Horoscop lunar Varsator octombrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Varsator octombrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Pe tot parcursul acestei luni efortul excesiv, stresul, starea de agitație ar putea să îți afecteze organismul, psihicul. Ești predispus la insomnii, probleme legate de tensiunea arterială. Acordă o atenție deosebită în preajma datei de 2, atunci când ești predispus la probleme legate de picioare, probleme ale ficatului, dureri lombare. Spre sfârșitul lunii se cere să fii mai atent la dietă și să faci mai mult sport și plimbări în mijlocul naturii. Horoscop Varsator octombrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Vărsătorii vor fi destul de contraproductivi în viața profesională. Relațiile cu colegii vor fi grozave, deoarece sunteți foarte comunicativ și distractiv. Toată echipa vă va cunoaște foarte bine. Pe de altă parte, superiorii ar putea observa și ei, și ar putea considera asta ca pe o lipsă de sârguință. Prin urmare, ar trebui să aveți mereu grijă la cine vă urmărește.La sfârșitul lunii octombrie, veți fi predispus la migrene, dureri de dinți și dureri generale ale corpului în partea de sus. Ascultați-vă corpul și încercați tot posibilul pentru a preveni aceste probleme de sănătate. Horoscop lunar Varsator octombrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Varsator octombrie 2022 – prognoză

Este o perioadă prielnică pentru a te apropia mai mult de nevoile sufletului, de spiritualitate, de ceea ce te face să te simți împăcat cu tine însuți dar și cu ceilalți. Ești ferm hotărât să reiei anumite activități de natură să te propulseze pe următoarea treaptă, în plan profesional. Este o lună în care simți nevoia de a călători și a te informa, dorești să interacționezi cu oameni noi, interesanți, eventual cu persoane de pe alte meleaguri. Ai ocazia să-ți construiești o nouă filozofie de viață privind evenimentele și viața în profunzimea lor. Te poți bucura din plin de favoruri, susținere, noroc, evoluție pozitivă în plan profesional dar și de o reevaluare a relațiilor cu superiorii, simți nevoia de a te perfecționa, de a dobândi noi cunoștințe care să te ajute în carieră. Deviza lunii analizate, pentru tine, este: „Într-o zi te vei trezi și vei constata că nu mai ai timp să faci ceea ce ți-ai dorit. Fă ce-ți dorești acum!” Paulo Coelho

O familie

Vărsătorul nu este în general lipsit de idei, dar octombrie va aduce cu sine și mai multă inspirație. Poate ai avut în minte un proiect ambițios și te-ai gândit cum să îl lansezi. Horoscopul indică faptul că este într-adevăr o ocazie favorabilă să pui pe picioare o afacere. Dacă nu ai capitalul financiar necesar, încearcă să cauți ajutorul unui investitor. Ai grijă să nu crezi prea mult în ceva care ar putea fi sortit eșecului, în cele din urmă.

Carieră

Este o lună în care ești preocupat să studiezi, să te perfecționezi, să dai startul unor colaborări cu firme sau persoane aflate în străinătate. Este o perioadă dedicată muncii, acumulării de capital, reclamei, socializării și implicării în echipa de lucru. Ești pus foarte serios pe treabă iar astrele sunt de partea ta, dacă vrei să faci schimbări importante în zona carierei. Până în data de 14 este timpul potrivit pentru a te înscrie la cursuri de perfecționare, faci mai multe drumuri în interes de serviciu. Ai ocazia să observi cu încântare cum treci cu mai multă ușurință examene de certificare, admitere, licență. Preiei proiecte care te vor solicita din punct de vedere intelectual având ocazia să-ți demonstrezi adevărata valoare. Din data de 23 ești susținut de un superior să îți realizezi obiectivele profesionale primind finanțarea de care ai nevoie. În preajma datei de 31 se cere o mai mare atenție în ceea ce privește casa, familia, eventuale investiții imobiliare fiind nevoie să reevaluzi resursele financiare de care dispui pentru o eventuală renovare, achiziție a unei proprietăți. Planul financiar este bine aspectat la începutul acestei luni putând primi acum bani prin intermediul unui parteneriat de afaceri sau dintr-un partaj finalizat acum, o moștenire sau un credit avantajos. Spre sfârșitul perioadei se poate vorbi despre șansa de a reevalua o situație profesională, de a primi ceva care părea pierdut definitiv, un post, o funcție, o eventuală mărire de salariu. Este posibil să reevaluezi o colaborare cu o firmă străină sau revii la o veche colaborare.

Dragoste

Trăiești cu pasiune o relație de amor sperând la o relație de cursă lungă. Îți faci tot felul de planuri de viitor, visezi la casă, familie, la o nouă ocazie de a clădi ceea ce visezi poate de foarte mult timp. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj, este posibil să ajungă la urechile tale bârfe sau partenerul de viață se poate lăsa influențat de discuțiile din culise, vis-a-vis de o relație extraconjugală în care ești implicat. Ești pus în situația de a da explicații, de a te justifica astfel că, în preajma datei de 2, imaginea ta în plan social are de suferit, se poate ajunge destul de ușor la scandaluri, reproșuri, gelozie. Nu reușești să te faci ascultat și/sau înțeles. Ai tendința să neglijezi destul de mult familia, relația de mariaj fiind mult mai preocupat de zona carierei. În a doua parte a acestei luni există posibilitatea de a implica și partenerul de viață în activitățile tale profesionale sau de a vedea dintr-o nouă perspectivă relația de mariaj. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, în a doua parte a lunii există mai multe șanse de a găsi o persoană, un partener de sex opus prin intermediul carierei sau a unei călătorii în interes de serviciu. Nu este exclus să îți dorești să revii la o iubire din trecut. Nu vei da înapoi, atunci când vorbim despre flirturi, aventuri, relații în care nu prea ești dispus să investești sentimente, emoții. Ai tendința de a amesteca lucrurile, cariera și iubirea astfel că sunt șanse mari de a te implica într-o relație de dragoste cu un coleg de serviciu sau chiar cu un superior, șef. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în plan sentimental, îndeosebi în preajma datei de 31, atunci când ești predispus la probleme în relația sentimentală datorită unor persoane invidioase, poate chiar din partea unei foste iubiri.

Horoscop Varsator octombrie 2022 – la ce să te aștepți?

Luna Plină în Rac cu Soarele în Capricorn îi arată nativului exact ce astrologul zodiacool.ro spune de multă vreme, referindu-se la aspectul care i-a necăjit pe nativii Leu tot anu 2022: că situația lor de obsesie pentru muncă și de epuizare totală la un moment are cea mai eficiantă rezolvare apelând la Dumnezeu pentru ajutor: „Doamne, eu am făcut tot ce am putut mai departe nu mai pot singur”! Și poate că îți iese în cale partenerul cu care să împarți greutățile!

Bani

Nativii au scăpat deci de panici. Au o relație foarte bună cu partenerul de viață. Dar există în toată luna octombrie, la toată lumea, o tendință de impulsivitate gratuită. La nativii Vărsător aceasta se manifestă în domeniul comunicării și al miscării. Un anumit grad de agresivitate respiră din conversația pe care un nativ Vărsător o susține. Nativul nu acceptă să fie contrazis și poate nu acceptă niciun fel de idei din partea cealaltă, aici aflându-se partenerul de viață, partenerul de cuplu, partenerul de afaceri, pe care îl face knockout de cum încearcă să zică și el ceva. Mai este un aspect al unei comunicări de acest fel: nativul așteaptă răspuns imediat la un mesaj. Nu are răbdarea necesară, sună din cinci în cinci minute, „hai odată!”, și așa mai departe. Data de 4 octombrie este data mult promisă de astrologul ZODIACOOL aceea de toamnă la care și planeta Pluton reintră în mișcare directă. Domeniul în care începe mișcarea este acela al introspecției, al relație cu Dumnezeu, al iubirii necondiționate și până la urmă al sacrificiului de sine. Nativii au avut până acum o senzație că orice sacrificiu este în van, că iubirea pe care o trimit către semenii lor nu este primită, că viața în general este într-o stagnare care nu lasă nicio perspectivă. Din data de 4 octombrie luminița de la capătul tunelului devine din ce în ce mai strălucitoare și ieșirea începe să se vadă din ce în ce mai clar.

Relaţii

În dragoste, nativii sunt implicați până peste cap. Sunt pasionali. Atenție la faptul că și cu persoana iubită există riscul de impulsivitate fără control. Astrologul zodiacool.ro nici nu vrea să se gândească la ce s-ar putea întâmpla cu nativii refuzați sau părăsiți de persoanele iubite. Și mai este de spus că o bună parte a nativilor Săgetător se gândesc foarte intens, sau chiar au început demersurile și pregătirile pentru căsătorie. Aspectul, pentru aceia dintre nativi care au o relație de lungă durată și stabilă, este că au sentimentul că trebuie să-și reînnoiască jurămintele, pentru că impulsivitatea lor s-a manifestat în relația de cuplu. Se tem să nu fi stricat ceva. Luna Plină din prima zi a lunii octombrie constituie o împlinire, în primul rând în dragoste. Este foarte posibil ca o parte dintre prietenii nativului să îi deschidă ochii, să îi demonstreze că dacă o țin tot așa, într-o tensiune, nu este bine pentru relația de cuplu. Și intervenția acestora este una binevenită și la momentul oportun. Începutul lunii octombrie, mai precis 2 octombrie, este ziua în care Venus intră în zona profesională și nativii încep să se simtă bine la locul de muncă. Creativitatea lor impulsivă este benefică în acest caz. Dozată cum trebuie, aceasta deschide posibilitatea nativilor, nu neapărat către o promovare spectaculoasă, dar măcar către împăcarea cu propria lor pătrățică și cu atenuarea oricăror dispute. Singura dispută poate fi cu ei înșiși și aceasta este, în opinia astrologului zodiacool.ro, de ținut bine sub control. Bucurați-vă de data de 4 octombrie! Ultima planetă din cele care ne-au ținut blocați toată vara, Jupiter, Saturn și Pluto, intră în mișcare directă. Este vorba de apăsătoarea  planetă Pluto. Intrăm într-o mișcare către viitor, depășim obstacolele, ne mai împiedicăm, ne mai ridicăm, dar mergem înainte. Asta este important. Pentru nativii Săgetător este important să își regăsească propriile calități, micul lor tezaur personal cu care să se descurce în această lume materială.

Noroc

Nativii zodiei Vărsător sunt aceia care la începutul lui octombrie încep să iasă în lume. Au avut o tentativă acum ceva vreme, dar retrogradarea planetelor Jupiter, Saturn și Pluton le-a tăiat din elan. S-au cam simțit izolați. O parte a nativilor au avut inspirația de a se retrage din lume, de a se izola. Nu neapărat fizic cât mai mult mental și spiritual. Au simțit nevoia să aibă propriile gânduri, simțiri, propria legătură, directă, cu Dumnezeu. Alții, mai puțin inspirați, au avut evenimente în viață care i-au ținut izolați de ceilalți: afecțiuni serioase care s-au lăsat cu spitalizare sau izolare, etc. Acum mai au puțin și ies cu totul în lume. Dar important că au început lucrurile să se miște. Stagnarea este aceea care te îngrijorează. Mișcarea vine împreună cu speranța unei ieșiri, stagnarea produce panică.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Varsator iulie 2022

Pentru nativii zodiei Varsator, luna iulie constituie reintrarea in matca. Dar de data aceasta nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.