Horoscop lunar Varsator aprilie 2023

In luna aprilie, nativii Varsator sunt invitati politicos, dar ferm, sa iasa in lume Sunt invitați în acest fel de către cei de acasă, familie, dar și de nevoia de bani. Se pare că unii dintre Vărsători și-au achitat facturile față de Univers în lunga perioadă în care au stat retrași și acum ies în lume cu forțe proaspete. Ies, dar nu oricum. Nativii au un Saturn care le-a intrat de curând în zodie. Este guvernatorul acestor nativi și este planeta care îi menține în limite acceprabile, deoarece nativii Vărsător sunt de neoprit atunci când simt că pot face nefăcute, când o iau la fugă către viitor, când vor să dărâme orice barieră, să spulbere orice restricție. Horoscop Varsator aprilie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

La debutul acestei perioade starea de agitație ar putea să te dezorienteze, să îți creeze tot felul de probleme în plan psihic-emoțional și de aici se pot agrava problemele digestive și de ficat. Trebuie să dai dovadă de prudență și în a doua parte a perioadei, atunci când se amplifică devitalizarea organismului, poate să apară starea de oboseală accentuată, indigestii, infecții, intoxicații alimentare. Horoscop Varsator aprilie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Vărsătorii vor fi foarte ocupați luna aceasta. Efortul și succesul dumneavoastră vor tinde să fie mai mari, ceea ce ar putea fi o oportunitate excelentă de a profita de asta și de a obține o mărire salarială sau de a obține un beneficiu pentru angajați care v-a fost refuzat în trecut.Cu toate acestea, veți fi foarte impulsiv în celelalte aspecte ale vieții în aprilie, ceea ce vă poate perturba relația cu cei de care sunteți apropiat. Când își fac timp să răspundă la mesajul dumneavoastră, acesta vă va supăra și, prin urmare, puteți decide să petreceți mai puțin timp cu unii dintre ei sau să-i evitați cu totul. Horoscop lunar Varsator aprilie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Varsator aprilie 2023 – prognoză

Prietenii și persoanele din anturajul apropiat te pot ajuta să privești dintr-o nouă perspectivă proiectele în care ești implicat sau cărora vrei să le dai start. Nu vor lipsi neîncrederea, momentele de neliniște cu privire la un grup, o organizație din care faci parte, cerându-se mai multă atenție la modul în care îți exprimi punctul de vedere. Este posibil să te simți folosit de prieteni, îndeosebi la mijlocul lunii. După data de 21 preferi să stai mai retras, să te preocupi de propria sănătate, încerci să regăsești starea de liniște, de împăcare cu tine însuți. Ești tot mai implicat în diverse activități de voluntariat încercând să-i ajuți pe cei defavorizați de soartă. Este o perioadă de discreție, de acumulări de informații, conversații cu persoane erudite, preocupate de domeniul spiritual. Sănătatea este vulnerabilă fiind important să te detașezi de problemele de la locul de muncă sau cele din relația de mariaj. Este posibil să pleci într-un pelerinaj, să ajungi pe la mânăstiri, locuri sfinte, dedici mai mult timp domeniului spiritual. Deviza ta, pentru această lună, este: „Toți oamenii mari au fost, mai întâi, copii dar puțini dintre ei își mai aduc aminte.” Antoine de Saint-Exupery

O familie

Aprilie va trezi neliniște în tine, și astfel vei simți ca nu poți sta într-un singur loc. Într-o astfel de stare, nu vei fi capabil să termini nimic, deci ar fi mai bine pentru tine să o iei mai ușor – plimbările în natură vor fi, prin urmare, foarte potrivite, precum și exercițiile fizice și oricare alte activități care îți vor calma mintea. Vărsătorul își va pune gândurile în ordine, iar când se va simți pregătit, se va întoarce la ritmul standard al vieții sale.

Carieră

Pe tot parcursul lunii debordezi de energie, idei și inițiative, atunci când vine vorba despre zona profesională. Ai șansa de partea ta pentru a reuși să te propulsezi pe o nouă treaptă, în plan profesional, nu înainte de a trece prin câteva restricții, limitări, renunțări, încă de la începutul acestei perioade. Este o lună în care te implici mai mult în activitățile de grup, un eventual proiect care presupune și mai multă responsabilitate din partea ta. Este posibil să revii asupra unor decizii legate de un contract, o înțelegere din cadrul unei organizații nonprofit. Nu este timpul potrivit pentru a semna un nou contract sau pentru a da startul unui parteneriat, îndeosebi în preajma datei de 23. Este o perioadă în care prudența este cuvântul de ordine, atunci când vine vorba despre asocieri și parteneriate, acceptarea de noi oportunități de progres, relansare în plan profesional sau dacă vrei să faci achiziții. Ai o oarecare teamă de a schimba locul, mediul de lucru gândindu-te la proverbul: „Nu da vrabia din mână pentru cea de pe gard!”. Te bucuri de câștiguri financiare, cât timp nu pui accent pe câștigul imediat riscând să te implici în tot felul de colaborări sperând că vei câștiga bani într-un timp cât mai scurt.

Dragoste

În prima parte a acestei lunii ai ocazia să lămurești o serie de neclarități, în ceea ce privește relația de mariaj sau pur și simplu iei decizia să pui capăt definitiv unei relații care ți-a creat tot felul de nemulțumiri de-a lungul timpului. Sunt favorizate proiectele derulate în comun cu partenerul de viață, nu înainte de a te lămuri asupra unor aspecte legate de o afacere, o activitate care a fost lăsată în suspans. La începutul lunii acorzi o atenție deosebită carierei dar și relațiilor de prietenie existând riscul să neglijezi relația de cuplu. Este accentuat domeniul care vizează prietenii, relația cu persoane cunoscute prin intermediul internetului și, oricât de ocupat ai fi cu domeniul profesional, tot vei avea ocazia să dezvolți o relație de amor cu o persoană de altă naționalitate sau aflată la mare distanță, îndeosebi din data de 15. Până în preajma datei de 20 conversezi mai mult cu prietenii, simți nevoia să împărtășești bucurile sau eventualele neîmpliniri din viața ta. Din data de 20 te bucuri de aprecierea și atenția celor din jur, ceea ce nu poate decât să îți confere o oarecare stare de confort în plan afectiv. Este bine să nu ții cont de părerile părinților, mai ales atunci când vine vorba despre alegerile pe care vrei să le faci în plan sentimental. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai ocazia să revii asupra unei relații de iubire din trecut, îndeosebi la jumătatea perioadei. Mai ai destul de multe lucruri de lămurit despre ce vrei, de fapt, de la tine și de la celălalt, dacă ești pregătit să te dedici, trup și suflet, unei singure persoane. În a doua parte a lunii te bucuri de prezența partenerului de viață preferând să pui mai mult accent pe tradiție, pe stabilitate în cadrul relației. Nu mai accepți jumătăți de măsură.

Horoscop Varsator aprilie 2023 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, dacă până acum nativii Vărsător riscau ca unele dintre suferințele trecute să se agraveze, să se cronicizeze, să recidiveze, acum acest risc s-a redus la jumătate. Pe de altă parte, s-a activat riscul de a avea probleme cu articulațiile, genunchii, colicistul, în cazul în care nu își manifestă personalitatea cu responsabilitate și încredere. Dar…Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativii pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Bani

Astrologul ZODIACOOL ține să menționeze că nativii fac tot ce fac pentru casă și familie. Aspectele lor cele mai puternice se formează, în această săptămână, între domenii care țin mai mult de viața personală. Se simt bine acasă. Ieșirea în lume nu trebuie să fie prea bruscă. Se simt bine cu persoana iubită, mai ales după data de 3 aprilie, când planeta Venus intră pe domeniul iubirii și pasiunilor. Nativii iau totul cu pasiune și devotament. Relația cu persoana iubită este plină de armonie. Aceia care au fost singuri până acum, nu este exclus să ajungă în această lună până la o îndrăgosteală nebună. Poate, având în vedere situația actuală, acest lucru este puțin probabil și nici nu doresc ca acești nativi să înceapă să își caute tocmai acum jumătatea! Nu, STAȚI ÎN CASĂ, cu toată rebeliunea din voi! Știu că vă este greu să vă supuneți, dar STAȚI ÎN CASĂ! Nativii care sunt părinți au o relație atât de armonioasă cu copiii lor, încât nu își dau seama ce s-a întâmplat! Dar vă poate spune astrologul ZODIACOOL ce presupune: sunteți armonioși, frumoși, aveți darul vorbirii calme și dulci și copiii simt imediat! Dar nativii nu au uitat acele momente de retragere, de stat de vorbă ei cu ei, și cu Dumnezeu, de liniște și pace. Acum este o perioadă în care lucrurile par că se repetă, dar de data aceasta nativii sunt mai confortabili. Dacă aspectul care a trecut, dar care încă își mai manifestă efectele, acum urmează o și mai mare transformare, a lumii interioare, credinței, de data aceasta cu toată convingerea. Nativii pot simți că au o misiune specială, au trăiri subconștiente și mistice pe care le țin pentru ei. Și cel mai sceptic dintre nativi se poate trezi responsabil pentru ceea ce trăiește. Este capabil să recunoască care îi sunt protectorii. Nativii se simt datori la rândul lor să protejeze. Este foarte important să facă acest lucru cu iubire necondiționată, fără să îi aleagă pe protejați prin metode „lumești”.

Relaţii

Luna Plină în Balanță, cu Soarele în Berbec, pe 8 aprilie, aduce nativilor împlinire intelectuală și spirituală. Este posibil ca acele trăiri pe care nativii le-au avut în perioada sau în momentele de retragere, să constituie acum o bază de cunoaștere pentru concluzii filozefice, religioase, poate chiar științifice. Recomandarea astrologului ZODIACOOL este aceea ca nativii să nu neglijeze sub nicio formă informarea primară și comunicarea cu cei din jur. Informațiile simple pot alimenta concluziile importante, cu condiția ca nativii să fie deschiși. Intrarea planetei Mercur în Berbec, pe 11 aprilie, aduce nativilor acea stare de care au nevoie: informarea. Dar informarea cu lucruri simple, comunicarea cu orice persoană, din orice categorie socială. Cu cât mai variate, cu atât mai bine. Nativii Vărsător au, deci, acest impuls de a comunica. Au și mobilitate fizică și mentală. Mișcarea fizică este foarte puțin posibilă, din păcate, în această perioadă. Rămâne ca nativii să descarce această energie impulsivă în informare și comunicare. Intrarea Soarelui în zodia Taur, pe data de 19 aprilie, face ca nativii să se simtă din ce în ce mai bine, le aprinde inima nativilor Vărsător. Un moment deosebit de important în această lună este și intrarea planetei Pluton în mișcare aparent retrogradă, pe data de 25 aprilie. Nativii Vărsător simt că ceva se întoarce. Au sentimentul că acea misiune importantă pe care o au este foarte greu de dus la îndeplinire. Că lucrurile trenează. Simt cum subconștientul pune întrebări de genul: ce avem acum de făcut, eu nu îmi dau seama! Și nativii sunt și mai dezorientați pentru că, nu-i așa, subconștientul este pentru fiecare dintre noi un fel de „Axis Mundi” și când acesta se clatină este destul de dificil de menținut drumul drept. Nativii nu au voie să se clatine! Astrologul ZODIACOOL consideră că au tot ce le trebuie ca să își mențină echilibrul. Numai că trebuie să fie atenți, cu detașare, la ceea ce trăiesc în acestă perioadă, până în septembrie. Detașare! Năstrușnicul Mercur intră în zodia Taur, pe data de 27 aprilie. Nativii devin și mai analitici. Vor să înțeleagă tot, vor să taie firul nu în 4, ci în 44! Judecă, critică, dacă au pe cine, cicălesc! Partenerii acestora trebuie să aibă rabdare! Multă! Dar trebuie să fie și conștienți că au de câștigat. Trăirile pe care le au acum nativii Vărsător, odată înțelese și transmise partenerului, acesta din urmă pot afla ceva extrem de important. Depinde de fiecare dintre noi ce înțelegem prin important!

Noroc

Saturn menține deci, o limită admisibilă în care nativii să aibă viziune, dar aceasta să nu se îndepărteze de pământ! Calitățile acestor nativi sunt gata să ajungă la limită. Au avut o perioadă de introspecție și acum este momentul să scoată la suprafață ceea ce au găsit în interiorul lor. Sau ce li s-a revelat! Este o perioadă interesantă și acestor nativi le plac lucrurile interesante.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Varsator iunie 2022

Insingurarea nativilor Varsator nu mai este ceva ce tine de introspectie si posibilitatea de a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.