Horoscop lunar Taur septembrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Taur septembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este o perioadă favorabilă pentru a găsi remedii la o problemă de sănătate, ai șansa de a te revigora, de a dedica mai mult timp și atenție propriului organism, adoptării unui nou regim de viață și alimentar mult mai sănătos. Te poți aștepta la probleme renale, pe la jumătatea perioadei. În preajma datei de 23 pot apărea probleme care țin de zona capului, ochi, tensiune arterială sau stomatologice. Va trebui să acorzi o atenție sporită la problemele care țin de căile respiratorii sau ale ficatului, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Se recomandă să îmbini munca cu relaxarea, să îți creezi un program de lucru astfel încât să nu te epuizezi peste măsură, fizic și intelectual. Horoscop Taur septembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În septembrie, Taurii se pot simți deprimați și nemotivați. Anul acesta a fost obositor și se pare că a trecut o eternitate din ianuarie. Aceste sentimente negative ar putea afecta toate aspectele vieții dvs., deci nu ar trebui să le lăsați să iasă ci să încercați să găsiți ajutor la partenerul dvs. sau la un prieten. Cu toate acestea, nu trebuie să evitați negativitatea, ci, să așteptați să treacă. Chiar dacă nu vă doriți cu adevărat nicio companie, puteți totuși să vă folosiți timpul foarte eficient, de exemplu, studiind, crescând activitatea sportivă sau dezvoltându-vă abilitățile. Horoscop lunar Taur septembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Taur septembrie 2022 – prognoză

În această lună ai ocazia să investești mai mult timp și energie în activități care necesită creativitate, inspirație, dedicare și atenție la detalii reușind să pui suflet într-un (nou) hobby sau activități derulate împreună cu copiii. Chiar dacă vor mai apărea și sentimente contradictorii, vis-a-vis de o relație sentimentală, ai ocazia să te lămurești ce vrei, ce anume ai de schimbat în propria atitudine pentru a face ca lucrurile să se deruleze favorabil pentru tine, în plan amoros. Te bucuri de zile de romantism, de iubire având șansa la o nouă iubire, la un nou start în plan sentimental. Din data de 22 îți concentrezi atenția în zona muncii, a relației cu colegii și/sau colaboratorii apropiați. La serviciu este mult de lucru, se preconizează schimbări, efort intelectual și fizic, reluarea unei activități vine acum cu provocări și mai mari, dar care te vor pune în situația de a învăța ceva nou, progresezi profesional. Bazează-te pe eforturile tale și ai mai multă încredere în tine că te vei descurca în oprice situație! Deviza lunii, pentru tine, este: „Căutam mereu putere și încredere în afara mea dar acestea vin dinăuntru. Erau acolo dintotdeauna.” Anna Freud

O familie

Odată cu debutul lunii septembrie îți vei epuiza încet, încet rezervele de energie și majoritatea lucrurilor vor reveni la normal. Nu te aștepta la nimic bun în carieră sau la relații romantice. Dedică-ți timpul familiei. În această lună, cei apropiați vor avea nevoie de sprijinul tău și tu vei avea nevoie, la rândul tău, de al lor, iar vulnerabilitatea reciprocă vă va apropia. Ești Taur, așadar ai capacitatea de a le oferi o motivație în plus și poftă de viață. Bucură-te de aceste momente prețioase.

Carieră

În prima parte a lunii te remarci prin creativitate, inspirație, îndeosebi dacă lucrezi într-un domeniu care necesită imaginație. Ești atent la detalii având ocazia să dezvolți un nou hobby sau să îl transformi pe cel actual într-o profesie care poate să îți aducă mai mulți bani în contul personal. Sunt favorizate activitățile derulate împreună cu copiii. Te bucuri de aprecierea superiorilor ceea ce ar putea să îți aducă și beneficii materiale. Știi cum să te faci remarcat prin seriozitate, conștiinziozitate, idei originale, efort susținut reușind să nu ții cont de remarcile răutăcioase venite din partea invidioșilor. Din data de 5 ai ocazia să te înscrii la un curs de perfecționare fapt care îți va aduce posibilități de progres, de obținere a unor beneficii în plan financiar, respectul și aprecierea venite din partea superiorilor. Se poate vorbi și despre ocazia de a te relansa în plan profesional, ai șansa de a obține un loc de muncă mult mai avantajos, în a doua parte a acestei luni. De la jumătatea lunii te vei face remarcat în colectivul de muncă și datorită altruismului, a dorinței de a le veni în ajutor colegilor. Ai grijă la riscul de a neglija propriile sarcini de lucru încercând să rezolvi problemele unor colegi pentru că aceasta poate conduce la conflicte, în preajma datei de 23. De evitat deplasările în interes de serviciu, îndeosebi în preajma datei de 24. Ai ocazia să dai startul unui proiect profesional care poate să îți aducă rezultate reale, pe termen îndelungat, îndeosebi din data de 22. Totul ține de capacitatea ta de a te concentra pe detalii în relația cu clienții sau superiorii. Nu vei duce lipsă de creativitate, conștiinciozitate în îndeplinirea unor obiective ambițioase și susținere venită din partea superiorilor, îndeosebi după data de 27. Este o lună în care va trebui să nu exagerezi cu cheltuielile, mai ales în a doua parte, atunci când este posibil să nu ai suficienți bani pentru plata unor facturi sau a unui obiect absolut necesar pentru casă, gospodărie. Spre sfârșitul lunii apare ocazia de a renunța la o colaborare nerentabilă în favoarea unei relații de asociere care se va dovedi de bun augur pentru tine.

Dragoste

În această lună lucrurile capătă o întorsătură destul de neașteptată, în plan relațional, sentimental. Poate fi vorba despre schimbări pe care vrei să le faci de mult timp. Iată că ai acum șansa de a privi din cu totul alt punct de vedere relația deja existentă sau ești mult mai hotărât, exprimi direct, sincer propriile trăiri, dorințe, așteptările pe care le ai de la celălalt. Nu este exclus să nu fii înțeles de către persoana iubităm, în preajma datei de 2, și astfel se poate ajunge la decizii bruște, în urma aflării unor secrete. Ai ocazia să descoperi că tot răul este, de fapt, spre binele tău și că multe compromisuri făcute până acum își pot găsi rezolvarea mult mai ușor acum, totul este să te detașezi și să accepți că meriți mai mult, trebuie nu doar să oferi dar și să primești dragoste și apreciere. Din data de 5 comunici mult mai eficient cu sexul opus reușind să atragi atenția unei persoane care va juca un rol important în viața ta. Cert este că ar trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre planul amoros deoarece lucrurile nu sunt așa cum par, la prima vedere, fiind predispus la dezamăgiri. Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj lucrurile stau destul de bine, în prima parte a lunii, fiind însă nevoie de mai mult realism din partea ta și să o lași mai ușor cu posesivitatea, gelozia, îndeosebi în a doua parte a perioadei. Nu vei scăpa însă de unele ciondăneli subiectul principal fiind, cel mai probabil, legat de serviciu și de bani, în preajma datei de 24. Se poate vorbi și despre nemulțumire în familie iar aceasta ar putea să-ți provoace tot felul de stări contradictorii neștiind ce să mai crezi despre o persoană apropiată. În preajma datei de 27 comunici mult mai eficient cu partenerul de viață implicându-te într-un proiect comun care îți va aduce și benefcii financiare. Știi ce vrei, reușești să îl mobilizezi și pe celălalt pentru a concretiza ideile de care dispui și care se vor dovedi a fi de bun augur pentru întreaga familie. Te bucuri de susținerea morală și materială din partea partenerului de viață reușind să faceți o bună echipă, îndeosebi spre sfârșitul acestei luni.

Horoscop Taur septembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Din data de 9 septembrie, când planeta Marte intră în mișcare retrogradă, nativii Taur se liniștesc brusc. Marte este gata să intre în Taur. Nativii sunt gata să primească un strop de energie fizică. Dar tot Marte poate să îi agite puțin, să îi expună la tot felul de reacții impulsive. Brusc, planeta se răzgândește și se întoarce din drum, rămânând la ea acasă, în Berbec. Nu este o stare pe care nativii să nu o resimtă ca neplăcută. Dar simt o lipsă de putere fizică, pe care nu și-o explică și devin îngrijorați. Astrologul zodiacool.ro vă spune că este doar efectul unui Marte în Casa XII, domeniu care este mai puțin la vedere și în care energiile sunt îndreptate către interior. Energiile fizice sunt sublimate. Cantitatea de energie este atât de mare, încât sublimarea acesteia poate aduce nativilor un cumul de energie subtilă de mare preț. Din punct de vedere al sănătății, nativii pot avea probleme cu afecțiuni care se întorc când abia au crezut că au scăpat. Bineînțeles, acestea sunt predispoziții, dar este bine să fie atenți.

Bani

Ziua de 2 septembrie, Luna Plină în Pești cu Soarele în Fecioară, pune față în față realizările, pasiunile, creațiile nativilor, cu cei pentru care au fost create. Poate însemna și un indiciu pentru nativii Taur, de a realiza lucruri cu țintă către grupuri de persoane. O creație fără țintă rămâne cumva suspendată în timp și spațiu. O creație cu destinație este un act pasional, dar și umanitar totodată. O altă parte a nativilor au pus în față persoana iubită și copiii, cu prietenii. Timpul acordat pentru fiecare categorie de persoane trebuie să fie echilibrat. Acestea sunt situațiile în care Luna Plină aduce în viața nativilor o împlinire pentru care au făcut demersuri de circa două săptămâni. Luna Nouă în Fecioară din 17 septembrie, în opinia astrologului zodiacool.ro, intră exact în zona pasiunii și a creativității. Poate aici este de folosit acea energie subtilă acumulată. Iubirea, pasiunea, creația, cunosc în 17 septembrie un început. Nativii se pot îndrăgosti, dar nu este o iubire comodă. Această relație poate fi un foc de paie, dar care trebuie trăit. Relația cu copiii este foarte creativă și unii dintre nativii care sunt părinți pot să își petreacă timp într-o vacanță minunată alături de aceștia.

Relaţii

În data de 5 septembrie, planeta Mercur intră în zodia Balanță și casa muncii se animă. Nativii devin ceva mai activi la locul de muncă, iar comunicarea cu colegii și cu angajații este mai animată. Nativilor le vin tot felul de idei, pe care le exprimă imediat. Rațiunea învinge în relațiile de muncă. Și, pentru că lucrurile la locul de muncă sunt în regulă, viața de acasă devine mai armonioasă începând cu data de 7 septembrie, când Venus intră în zodia Leu, domeniul familiei, al căminului și al rădăcinilor. Nativii se relaxează și vin acasă cu un buchet de flori sau cu câteva sticluțe de bere, ca să își manifeste recunoștința pentru aceia pe care și-au proiectat problemele de serviciu. Mai sunt nativi Taur, aceia foarte tineri, care își găsesc un job. Se integrează și aceasta produce o mare bucurie acasă. Mai sunt alții care reușesc, prin muncă de Sisif, să facă ceva acasă, ceva important, de care luni de zile nu au avut niciun chef să se apuce. Să nu îi uităm pe aceia care cumpără în casă un obiect ce face toată familia fericită! Data de 22 septembrie este momentul în care Soarele intră în zodia Balanței. Este momentul în care nativii se întorc la muncă. Sau, pasionați de ale gurii, umplu cămara cu tot felul de conserve, una mai tentantă ca cealaltă!

Noroc

Nativii Taur au evoluat mult în ultima vreme. De fapt, mai corect spus ar fi că astrele le-au dat posibilitatea să evolueze. Toate ușile au fost deschise și evoluția a depins de fiecare nativ în parte. Dar acest progres a adus în atitudinea nativilor un soi de aroganță, considerându-se „mai puțin egali” cu cei din jur: cine mai este ca ei?! Poate pe alocuri au început să ia mai puțin în serios munca de zi cu zi, aceea care le asigură existența și o poziție socială corespunzătoare. Nativii au în minte locul pe care l-au vizat demult și unde speră că în curând vor ajunge pentru că, nu-i așa, merită. Este adevărat, merită. Au muncit, au tras pentru această poziție. Singura rezervă a astrologului zodiacool.ro este cum o vor face și mai ales ce au de gând să facă când vor ajunge acolo. În general, nativii sunt dedicați și foarte fideli. De data aceasta, astrologul zodiacool.ro vede că nativii Taur s-au cam săturat. S-au săturat să facă ce nu le place numai așa, din devotament. Dorința de eliberare de orice constrângeri îi face pe nativi să se uite înainte. Către ce poziție pot face un salt ca să scape cumva de trecut? Este, fără îndoială, și efectul lui Uranus, care le dă nativilor Taur aceste dorințe îndrăznețe. Și, cum nu era suficient că Uranus este în zodia acestor nativi, mai face și trigon cu Soarele lor, adică le dă și mai mari dorințe de a sparge orice îi îngrădește.  Dar, să nu uităm, planeta Uranus este și acesta în mers retrograd. Încep ezitările. Pentru nativi, este o senzație destul de stranie. Închipuiți-vă un sportiv care își ia avânt să sară peste capră sau într-un bazin și, când face bătaia pe trambulină, ceva îl oprește. Este foarte frustrant și chiar șocant. Ei bine, dintre toate planetele, retrogradarea  planetei Uranus și a planetei Jupiter au impactul cel mai mare, pentru că reprezintă mersul înainte oprit brusc.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Taur mai 2022

Pentru nativii Taur, luna Mai este luna lor preferata pentru ca sunt energici, auziti, au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.