Horoscop lunar Varsator noiembrie 2022

Nativii Varsator, in luna noiembrie, se simt extrem de bine acasa, sumele de bani de care au nevoie vin exact cand trebuie Nativii zodiei Vărsător au o lună noiembrie în care încă mai savurează căldura căminului de care este din ce în ce mai legat. Nativii sunt retrași în sine și mai au de stat acolo până la sfârșitul lui decembrie. Mesaje de animare a zonei de acțiune vin din partea unor persoane care constituie pentru nativi mentori. Horoscop Varsator noiembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Din punct de vedere al sănătății te confrunți cu o perioadă destul de neplăcută în preajma datei de 9, atunci când ești predispus la infecții, probleme cu spatele, zona lombară sau probleme care țin de circulația sanguină, eventual poți avea probleme de natură psihică, insomnii, migrene, agitație. Spre sfârșitul lunii există predispoziția la accidente. Horoscop Varsator noiembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În noiembrie, influența lui Saturn se va manifesta puternic. Deși nu e ceva obișnuit pentru dumneavoastră, veți încerca să vă distanțați cât mai mult de oamenii din jur. Nu vă vor interesa problemele altora, deoarece vă veți concentra în principal pe propriile gânduri. Melancolia de la sfârșit de an va aduce gânduri în ceea ce privește atingerea obiectivelor.Veți încerca să compensați starea proastă de spirit și subestimarea de sine prin colectarea de bunuri. Fie că e vorba de bunuri puțin valoroase sau de proprietăți imobiliare, nu veți putea să vă opriți din cumpărat și veți cumpăra practic tot ce vă iese în cale. Horoscop lunar Varsator noiembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Varsator noiembrie 2022 – prognoză

Este o lună în care îți iei rolul social și profesional în serios îndeplinindu-ți cu succes aceste obligații. Îți expui în public propriile așteptări, într-un mod foarte original, curajul tău fiind admirat, precum și ambiția și capacitatea de a te concentra pe realizarea propriilor obiective. Totul este să fii calm, atent la detalii și să nu te grăbești să semnezi un (nou) contract de muncă sau de colaborare, până în data de 20. În a doua parte a lunii ai șansa de a te bucura de prieteni de nădejde putând fi vorba și despre eventuale asocieri cu persoane sus-puse, profesori. Întâlnești o persoană care va juca un rol important în evoluția ta profesională dar și personală. După data de 21 te exprimi mult mai bine și ușor în cadrul unui grup dând dovadă de altruism, ai capacități organizatorice deosebite reușind să câștigi admirația tuturor prin simpla ta apariție știind cum să impui respectul personal. Te implici în proiecte care îți stârnesc curiozitatea și interesul de a învăța lucruri noi, de a promova idei inovatoare reușind să-i inspiri și pe cei din grupul din care faci parte. Deviza ta, pentru perioada analizată, este: „Succesul înseamnă să devii ceea ce îți dorești.” Anonim

O familie

Atenție la comportamentul excesiv de impulsiv pe care îl aduce luna noiembrie! Vărsătorul va simți o dorință puternică de a cheltui excesiv – dacă nu poți controla acest impuls, ai putea avea probleme mari. Înainte de a cumpăra orice lucru, oprește-te și întreabă-te dacă ai cu adevărat nevoie de el. Dacă nu vei avea nici cea mai mică idee despre bugetul tău acesta ar putea ieși de sub control. Îți recomandăm să cumperi numai bunurile de care ai cea mai mare nevoie, cum ar fi alimentele.

Carieră

Se preconizează o lună plină de controverse în carieră având sentimentul că se reeditează anumite aspecte, că te-ai mai întâlnit cu astfel de situații și în trecut, eventual într-un alt loc de muncă. Ai oportunitatea de a ocupa un post de conducere, de evitat însă semnarea de documente oficiale, îndeosebi până în data de 3. Ești susținut de persoane cu influență, datorită potențialului tău, a experienței profesionale acumulate, din data de 10, atunci când se poate vorbi despre certificări oficiale, trecerea cu brio a unor examene, concursuri pentru obținerea unui post pe care îl dorești de ceva timp. Atenție la promisiunile care vin acum dinspre prieteni sau din partea unei asociații din care faci parte. Este recomandat să eviți semnarea unui contract, de orice fel, în preajma datei de 17. Sfârșitul lunii îți poate aduce inspirația necesară pentru a putea atrage mai multe resurse financiare în contul personal. În preajma datei de 29 putem vorbi despre o perioadă favorabilă pentru a da startul unui proiect de grup dând dovadă de originalitate și o intuiție deosebită beneficiind și de ajutorul colegilor. Este bine să profiți de susținerea primită acum pentru a-ți împlini un vis mai vechi din planul profesional. Nimic nu este prea greu, cât timp îți urmărești obiectivele, pas cu pas. Este nevoie de efort, hotărâre și curaj pentru a reuși să atingi cele mai înalte culmi personale.

Dragoste

Este o lună în care se preconizează schimbări în plan sentimental, mai ales dacă te-ai săturat de rutina din cadrul relației de mariaj sau dintr-o relație de dragoste în care te găsești de mult timp. Este o perioadă de clarificări, de regăsire, reîntâlnire sau o eventuală revenire asupra unei relații de iubire care părea abandonată definitiv. Ești decis să pui accent pe pasiune, romantism lăsându-te purtat de tentații, tendința către compromis. Este timpul pentru demararea unor proiecte de anvergură, în comun cu partenerul de viață, de clădire a unui edificiu la care puneți umărul împreună fiind foarte conștienți că este vorba despre mult efort și concentrare pe detalii. Din data de 21 este posibil să te îndrăgostești de o persoană de sex opus cunoscută prin intermediul unui cerc de prieteni sau în urma participării la o petrecre sau ieșire în oraș cu prietenii. Totul va depinde de capacitatea ta de a gestiona această situație pentru că nu te poți aștepta neapărat la ceva bun. Ai tendința de a repeta anumite greșeli în plan sentimental astfel că, până la sfârșitul lunii, ești predispus la răsturnări de situație în plan amoros, dorința de a renunța la o relație stabilă, de lungă durată pentru o relație incitantă care nu îți va aduce neapărat și starea de împlinire în plan sentimental. Așadar, mare atenție cui dăruiești sentimentele de iubire! Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai acum ocazia să găsești persoana cu care te potrivești, din punct de vedere sentimental dar și intelectual, îndeosebi după data de 20.

Horoscop Varsator noiembrie 2022 – la ce să te aștepți?

În data de 21 Decembrie mai avem un eveniment important care are loc în fiecare an. Trecerea Soarelui în zodiac Capricorn. Este momentul în care începe iarna astronimică. În astro-meteorologie indică începutul anotimpului, schimbarea vremii, cu indicații asupra întregului anotimp. Este cea mai lungă noapte, cea mai scurtă zi și din data de 21 Decembrie încolo ziua începe să crească. Ziua reprezintă un început și nativii zodiei Scorpion vor vedea acest început în tocmai domeniu pe care l-au părăsit și anume acela al comunicării și mișcării. Aspectul va face nativul extrem de selectiv cu tot ce înseamnă mesaje, deplasări, comunicare în general. Nativul are o gândire pragmatică și o logică de fier în tot timpul cât Soarele stă în Capricorn, respectiv până în 20 ianuarie. Pentru nativii Scorpion Luna Plină de la sfârșitul lunii, ultimul eveniment al lunii decembrie, se formează pe axa informației și a progresului. Avem un început sau o împlinire în ce privește evoluția intelectuală sau spirituală, poate să reprezinte întâlnirea cu o persoană cu care și-au dorit nativii să se întâlnească, cu care să se sfătuiască, o persoană de căpătâi, un profesor, un duhovnic, o autoritate intelectuală. Soarele ajută nativul să identifice unde să caute și cum să abordeze anumite subiecte de mare interes.

Bani

Nativii Vărsător se simt extrem de bine acasă! Și au de la Dumnezeu, de la Univers, sumele de bani de care au nevoie, care le vin exact când trebuie. Sunt avantajați aceia dintre nativi care lucrează acasă sau care au o afacere de familie. În 2 noiembrie, odată cu revenirea planetei Mercur în mers direct, nativii reușesc, în sfârșit, să înțeleagă ce mentorul lor a vrut să le transmită. Că ar fi bine să profite de starea de retragere, dar că aceasta ar trebui să se manifeste în sine, treburile cotidiene sunt de dorit a fi rezolvate la timp, cu o oarecare detașare, dar rezolvate. Că starea de bine este dată de trăirile interioare. Ești izolat, citește, documentează-te, fă-ți strategii, imaginează-ți călătorii lungi, interesante și fă-ți itinerariul pentru când vei putea să realizezi o călătorie concret.  Mentorul îi crează nativului Vărsător o stare de bine cu toate că îl ceartă! Lucrurile nu se schimbă foarte mult în data de 10 noiembrie, când planeta Mercur intră în Scorpion, poate chiar mesajele mentorului devin mai subtile și nativul începe să fie ceva mai disponibil pentru activitatea profesională. Cu toate că este încă prins în propriile-i gânduri și emoții, cu detașare, nativul abordează chestiuni profesionale și începe prin a trimite mesaje către persoanele sau către entitățile pe care le-a neglijat și pe care crede că se poate baza. Dar nu este încă dispus să își asume responsabilități importante. Poate o muncă care să presupună multă mișcare, scurte deplasări, fără prea mari bătăi de cap, i s-ar potrivi perfect. Dar atenție până pe la jumătatea lunii, pentru că în comunicare, astrologul zodiacoo.ro constată că nativii pot deveni cam agresivi. Chiar așa, din 14 noiembrie Marte își reia mișcarea directă și comunicarea și deplasările reintră în linie dreaptă. Dispare agresivitatea și rămâne doar intenție, spiritul de inițiativă și energia fizică cu care nativii duc toate, câte li se cer. Nativul se află de partea cealaltă a barierei față de mentorul său. Acesta din urmă încearcă să îl facă pe nativ să înțeleagă că lucrurile importante sunt acelea care te ajută să progresezi, nu acele informații facile, simpliste cu care se încarcă nativul acum. Pe de altă parte, nativii Vărsător sunt din ce în ce mai preocupați de activitatea profesională, cu atât mai mult cu cât de acolo au început să vină banii.

Relaţii

Luna Nouă în Scorpion din 15 noiembrie îi aduce nativului Vărsător propuneri de serviciu. Astrologul zodiacool.ro este de părere că nativilor li se oferă un job pe care îl pot onora de acasă. Dar acela care îi sfătuiește și îi susține moral și intelectual pe nativi nu sunt de acord cu aceasta. Sau, dacă sunt de acord, dacă munca nu este ceva care să îi tragă pe nativi înapoi, atunci le complică puțin existența cu tot felul de recomandări de studiu. Nativii le acceptă! Mentorul nativului Vărsător mizează pe creativitatea acestuia, pe pasiunea cu care îl știe că a abordat odată, cândva profesia și este încredințat că acele vremuri vor reveni, de aceea nu îl slăbește deloc. Cel mai bine ne vom da seama în data de 30 decembrie, la momentul de Lună Plină, când vom vedea ce s-a ales de acest job, de partea cui a fost dreptatea. În data de 21 noiembrie Soarele intră în zodia Săgetător și nativii Vărsător sunt pur și simplu luați cu asalt de noul job sau de echipa cu care lucrează la un job mai vechi și vin pur și simplu să îl scoată pe nativ din vizuina sa. Tot pe data de 21 noiembrie, intrarea planetei Venus în Scorpion, face ca acel ceva, profesional, acel ceva care îi cheamă cu atâta insistență pe nativi, să devină brusc foarte agreabil. Nativului începe să îi placă ideea de a-și asuma responsabilități în cadrul societății, să se simtă cineva, să aibă oarecare autoritate.  Odată cu intrarea planetei Neptun în mișcare directă în data de 29 noiembrie, banii de care au nevoie nativii încep să vină, dar nu neapărat acolo de unde aceștia se așteaptă, nu de acolo unde au muncit intens, ci pot să vină din direcții sau din proiecte pentru care nativul nu s-a zbătut prea mult. Dar aspectele pe care planetele le fac indică realizări indiscutabile profesionale care converg toate către detașarea de ce este în jur, de retragerea în sine, dar și de sacrificiu de sine. Nativul are ceva de dat, de dat cu toată convingerea și cu toată dragostea: valori materiale, muncă, susținere morală și emoțională, îngrijire.  În data de 30 noiembrie avem Lună Plină în Gemeni cu Soarele în Săgetător, o împlinire. Se pare că acel job pe care nativul îl poate onora de acasă a rămas în picioare!

Noroc

Aceștia încearcă să îi scoată din „bârlog”, încearcă sa le deseneze niște strategii de viitor, dar nici vorbă! Nativii Vărsător încă mai au de adunat energie subtilă din meditații, din rugăciuni – aceia care practică așa ceva și nu aceia care se consumă în lamentări asupra izolării în care se găsește. Pentru aceia care nu profită de momentele de singurătate, nu știu să fructifice energiile subtile, aceia nu au decât de pierdut. Și mai ales, o astfel de atitudine poate să le afecteze grav sănătatea.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Varsator iulie 2022

Pentru nativii zodiei Varsator, luna iulie constituie reintrarea in matca. Dar de data aceasta nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.