Horoscop lunar Taur mai 2023

Pentru nativii Taur, luna Mai este luna lor preferata pentru ca sunt energici, auziti, au vizibilitate Nativii Taur, în luna Mai, au și un pic de teatru, le place să fie în centrul atenției, să fie strălucitori, contrar obișnuințelor. Aceștia sunt, de obicei, retrași. Continuarea horoscopului pentru luna Mai, pentru zodia Taur, o puteți viziona mai jos: Continuarea horoscopului pentru luna Mai, pentru zodia Taur, o puteți viziona mai jos Continuarea horoscopului pentru luna Mai, pentru zodia Taur, o puteți viziona mai jos Continuarea horoscopului pentru luna Mai, pentru zodia Taur, o puteți viziona mai jos Continuarea horoscopului pentru luna Mai, pentru zodia Taur, o puteți viziona mai jos Horoscop Taur mai 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este o lună în care ai ocazia să trăiești viața din plin bucurându-te de energie, bună dispoziție reușind astfel să lași grijile la o parte. Fii prudent la începutul lunii, atunci când există riscul să apară probleme legate de zona renală. Nu exagera cu munca, dozează-ți efortul, fii organizat, nu uita de pauze și las-o mai ușor cu efortul mental. Spre sfârșitul lunii ți-ar prinde bine să ții cont de sfatul medicului, eventual să schimbi un tratament care s-a dovedit a fi ineficient pentru organismul tău. O vacanță, chiar și una scurtă prinde foarte bine și încearcă să adopți un regim alimentar mult mai sănătos. Horoscop Taur mai 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În luna mai, Taurii își vor recâștiga încrederea în toate aspectele vieții datorită influenței Soarelui. Prin urmare, este un moment minunat să vă întoarceți la lucruri la care ați refuzat să credeți că sunteți suficient de buni. S-ar putea să fiți foarte plăcut surprins de data asta. Veți fi independent și ușor egocentric, așa că va fi mai bine să vă ocupați chiar dvs. de ele. Această stea, oferă de asemenea oamenilor tendința de a-i supune și de a-i conduce pe alții. Un moment mai bun pentru a ne gândi la creșterea copiilor s-ar putea să nu vină anul acesta. În același timp, încearcați să păstrați o relație bună cu ei. Horoscop lunar Taur mai 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Taur mai 2023 – prognoză

Este o lună de primăvară în care ai ocazia să renaști, să devii mai încrezător în propriile forțe, să ai curajul să acționezi, să te impui, să atragi atenția celorlalți prin fler, diplomație, originalitate, ai capacitatea de a veni în sprijinul celorlalți prin bunătate și înțelepciune. Până la mijlocul lunii ești preocupat de propria persoană, de înnoirea garderobei, schimbarea look-ului, de noi posibilități de a intra în grațiile unor persoane de sex opus considerând că meriți să primești atenție, să fii admirat, apreciat, dorit. Din data de 13 va trebui să fii mult mai prudent la relația cu colegii de muncă, la eventuale contracte pe care vrei să le semnezi. Este posibil să nu fii într-o formă tocmai bună urmând o perioadă de reevaluări, de reluare a unor discuții cu șefii, vis-a-vis de bani, contractul de muncă. După data de 20, chiar dacă Soarele îți aduce noi oportunități de progres în plan financiar și de a atrage atenția șefilor asupra efortului depus de tine la locul de muncă, este recomandat să dai dovadă de prudență și să nu te grăbești în luarea unor decizii, eventual să renunți la o colaborare. Știi ce vrei și până unde poți ajunge, totul este să alegi cu grijă partenerii, să nu te lași angrenat în asocieri păguboase. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Ca să evoluezi, trebuie să fii dispus să-ţi faci prezentul şi viitorul diferit de trecut. Trecutul tău nu este destinul tău.” Alan Cohen

O familie

Urmărești demult o promovare la locul de muncă? Acum, ar putea veni în sfârșit. Angajatorul tău va aprecia cu siguranță efortul depus și, prin urmare, ai putea, în sfârșit culege roadele muncii tale. Dacă ești antreprenor, luna mai și energia sa îți vor aduce ocazii de a face mai mulți bani. Cu toate acestea, Taurul nu trebuie să uite de familie. Poate chiar în acest moment, cineva așteaptă să-ți ceri scuze pentru o anumită greșeală pe care ai făcut-o în trecut.

Carieră

Încă de la începutul lunii ai sentimentul de presiune, în ceea ce privește locul de muncă, vin către tine informații, care mai de care mai contradictorii, menite să îți afecteze bugetul personal. Fie nu ești plătit pe măsura așteptărilor tale, fie apar noi restricții bugetare. Cert este că toate aceastea te vor afecta, în plan material. Până în data de 11 ai ocazia să acumulezi informații, să te înscrii la cursuri de perfecționare. Dacă începutul de lună ți se pare incert în ceea ce privește relația cu colegii, după data de 13 vei observa că lucrurile stau cu totul altfel, schimbările apărute în plan profesional dovedindu-se a fi în avantajul tău. Dacă ești deja implicat într-o relație de colaborare, parteneriat va trebui să fii mult mai prudent la deciziile pe care le iei, la ce anume se vrea de la tine, îndeosebi atunci când vine vorba despre bani, semnarea unui contract, în preajma datei de 13 dar și în preajma datei de 22, atunci când este posibil ca, datorită conjucturilor să iei decizia de a renunța la o colaborare. Ai ocazia să te pregătești temeinic pentru un nou salt profesional, să studiezi și să muncești susținut urmându-ți realizarea propriului ideal, pas cu pas. Toate acestea este indicat să le pui în aplicare undeva în a doua parte a lunii iunie. Până atunci va trebui să te reorganizezi, să renegociezi un contract sau să revii asupra unor înțelegeri din trecut. Atitudinea ta optimistă, încrezătoare le va ridica moralul și celor din echipa ta de lucru sau te va ajuta să descoperi noi oportunități de progres în carieră. Spre sfârșitul lunii te gândești foarte serios la o strategie pentru a-ți pune în practică abilitățile tale creatoare dar și răbdarea, înțelepciunea și experiența pe care le-ai acumulat. Este timpul să acționezi, lăsând deoparte îndoiala, frica de schimbare. În a doua parte a lunii ești predispus la pierderi financiare cauzate de un prieten sau de o asociație în care ești implicat. Se recomandă ca, la sfârșitul lunii, să eviți investițiile, achizițiile care se pot dovedi destul de neplăcute provocând astfel pierderi financiare serioase. Este bine să nu ții cont de sfatul prietenilor sau a unui grup, o asociație din care faci parte, mai ales dacă ți se cere să investești bani.

Dragoste

Începutul lunii poate să îți aducă probleme în relația de cuplu, în primul rând datorită incapacității de a exprima clar propriile gânduri, trăiri, emoții, dorințe. Totul depinde de tine, de modul în care reușești să restabilești echilibrul în relația de cuplu, fără să te mai gândești că faci compromisuri sau că nu merită să lași de la tine. Acordă atenție la eventualele certuri din relația de cuplu în preajma datei de 7. Luna Plină din zodia Scorpion face lumină în relația de cuplu aducând la suprafață secrete, informații interesante reușind astfel să observi rivalii relației de cuplu, persoanele care vor cu tot dinadinsul să strice starea de echilibru în relația cu partenerul de viață. Este momentul ideal pentru a clarifica aspecte importante în relația cu celălalt, de a vedea ce merită să rămână în viața ta. Este posibil ca răbufnirile din relația de mariaj să aducă la suprafață elemente inedite dar care te ajută să faci un pas important înainte în viața personală. Resimți nevoia de a comunica mai mult cu ceilalți, îndeosebi cu sexul opus. Ai ocazia să legi noi prietenii sau dai curs unei noi prietenii, în primele zece zile ale lunii. Nu te simți într-o formă prea bună, ești mai pretențios cu propria persoană. Este timpul să mergi la o sală de sport, să te ocupi mai mult de propria persoană programându-te la ședințe de cosmetică și de aici pot să apară tot felul de discuții neplăcute cu partenerul de viață, pe tema banilor. Pe la jumătatea perioadei îți va fi mult mai ușor să atragi atenția sexului opus fiind posibil să reiei o relație de amor cu un prieten din trecut, cu cineva cu care nu ai mai ținut legătura de ceva timp. În a doua parte a lunii va trebui să fii mult mai prudent la orice decizie iei, vis-a-vis de relația de cuplu, întrucât este posibil să nu te faci înțeles sau să apar discuții pe tema banilor, care nu sunt suficienți sau pe tema jobului tău, care nu îți aduce suficiente venituri în casă, în familie. Nu ai decât să dai dovadă de fler, diplomație și să nu te descurajezi în fața jignirilor venite din partea partenerului de viață, îndeosebi în preajma datei de 22. Evită să iei decizii pripite în momentele de tensiune. Este posibil să descoperi că o relație de dragoste nu este ceea ce sperai și vrei să renunți definitiv la relație. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu va trebui să fii atent la relația cu persoana iubită, în preajma datei de 11, atunci când pot apărea tot felul de neplăceri, reproșuri, acuzații nefondate la adresa ta sau poate chiar tu ești posesiv, gelos cu persoana iubită. Pot să apară discuții pe tema banilor. Ar fi indicat să nu te lași intimidat, șantajat și să dai bani din rezervele tale.

Horoscop Taur mai 2023 – la ce să te aștepți?

Toată relația cu aceste grupuri pun nativii Rac în mișcare, îi inspiră chiar idei inovatoare. Pentru unii dintre nativi, Luna Plină din 5 iulie poate fi o împlinire a ceva ce a început pe 21 iunie, la momentul de limită, până la Lună Nouă. Amintiți-vă ce s-a întâmplat pe 21 iunie. Veste bună pentru finanțe: din data de 12 iulie Mercur iși reia mișcarea directă, nativii scapă de acele gafe, omisiuni sau rătăciri, bâlbe, lapsusuri, mă rog, fiecare cu ce s-a luptat în perioada în care planeta a fost în mișcarea ei retrogradă. Nativii redevin raționali. Având un Mercur pe casa I, sunt comunicativi și mobili, mai veseli și mai glumeți decât ne-au obișnuit să fie. Și s-a dat liber și la cumpărături! Numai că, logica de care se bucură acum nativii Rac nu le este de mare folos la serviciu. Să fie oare considerați prea deștepți? Adesea se întîmplă așa ceva. Să observe oare lucruri care trebuie trecute cu vederea??? Poate sunt prea vocali și prea le zic pe bune! Astrologul ZODIACOOL așa crede! Sfatul meu este să o lase mai moale. Cuvintele nativilor pot ajunge însă la o persoană foarte influentă care chiar îi ajută. Există această șansă, numai că pentru ca persoana să îi poată ajuta, trebuie să dea dovadă de diplomație și tot ce spun, tot ce doresc să miște, să miște cu tact pentru ca să nu poată fi întors împotriva lor. 20 iulie, Luna Nouă în Rac, au visat la o călătorie care acum se poate materializa! Este foarte posibil ca unii dintre nativii Rac să fi dorit să urmeze niște cursuri, o școală interesantă și acum este un moment bun ca să înceapă demersurile pentru aceasta. Altă parte a nativilor pot începe să studieze ceva pe cont propriu, este un bun moment pentru start. Dezvoltarea personalității, progresul, evoluția, toate acestea pot înregistra acum un start cu spor și beneficitate.

Bani

Profesional, nativii Rac sunt foarte activi, au energie, spirit de inițiativă, vor să conducă. Au energie fizică și pot face față cu brio acelor inițiate și/sau impuse chiar de ei. Dar cu atâta energie, pot aluneca ușor spre impulsivitate. Și există posibilitatea foarte certă ca nativii să facă cele mai mari năzbâtii la serviciu pe fondul acesta impulsiv. Atenție, deci, și control! Nativii zodiei Rac pot fi domoliți de un partener care să le pună în față un contract de colaborare care nu numai să le convină, dar care să le mai dea nativilor și timp de pregătire până ar trebui să intre în activitatea propriu-zisă. La începutul lunii, nativii Rac se simt foarte bine între prieteni. Se simt bine în grupuri în care au intrat, s-au integrat, se simt bine în echipa în care au fost primiți cu bucurie. Noutatea activității de grup le dă elan. Vin și pleacă, se mișcă, comunică, se agită. Pe 3 iulie, odată cu intrarea lui Saturn în Capricorn, se pune accent pe acel contract de seviciu. Poate fi un parteneriat de afaceri, o alianță, dar poate fi un nou contract în cadrul unui job sau un nou job. Dar cu toate că Saturn a intrat în zona contractelor și acolo ar trebui să se concretizeze ceva (bineînțeles, ceva ce am pregătit serios, nimic de la sine sub influența lui Saturn!), trebuie să ținem cont că în această zonă toate planetele sunt retrograde. Ce poate însemna? Că toate întârzie, că ne pun nervii și răbdarea la încercare.

Relaţii

Sunt semne că se întâmplă, dar nu se întâmplă încă. Sunt omisiuni, sunt elemente perfectibile, sunt încă blocate resursele. Indiferent care sunt ipotezele care se aplică fiecărui nativ Rac în parte, acesta nu trebuie să se impacienteze și să reacționeze negativ, astrologul ZODIACOOL e de părere că nativii trebuie, în primul rând, să se înarmeze cu răbdare și să facă apel la diplomație și jovialitate pentru rezolvarea oricărui conflict. În cazul în care nativii au de rezolvat o problemă în justiție sau orice alt gen de conflict, acesta se va rezolva cu dreptate, dar ceva mai târziu decât cred sau decât își doresc nativii. Profesional, în jurul datei de 3 iunie, au inspirație. Inițiativa pe care o iau este vorbită prin culise, dar este o acțiune binevenită până la urmă. Pe 5 iulie, Luna Plină în Capricorn, atrage atenția nativilor Rac asupra relațiilor. Dar atrage atenția și asupra disputelor. Este un moment în care un parteneriat, un contract se materializează sau are un palier distinct care se concretizează acum. Tot pe 5 iulie poate fi și ziua în care anumite conflicte pot atinge paliere. Dar este și un moment în care este lesne de desfăcut ceva: amânarea unei înțelegeri, amânarea unui termen, un divorț, o demisie etc. Nativii Rac stau cel mai bine la capitolul prieteni. Grupurile în care se integrează nativii Rac, aceia dintre oameni cu care împart pasiuni, preocupări și interese comune le dau șansa de a se bucura de momente plăcute împreună. Oamenii au ce să își spună, povestesc, dar este foarte posibil să încheie și contracte, asocieri, înțelegeri.

Noroc

Este destul de dificil, dar aceia dintre nativi  care știu să facă diferența dintre afecțiune și dependență afectivă, aceia au  știut exact ce au avut de făcut. A venit vremea ca nativii să împărtășeacă din cunoașterea pe care au agonisit-o de-a lungul anilor. Astrologul ZODIACOOL trebuie să se adreseză și acelor persoane pentru care lumea nevăzută este, în mintea și în spiritul lor, la fel de reală ca lumea materială. Mintea trebuie să se limpezească și să se apropie cât mai mult posibil de Mintea Divină. Poate pare dificil, dar cu o practică de rugăciune, de relaxare totală, de meditație, mintea nativilor Gemeni se poate apropia de ceea ce ar trebui să fie Gândire Magică. Iubirea necondiționată către toate cele din jur, oameni, animale, plante, stări, aer, Soare, apă, și așa mai departe, contribuie esențial la această apropiere.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Taur octombrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.