Horoscop lunar Taur noiembrie 2022

In luna noiembrie, nativii Taur simt ca au evoluat foarte mult, dar sunt epuizati mental, isi pierd si din energia fizica Sunt posibile și afecțiuni ale sănătății, mici accidente pe fondul ascensiunii nativilor, a dorinței de autodepășire, pe de o parte, și a lipsei de îndemânare fizică, pe de altă parte. În 2 noiembrie, odată cu revenirea planetei Mercur în mers direct, nativii devin ceva mai analitici și mai atenți la ceea ce îi înconjoară. Din 14 noiembrie Marte își reia mișcarea directă și nativii zodiei Taur nu își revin complet din starea de moliciune, dar măcar nu mai sunt atât de agitați și de arțăgoși. Au bucuria de a-și vedea lucrurile bine puse la punct, au terminat curățenia prin toate sertarele, prin toate fișierele computerului. Horoscop Taur noiembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este o perioadă în care va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în privința propriului organism, îndeosebi în prima parte a lunii. Până în data de 20 este bine să nu apelezi la ajutorul unor medici sau să îți faci analize medicale, să faci mai multă mișcare, să adopți un regim alimentar și de viață mai sănătos. Este recomandat să eviți excesele de orice fel, în preajma datei de 19. Spre sfârșitul acestei luni va trebui să fii mult mai echilibrat și răbdător pentru că ești predispus la probleme de natură emoțională, insomnii, slăbire a organismului. Horoscop Taur noiembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În noiembrie, Taurii vor tinde să scape de îndatoririle lor și să-și schimbe stilul de viață. Acest lucru nu trebuie să fie negativ și nici pozitiv. Luați în considerare toate avantajele și dezavantajele și persoanele care ar putea fi afectate. Dacă încercați să scăpați de probleme, gândiți-vă dacă a fugi într-adevăr ajută sau pur și simplu pune problema. Luna aceasta, luna plină va fi în poziția Taurului, așa că fiți deosebit de atent cu privire la efectele sale asupra sănătății dvs. Ar trebui să evitați orice operație sau efort și să vă petreceți timpul relaxându-vă. Horoscop lunar Taur noiembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Taur noiembrie 2022 – prognoză

Este o lună în care accentul va fi pus pe relația cu ceilalți fiind mult mai preocupat de modul în care ești perceput de cei cu care socializezi, în relația de cuplu sau aspecte care vizează o eventuală relație de colaborare, de parteneriat. Ai acum ocazia să dezvolți relațiile de parteneriat, de colaborare, care se bazează pe sinceritate, onestitate, apreciere reciprocă și respectarea unicității fiecăruia. Echilibrul va depinde de propria abilitate de a atrage atenția și chiar admirația celor din jur. Ai șansa de a relua anumite discuții care vizează un contract de colaborare, parteneriat. Te remarci prin diplomație reușind să creezi o atmosferă caldă și confortabilă, căutând frumosul și bunul gust în cadrul relațiilor tale. După data de 21 ai ocazia să descoperi că poți construi, prin transformări continue și o înțelegere profundă a vieții, încercând să privești viața și oamenii dincolo de aparențe dând un nou sens propriei vieți. Pornești acum către o direcție îndrăzneață, fără să stai prea mult pe gânduri. Beneficiezi de forța care te împinge înainte aceasta fiind una pozitivă și benefică pentru realizarea scopurilor tale. Deviza perioadei în analiză, pentru tine, este: „Nimic nu valorează mai mult decât ziua de azi.” Goethe

O familie

Noiembrie te va face să vrei să ai grijă de tine. Când te trezești cu o stare proastă, fă câteva exerciții fizice. Energia acestei luni va intensifica beneficiile mișcării. De asemenea, asigură-te că iei suficiente vitamine și minerale. Pentru a-ți întări sistemul imunitar, îți recomandăm comprimate cu extract de echinacea sau grapefruit. În această perioadă, Taurul va fi predispus la stări de neliniște interioară, prin urmare este necesar să facă totul pentru a le reduce la minimum.

Carieră

Urmează o lună în care te vei simți destul de aglomerat, atunci când vine vorba despre serviciu și relațiile de colaborare din planul profesional. Se cere multă prudență în relația cu colegii în preajma datei de 9, atunci când pot apărea acuzații pe nedrept la adresa ta ceea ce te va enerva peste măsură fiind timpul potrivit pentru a acționa și a-ți spune punctul de vedere cu fermitate. Oricât de multe sarcini de lucru ai de îndeplinit, îndeosebi până în data de 19, te vei remarca prin conștiinciozitate fiind capabil să lucrezi și peste program. Nu vrei să lași să se aglomereze treburile așa că preferi să muncești singur, în mod susținut, fără să apelezi la ajutor. Ai trecut deja prin prea multe dezamăgiri din partea colegilor așa că nu mai vrei să ai așteptări din partea acestora. În a doua parte a lunii îți asumi responsabilități sporite în cadrul unui proiect sau parteneriat menit să îți aducă și banii de care ai nevoie pentru a-ți împlini un vis. Este momentul în care ar fi bine să „turezi motoarele” la maxim și să demarezi acțiuni curajoase care să te propulseze pe o nouă treaptă profesională. Este posibil să te înscrii la un curs de perfecționare, îți iei avânt într-un nou domeniu. Va trebui să dai dovadă de prudență, în relația cu colegii de serviciu sau vis-a-vis de un proiect în care sunt implicați bani mulți, în a doua parte a lunii. În preajma datei de 19 lucrurile au tendința să scape de sub control, dacă vorbim despre relația cu un colaborator sau partener de afaceri. Este important să îți exprimi propriile idei originale cu mai mult curaj și încredere în propria persoană. Apar ocazii de relansare în carieră, de progres și evoluție având șansa de a te bucura de sprijinul venit din partea unor persoane cu funcție de răspundere. După data de 24 poți găsi soluții ingenioase, concretizezi idei ambițioase în cadrul unei afaceri sau a unui parteneriat iar toate acestea ar trebui să îți aducă recunoașterea publică dar și succesul în plan financiar. În prima parte a lunii stai bine în privința banilor. Se cere prudență, îndeosebi în a doua parte a lunii, atunci când ai tendința de a cheltui mai mult riscând astfel să depășești bugetul personal. Ești nevoit să plătești taxe, impozite sau plăți restante. Este recomandat să îți reorganizezi bugetul și să discuți mai mult cu partenerul de viață despre aceasta. Pe de altă parte, apar noi posibilități de câștig prin intermediul altor persoane, ai șansa de a primi o moștenire sau poți câștiga bani de pe urma unui proces.

Dragoste

Este o perioadă favorabilă în plan relațional având parte de susținere din partea partenerului de viață. Este o lună de realizări, romantism, pasiune și noroc, de reluare a unor discuții care vizează banii, o eventuală moștenire, proiecte derulate în comun. Pot avea loc acum schimburi de idei, comunici mult mai deschis și eficient în cadrul relației fiind însă necesar să accepți și ideile celuilalt, să o lași mai ușor cu neîncrederea. Ai ocazia să dai startul unei acțiuni de anvergură, alături de partenerul de viață, îndeosebi după data de 20. La începutul lunii te poți aștepta la revenirea unei vechi iubiri în viața ta, la reluarea unor conversații, dar și o analiză serioasă a propriului suflet, a propriilor dorințe. Atenție, nu este o perioadă favorabilă pentru a da startul unei relații de amor care ți-a creat probleme și în trecut. Este mai degrabă semnalul de alarmă, și anume că încă mai ai de reglat probleme din trecut, de înțeles, de analizat cu sinceritate o relație căreia ai ales să îi întorci spatele, fără să analizezi prea mult ce simte celălalt. În ultimul decan al acestei luni se poate vorbi despre o mai mare nevoie de a împărtăși din gândurile, emoțiile, dorințele tale celui drag dar și despre nevoia de a primi mai multă afecțiune, pasiune în plan intim, sexual. Dacă încă nu ești implicat într-o relație de cuplu stabilă ești dispus să experimentezi implicându-te cu mai multă pasiune fiind lipsit de inhibiții în relația cu sexul opus, îndeosebi în prima parte a lunii. La mijlocul lunii ai ocazia de a da startul unei relații de cursă lungă. Pui la cale proiecte comune, ești plin de energie, capabil să schimbi direcția în plan profesional fiind susținut de o persoană abia apărută în viața ta. Spre sfârșitul lunii se pot declanța probleme în relația de cuplu datorate problemelor de la serviciu sau aspectelor care vizează un proiect derulat în comun cu partenerul de viață. Prin comunicare și deschidere către ceilalți reușești să rezolvi cu brio orice animozități din relație.

Horoscop Taur noiembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Nativii zodiei Taur au evoluat atât de mult în ultima vreme încât nu mai știu ce înseamnă o discuție nevinovată, cu subiecte banale și cu oameni obișnuiți. Nativii au ceva în minte, au un plan care presupune cunoștințe temeinice despre ceva anume și se străduiesc să acumuleze tot ce se poate referitor la domeniul respectiv. Astrologul zodiacool.ro consideră ca nativii se epuizează mental. Nu se pot opri din niște gânduri mai puțin optimiste, mai ales la începutul lunii, când și Mercur este în retrogradare și mintea este ceva mai puțin ordonată ca de obicei. Fapt pentru care nativii se îngrijorează ușor pentru că ei în această perioadă tocmai pe minte se bazează. Dar nativii Taur se simt devitalizați. Este normal, planeta energiei fizice nu este foarte bine poziționată și este normal ca nativii să nu se simtă în putere decât au fost obișnuiți.

Bani

În data de 10 noiembrie, când Mercur intră în zodia Scorpion, nativii Taur au cele mai mari șanse să își descopere unul dintre partenerii de afaceri cu ceva ascuns. Nu este ceva de rău! Este doar ceva ce nativul nu știa și pentru care este foarte posibil să facă o discuție mai gravă decât faptul în sine. Mai delicat este că și partenerul de cuplu pare că îi ascunde nativului ceva, dar, ca și în cazul parteneriatelor de afaceri, nu este ceva rău, dimpotrivă, partenerul de cuplu poate face nativului o mare surpriză și aceasta cu complicitatea prietenilor! Luna Nouă în Scorpion din data de 15 noiembrie poate însemna începutul unui nou parteneriat. Nativul are de încheiat niște alianțe cu persoane influente. Într-o parte este un partener de afaceri ales intuitiv mai mult decât pe considerente pragmatice, în altă parte este un prieten, o relație de suflet. Dar persoane influente, persoane de încredere intervin în acest parteneriat cu autoritate și cu cunoaștere. Este un moment bun pentru nativii Taur, este posibil să fie începutul unei colaborări care nativilor Taur să le aducă progres. Mai puțin benefic poate să fie pentru partea financiară. Pentru un avantaj, și în această zonă nativul are mult de muncit. Data de 21 noiembrie este o dată cu dublă semnificație: Soarele intră în zodia Săgetător și Venus intră în zodia Scorpion. Nativii Taur au încheiat acel contract, bun. Soarele intră în zona banilor veniți dintr-un eventual credit sau un aport financiar din partea partenerilor de afaceri. Profesional începe munca și financiar și de acolo vin bani, ceea ce face ca perioada să se anunțe și mai bună decât am estimat până acum. Venus intră în zona parteneriatelor. Nativul este de-a dreptul încântat de noile alianțe. Este evident că aceia care l-au sfătuit au făcut-o cu tâlc.

Relaţii

În viața personală se anunță armonie în cuplu, o comunicare bună. Este foarte posibil ca partenerul de viață să fie puțin nemulțumit de noile responsabilități pe care le presupune noile alianțe ale nativului. Odată cu intrarea planetei Neptun în mișcare directă în data de 29 noiembrie, nativii au o relație mult mai apropiată cu prietenii. Nu că până acum nu s-au înțeles, ci dimpotrivă. Dar au existat și izbucniri emoționale. Au existat îndoieli. Nativii au fost atrași de așa ziși prieteni destul de dubioși. Dar reintrarea planetei Neptun în mers direct produce un moment de trezire în care nativul Taur revine la aceia care il iubesc cu adevărat. Văzând aspectele din data de 29 noiembrie, astrologul zodiacool.ro constată că nativii termină luna noiembrie cu o armonie și o înțelegere bună cu persoana iubită. 30 noiembrie, Luna Plină în Gemeni cu Soarele în Săgetător. Axa banilor este foarte bine aspectată și se pare că nativilor Taur li se deschide o perioadă foarte spornică, plină de activități care le fac plăcere. Și cel mai important, în dragoste nativii trăiesc cu persoana iubită într-o armonie deplină.

Noroc

Nu s-au putut concentra pe niciun fel de treabă de migală, au fost dezordonați în ultima perioadă. Dacă au un dulap în care doresc să facă ordine, dacă au un vraf de hârtii care trebuiesc îndosariate într-un fel anume, dacă doresc să facă plăți importante, nu au decât să aștepte până în data de 2! Cel mai bine să înceapă pe 3 noiembrie! Data de 2 noiembrie este una cu impact pentru că este foarte posibil ca nativii Taur sau o parte dintre aceștia, să primească o veste cum impact deosebit asupra vieții lor.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Taur mai 2023

Pentru nativii Taur, luna Mai este luna lor preferata pentru ca sunt energici, auziti, au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.