Horoscop lunar Varsator august 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Varsator august 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Starea de agitație te poate predispune la accidente, reacții necontrolate, lovituri, căzături, excese menite să-ți pună sănătatea și/sau viața în pericol, în preajma datei de 4. Stresul accentuat îți poate provoca stări de insomnie sau alternări ale tensiunii arteriale. Este recomandat să mergi mai des la sala de sport sau să faci mai multe ieșiri în natură evitând totuși escaladările periculoase, sporturile extreme, îndeosebi în preajma datei de 24 dar și spre sfârșitul perioadei. Horoscop Varsator august 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Veți fi sălbatic și neliniștit în august. Totuși, motivul nu va fi sarcinile primite la locul de muncă, ci mai degrabă pretențiile excesive pe care le veți avea de la dumneavoastră înșivă. Datorită influenței lui Jupiter, vă veți supraestima și, prin urmare, viața dvs. va fi instabilă. Veți fi entuziasmat de toate noile provocări, dar dacă nu veți avea succes cu toate, ați putea avea o mică depresie.Vărsătorii vor avea, de asemenea, un puternic simț al dreptății și vor fi negociatori competenți. Ați putea profita de asta pentru a rezolva disputele dintre cei dragi. Oricum, mai întâi ar trebui să vă gândiți dacă și ei sunt interesați de un astfel de ajutor. Horoscop lunar Varsator august 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Varsator august 2022 – prognoză

Putem să vorbim despre o lună în care te implici, trup și suflet, în tot ceea ce ține de relații, socializare, parteneriate sau afaceri. Îți concentrezi atenția în direcția relației cu celălalt fiind dornic să rupi monotonia, starea de rutină. Este o perioadă în care poți face schimbări importante sau poți reveni asupra unor situații dar este și un timp de luare a unor decizii în plan relațional și profesional. Este posibil să reiei colaborări mai vechi sau pot să apară tensiuni, rupturi, despărțiri în cadrul relației de cuplu. Spre sfârșitul lunii pui mai mult accent pe relația intimă, cauți noi posibilități de a dezvolta o relație de amor în care te implici total, cu pasiune. Deviza ta pentru perioada analizată este: „Fericirea este compusă din micile victorii.” Anonim

O familie

August îți va oferi liniștea necesară – după o lungă perioadă de timp, va părea că totul este la locul potrivit. Vărsătorul se va bucura foarte mult de aceasta armonie, dar ai grija sa nu devii prea leneș. De asemenea, vei simți nevoia de a crea ceva și prin urmare, de a îți exterioriza trăirile interioare. Lasă-le să iasă, te vei descurca de minune, indiferent dacă este vorba de desen sau de muzică.

Carieră

Este o lună în care va trebui să dai dovadă de prudență, în ceea ce privește relația cu colegii de lucru, îndeosebi cu un superior. Este posibil să apară tot felul de încurcături legate de acte, mesaje, informații care pot să îți dea peste cap programul de lucru și relația cu șefii, în preajma datei de 4. Te poți aștepta la unele confruntări directe dar și la tot felul de neplăceri, discuții contradictorii, acuzații nefondate, îndeosebi în preajma datei de 25. Va trebui să dai dovadă de prudență la asocierile pe care vrei să le faci acum, dacă merită să faci anumite investiții într-o afacere, un parteneriat. La mijlocul lunii ai ocazia să vezi ce anume se vrea de la tine, dacă are rost să te mai implici într-un proiect profesional care este în derulare. Este indicat să acorzi o atenție deosebită la actele, înregistrarea și semnarea oricăror documente sau a unor contracte, îndeosebi în prima parte a lunii. Evită să iei decizii importante care vizează o investiție legată de o casă, proprietate în preajma datei de 13. La sfârșitul perioadei sunt favorizate veniturile venite de pe urma unei afaceri, a unui parteneriat sau prin intermeidul partenerului de viață. Este bine dacă reușești să eviți confruntările directe, pe față. Va trebui să fii mult mai atent la bani, cheltuielile pe care le faci acum și să „te întinzi cât îți este plapuma”.

Dragoste

Până în data de 20 trăiești cu intensitate, pasiune, treci de la o extremă la alta în relația de cuplu. Este vorba despre multă energie, ambiție, inițiativă, pasiune dar și tendința de a-ți impune punctul de vedere cu agresivitate. Ești predispus la stări de agitație, impulsivitate și lipsă de diplomație ceea ce va conduce, inevitabil, la certuri destul de dure în relația de cuplu având ca subiect principal problemele și starea de tensiune din carieră. Se poate vorbi totuși despre o oarecare revigorare a relației, chiar o reaprindere a pasiunii, a iubirii dintre voi, îndeosebi spre spre sfârșitul lunii, atunci când vei pune mai mult accent pe relația intimă, sexuală. Este timpul potrivit pentru a lămuri direcția în care merge, de fapt, relația actuală, dacă merită să mai faci sacrificii, să îți dedici timpul, energia și sentimentele în cadrul acestei relații. Ai ocazia să te lămurești asupra aspectelor esențiale din relația de mariaj. Dacă ești singur atunci va urma o perioadă intensă și interesantă, la capitolul dragoste, relația cu sexul opus, reconfigurarea relației sentimentale. Este posibil să te reîndrăgostești cu ocazia unei vacanțe petrecute în doi. La sfârșit de lună ai ocazia să dai startul unei relații intime trăită cu intensitate, pasiune rezonând cu persoana iubită, din punct de vedere intim, afectiv. Nu este exclusă nici revenirea la o iubire din trecut sau la aflarea unor vești legate de o iubire din trecut. Ești oarecum derutat neștiind prea clar ce alegeri să faci, la ce să renunți, pe cine să păstrezi alături de tine.

Horoscop Varsator august 2022 – la ce să te aștepți?

Pentru aceia dintre nativi care s-au dezrădăcinat, care sunt departe de locul în care s-au născut sau în care au viețuit o lungă perioadă, acum este momentul să prindă rădăcini. Sau dimpotrivă, să conștientizeze că nu este locul potrivit și să caute, precum căutau strămoșii noștri cum sapă apa, locul care îi priește. Astrologul zodiacool.ro consideră că orice semn care arată nepotrivire cu locul sau cu locuința, trebuie analizat atent și avut în vedere. Dar lucrurile pot fi și simple, poate căminul nativilor Taur trebuie modificat astfel încât energiile pe care le resimt acasă să fie benefice din toate unghiurile. Banii sunt bine aspectați în luna iulie. Dar atenție la prieteni! Aceștia au un soi de invidie, pentru că trebuie să precizăm, banii vin la nativii Taur mai bine decât până acum. Unii dintre nativii Taur constată că prietenii au nevoi pe care se simt cumva responsabili să sară în ajutor. Este, de asemenea, posibil ca nativii Taur să dorească să fie integrați într-o grupare pentru care cheltuie o sumă importantă.

Bani

Pe de altă parte, nativii au probleme în casă pentru că vin cu tot felul de idei năstrușnice. Lor le revine sarcina de a le pune în practică și nu este deloc ușor. Cu cât ideea este mai trasnită, cu atât este mai interesantă și cu atât mai dificil de realizat. Astrologul zodiacool.ro vă urează succes! Și vor avea, pentru că nativii acestei zodii sunt foarte ingenioși. Luna Plină în Vărsător, din data de 3 august, îi pune pe nativi față în față cu ei înșiși. După atâta izolare, introspecție și retragere, ar trebui ca nativii să știe cine sunt, să se cunoască. Dar vine partenerul de viață, sau partenerii de afaceri, persoane cu care nativii au diverse relații, și le atrag atenția asupra unei părți a personalității care nu a fost suficient șlefuită. Este momentul ca nativii Vărsător să se uite vizavi de ei, unde acela care se află acolo poate acționa ca o oglindă. Ceea ce se întâmplă în 3 august poate reprezenta împlinirea a ceva ce a început la un moment de Lună Nouă din trecut. Odată cu intrarea planetei Venus în zodia Rac, din 7 august, nativii reușesc, în primul rând, să impresioneze persoana iubită. Aș spune că persoana iubită nu face parte din aceia cu care nativii împart căminul și tocmai de aceea nativul dorește să se elibereze de orice obligații de acasă. Aceia dintre nativi care sunt foarte tineri și care au întâlnit prima lor iubire au serios de furcă cu părinții. Este bine ca părinții acelor nativi să fie cu băgare de seamă, pentru că sentimentele sunt atât de puternice, încât se poate ajunge la situații dramatice.

Relaţii

Intrarea planetei Venus în zodia Rac, în data de 7 august, îi aduce pe unii dintre nativii Vărsător în postura de a găsi un job. Norocul este că e ceva ce chiar le place. Începe o perioadă de mulțumire, de împliniri materiale, destul de obositoare. Nativii au parte de scandal sau plecări de acasă până în 14 august, când planeta Uranus intră în retrogradare. Nativii încep să se gândească încă o dată la consecințe. Și unii dintre ei se întorc din drum, bineînțeles tot cu aerul că au fost nedreptățiți, dar încep să recapituleze ce a fost, ce au de făcut, cum și când. Astrologul zodiacool.ro se teme că contractul pe care se bazau nativii la începutul lunii pentru noul job întârzie să se semneze și, mai grav, că dau înapoi posibilitățile de eliberare de acasă sau posibilitatea de a achiziționa pentru casă și pentru cei de acasă acele obiecte extravagante pe care și le doresc. Luna Nouă în Leu, din data de 19 august, ora 5:41, pune accentul pe partenerii nativilor. De data aceasta, nu sunt o simplă oglindă, nu le indică nativilor unde au de remediat sau de completat la personalitatea lor, ci vin alături de nativi să creeze alianțe. Fie că e vorba de o alianță de afaceri, fie de acea alianță numită mariaj sau poate de etape pe parcursul existenței unor alianțe, data de 19 august constituie un început.

Noroc

Nativii zodiei Vărsător nu au în luna august prea mult chef de vorbă. Și nici de plimbări sau de compania cuiva. Unii dintre nativi se retrag ca să își dezvolte strategii pentru a câștiga bani. Este îngrijorarea maximă a nativilor din această perioadă. Greșeli din trecut îi ajung din urmă și fac din această perioadă una mai puțin fericită decât ar trebui să fie. Nativii sunt îndrăgostiți, se pare că este iubirea vieții lor. Dar iubirea vieții lor îi găsește pe nativi prea idealiști atunci când vine vorba de posesiuni, de administrarea bunurilor de valoare, de abilitatea de a câștiga bani. Cheltuie fără măsură, pe lucruri care îi încântă pe moment, dar care nu au nicio legătură cu ce le trebuie. Alți nativi și-au descoperit noi pasiuni, dar situația materială precară nu le îngăduie să le practice sau le îngăduie, dar cu efort. Mai sunt nativi cărora copiii le cer mai mult decât le pot oferi, fără mari eforturi. Unii dintre nativi pleacă în vacanță, dar cheltuielile mari fac ca zilele de libertate să fie umbrite de griji. Astrologul zodiacool.ro este de părere că toate acestea puse cap la cap, fac din luna august una de griji financiare. Am spus la început că luna august este o perioadă de care trebuie să ne bucurăm, indiferent de ce zodie suntem. Și nu am glumit. Este valabil și pentru nativii Vărsător, care nu mai știu pe unde să se ascundă. Acolo, în ascunzișul vostru, bucurați-vă! Banii vin și se duc, și iar vin! Din data de 20 august, odată cu intrarea lui Mercur în Fecioară, începe o perioadă în care nativii devin foarte profunzi în gândire și în comunicare. Nu mai spun vrute și nevrute, iar gândurile vor să cerceteze chestiuni extrem de adânci. Unii dintre nativi pot să înceapă să facă o pasiune pentru științele oculte. Aceasta se accentuează din data de 22 august, când intră și Soarele în Fecioară. Atunci pasiunea se poate transforma în obsesie. O altă ipoteză pe care astrologul zodiacool.ro dorește să o prezinte este aceea că nativul are impresia că i se ascunde ceva și aceasta devine o obsesie până când se lămurește dacă este așa sau nu.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Varsator aprilie 2022

In luna aprilie, nativii Varsator sunt invitati politicos, dar ferm, sa iasa in lume Sunt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.