Horoscop lunar Varsator mai 2023

Pentru nativii zodiei Varsator, luna Mai este luna iubirii si se pare ca au avut in vedere pe cineva, iar acum fac primul pas Nativii Vărsător sunt într-o dispoziție de corectitudine și cumințenie. Aceștia sunt mai stângaci în comunicare. Continuarea horoscopului pentru luna Mai, pentru Vărsător, o puteți viziona mai jos: Horoscop Varsator mai 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Starea de nervi, de agitație ar putea să îți provoace probleme cardiace dar și dureri de cap, încă de la începutul perioadei. Nu vor lipsi nici durerile de spate, dureri ale încheieturilor, probleme stomatologice, spre sfârșitul lunii. Există riscul să te confrunți cu infecții la rinichi, dureri oculare, probleme ale căilor respiratorii. Ai nevoie de mai multă odihnă, de relaxare și, nu în ultimul rând, de un regim alimentar adecvat. Horoscop Varsator mai 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În această lună, este posibil să aveți parte de un pic de haos în relațiile dumneavoastră. Vă adorați partenerul, dar aveți deseori tendința să vă gândiți la ultima relație și la ce ați greșit. Relația cu fostul nu este cea mai bună și ați vrea să schimbați asta.Veți avea o percepție solidă a fazelor lunii. Vă va afecta starea de spirit, angajamentul de la muncă, și sănătatea. Veți fi deosebit de predispus la dureri articulare, iar pielea dumneavoastră va fi sensibilă de asemenea. Prin urmare, nu ezitați să investiți în loțiuni corporale calitative și vitamine. Horoscop lunar Varsator mai 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Varsator mai 2023 – prognoză

Famila joacă un rol esențial pentru tine, în această lună. Relația cu părinții capătă conotații speciale reușind să îți reverși cu generozitate afecțiunea către cei dragi. Ai acum ocazia să te redescoperi prin intermediul familiei și al partenerului de viață. Reușești să devii un suport moral real pentru cei apropiați ție. Te gândești să aduci o schimbare importantă în legătură cu casa, domiciliul, poate chiar vei dori să achiziționezi o nouă casă sau vei discuta mult despre o eventuală renovare a locuinței. Muncești mult, mai ales fizic, în propria gospodărie dedicându-te aproape exclusiv treburilor casnice. Din data de 20 urmează o perioadă intensă de creativitate, viața sentimentală cunoaște o amplificare preferând să petreci mai mult timp cu persoana iubită. Ești mai apropiat de copiii tăi, alegi să dedici mai mult timp educației acestora. Deviza ta pentru această lună: „Iubirea este o stare în care fericirea altei persoane este esențială pentru a ta.” Robert Heinlein

O familie

Cu ajutorul binefăcător al Soarelui, luna mai îți va aduce abilități de leadership. Vărsătorul este un semn bazat pe modestie, așa că nu trebuie să îți fie teamă că ai putea părea arogant. Colegii și familia vor simți că există, într-adevăr, ceva special în ideile tale și le vei prezenta cu o așa mare convingere, încât îi vei atrage de partea ta. Profită de acest timp care îți stimulează încrederea pentru a-ți îmbunătăți relațiile, la urma urmei, contactul social este cel care ne face umani.

Carieră

În prima parte a lunii ești dedicat mai mult familiei încercând să o lași mai ușor cu munca. Muncești, dar în ritmul tău, fără să mai încerci să te dai peste cap pentru a rezolva orice fleac. Doar de tine depinde, de felul în care te organizezi, de atitudinea pe care alegi să o adopți în relația cu colegii de muncă. Îți îndeplinești cu plăcere aceste sarcini găsindu-ți echilibrul prin muncă. Cooperezi bine cu colegii fiind o prezență plăcută pentru aceștia. Dai dovadă de inspirație, creativitate și originalitate fiind un foarte bun negociator. Ai putere de convingere știind cum să ajungi la sufletul interlocutorului. Ești în mare formă, atunci când vine vorba despre intermedieri diplomatice sau de a readuce starea de armonie în cadrul grupului de muncă. Până în data de 13 muncești susținut ceea ce îți va aduce și banii de care ai nevoie. Te folosești de abilitățile tale, de spontaneitate reușind să atragi atenția șefilor, aprecierea acestora. După această dată se poate vorbi despre multă muncă, ambiții profesionale care pot fi înfrânate de unele șicane venite din partea colegilor sau a colaboratorilor. În a doua parte a lunii sunt avantajate parteneriatele desfășurate la distanță. Tot ce ai de făcut este să fii prudent la ce acte semnezi, la deciziile pe care le iei, vis-a-vis de o colaborare, îndeosebi în preajma datei de 22. Spre sfârșitul lunii ar trebui să fii mult mai atent la modul în care gestionezi anumite negocieri, ce acte semnezi, documente importante, facturi dar și la relația cu șefii. Te poți aștepta la câștiguri financiare, îndeosebi în prima parte a lunii. Din păcate, te vei avânta în tot felul de cheltuieli, activități costisitoare menite să îți dea bugetul personal peste cap, spre sfârșitul perioadei.

Dragoste

Ai mare nevoie de exprimare în tot ceea ce faci, mai ales atunci când vine vorba despre iubire, relația cu sexul opus. Nu suporți să ți se impună ceva, alegerile trebuie să le faci tu, îndeosebi la începutul lunii. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj se va pune mai mult accent pe casă, gospodărie, pe relația cu părinții, eventuale călătorii în locurile natale, investiții imobiliare. Îți vin tot felul de idei care vizează un proiect derulat în comun cu partenerul de viață, îndeosebi pe la jumătatea perioadei în discuție. Din data de 13 lucrurile devin oarecum confuze în relația de amor. Este posibil să revină din trecut unele aspecte neplăcute din relația de iubire fiind nevoit să dai tot felul de explicații, să te justifici îndeosebi în preajma datei de 22. După data de 20 se amplifică nevoia de a darui și primi iubire, ba chiar simți nevoia de a reveni asupra unei relații de amor din trecut. Dorești să îți exprimi sentimentele fiind copleșit de amintiri dragi, vrei să retrăiești acele momente pline de afecțiune și iubire. Există însă riscul de a te iluziona iar acea persoană să nu mai fie atât de dispusă să răspundă avansurilor tale, ceva s-a schimbat, nu mai poate fi așa cum a fost în trecut. Te poți aștepta la dezamăgiri, la melancolie. Spre sfârșitul lunii socializezi mai mult cu sexul opus, ai chef de flirturi, atragi prin umor, cuvinte bine meșteșugite ceea ce te poate conduce și la complicații, compromisuri, implicarea în relații de scurtă durată dar trăite cu intensitate, care pot să îți creeze probleme de imagine în plan social. Discuțiile secrete sunt acum dezvăluite, personaje care au făcut parte din trecutul tău amoros revin acum în mod surprinzător. Ești predispus la certuri, despărțiri cu mare „tam-tam”, atrăgând asupra ta dușmănii redutabile, greu de gestionat. Discuțiile pornesc, în mare parte, de la casă, proprietate fiind foarte greu să ajungeți la un acord comun, la o înțelegere. Ești ferm convins că ai dreptate și nu vrei să cedezi nimic. Ești predispus la agresivitate, atacuri verbale. Cântărește cu mare atenție acțiunile și demersurile pe care vrei să le demarezi în această perioadă și evită să fii agresiv în relația de mariaj. Este recomandat să nu amesteci relația sentimentală cu obligațiile de serviciu, îndeosebi în a doua parte a lunii.

Horoscop Varsator mai 2023 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, nativii Berbec pot suferi de boli cronice sau de cronicizarea anumitor suferințe. Acestea, cel mai probabil țin de o anumită slăbire a pancreasului. Pot să se agraveze probleme de diabet, fapt pentru care sfatul astrologului ZODIACOOL este ca nativii să își urmărească glicemia, în special aceia care se știu cu probleme. Dar…Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativii pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Bani

Și reușesc să redefinească relația, să o ia pe undeva de la capăt și totul reintră în normal. Dar mai există o parte dintre nativii Leu care se hotărăsc să se căsătoreacsă și anunță cu pompă acest lucru. Iau hotărârea rapid. Pentru aceia sunt mari șanse să pună bazele unei căsătorii durabile. Aspectul poate însă să indice și începutul unor confruntări. Dar cel mai probabil este că luna aprilie începe cu o propunere de contract nou, în domeniul profesional. Contractul presupune formarea unei echipe de care nativii sunt foarte mulțumiți și în cadrul căreia se simt foarte bine. Singura problemă este că cerințele stipulate în contract presupun activități noi pentru care nativii au de făcut un efort important ca să facă față. Conjuncția Jupiter-Pluton, din data de 5 aprilie, poate fi exact ce le trebuie nativilor! Pentru că noul contract poate presupune o reconfigurare a întregului climat din zona muncii, transformări radicale au loc în activitatea propriu-zisă, dar și în angajați, și în colectivul de colegi. Zona muncii se schimbă, poate tocmai în vederea îndeplinirii prevederilor din noile contracte. Pe data de 3 aprilie, planeta Venus intră în domeniul prietenilor. Timpul petrecut cu aceștia devine din ce în ce mai plăcut, deși posibilitațile de întâlnire sunt limitate, din păcate. Dar nativii găsesc o modalitate de a ține legătura cu aceia din anturajul lor, fie că sunt prietenii lor, vecinii, tovarăși de clubri, echipe sportive, alte grupări. În cazul în care nu vă puteți conecta cu prietenii, pregătiți mental întâlnirea cu aceștia, gândiți într-o comuniune cu aceștia, faceți lucrurile într-o manieră generală, nu individuală. Nativii Leu sunt în conflict cu propriile filozofii de viață. De fapt, nu este un conflict propriu-zis, ci un fel de veșnică nemulțumire față de ceea ce au acumulat până acum, față de bagajul intelectual pe care îl au acum. Pare că nu este ceea ce își doresc. Trăiesc cu teama că nu știu sufucient sau că nu știu ceea ce trebuie. Nu au de ce! Este doar efectul Lunii Negre și acesta poate fi transformat în energie creatoare în momentul în care ne eliberăm de frică, de nevoie inexplicabilă de mai mult. Este foarte posibil ca un profesor, o persoană în care aveți încredere să facă, unora dintre nativii Leu, avansuri de altă natură. Sau nativii înșiși sunt tentați să își folosească farmecele pentrua a obține avantaje. Evitați! Este ispita Lunii Negre, pierdeți mai mult decât aveți impresia că veți câștiga. Luna Plină, din Balanță, din data de 8 aprilie, activează exact energiile care țin de intelect, încărcătură morală,  informație. Nativii primesc exact informația de care au nevoie pentru a-și împlini nevoia de evoluție. Acest aspect poate face nativii puțin aroganți. Știu de toate, ce le-ar mai trebui? Sau, dacă luăm în seamă vibrațiile Lunii negre, nativii pot fi sceptici cu privire la toată știința lor: la ce le-ar putea folosi? Cu cât muncesc mai mult, cu atâta Luna Neagră le face mai nemulțumiți de rezultatele efortului pe care îl fac. Pe data de 11 aprilie, planeta Mercur intră în zodia Berbec. O avalanșă de informație! Dar și o dorință de plecare, de mișcare, pe care, din păcare, mulți dintre noi trebuie să și-o stăpâneacsă. Pe de altă parte, sunt cei care sunt în plină acțiune în această perioadă și pentru care acest impuls de a se mișca, de a lua decizii, de a începe lucruri le este de mare ajutor. Nativii au energie și sunt conștienți că au de folosit toată capacitatea lor. Dar este foarte important să nu le fie teamă sau să nu aibă rețineri în a se consulta cu cei mai experimentați. Soarele intră în zodia Taur, pe data de 19 aprilie. Ce au de făcut în cazul acesta Leii? Au de văzut ce se întâmplă în viața lor profesională. Și mai ales ce este cu adevărat important. Pentru că până acum am văzut că Leul a muncit. A făcut toate lucrurile migăloase posibile, a pregătit un teren curat și sănătos. Și acum este momentul pentru ceva măreț. Este foarte importantă ziua de 26 aprilie, când Soarele face conjuncție cu Uranus, în zodia Taur. În domeniul profesional, este mare agitație. Ba chiar mai mult decât agitație, este un moment exploziv de-a dreptul. Lucrurile încep să se agite în jurul unui nou contract care se definitivează brusc și la fel de brusc trebuie intrat în activitate. Se cere de la nativii Leu să fie cât mai inventivi posibil. Este un moment important pentru viața profesională a nativilor și care poate să aibă bătaie lungă către viitor. Intrarea planetei Pluton în mișcare aparent retrogradă, pe data de 25 aprilie, în domeniul muncii, este ceva de care probabil nativii Leu au nevoie pentru ca să faca față provocărilor. Este posibil să fie puși în situația de a relua niște activități care să nu le prea convină. Sau să aibă un avantaj din faptul că au făcut ordine și acum nu au decât să caute în fișiere, totul pare pus la punct. Până la un moment dat, când constată că au omis ceva! Pe data de 27 aprilie, Mercur intră în Taur și poate tocmai acest lucru ușurează sarcina printr-o informare corectă.

Relaţii

Din punct de vedere al sănătății, aș analiza doar conjuncția Jupiter-Pluton. Aceasta are loc în casa sănătății și la prima vedere nu promite ceva bun. Pe de altă parte, prezența lui Jupiter în casa sănătății poate anunța acutizarea unor anumite afecțiuni care le-au deranjat pe nativi o lungă perioadă de timp. Aceste afecțiuni se acutizează până la stadiul la care nativii sunt obligați să ia măsuri, uneori chiar se ajunge la intervenții. Astrologul ZODIACOOL previne asupra lui Jupiter pe domeniul sănătății, care aduce în general cu sine agravarea unor probleme de sănătate, dar și intervenția reușită asupra lor. Pentru că, repet, sunt afecțiuni care au supărat nativii multă vreme. Dar…Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativii pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Noroc

Nativii mai au o scurtă perioadă în care sensul vieții se îndreaptă către casa Lui Dumnezeu. Mai au foarte puțin timp în care sensul vieții arată foarte explicit că există o perioadă din viață în care credința trebuie să fie pe primul loc pentru ca nativii să își găsească busola. Chiar acest lucru îmi inspiră, regăsirea busolei! Un foarte important aspect este acela de conjuncție dintre Marte și Saturn, în zodia Vărsător, care are loc în ultima zi a lunii martie, dar efectele se resimt mai mult în aprilie. Pe granița dintre domeniul muncii, contractelor și alianțelor se face o atenționare asupra unor sancțiuni pe care nativii Leu o au de executat. Și spun executat, deoarece, atunci când se întâlnesc Saturn cu Marte, ordinele pe care le-au primit de la aceste două planete care își unesc forțele, se execută, nu se discută. Intenția este foarte clară, agresivitatea însă este moderată prin faptul că este ținută sub control și ponderată de către Saturn. Nativii Leu încep să aibă probleme de parteneriat. Se include în această categorie și mariajul. Se întâmplă ca doi parteneri care poate sunt de ceva vreme împreună să constate că este mai bine să pună capăt relației. Mai sunt o parte dintre nativi care constată că au de făcut un audit: ce merge și ce nu, cum trebuie continuat. Ceva trebuie să se miște.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Varsator iunie 2022

Insingurarea nativilor Varsator nu mai este ceva ce tine de introspectie si posibilitatea de a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.