Horoscop lunar Varsator februarie 2023

Horoscop Februarie Varsator: nativii au un farmec deosebit in aceasta perioada, au curaj si simt ca isi pot exprima gandurile, ideile Nativii acestei zodii ies în lume din ce în ce mai hotărâți, din ce în ce mai asumați. Pentru voi este ca și cum ați ieși dintr-o zonă întunecată, afară, direct la soare. Pentru prima dată ești orbit, după care, încet, încet, începi să realizezi cât de minunat poate fi la lumină. Cam așa este acum cu voi, sunteți încă puțin amețiți, dar ați acumulat o energie subtilă care acum vă este de maaaare folos! Horoscop Varsator februarie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Prima parte a lunii te va solicita foarte mult din punct de vedere fizic și mental astfel că ești predispus la insomnii, probleme digestive, migrene, probleme oculare, renale. Nu exagera cu cafeaua, alcoolul și fii echilibrat, în ceea ce privește alimentația. În a doua parte a lunii reușești să fii mult mai energic, capabil să te refaci după o eventuală suferință a propriului organism. În preajma datei de 17 februarie ar trebui să fii mult mai atent la problemele care țin de oase, articulații, piele existând predispoziția la răniri. Horoscop Varsator februarie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În februarie, Vărsătorii vor fi grijulii și afectuoși, datorită influenței lui Venus. Cu toate acestea, ar putea fi o problemă în unele situații. Acordați mai multă atenție partenerului dumneavoastră în loc să flirtați cu ceilalți. Dacă se ajunge la conflict, ați putea risca să-l pierdeți din cauza comportamentului dumneavoastră.În această lună, nu veți fi foarte econom și vă veți răsfăța cumpărând lucruri noi. Încercați să aveți un anumit control, deoarece cheltuielile excesive vă pot aduce probleme financiare serioase. Horoscop lunar Varsator februarie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Varsator februarie 2023 – prognoză

În prima parte a lunii ești preocupat de aspectele care vizează viața personală, modul în care te percep ceilalți, aspectul exterior, noi modalități de a-ți îmbunătăți relațiile sociale. Tot ce ai de făcut este să îți revizuiești atitudinea, modul în care relaționezi, conversezi, să fii atent la ce anume spui și cum îți exprimi punctul de vedere fiindcă nu de puține ori vei ajunge la conflicte cu ceilalți datorită modului în care îți exprimi propriile idei, nemulțumiri. Din data de 18 februarie ești mult mai axat de latura financiară, cauți modalități de a câștiga mai mulți bani din muncă proprie, de a valorifica abilitățile, talentele de care dispui pentru a progresa în plan profesional. Ești mai pretențios și capabil să negociezi în favoarea ta fiind foarte conștient de propria valoare. Deviza ta, în această lună, este: „Fiecare zi este o nouă viață pentru omul înțelept.” Dale Carnegie

O familie

În această perioadă, vei fi foarte amabili și prietenos, dar chiar și aceste caracteristici pot fi puțin exagerate – solicitudinea extremă nu este plăcută. Dacă Vărsătorul îi întreabă pe alții despre problemele lor și încearcă să aplice analiza lui de psiholog amator, va fi destul de respingător pentru mulți. Poți să ajuți enorm, dar trebuie să știi ce gust are propriul medicament. Prin urmare, luna februarie va fi o perioadă în care vei oscila între a-i ajuta pe alții și a te ajuta pe tine însuți.

Carieră

Încă de la începutul lunii ești pus foarte serios pe treabă dorind să rezolvi de unul singur aspecte care vizează un proiect profesional. Relația cu colegii riscă se tensioneze datorită orgoliului, a tendinței tale de a domina, de a conduce fără să asculți și punctul de vedere al celor cu care colaborezi. Se recomandă atenție la actele, documentele oficiale pe care le semnezi, îndeosebi până în data de 21 februarie. Până atunci lucrurile parcă se mișcă într-un ritm ciudat, confuz, nu reușești să te faci înțeles cu ceilalți, cu șefii, cu persoane cu care colaborai destul de eficient. Nu este o perioadă favorabilă pentru a da startul asocierilor, de orice fel. Prima parte a lunii îți aduce în atenție necesitatea de a-ți revizui modul în care negociezi, fie că este vorba de afacere personală sau dacă te găsești în postura de subaltern. Nu te grăbi să acționezi, mai ales dacă vrei să iei decizii care vizează schimbarea unui loc de muncă sau startul unei noi asocieri. Din data de 21 februarie se așează lucrurile și reușești să ajungi la un oarecare consens într-o relație de colaborare. Totul ține de flerul și intuiția ta în a atrage oamenii de care ai nevoie, la momentul potrivit. În primul decan te vei confrunta și cu pierderi în plan financiar, ca urmare a asocierii cu prieteni care doar se folosesc de banii și pregătirea ta profesională și chiar de relațiile de care dispui. Este mult mai indicat și eficient pentru tine să renunți la un grup, o organizație care riscă să îți creeze tot felul de neajunsuri, pierderi ale imaginii în plan public, social, defăimări, pierderi de bani, îndeosebi în ultimul decan al perioadei. În această lună va trebui să fii mult mai prudent în ceea ce privește finanțele, banii veniți din muncă proprie, plata unor datorii, taxe, impozite. O perioadă deosebit de contradictorie în ceea ce privește investițiile financiare într-o casă, proprietate, o vânzare/cumpărare care se va dovedi nerentabilă este în primul decan al acestei luni.

Dragoste

Chiar nu ai cum să te plistisești, atunci când vine vorba despre iubire, relația cu sexul opus. Ești practic luat pe sus de evenimente și, dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj, există predispoziția de a te despărți, de a renunța la relația actuală datorită deciziilor luate la nervi și poate chiar a influenței venite din partea părinților. Nu îți este ușor dar nici imposibil să reconfigurezi modul de a comunica cu partenerul de viață, încearcă să lași de la tine și să nu te mai enervezi pentru orice fleac. Lasă-te ghidat de intuiție dar nu spune perechii tale chiar tot ce îți trece prin minte. În preajma datei de 10 februarie pot să apară certuri de-a dreptul explozive în relația de mariaj, îndeosebi dacă este vorba despre casă, familie, relația cu părinții. Vrei să investești într-un bun imobiliar și de aici pot să apară tot felul de controverse în relația cu partenerul de visță. Până în data de 18 februarie Astroella îți recomndă să eviți startul unei relații de cuplu întrucât pot apărea tot felul de nemulțumiri, tensiuni care pot provoca probleme în relația respectivă. Este o perioadă în care au loc reevaluări, vis-a-vis de actuala relație de cuplu sau încercarea de a finaliza aspecte care vizează o fostă relație de cuplu. Nu este exclus să revină în viața ta o fostă iubire și astfel ajungi la certuri. Este nevoie de mai mult calm, rațiune, discuții deschise, sincere cu partenerul de viață. Până la sfârșitul lunii ai ocazia să te lămurești ce vrei, de fapt. Trebuie să fii mult mai precaut și să eviți luarea unor decizii care ar putea să te afecteze pe termen îndelungat. În prima parte a lunii, dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, va trebui să fii mult mai atent la ce gânduri, dorințe împărtășești partenerului de viață întrucât există riscul să nu reușești să te faci înțeles. Pot apărea discuții neplăcute pe tema copilului sau a unor investiții financiare neinspirate care afectează bugetul familiei. Din data de 18 februarie ajungi la sentimente mai bune în relația de mariaj liniștindu-se oarecum atmosfera iar plimbările, conversațiile în doi, pe diferite teme, nu vor face decât să readucă starea de echilibru în relație.

Horoscop Varsator februarie 2023 – la ce să te aștepți?

Luna Nouă este moment de început ceva. Și voi aveți de construit ceva nou în personalitatea voastră. Din punct de vedere al sănătății, există posibilitatea de ameliorare a unor afecțiuni care v-au cam îngrijorat. Lipsa de energie, lipsa de chef de care v-ați „bucurat” în lunile care au trecut v-au pus pe gânduri. Dar, zice astrologul zodiacool.ro, e de domeniul trecutului!

Bani

18 februarie este ziua în care Soarele intră în zodia Pești și este bine să începeți să vă gândiți la bani și la un nou job eventual. Nu vă prea convine, sau considerați că este prea din scurt, dar merită să faceți un efort, cel puțin așa consideră astrologul zodiacool.ro, deoarece aveți nevoie de noi provocări. Ziua de 21 februarie este ziua când planeta Mercur își reia mersul direct. Ieșiți cumva din buimăceala în care ați fost până acum. Rațiunea începe să vă ajute să vă construiți, pe lângă acele strategii și planuri, schema logică care până acum a cam lipsit. În data de 25 februarie, când planeta Venus părăsește zodia Vărsător și intră în zodia Pești, aveți toate șansele să vă împăcați cu gândul că aveți niște responsabilități importante pentru că încep să intre bani pe card! Luna Plină în zodia Fecioară, cu Soarele în Pești din data de 27 februarie se așează pe axa banilor și vă atrage atenția că aveți de făcut ceva, pentru că pe domeniul banilor atât ai voștri, cât și ai partenerilor vine o împlinire.

Relaţii

Sunt posibile înțelegeți cu cei de acasă. Pentru că sunt obișnuiți cu un nativ Vărsător retras, poate puțin detașat de toate cele materiale, care are păreri nu foarte bine conturate. Și acum răsare un personaj nou, activ, plin de inițiative care surprind și, cel mai grav, care încearcă să se impună celor din jur. Personalitatea asumată, planificarea minuțioasă, strategiile pentru viitor (în care sunteți maeștri!) sunt la ordinea zilei. Astrologul zodiacool.ro este de părere că cei din casă, cu toate că sunt surprinși, ar fi de preferat să țină cont de nativii Vărsător ca de niște vizionari ce sunt! Acum nu-i mai puțin adevărat că și nativii pot să fie puțin mai diplomați! Pentru că niciunuia dintre noi nu ne place să ne facă cineva agenda de la A la Z! Deci conlucrarea cu cei de acasă v-o recomand cu căldură.  Pentru că Venus nu vă aduce numai farmec personal, ci și un fel de abilitate de a intra în armonie cu cei din jur și, aș mai adăuga, cu cei de acasă. Poate tocmai în asta să fie farmecul?

Noroc

Din data de 1 februarie, când Venus intră în zodia Vărsător, vi se adaugă personalității un farmec deosebit. Vă simțiți bine în pielea voastră și, cel mai important, știți cum să puneți o problemă! În data de 11 februarie avem Luna Nouă în Vărsător și nu vă mai încăpeți în piele de plinătatea personalității. Debordați de energie și este momentul să schimbați ceva în voi.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Varsator iunie 2022

Insingurarea nativilor Varsator nu mai este ceva ce tine de introspectie si posibilitatea de a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.