Horoscop lunar Taur martie 2023

Dupa iuresul transformarilor din lunile trecute, nativii Taur par ca intra intr-un soi de indiferenta la tot si toate Poate că este o reacție de autoapărare sau de autoconservare a ființei. Nativii Taur au o atitudine fatalistă de genul „ce-o fi o fi”. Astrologul ZODIACOOL recomandă însă mai degrabă atitudinea „cu Dumnezeu înainte!”. Au credința sau liniștea că indiferent ce va fi, e de bine. Și îi interesează ce le aduce schimbarea din punct de vedere financiar. Chiar pe la începutul lunii pot avea niște semne în acest sens, mai precis în zilele de 2-3 martie. Horoscop Taur martie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În această lună va trebui să dai dovadă de echilibru, să adopți o viață mult mai sănătoasă, să o lași mai ușor cu efortul fizic și intelectual. Grijile nu fac decât să îți accelereze și mai mult problemele de sănătate. De evitat interacțiunile sociale care te predispun la furie sau tristețe. Se recomandă acordarea unei atenții speciale în privința distribuirii echilibrate a energiei de care dispui pentru a evita predispoziția la accidente, căzături, certuri, insomnii, îndeosebi în preajma datelor de 9 și 12 ianuarie. Nu este exclus să te confrunți cu viroze, răceli, infecții, îndeosebi în a doua parte a lunii. Horoscop Taur martie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Martie va fi o lună plină de noi experiențe pentru Tauri, mai ales când vine vorba de auto-dezvoltare. Veți scăpa în cele din urmă de gândurile negative de anul trecut și veți decide să începeți să construiți ceva nou. Fie că este vorba de dezvoltare mentală sau de construirea a ceva material, veți face progrese enorme. Luna aceasta va fi o oportunitate excelentă de a aprofunda relațiile de familie, așa că încercați să îi implicați pe cei dragi cât mai mult posibil în activitățile dvs. și să arătați interes pentru problemele lor. Fără îndoială, aceste conversații vă vor ajuta să îi înțelegeți mai bine. Horoscop lunar Taur martie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Taur martie 2023 – prognoză

Din data de 1 eşti atras(ă) într-o suită de contacte cu persoane aflate în poziţie de autoritate sau ţi se cere să preiei tu însuţi/însăţi unele poziţii oficiale şi să te adresezi unor grupuri mari de oameni. În preajma zilelor de 6 şi 7 Martie AstroDex îţi recomandă să acorzi atenţie imaginii tale publice, astfel încât să transmiţi naturaleţe, responsabilitate, dar şi ingeniozitate şi nonconformism. În 10 Martie poţi intra în unele conflicte cu persoane care încearcă să te controleze.

O familie

Martie îți va intensifica emoțiile, în primul rând pe cele negative. Sub impulsul momentului, ai grijă să nu spui nimic din ceea ce ai putea regreta mai târziu. Toată lumea trece printr-un moment întunecat din când în când şi dacă se întâmplă să cazi în depresie sau să ai un episod de anxietate, trebuie să știi că acest lucru va trece curând. Taurul ar trebui să înceapă să-și consolideze în mod activ sănătatea mintală, deoarece nu va fi în cea mai bună stare acum. Există diverse lucruri care te pot ajuta, cum ar fi o alimentație sănătoasă, exerciții fizice, meditație sau orice altceva care te va face să uiți de lucrurile întunecate.

Carieră

În jur de 20 Martie dispui de forţă şi poţi opune o rezistenţă puternică în faţa unor persoane cu care nu eşti de acord. Cu aceeaşi determinare poţi realiza lucruri importante, care îţi sunt recunoscute de comunitate. Din 21 Martie gândeşti şi comunici mai clar. În jurul lui 26 Martie eşti creativ(ă), iar acest lucru te poate ajuta să rezolvi ingenios unele aspecte legate de cămin care totodată te vor ajuta şi în profesie.

Dragoste

În preajma Lunii Noi din 11 Martie este posibil să te simţi foarte vizibil(ă) în conjuncturi legate de carieră şi să te simţi un agent al schimbării şi inovaţiei. În acelaşi timp, poţi simţi o anume presiune socială într-un context general rebel. Pe 13 Martie vocea ta poate fi auzită la scară largă şi te poţi face remarcat(ă). Din 18 Martie eşti atras(ă) spre mai multe interacţiuni de grup şi începi să lucrezi la unele planuri de viitor.

Horoscop Taur martie 2023 – la ce să te aștepți?

În luna martie, nativii Taur sunt partenerii ideali pentru cei care iubesc mișcarea și intră în jocul lor și aleargă împreună cu ei pentru a împinge și a dărâma orice record. Și pentru parteneriatele de afaceri, nativii acestei zodii simt nevoia să aibă aliați care să fie dispuși la mișcare, la tranzacții pline de curaj, la deplasări, și mai ales la o comunicare deschisă. Astrologul ZODIACOOL are recomandări inclusiv pentru partenerii acestor nativi care au de parcurs o perioadă poate nu chiar dificilă, dar ceva mai specială. Mizați pe onestitatea nativilor Taur! Aceștia nu pot să mintă, ar însemna să-și încalce libertatea de a se exprima liber! Există limite impuse de educație, de conștiință morală, de legalitate. Dar, indiferent de voința unui nativ Taur de a se conforma din bun simț sau de frica, nu poate, în această perioadă și cu aceste aspecte, să nu scape ceva și adevărul să transpară. Mai vine pe 9 martie 2023 și Luna Plină în casa a V-a, domeniul pasiunii, ca să pună paie pe foc! Este o trăire pasional-emoțional-rebelo-magnetică încât până și nativii cei mai cuminți sunt destul de greu de recunoscut! Astrologul ZODIACOOL e de părere că cel/cea care intră în mrejele unui Taur poate să fie cel mai probabil o persoană de la serviciu sau care are legătură cu colegii de serviciu, cu care a făcut cunoștință prin intermediul colegilor sau pe care o cunoaște într-o deplasare legată de serviciu. Poate să cunoască  pe cineva la un curs, poate într-o deplasare la mare distanță, tot legat de compania la care lucrează. Pe de altă parte, Luna Plină din 9 martie este sau poate fi o împlinire a ceea ce a însemnat Luna nouă din data de 23 februarie care a reprezentat un început în domeniul prietenilor, colegilor, partenerilor cu care nativii Taur ar urma să facă echipă. Nativii Taur au avut de observat cu cine vor lucra, au putut să îi aleagă pe aceia cu care vor merge mai departe pe fondul transformărilor în carieră. Acum putem observa cum Luna Plină vine cu noi nuanțe ale acestui aspect, introducând ipoteza unei relații personale cu cineva din grupul de colegi.

Bani

Pentru că transformarea care au avut loc în ultima perioadă, trensformările interioare, profunde, au lăsat urme și au epuizat nativii Taur și acum este momentul să se detașeze puțin de toate acestea. Indiferent de schimbările care au loc în carieră, dacă nu sunt însoțite de transformări interioare, acestea se pot risipi, pot să nu aibă efect, să se piardă un moment important. Unii se pot simți depășiți de noile sarcini de serviciu, de noile responsabilități profesionale, alții pot fi, din păcate, dezamăgiți de noua poziție. Transformările pe care nativii Tauri le-au suferit în plan profesional, renașterea care a avut loc,  nu este obligatoriu se întâmple efectiv, fizic. Nu am văzut în lunile ianuarie-februarie o armată de nativi Tauri cu câte o cutie în brațe, schimbând locul de muncă sau numiți într-o funcție de conducere! Transformările pot fi interioare, pot să se manifeste printr-un alt mod, cu totul nou, de a se raporta la un loc de muncă, la o anumită activitate, la carieră în general. Și în acest sens văd perioada de aproape o lună de retragere, visare, meditație, rugăciune, abandon, ca una benefică. Căutarea idealului! Nativii trebuie să reflecte la ce s-a întâmplat. Este acea perioadă de regenerare după criză, care cere un soi de detașare. Detașarea, relaxarea aduce implicit o limpezire a minții și sufletului, și transformarea se poate manifesta așa cum este mai bine.

Relaţii

Pe 5 martie, Venus schimbă semnul, are loc ingresul lui Venus în zodia Taur. Vești bune în ceea ce privește relațiile, îndrăgosteala, plăcerea de a fi într-o relație. Nativii Taur devin fermecători, de-a dreptul, intră în starea venusiană care îi caracterizează. În același timp, perioada 5-15 martie 2023 este una cu totul excepțională în domeniul relațiilor. Ținând cont că aspectul are loc pe casa 1, domeniul personalității, nativii Tauri își manifestă deschis libertatea și onestitatea în relația în care sunt implicați, față de partener. Și au un magmentism extraordinar, au o aură captivantă, de rebeli atrăgători care sunt în stare să seducă pe oricine are de-a face cu ei. Este foarte dificil pentru ei să stea liniștiți într-o relație convențională, împing limitele, doresc o schimbare constantă. Aspectul are un maxim pe 8 martie.

Noroc

Astrologul ZODIACOOL vede, pentru nativii zodiei Taur, odată cu intrarea planetei Venus în această zodie, pe data de 5 martie, un prilej de bucurii, o perioadă în care își oferă niște mici sau mari plăceri, momente de pauză în care să se bucure de natură, de o mâncare bună, de un spectacol și de zone de agrement. Toți nativii au o perioadă plăcută odată cu trecerea lui Venus prin zodia Taur, dar nativii Taur, având-o pe Venus guvernator, simt din plin aceste momente, simt că înnoată în apele lor. În jur de 8 martie, astrologul ZODIACOOL îi vede pe pragmaticii Tauri mai visători și mai rupți de realitate. Nativii simt nevoia să fie singuri, să se retragă. Unii dintre nativi se pot simți deprimați, alții chiar pot cădea în depresii serioase dacă nu conștientizează nevoia de retragere, de rugăciune. Iureșul provocat de uriașele transformări poate că este efectul iureșului schimbării, profunzimii transformărilor.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Taur iulie 2022

Nativii zodiei Taur sunt aceia care resimt poate cel mai intens retrogradarea planetelor din luna …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.