Horoscop lunar Varsator ianuarie 2023

Horoscop lunar: in Ianuarie, nativii Varsator stiu sa primeasca, stiu sa ia legatura cu prietenii, comunica cu acestia si colaborează deschis. Prietenii îl cearta pe nativ! Foarte frumos horoscopul nativilor Vărsător pentru luna decembrie! Astrologul zodiacool.ro consideră că este horoscopul unui unor oameni realizați profesional, horoscopul unor oameni care nu se tem de transformările pe care le suportă. Horoscop Varsator ianuarie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În această lună preferi să stai mai retras și să o lași mai ușor cu efortul fizic. Nu exagera cu munca sau sporturile extreme, îndeosebi la mijlocul lunii, atunci când ești predispus la accidente, fracturi, probleme care țin de zona capului. Va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește regimul alimentar evitând excesele, de orice fel. Ești predispus la unele probleme care țin de sistemul digestiv, pancreas sau poți avea necazuri cu coloana cervicală, eventual dureri ale încheieturilor, îndeosebi în a doua parte a lunii. Horoscop Varsator ianuarie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

La începutul Anului Nou și mai ales în ianuarie, Saturn va avea cea mai mare influență asupra Vărsătorilor. Vă va oferi o perseverență grozavă pentru obiectivele de Anul Nou și siguranță pentru respectarea promisiunilor; prin urmare, familia va putea avea încredere în dumneavoastră 100%. Datorită acestei calități, veți face mari progrese în dezvoltarea personală și veți fi mândri de propria persoană.Din păcate, influența acestei planete aduce și ceva inflexibilitate și conservatorism. Dacă luați o decizie majoră, este recomandat să primiți sfaturi de la cineva mai deschis la minte decât dumneavoastră. Horoscop lunar Varsator ianuarie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Varsator ianuarie 2023 – prognoză

Este un început de an în care alegi să stai oarecum retras petrecând timpul în solitudine, te preocupi mai mult de propriul suflet, de ceea ce trebuie să fie rezolvat cât mai urgent fiind necesară o mai mare implicare și atenție din partea ta. Ești mult mai conștient de nevoia de a-ți canaliza energia, de care dispui din plin, către acțiuni constructive, favorabile pentru viața personală. În prima parte a lunii te remarci printr-o mare nevoie de retragere, de solitudine încercând să găsești adevăratul sens al unor evenimente care s-au petrecut în ultima perioadă. Poate fi o perioadă de bilanț, de redescoperire a unui nou sens a vieții pe care vrei să o urmezi. Este necesar să fii sincer cu tine însuți și să îți asumi răspunderea pentru deciziile pe care le iei. Din data de 19 ianuarie, începi să debordezi de energie, te integrezi cu mai multă ușurință într-un nou mediu sau vezi latura frumoasă a vieții, chiar dacă vei avea parte de tot felul de confruntări. Există tendința de a te implica în treburile altora, chiar dacă nu ți se cere acest lucru sau încerci să demonstrezi că tu deții adevărul și nimeni nu are dreptul să te contrazică. Fii prudent la remarcile pe care le faci, la implicațiile, mai ales din zona amoroasă. Îți este pusă la încercare răbdarea dar și capacitatea de a dărui, de a te dedica celorlalți. Deviza ta, pentru această lună, este: „Judecăm acțiunile oamenilor după plăcerea sau mâhnirea pe care ne-o provoacă.” Anatole France

O familie

Întreaga lună ianuarie se va învârti, în primul rând, în jurul carierei pentru oamenii născuți sub acest semn de aer. Ai multe obligații și, din acest motiv, tinzi să îți neglijezi relațiile și activitățile din timpul liber. Vărsătorul va avea o perioadă foarte productivă, dar asta ar putea însemna un preț mare pentru starea lor mentală. Trebuie să realizezi că, dacă ai grijă de tine, vei lucra mai eficient.

Carieră

În această lună ai ocazia și forța necesară pentru a reuși să duci la îndeplinire planurile din zona socială și a carierei. Ai grijă să nu-i deranjezi pe cei din mediul tău de lucru cu atitudinea ta de „eu știu tot” întrucât riști să fii dat la o parte de către persoane cu autoritate, cu funcții de răspundere. Cu cât vorbești mai puțin despre proiectele tale din planul profesional, cu atât este mai bine pentru a reuși să obții ceea ce îți dorești. Nu te entuziasma pentru ajutorul care ți se oferă, îndeosebi în prima pare a lunii, atunci când ești predispus la compromis. Dai dovadă de originalitate, independență, ai capacitatea de a-i mobiliza pe cei din jurul tău pentru îndeplinirea unor proiecte profesionale ambițioase. Va trebui să găsești un echilibru între sarcinile care țin de casă, de familie și obligațiile profesionale. Se pare că ai nevoie de sprijinul celor dragi în demersurile tale profesionale. Vrei să investești într-o afacre imobiliară sau să schimbi domeniul de activitate și de aici pot să apară tot felul de probleme în cadrul unei colaborări, asocieri. Nu ajută la nimic dacă ești pesimist având sentimentul că ți s-au „înecat corăbiile” și că nu mai ai nici o cale să obții ceea ce îți dorești. Ești ambițios, capabil să duci la bun sfârșit ceea ce faci, ai multe calități și argumente care te vor ajuta să faci un salt important în carieră. Pe tot parcursul lunii ești hotărât să studiezi mai mult, să acumulezi informații, te poți înscrie la un (nou) curs de perfecționare care te va ajuta în plan profesional. Este recomandat să eviți asocierile sau să schimbi locul de muncă, îndeosebi în a doua parte a lunii. Fii atent la ce se discută, ce vor competitorii sau chiar colaboratorii și nu te lăsa impresionat de promisiuni care nu au un suport real. În ceea ce privește finanțele, această lună este mai avantajoasă în preajma datei de 10 și 23 ianuarie, atunci când se cere prudență în tot ceea ce înseamnă cheltuieli, investiții sperând că vei câștiga și mai mulți bani într-un scurt timp. În intervalul 8 – 13 ianuarie ești nevoit să faci niște plăți urgente, să achiți anumite taxe, impozite, să scapi de plata unor facturi. Evită să vinzi sau să cumperi bunuri de valoare, tot ceea ce ține de imobiliar, agricultură.

Dragoste

Începutul lunii pare promițător, la capitolul relație de cuplu sau în ceea ce privește o relație de dragoste în care ești deja implicat. Discuți mult, îți faci tot felul de planuri de viitor alături de persoana iubită. Există însă tendința de a juca „pe două fronturi” considerând că poți deține controlul asupra situației. Nu este cazul să te crezi invicibil, ci mai degrabă caută să observi ce anume te determină să ai o astfel de atitudine. Ești mulțumit cu ceea ce ai în plan sentimental? Până la jumătatea acestei luni ai multe aspecte de analizat în forul interior, vis-a-vis de relația de iubire, aspecte care vizează domeniul sentimental. Simți nevoia să te retragi într-un mediu liniștit, să te bucuri de iubire, de preferat departe de ochii lumii. Este o perioadă agitată din punct de vedere afectiv confruntându-te cu o oarecare stare de derută, îndeosebi în a doua parte a lunii, atunci când nu prea știi ce alegeri să faci în plan amoros. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, la jumătatea lunii se complică lucrurile putând să declanșezi certuri, nemulțumiri în relația cu partenerul de viață, ca urmare a aflării unor secrete amoroase în care ești implicat. Până la sfârșitul lunii ai ocazia să faci o alegere clară, mai mult forțat de împrejurări. Este o lună în care, oricât de mult ai vrea să te bucuri de romantism, de liniște și echilibru în relația de cuplu sau nu, parcă tot timpul apare ceva care strică aceste trăiri, dorințe care dau clocot. Este posibil ca, în prima parte a lunii, să ai sentimentul că ți se ascunde ceva, că partenerul de viață nu este atât de sincer sau poate chiar tu ești cel care deține secrete. Ai tendința să te întorci la o iubire din trecut sau poate să revină în viața ta o persoană de sex opus care a jucat un rol important în existența ta. Totul depinde de tine, de modul cum gestionezi lucrurile și cât de sincer ești, atât cu propria persoană, cât și cu partenerul de viață, nu de alta, dar numai așa ai putea evita o eventuală despărțire, schimbare de direcție, doar pentru că te-ai lăsat copleșit de amintiri, de trecut. Din data de 26 ianuarie te gândești foarte serios să aduci schimbări importante în relația de mariaj. Nu este exclus să iei decizia de a întemeia o familie, de a schimba domiciliul. La sfârșitul lunii revine în viața ta o relație de amor din trecut iar tu încerci să înțelegi care este sensul acestor evenimente. Ai grijă să nu scapi din vedere ceea ce contează cu adevărat: să îți găsești starea de liniște sufletească!

Horoscop Varsator ianuarie 2023 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, există predispoziții pentru afecțiunile perioadei care se localizează la gambe și laba piciorului. Cauzele pentru nativii Săgetător sunt de la comunicare sau de la mișcare: prea multă mișcare sau sedentarism. Problemele pe care le puteți avea în zona gâtului sunt din cauze financiare.

Bani

Referitor la slujba care i se oferă nativului Vărsător, sau la o nouă poziție, superioară, acesta se gândește foarte bine dacă să își strice liniștea pe care o are acum și să refuze sau să accepte. Nevoia de bani, oferta tentantă sau insistențele prietenilor îl determină să accepte. Astrologul zodiacool.ro nu înțelege de ce atâta îndoială când de fapt este vorba de o activitate plăcută. Data de 4 decembrie a fost pentru nativi Vărsător o dată la care simt efectiv către ce trebuie să se îndrepte domeniul lor profesional. Pentru ceea ce au de făcut informația vine intuitive, de aceea pentru nativi este bine să se conecteze le aceste doua zile, 3 și 4 decembrie. Poziția în plan social și nevoile materiale, inclusiv calitățile pe care trebuie să și le mobilizeze nativii ca să facă față noii situații, toate acestea se simt și simt mai ales ce își dorește cu adevărat nativul. Intense cu adevărat rămân aspectele care se formează în a doua jumătate a lunii decembrie. Sunt aspectele definitorii pentru o perioadă destul de lungă de acum înainte. Jupiter și Saturn fac pasul din zodia Capricorn unde ne-au organizat și ne-au concretizat și mai ales ne-au sporit responsabilitățile, fac deci pasul către o zonă de anticipație, zona zodiei Vărsător. Nativii au voie să se simtă liberi, să facă așa cum consideră că trebuie să se întâmple la momentul acesta. Astrologul zodiacool consideră că lucrurile nu sunt foarte clare până în 17 decembrie, când Saturn face pasul din domiciliul lui, Capricorn, în celălalt domiciliu al lui, Vărsător. Și dacă până acum ne concretiza responsabilitățile, de acum în colo ne concretizează anticipațiile. Previziunile ne arată foarte clar către ce ne îndreaptă viitorul. Să nu vă așteptați să vă ghicească viitorul! Saturn pur și simplu vine cu mesaje, întâmplări, discuții care ne dau informații concrete despre toate acestea.

Relaţii

Nativul Vărsător este cel care trebuie să se ducă către a se realiza pe el. Vine și Jupiter care îi dă curaj îi dă un curaj nebun de a se arunca în vâltoarea viitorului prezentată atât de explicit de Saturn. Aceste două planete, în data de 21 decembrie, fac o minunată conjuncție în zodia Vărsător. Când se întâlnesc acești doi mari încep să se întâmple lucruri importante. Ziua de 21 decembrie nu este importantă numai pentru conjuncția Jupiter-Saturn. Ziua de 21 Ianuarie este importantă în fiecare an dar această importanță este eclipsată anul acesta de această conjuncție care are loc o dată la 20 de ani. Ei bine, 21 Ianuarie este ziua în care Soarele intră în zodia Capricorn, începe iarna astronomică și astrologică și avem cea mai lungă noapte. De la această dată vine lumina și ziua începe să crească. Soarele intră în casa sacrificiilor de sine, casa retragerii acestor nativi, casă pe care tocmai au parasit-o Jupiter și Saturn. Vine să le dea acolo puțină energie pentru ca trecerea să nu fie bruscă de la o stare de maximă abandonare în Univers la o stare de acțiune în zona materială. Ultimul aspect al lunii decembrie și în același timp ultimul aspect important al anului 2023 este o Lună Plină în Rac cu Soarete în Capricorn, în data de 30 decembrie. Astrologul zodiacool.ro vede că nativilor Vărsător li se pune față în față rațiunea și simțirea, iar simțire este aceea care îi iluminează rațiunii felul în care ar fi bine să judece lucrurile în acest moment. Mai este munca de zi cu zi, munca de rutină care este acum pusă în lumină și pusă într o lumină atât de tentantă încât nativul nu poate refuza. Poate să fie tot în legătură cu acea ofertă de muncă, dar pentru care nativul trebuie să facă întâi un pic de muncă de stagiar, de retina.

Noroc

În toate transformările din ultima vreme, ca să meargă totul către bine, nativii trebuie să aibă disponibilitatea de a acționa. Dar în luna decembrie apar prietenii și beneficiul este pentru aceia dintre nativii zodiei Vărsător care știu să își folosească prietenii atunci când au nevoie. Stiu să primească, știu să ia legătura cu prietenii, comunică cu aceștia și colaborează deschis. Prietenii îl ceartă pe nativ! În special pentru perioada de retragere pe care au avut-o pe care prietenii nu o prea înțeleg. Dacă chiar o înțeleg, prietenii doresc să îi tragă afară din cuib, din casă, din chilia în care s-au închis în ultimul timp, aproximativ un an, poate chiar un an jumăte. Profesional, nativii au toate șansele să primească o veste bună care chiar îi scoate în lume. Îi împunge efectiv afară și îi face să părăsească această zonă de retragere. Și pentru unii dintre nativi se termină perioada de sacrificiu de sine pentru casă, pentru familie, pentru slujbă, pentru viață și începe o perioadă în care nativul nu mai acționează defensiv și ia inițiative pentru ei. Aspectele mai puțin plăcute ale horoscopului ar putea fi relația cu copiii care le cer foarte mulți bani, mai mulți decât nativul poate să să le pună la dispoziție. Relația cu persoana iubită este tot una tensionată, aceasta propunându-i ceva care îi depășește bugetul sau dacă nu, măcar îl îngrijorează.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Varsator iunie 2022

Insingurarea nativilor Varsator nu mai este ceva ce tine de introspectie si posibilitatea de a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.