Horoscop lunar Varsator iulie 2022

Pentru nativii zodiei Varsator, luna iulie constituie reintrarea in matca. Dar de data aceasta nu este un act voluntar, ci este mai degraba o nevoie Lunile trecute, nativii Vărsător au avut de înfruntat consecințele propriilor acțiuni, atitudini, chiar și gânduri. Acum se întâmplă ceva similar, dar nativii nu se simt tocmai confortabili. Retragerea nativilor are, de data aceasta, două nivele de analiză, unul care ține de trecut, al doilea care ține de ceea ce a omis să analizeze în etapa precedentă. Poate astrologul ZODIACOOL nu a pus foarte clar în cuvinte ceea ce caracterizează starea nativilor Vărsător. Horoscop Varsator iulie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În prima parte a acestei perioade ești predispus la unele probleme care țin de infecții, răniri, accidentări, inflamații, probleme cu circulația sanguină, tensiune alternantă sau probleme digestive. Este recomandat să eviți stările de surescitare, de nervi precum și munca excesivă și în preajma datei de 27. Este nevoie de mai multă relaxare și plimbări în mijlocul naturii dar și adoptarea unui regim alimentar mult mai sănătos. Fii atent la eventuale probleme digestive pe tot parcursul acestei luni. Horoscop Varsator iulie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Vărsătorii vor fi într-o formă excelentă în iulie, chiar dacă s-ar putea ca ei să nu aibă aceeași părere. Marte vă va da energie, și nu va fi nimic ce nu puteți face, așa că nu vă subestimați.Din păcate, datorită influenței acestei planete, veți fi și mai impulsiv și mai neliniștit decât de obicei, iar acest lucru va duce la multe confruntări cu alții, care nu vor putea ține pasul cu dumneavoastră. Dumneavoastră veți evita astfel de oameni, chiar dacă ați fost de nedespărțit în trecut. Horoscop lunar Varsator iulie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Varsator iulie 2022 – prognoză

Este o perioadă în care îți îndrepți atenția spre curățirea sufletului și trupului. Ești mult mai preocupat de locul de muncă, relația cu colegii de aici, eventuale schimbări pe care vrei să le faci în cadrul unui proiect profesional. Va trebui să încerci găsirea unui echilibru între serviciu și relaxare pentru că ai tendința de a munci până la epuizare. Risipa de energie îți poate creea serioase probleme de sănătate. Din data de 22 se pare că îți vei concentra atenția către zona relației de mariaj. Ești mult mai preocupat de problemele care țin de cuplu, viața în doi, eventualele transformări pe care ești nevoit să le faci. Ai ocazia să stabilești relații bazate pe încredere reciprocă și onestitate, pe apreciere sinceră. Deviza ta, pentru luna în discuție, este: „Căutam mereu putere și încredere în afara mea dar acestea vin dinăuntru. Erau acolo dintotdeauna.” Anna Freud

O familie

În această perioadă, emoțiile Vărsătorului vor fi mai intense – atât de intense încât ar putea chiar să-i umbrească gândirea analitică. S-ar putea simți pierdut în experiențele sale, ceea ce ar putea duce la depresie. Cel mai bun lucru pentru tine ar fi să te relaxezi şi să pleci într-o vacanţă plăcută împreună cu familia. Vei realiza cât de mult te pot ajuta oamenii apropiați și că nu trebuie întotdeauna să îți asumi rolul de psiholog. Iulie va fi o perioadă care îți va deschide ochii – relațiile de familie vor fi acum mai importante decât oricând.

Carieră

Este o perioadă destul de agitată la locul de muncă încercând parcă să recuperezi timpul în care ai călătorit sau ai fost plecat în vacanță. Cert este că dai dovadă de conștiinciozitate; cu toate acestea, vei avea parte de tot felul de altercații, probleme în relația cu colegii de lucru sau cu superiorii în preajma datei de 8. Este nevoie de multă răbdare pentru a face față cu bine stresului. Starea de impulsivitate, replicile dure, sarcastice te vor conduce inevitabil la situații conflictuale, îndeosebi în preajma datelor de 10 și 27. La jumătatea lunii ești dispus să faci schimbări importante în ceea ce privește cariera, relațiile de parteneriat, programul de lucru, modul în care relaționezi cu colegii și colaboratorii. Te poți aștepta la surprize neplăcute, în ceea ce privește implicarea unui partener de afaceri în proiectele tale profesionale în care ai investit mult efort și timp. Din data de 22 relațiile de parteneriat devin deosebit de importante concentrându-ți atenția și energia către colaborări importante și care ar putea să-ți aducă contracte favorabile. Ești mult mai pragmatic, atunci când vine vorba despre muncă și colegii de aici sau despre colaboratori. Pe tot parcursul lunii se recomandă mai multă prudență în ceea ce privește semnarea unui contract de colaborare, un parteneriat important. La sfârșitul lunii ai șansa de a obține beneficii financiare ca urmare a unor acțiuni, negocieri făcute în trecut. Sunt favorizate investițiile imobiliare, aspecte care vizează proprietăți, terenuri, agricultură.

Dragoste

Încă de la începutul lunii te bucuri de atenția venită din partea sexului opus fiind pus în situația de a face o alegere. Nu prea știi ce vrei, la cine să renunți, vrei iubire cât mai multă și de la cât mai multe persoane. Se poate vorbi și despre acceptarea unei foste iubiri, fără să renunți la relația de amor actuală. Este multă pasiune în sufletul tău ceea ce te va conduce și la greșeli la locul de muncă, datorate neatenției. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu se cere prudență în preajma datei de 5, atunci când pot să apară tot felul de reproșuri din partea partenerului de viață. Nu este exclus să fie vorba despre probleme de sănătate ale partenerului de viață și astfel ești nevoit să renunți la anumite înțelegeri profesionale. Până la jumătatea lunii va trebui să dai dovadă de mai mult calm și obiectivitate altfel vei ajunge destul de ușor la conflicte deschise în relația de dragoste. Din data de 12 ai ocazia să te implici într-o relație sentimentală cu un coleg de muncă sau poți reveni la o fostă relație de dragoste care poate atrage unele probleme în relația cu colegii. Reușești să te pui în valoare, mai ales dacă ți-ai propus să atragi atenția unei anumite persoane. Este bine să fii mult mai precaut în preajma datei de 27, atunci când este posibil că cazi în capcană iluzionându-te și trecând astfel din postura de vânător în cea de vânat. Este recomandat să fii sincer cu propria persoană dar și cu partenerul de viață. Nu vei pierde nici o șansă de a intra în grațiile unei persoane care promite, nu numai împlinirea fanteziilor, dar îți poate asigura o situație materială stabilă. Dacă se poate, de ce nu? Este totuși bine să te gândești de două ori înainte de a te implica într-o relație cu cineva despre care nu deții informații clare, cine este cu adevărat, ce se poate ascunde în spatele aparențelor. În preajma datei de 27 este posibil să se complice lucrurile în plan amoros și să te simți trădat sau chiar tu să fii cel care trădează. Se anunță o lună încărcată de romantism și seducție, de implicare în relații de amor pline de senzualitate și sexualitate, pe tot parcursul lunii.

Horoscop Varsator iulie 2022 – la ce să te aștepți?

Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu și nativii intră într-o zonă de relații și parteneriate. Gândesc totul în doi. Au în minte noi contracte, noi posibilități de alianțe. Dar este bine ca în toate aceste negocieri, pentru că, nu-i așa, orice contract presupune o perioadă de negocieri, nativii să evite latura sentimentală. Aceasta le-ar putea aduce prejudicii. Să folosească rațiunea și atât.

Bani

3 iulie reprezintă intrarea lui Saturn în Capricorn, în mișcare retrogradă, în domeniul de interes, domeniul introspecției și relației cu Dumnezeu. Ceea ce am prezentat mai înainte, poate mai puțin concret, acum vine Saturn să clarifice. Planeta Saturn are darul de a ne arăta foarte explicit ceea ce avem de făcut și când este timpul potrivit pentru aceasta. Poate că Saturn intervine acum chiar cu niște termene, destul de stricte, care le pot aminti nativilor de termene pe care le-au pierdut în trecut, de întârzieri, dar mai ales de lipsa de asumare, responsabilitate. Nativii tind să dea vina pe ceilalți pentru ceea ce li se întâmplă și semnalele lui Saturn pot arăta contrariul. Lucrurile devin și mai clare pe 5 iulie, când avem Luna Plină în Capricorn. Este un moment de împlinire. Poate fi foarte bine un moment în care nativii realizează unde au greșit, ce au omis și unde au de recuperat. Luna Plină pune nativilor în față, le amintește că există niște treburi organizatorice, care țin de lumea reală. Au de pus ordine în chitanțe și facturi mai ales, dar și în corespondență. Poate sunt de făcut mici deplasări, toate plictisitoare, toate sâcâitoare. Aceia dintre nativi care au angajați, nu au vești bune de la aceștia. Este posibil chiar să se nască un conflict. Din data de 12 iulie, Mercur iși reia mișcarea directă și nativii redevin comunicativi, și mai ales raționali. Fac ordine într-o dezordine de nedescris. Nativii încep să recepționeze altfel, poate de data aceasta corect, niște vești pe care le primesc. Până acum veștile sunau foarte agresiv.

Relaţii

Acum se lămuresc și chiar dacă sunt la fel de impulsive și neplăcute, nativii măcar înțeleg sensul lor și le judecă ca atare. Dar mai ales, nativii au, cum s-ar spune, „cuvintele la ei”. Dau replica atunci când sunt luați la rost pe nedrept. Rațiunea este mai clară. Nativii fac ordine în acte, dar mai ales în gânduri. Au fost puțin cam confuzi în ultima vreme și acum se miră și cum mintea se limpezește și văd lucruri pe care le credeau foarte încurcate și se miră cât de simplu se pot rezolva. 20 iulie, Luna Nouă în Rac, reprezintă pentru nativii Vărsător începutul unei colaborări în muncă. Aceia dintre nativi care au o afacere, au nevoie de angajați. Este vorba de o afacere prosperă și este foarte posibil ca nativii să dorească să o extindă. Încep demersuri pentru angajări. În cazul în care colectivul este format deja, poate fi vorba de prime și stimulente pentru că, nativii au socotit și au ajuns la concluzia că pot acorda aceste premii sau măriri de salarii. Există și posibilitatatea ca aceste premii, recompense sau măriri de salarii să fie rezultatul unei cerințe destul de imperative din partea angajaților.

Noroc

Cu alte cuvinte, plățile karmice vin din trecutul mai îndepărtat și apropiat, consecințele manifestându-se pe două paliere, una a reglării unor fapte trecute, altul al recapitulării a ceea ce a mai reglat o dată și a omis ceva. Este o situație cel puțin neplăcută. Atunci când ai de dat socoteală, de fapt atunci când ai să îți dai ție socoteală de ce ai făcut, când realizezi că anumite lucruri care ți se întâmplă au legătură cu propiile tale fapte, este o situație care poate să nu convină. Convin acelora care au trecutul fără pată și acum primesc, de fapt, răsplata eforturilor pe care le-au făcut. Dar și unii, și ceilalți de data aceasta trebuie să recapituleze pentru că au ceva ce au uitat, au omis sau poate nu au avut puterea să își asume. Situația nu este însă foarte tragică. Nativii sunt relaxați. Au o relație directă cu Dumnezeu și aceasta le ușurează foarte mult sarcina. Primesc mesaje și știu să le descifreze. Se simt bine la ei în casă. Nativii Vărsător au de obicei tendința să se arate lumii, să acționeze în slujba acesteia, să se implice. De data aceasta, le place acasă. Sunt bine așa! Se preocupă de problemele casei și poate că mulți dintre nativi exact de acest gen de ocupații au nevoie. Și sunt îndrăgostiți! Și primesc vești bune de la persoana iubită! Viața romantică a nativilor Vărsător traversează o perioadă bună.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Varsator septembrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.