Horoscop lunar Varsator decembrie 2022

Horoscop lunar: in Decembrie, nativii Varsator stiu sa primeasca, stiu sa ia legatura cu prietenii, comunica cu acestia si colaborează deschis. Prietenii îl cearta pe nativ! Foarte frumos horoscopul nativilor Vărsător pentru luna decembrie! Astrologul zodiacool.ro consideră că este horoscopul unui unor oameni realizați profesional, horoscopul unor oameni care nu se tem de transformările pe care le suportă. Horoscop Varsator decembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

La debutul acestei perioade starea de agitație ar putea să te dezorienteze, să îți creeze tot felul de probleme în plan psihic-emoțional și de aici se pot agrava problemele digestive și de ficat. Trebuie să dai dovadă de prudență și în a doua parte a perioadei, atunci când se amplifică devitalizarea organismului, poate să apară starea de oboseală accentuată, indigestii, infecții, intoxicații alimentare. Horoscop Varsator decembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Decembrie va fi dificil. Vărsătorii sunt de obicei neîmblânziți și impulsivi, așadar tradițiile și reuniunile familiale „obligatorii” îi deranjează și, prin urmare, își arată atitudinea. Un astfel de comportament poate duce la bârfe și poate agrava relațiile dintre rude. Prin urmare, ar trebui să vă gândiți dacă nu ar fi mai bine să găsiți o scuză și să nu participați la astfel de întâlniri sau să plecați discret cât mai repede posibil.La începutul lunii decembrie, este posibil să suferiți de răniri și inflamații la nivelul membrelor inferioare din cauza influenței Lunii. Asigurați-vă că stați la căldură și cumpărați încălțăminte de calitate. Horoscop lunar Varsator decembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Varsator decembrie 2022 – prognoză

Prietenii și persoanele din anturajul apropiat te pot ajuta să privești dintr-o nouă perspectivă proiectele în care ești implicat sau cărora vrei să le dai start. Nu vor lipsi neîncrederea, momentele de neliniște cu privire la un grup, o organizație din care faci parte, cerându-se mai multă atenție la modul în care îți exprimi punctul de vedere. Este posibil să te simți folosit de prieteni, îndeosebi la mijlocul lunii. După data de 21 preferi să stai mai retras, să te preocupi de propria sănătate, încerci să regăsești starea de liniște, de împăcare cu tine însuți. Ești tot mai implicat în diverse activități de voluntariat încercând să-i ajuți pe cei defavorizați de soartă. Este o perioadă de discreție, de acumulări de informații, conversații cu persoane erudite, preocupate de domeniul spiritual. Sănătatea este vulnerabilă fiind important să te detașezi de problemele de la locul de muncă sau cele din relația de mariaj. Este posibil să pleci într-un pelerinaj, să ajungi pe la mânăstiri, locuri sfinte, dedici mai mult timp domeniului spiritual. Deviza ta, pentru această lună, este: „Toți oamenii mari au fost, mai întâi, copii dar puțini dintre ei își mai aduc aminte.” Antoine de Saint-Exupery

O familie

Decembrie va fi una dintre cele mai plăcute luni din tot anul pentru tine. Acum nu trebuie să îți faci griji cu privire la cheltuielile pentru cadourile de Crăciun, dar nu exagera, chiar și un lucru mic poate face mulți oameni fericiți. Cel mai important lucru este că Vărsătorul petrece Crăciunul împreună cu familia și, ca rezultat, își consolidează perfect relațiile, dar mai ales, are parte de odihna atât de necesară. Anul acesta a fost un test pentru ei în toate privințele, în special în ceea ce privește munca cu propria lor minte.

Carieră

Pe tot parcursul lunii debordezi de energie, idei și inițiative, atunci când vine vorba despre zona profesională. Ai șansa de partea ta pentru a reuși să te propulsezi pe o nouă treaptă, în plan profesional, nu înainte de a trece prin câteva restricții, limitări, renunțări, încă de la începutul acestei perioade. Este o lună în care te implici mai mult în activitățile de grup, un eventual proiect care presupune și mai multă responsabilitate din partea ta. Este posibil să revii asupra unor decizii legate de un contract, o înțelegere din cadrul unei organizații nonprofit. Nu este timpul potrivit pentru a semna un nou contract sau pentru a da startul unui parteneriat, îndeosebi în preajma datei de 23. Este o perioadă în care prudența este cuvântul de ordine, atunci când vine vorba despre asocieri și parteneriate, acceptarea de noi oportunități de progres, relansare în plan profesional sau dacă vrei să faci achiziții. Ai o oarecare teamă de a schimba locul, mediul de lucru gândindu-te la proverbul: „Nu da vrabia din mână pentru cea de pe gard!”. Te bucuri de câștiguri financiare, cât timp nu pui accent pe câștigul imediat riscând să te implici în tot felul de colaborări sperând că vei câștiga bani într-un timp cât mai scurt.

Dragoste

În prima parte a acestei lunii ai ocazia să lămurești o serie de neclarități, în ceea ce privește relația de mariaj sau pur și simplu iei decizia să pui capăt definitiv unei relații care ți-a creat tot felul de nemulțumiri de-a lungul timpului. Sunt favorizate proiectele derulate în comun cu partenerul de viață, nu înainte de a te lămuri asupra unor aspecte legate de o afacere, o activitate care a fost lăsată în suspans. La începutul lunii acorzi o atenție deosebită carierei dar și relațiilor de prietenie existând riscul să neglijezi relația de cuplu. Este accentuat domeniul care vizează prietenii, relația cu persoane cunoscute prin intermediul internetului și, oricât de ocupat ai fi cu domeniul profesional, tot vei avea ocazia să dezvolți o relație de amor cu o persoană de altă naționalitate sau aflată la mare distanță, îndeosebi din data de 15. Până în preajma datei de 20 conversezi mai mult cu prietenii, simți nevoia să împărtășești bucurile sau eventualele neîmpliniri din viața ta. Din data de 20 te bucuri de aprecierea și atenția celor din jur, ceea ce nu poate decât să îți confere o oarecare stare de confort în plan afectiv. Este bine să nu ții cont de părerile părinților, mai ales atunci când vine vorba despre alegerile pe care vrei să le faci în plan sentimental. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai ocazia să revii asupra unei relații de iubire din trecut, îndeosebi la jumătatea perioadei. Mai ai destul de multe lucruri de lămurit despre ce vrei, de fapt, de la tine și de la celălalt, dacă ești pregătit să te dedici, trup și suflet, unei singure persoane. În a doua parte a lunii te bucuri de prezența partenerului de viață preferând să pui mai mult accent pe tradiție, pe stabilitate în cadrul relației. Nu mai accepți jumătăți de măsură.

Horoscop Varsator decembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Pentru o altă parte a nativilor se deblochează un credit, vine o moștenire, se aprobă un dosar de pensie sau un ajutor bănesc de care au nevoie. Luna Nouă în Berbec, din 24 martie poate însemna un nou început în studiul științelor oculte. Dar poate însemna și o analiză a unei situații oarecare în profunzime. Lucruri care au fost ascunse, peste care se află o perdea de ceață, acum se arată. Sunt, de asemenea, germeni care pot să încolțească. Abilități pe care nativii le simțeau că sunt acolo și acum ies la suprafață. Sfatul astrologului ZODIACOOL etse de a căuta bine și de a folosi logica chiar și în această situație atât de obscură, deoarece Luna Neagră se află pe acest domeniu și poate să vă deruteze de la adevăratele lucruri care se arată acum. Dar nativii pentru care luna martie este o lună a iubirii pot avea experiențe amoroase extreme, profunde, care să apropie cuplul prin misterul trăirilor.

Bani

Referitor la slujba care i se oferă nativului Vărsător, sau la o nouă poziție, superioară, acesta se gândește foarte bine dacă să își strice liniștea pe care o are acum și să refuze sau să accepte. Nevoia de bani, oferta tentantă sau insistențele prietenilor îl determină să accepte. Astrologul zodiacool.ro nu înțelege de ce atâta îndoială când de fapt este vorba de o activitate plăcută. Data de 4 decembrie a fost pentru nativi Vărsător o dată la care simt efectiv către ce trebuie să se îndrepte domeniul lor profesional. Pentru ceea ce au de făcut informația vine intuitive, de aceea pentru nativi este bine să se conecteze le aceste doua zile, 3 și 4 decembrie. Poziția în plan social și nevoile materiale, inclusiv calitățile pe care trebuie să și le mobilizeze nativii ca să facă față noii situații, toate acestea se simt și simt mai ales ce își dorește cu adevărat nativul. Intense cu adevărat rămân aspectele care se formează în a doua jumătate a lunii decembrie. Sunt aspectele definitorii pentru o perioadă destul de lungă de acum înainte. Jupiter și Saturn fac pasul din zodia Capricorn unde ne-au organizat și ne-au concretizat și mai ales ne-au sporit responsabilitățile, fac deci pasul către o zonă de anticipație, zona zodiei Vărsător. Nativii au voie să se simtă liberi, să facă așa cum consideră că trebuie să se întâmple la momentul acesta. Astrologul zodiacool consideră că lucrurile nu sunt foarte clare până în 17 decembrie, când Saturn face pasul din domiciliul lui, Capricorn, în celălalt domiciliu al lui, Vărsător. Și dacă până acum ne concretiza responsabilitățile, de acum în colo ne concretizează anticipațiile. Previziunile ne arată foarte clar către ce ne îndreaptă viitorul. Să nu vă așteptați să vă ghicească viitorul! Saturn pur și simplu vine cu mesaje, întâmplări, discuții care ne dau informații concrete despre toate acestea.

Relaţii

Nativul Vărsător este cel care trebuie să se ducă către a se realiza pe el. Vine și Jupiter care îi dă curaj îi dă un curaj nebun de a se arunca în vâltoarea viitorului prezentată atât de explicit de Saturn. Aceste două planete, în data de 21 decembrie, fac o minunată conjuncție în zodia Vărsător. Când se întâlnesc acești doi mari încep să se întâmple lucruri importante. Ziua de 21 decembrie nu este importantă numai pentru conjuncția Jupiter-Saturn. Ziua de 21 Decembrie este importantă în fiecare an dar această importanță este eclipsată anul acesta de această conjuncție care are loc o dată la 20 de ani. Ei bine, 21 Decembrie este ziua în care Soarele intră în zodia Capricorn, începe iarna astronomică și astrologică și avem cea mai lungă noapte. De la această dată vine lumina și ziua începe să crească. Soarele intră în casa sacrificiilor de sine, casa retragerii acestor nativi, casă pe care tocmai au parasit-o Jupiter și Saturn. Vine să le dea acolo puțină energie pentru ca trecerea să nu fie bruscă de la o stare de maximă abandonare în Univers la o stare de acțiune în zona materială. Ultimul aspect al lunii decembrie și în același timp ultimul aspect important al anului 2022 este o Lună Plină în Rac cu Soarete în Capricorn, în data de 30 decembrie. Astrologul zodiacool.ro vede că nativilor Vărsător li se pune față în față rațiunea și simțirea, iar simțire este aceea care îi iluminează rațiunii felul în care ar fi bine să judece lucrurile în acest moment. Mai este munca de zi cu zi, munca de rutină care este acum pusă în lumină și pusă într o lumină atât de tentantă încât nativul nu poate refuza. Poate să fie tot în legătură cu acea ofertă de muncă, dar pentru care nativul trebuie să facă întâi un pic de muncă de stagiar, de retina.

Noroc

În toate transformările din ultima vreme, ca să meargă totul către bine, nativii trebuie să aibă disponibilitatea de a acționa. Dar în luna decembrie apar prietenii și beneficiul este pentru aceia dintre nativii zodiei Vărsător care știu să își folosească prietenii atunci când au nevoie. Stiu să primească, știu să ia legătura cu prietenii, comunică cu aceștia și colaborează deschis. Prietenii îl ceartă pe nativ! În special pentru perioada de retragere pe care au avut-o pe care prietenii nu o prea înțeleg. Dacă chiar o înțeleg, prietenii doresc să îi tragă afară din cuib, din casă, din chilia în care s-au închis în ultimul timp, aproximativ un an, poate chiar un an jumăte. Profesional, nativii au toate șansele să primească o veste bună care chiar îi scoate în lume. Îi împunge efectiv afară și îi face să părăsească această zonă de retragere. Și pentru unii dintre nativi se termină perioada de sacrificiu de sine pentru casă, pentru familie, pentru slujbă, pentru viață și începe o perioadă în care nativul nu mai acționează defensiv și ia inițiative pentru ei. Aspectele mai puțin plăcute ale horoscopului ar putea fi relația cu copiii care le cer foarte mulți bani, mai mulți decât nativul poate să să le pună la dispoziție. Relația cu persoana iubită este tot una tensionată, aceasta propunându-i ceva care îi depășește bugetul sau dacă nu, măcar îl îngrijorează.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Varsator iulie 2022

Pentru nativii zodiei Varsator, luna iulie constituie reintrarea in matca. Dar de data aceasta nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.