Horoscop lunar Taur octombrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Taur octombrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În această lună te vei preocupa, în mod special, de propria sănătate. Este posibil să iei decizia de a urma o nouă dietă, poți merge mai des la sala de sport sau vei renunța la anumite vicii. Cert este că te poți confrunta cu o perioadă destul de agitată, îndeosebi în prima parte a lunii iar aceasta te poate predispune la probleme renale, insomnii, migrene. Ești predispus și la infecții, afecțiuni în zona brațelor, îndeosebi în ultima parte a lunii. Este posibil să apelezi la terapii alternative, schimbi tratamentul sau îți faci un nou set de analize medicale, mult mai amănunțite. Horoscop Taur octombrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În octombrie, Taurii vor fi din nou în picioare. Influența lui Venus în Balanță va conferi în special femeilor un farmec magic care va uimi atât vechii prieteni, cât și noile cunoștințe. Și, desigur, vă veți bucura de această abundență de frumusețe în mod corespunzător. Prin urmare, nu ar trebui să ezitați să purtați haine mai colorate sau să vă evidențiați formele. Cu toate acestea, frumusețea poate aduce și negativitate sub formă de invidie și gelozie. Dacă intuiția vă avertizează cu privire la orice pericol, urmați acest instinct și descoperiți aceste situații. Horoscop lunar Taur octombrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Taur octombrie 2022 – prognoză

Dedici mai mult timp carierei, noilor posibilități de dezvoltare, progresului în plan profesional, pe tot parcursul acestei luni. Sunt favorizate activitățile care implică creativitate, imaginație având ocazia să iei un nou start în plan profesional, îndeosebi la jumătatea perioadei. Din data de 23 vei pune mai mult accent pe relația de mariaj punând preț pe comunicare, înțelegere, implicarea într-un proiect comun alături de partenerul de viață. Este o perioadă în care ai posibilitatea de a relua discuții, proiecte care necesită reevaluări, reexaminări, lămuriri pe care ai ales să le tot amâni. La sfârșitul lunii reușești să obții ceea ce îți dorești în plan relațional. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Într-o zi te vei trezi și vei constata că nu mai ai timp să faci ceea ce ți-ai dorit. Fă ce-ți dorești acum!” Paulo Coelho

O familie

Datorită influenței lui Venus, planetă care poartă numele zeiței romane a iubirii, octombrie va fi o perioadă foarte tandră pentru tine. Relațiile se vor stabiliza și vei fi sigur de direcția în care vrei să mergi. Taurul se va comporta acum foarte amabil și politicos față de partenerul de cuplu, comportament care va crea partenerului senzația că trăiește într-o lume de basm. Dintr-o dată, vei privi înapoi la comportamentul tău din trecut și vei realiza că multe dintre izbucniri au fost practic lipsite de sens.

Carieră

Este o perioadă destul de aglomerată, în plan profesional, neștiind prea clar de unde să începi sau cum să mergi mai departe fiind absolut necesar să pui la punct strategii de lucru, noi modalități de comunicare în relația cu șefii. Poate că nu mai este nevoie să acorzi atenție la orice vorbă aruncată fără rost și să îți vezi pur și simplu de treaba ta. Deții suficiente resurse pentru a concretiza proiectele ambițioase și chiar nu vei duce lipsă de idei originale, inițiative, ai capacitatea de a te mobiliza în situațiile critice reușind să o iei întotdeauna de la capăt, cu calm și răbdare. Tot timpul ai ceva de făcut, de corectat, de finalizat anumite proiecte pe care le-ai lăsat în suspans o vreme. Nu vei duce lipsă de energie și spontaneitate, îndeosebi în prima parte a acestei luni. Ai ocazia să schimbi locul de muncă sau poți primi un post care vine cu mai multe responsabilități dar și cu recompense financiare pe măsura efortului depus. Din data de 28 se poate vorbi despre reluarea unei colaborări profesionale, ai ocazia de a renegocia un contract de muncă, sau de a reveni asupra unui parteneriat care ți-a adus beneficii în trecut. Nu este exclus să apară noi oferte de muncă sau primești oportunități de urmare a unor cursuri de perfecționare care îți vor aduce beneficii pe termen îndelungat în carieră. Este o lună în care muncești mult și cu spor, chiar dacă ai sentimentul că muncești în zadar sau nu îți este apreciată munca la adevărata valoare. Este important să dai dovadă de precauție și să nu dai „vrabia din mână pe cea de pe gard” sperând că, dacă lași la o parte un job stabil dar mai prost plătit pentru următorul, mai bine remunerat, atunci chiar îți va fi mai bine. Este necesar să îți asiguri spatele și să ai pregătite strategii pe termen lung. Este recomandat să nu te bazezi prea mult pe sprijinul venit din partea colegilor și/sau colaboratorilor apropiați pentru că te poți aștepta la surprize neplăcute dinspre ei, mai ales în preajma datelor de 2, 11, 14 și 18. Pot să apară răsturnări de situație, schimbări bruște legate de asocieri nefavorabile fiind astfel provocate și pierderi neașteptate de bani. Se cere maximă prudență, pe tot parcursul acestei perioade. Este o lună în care ai ocazia să te afirmi, cât timp îți asculți propria intuiție, ești organizat și faci față provocărilor apelând la răbdare și diplomație.

Dragoste

Urmează o perioadă în care reușești să comunici mult mai eficient cu partenerul de viață, găsiți alternative pentru a demara un proiect în comun care poate să aducă mai mulți bani în bugetul comun. Se poate vorbi acum despre armonie, romantism, mai multă atenție venită din partea partenerului de viață. Găsești cu mai multă ușurință echilibrul între obligațiile care țin de casă, familie și cele profesionale. Atenție însă, din data de 14 se pot ivi tot felul de discuții în contradictoriu, ai sentimentul că nu ești ascultat, că celuilalt nu-i pasă de problemele tale profesionale sau că nu ești ajutat, susținut moral în momentele de derută, de confuzie. Până în preajma datei de 28 va trebui să dai dovadă de diplomație și de tact în relația de cuplu. În preajma datei de 5, fie renunți la o relație de dragoste care bate pasul pe loc de ceva timp, fie îți vine brusc cheful să reiei o relație de dragoste care a jucat un rol important în viața ta cândva. Cert este că, indiferent de ceea ce îți propui, vis-a-vis de o relație de dragoste, lucrurile sunt menite să te pună în situația de a te gândi și răzgândi, de a face planuri pentru ca, peste noapte, să se dărâme totul ca un castel din cărți. În preajma datei de 28 te gândești foarte serios la modul în care ai putea să reechilibrezi relația actuală, în cazul în care te-ai confruntat cu starea de confuzie, de rătăcire, îndeosebi la mijlocul acestei perioade. Te confrunți cu serioase semne de întrebare iar starea de stres și oboseală de la locul de muncă își va pune foarte serios amprenta asupra relației de cuplu sau în relația de dragoste. Totul este să fii sincer cu tine și să înveți cum să iei o pauză de la problemele cotidiene, alături de persoana iubită. La sfârșitul lunii te poți aștepta la reevaluări, reluarea unor tratative legate de mariaj sau reapare în viața ta un partener din trecut și încerci să repari ce se poate. Pe parcursul acestei luni iese la suprafață posesivitatea, gelozia din cadrul relației de cuplu având astfel sentimentul că nu mai poți continua o relație de mariaj foarte obositoare, care nu mai prezintă interes pentru tine. Este o lună în care ai ocazia să te lămurești cu cine ai de-a face și că, de fapt, este nevoie să îți reevaluezi atitudinea, modul în care dăruiești și primești în plan relațional.

Horoscop Taur octombrie 2022 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, nativii au de înfruntat probleme legate de aspectul pielii: erupții, iritații. Toate pot avea, cel mai probabil, cauze legate de sistemul nervos.

Bani

Nativii care au cunoscut de curând pe cineva sunt pe cale să se îndrăgostească nebunește. Sunt îndemnați de aștri să se oprească puțin, să tragă aer în piept și să vadă exact despre ce este vorba. Acțiunile lor sunt destul de impulsive și mai ales nu sunt la vedere. Până la urmă, își asumă întreaga responsabilitate pentru deciziile pe care le iau în plan personal. Această relație care devine arzătoare, topește totul în cale. Pe data de 2 octombrie, Venus intră în zodia Fecioară și viața devine mai plăcută pentru nativii Taur. Iubirea, creativitatea, lucrurile care îi entuziasmează cel mai mult pe nativi, sunt acum acelea care oferă frumusețe în viața nativilor. Relațiile sunt pe cale să devină mari pasiuni. Nativii Taur – părinți vor petrece o perioadă foarte armonioasă cu copiii lor. Nativii artiști sunt creativi și abordează frumosul în operele lor. Data de 4 octombrie este data mult promisă de astrologul zodiacool.ro. Planeta Pluto reintră în mișcare directă. Zona de aventură, de cunoaștere, de evoluție începe să se reactiveze. Nativii Taur pot să se gândeacă din nou la călătorii lungi sau la studii. Există persoane influente care îi pot ajuta și îndruma. Influența asupra nativilor este certă. Pentru că este vorba de evoluție, de tendința de a merge către sus-înainte, aspectul este foarte intens. Și aspectul este foarte prodcutiv cu condiția ca nativii să își fi făcut lecțiile în perioada de retrogradare. Mercur, zburdalnicul Mercur, intră în mișcare retrogradă în data de 14 octombrie și nativilor Taur le cam dă relațiile peste cap. Spun una, se înțelege alta, pleacă într-un loc, ajung în altul, trimit un mesaj, greșesc adresa, rămân fără benzină când se așteaptă mai puțin etc. Acestea sunt micile hârjoneli cu care planeta se joacă, mai cu seamă că se află pe zona relațiilor și a contractelor. Este destul de important ca nativii să fie atenți la detalii, să își ia toate măsurile de siguranță, astfel încât, micile gafe să nu pericliteze semnarea unui contract important sau să nu se deterioreze o relație.

Relaţii

Noi începuturi, în data de 16 octombrie, cu aliații noștri care pot fi convinși că orice se poate remedia, mai ales că nu sunt chestiuni capitale. Nativii au de muncit mult dacă doresc să aibă succesul pe care îl doresc și până la urmă, pe care îl merită. Aceia dintre nativii zodiei Taur care au afaceri, sunt în situația de a face angajări sau de a face o mare reorganizare în ceea ce privește forța de muncă. În general, nativii Taur schimbă ceva în felul în care se raportează la colegii de muncă. Începe o nouă etapă în relațiile de muncă. În data de 23 octombrie, Soarele intră în zodia Scorpion. Suntem plini de mister. Nativii Taur au ocazia de a mai repara câte ceva  din ce au greșit sub influența lui Mercur retrograd. Pot stabili alianțe care până acum păreau imposibile. Deși în mișcare retrogradă, Mercur intră în zodia Balanța în 29 octombrie și aduce din trecut informații utile pe care nativii Taur, dacă le iau în seamă, le fac utile în parteneriatele noi. Luna plină în Taur cu Soarele în Scorpion, din data de 31 octombrie, activează o axă a banilor, dar pe direcția relațiilor. Cu cât nativii sunt mai armonioși, mai disponibili în relațiile cu partenerii de afaceri, cu atât răsplata este mai bogată.

Noroc

Luna octombrie pentru nativii Taur este o lună destul de agitată. Nu este o agitație rea, ci una de bine. Este genul de agitație pe care îl simțim atunci când, după o lungă staționare, plecăm la drum. Ne agităm cu bagaje, cu aranjamente pentru casă, cine udă florile, cui lăsăm pisica… să nu uităm ceva, să avem biletele la îndemână, unde punem banii… Cam acesta este climatul în care se desfășoară acești nativi în aceste zile. Nativii taur sunt în general statornici, foarte greu de clintit. Inerția lor este puternică și orice schimbare, chiar una în bine, îi afectează. Nu foarte tare, dar simt un disconfort. Aici suntem cu acești nativi. Ce se întâmplă, de fapt? Planete importante, precum Saturn și Pluto își reiau mersul direct. Deci, frână și înainte! Schimbările se produc tocmai în domeniul progresului, domeniu care până acum a stagnat și a produs nativilor acea senzație că totul este în zadar, că orice ar fi făcut și în orice direcție s-ar fi îndreaptat, concret nu s-ar fi întâmplat nimic. Se simte un culoar energetic către sus-înainte. Suflul îi împinge pe nativi, iar aceștia se simt puțin amețiți. E plăcut să vezi dintr-o dată că lucrurile o iau din loc.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Taur mai 2023

Pentru nativii Taur, luna Mai este luna lor preferata pentru ca sunt energici, auziti, au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.