pe care aceștia au preferat să nu le aducă la cunoștința copiilor lor. Acum, prin cine știe ce mijloace, nativii le află.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Varsator aprilie 2023

In luna aprilie, nativii Varsator sunt invitati politicos, dar ferm, sa iasa in lume Sunt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.