Horoscop lunar Taur iunie 2022

Nativii zodiei Taur au, la inceputul lunii iunie, tensiuni cu grupul de prieteni. Acest conflict se pare ca are ca subiect banii Se spune că nu este bine să faci afaceri cu prietenii! Nativii Taur sunt într-o perioadă bună financiar. Inclusiv calitățile lor sunt puse în valoare și ar trebui să fie mulțumiți. Dar uite că ceva le umbrește momentele de mulțumire. Se știe că Taurii sunt persoane foarte pragmatice. Poate aceasta să fi stârnit nemulțumiri? Nativii Taur sunt într-o perioadă în care muncesc. Și acest lucru le aduce o mulțumire materială. Fac exact ce le place mai mult. Horoscop Taur iunie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Încet dar sigur începi să te redresezi, la capitolul sănătate. Vei reuși să scapi de senzația de oboseală, de epuizare fizică și/sau mentală pe care ai tot resimțit-o în ultima perioadă. Vei pune mai mult accent pe exercițiile fizice, plimbările în natură, dietele naturiste, te vei preocupa mai mult de propriul organism, de felul în care arăți. Mergi mai des la salonul de cosmetică, coafură, preferi să stai departe de mediile care te-ar putea afecta, din punct de vedere al sănătății. Acordă o atenție specială propriei sănătăți, îndeosebi în preajma datei de 2, atunci când ești predispus la probleme renale, infecții, fracturi, arsuri. Horoscop Taur iunie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În iunie, Taurii vor fi predispuși la gelozie. Vor fi înconjurați de jetoanele succesului altcuiva, precum și de reclame pentru vacanțe de lux iar dacă nu vor avea și ei un astfel de succes, vor fi urâcioși și iritați. În acest caz, este bine să ne concentrăm asupra lucrurilor pe care le luăm de la sine în viață și să le acordăm atenția pe care o merită. Persoanele predispuse problemelor cu tiroida ar trebui să fie atente, mai ales la începutul lunii, când boala se poate dovedi a fi mai severă. Horoscop lunar Taur iunie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Taur iunie 2022 – prognoză

În această lună ai ocazia să îți valorifici talentele și abilitățile de care dispui pentru a atrage mai multe beneficii financiare. Poate fi o perioadă de revizuire, de aprofundare a unor aspecte care vizează relația cu ceilalți dar și a abilităților, a talentelor personale pe care, din diferite motive, le-ai neglijat în ultima perioadă. Ești pus pe treabă serios muncind cu conștiinciozitate, ai forța și energia necesară pentru a susține examene și a acumula noi informații, în ciuda adversităților, a răsturnărilor de situație. Oricât de greu ar fi, nu te vei da bătut având ocazia să te înscrii la noi cursuri, reiei negocieri, revii asupra unor situații cu care te-ai mai confruntat cu mulți ani în urmă. Din data de 20 ești mult mai dornic să călătorești sau să reiei anumite conversații cu o iubire din trcut. Deviza lunii analizate, pentru tine, este: „Ceea ce am făcut pentru noi înșine moare în pace cu noi, ceea ce am făcut pentru alții și pentru lume rămâne și devine nemuritor.” Albert Pike

O familie

Luna care urmează, iunie, va trezi în tine dorința de a vizita un loc necunoscut. Dacă nu ai mai avut o vacanță plăcută de mult timp, acum este momentul să o ai. O meriți și, datorită ei, îți vei pune gândurile în ordine. Nu uita să iei cu tine partenerul sau pe cineva apropiat pentru că timpul petrecut împreună vă va apropia unul de celălalt. Acum este momentul potrivit pentru Taur să se relaxeze și să își încarce bateriile.

Carieră

În această lună vei da dovadă de conștiinciozitate la locul de muncă. Vor mai exista animozități simțindu-te oarecum nedreptățit sau nu primești bani pe măsura muncii depuse. Ești extenuat fizic și mental, îndeosebi la începutul lunii, astfel că se recomandă acordarea de atenție la reacțiile pe care le poți avea în colectivul de muncă. Este nevoie de o mai bună organizare a timpului de lucru, atât acasă cât și la serviciu, caută noi posibilități de a găsi un loc de muncă care să te avantajeze, din punct de vedere financiar. Nu este cazul să te bazezi pe promisiunile făcute de prieteni. Tot ce ai de făcut este să ai mai multă încredere în propriile abilități de a comunica și negocia în avantaj personal. În această lună va trebui să fii prudent la parteneriatele, contractele pe care le demarezi, la înțelegerile pe care le faci cu colegii de muncă, colaboratorii, la modul în care îți ceri drepturile financiare. Lucrurile pot scăpa oarecum de sub control în prinele cinci zile ale perioadei, atunci când este posibil ca alții să profite de pe urma ideilor tale iar tu să fii denigrat de către colegi, competitori, oameni lipsiți de scrupule. Tot ce ai de făcut este să nu împărtășești cu alții proiectele personale și să stai la distanță de persoane, colegi care te-au dezamăgit și în trecut. Nimic nu este prea greu pentru tine, mai ales atunci când ești încântat de ceea ce faci. Ești într-o agitație continuă, dornic să relaționezi, să interacționezi cu oameni de la care ai ceva nou de învățat. Nu vei duce lipsă de umor și creativitate, ai încredere în propriile forțe și abilitatea de a-ți organiza propria activitate, îndeosebi spre sfârșitul lunii. În privința banilor, în primele zece zile ale acestei luni este bine să nu te bazezi pe promisiunile venite din partea unor prieteni, în ceea ce privește noi posibilități de a câștiga mai mulți bani dintr-o eventuală colaborare. În a doua parte a lunii sunt favorizate câștigurile care vin din negocieri, implicarea în activități imobiliare sau dintr-un parteneriat pe termen lung. În preajma datei de 30 ai mai multe șanse să obții finanțarea de care ai nevoie, datorită șarmului, inspirației, abilităților și talentelor de care dispui având ocazia să închei contracte avantajoase sau poți avea conversații interesante și constructive cu un superior, în ceea ce privește o posibilă promovare în cadrul firmei din care faci parte. Există riscul să cheltui mai mult decât ai în contul personal, pe tot parcursul lunii. Încă de la începutul lunii tragi un serios semnal de alarmă privitor la banii veniți din muncă proprie încercând să găsești alternatrive de câștig. Este o lună în care va trebui să dai dovadă de prudență în tot ceea ce este legat de bani, semnarea de contracte, negocieri și colaborări.

Dragoste

Relația de cuplu trece printr-o revizuire serioasă, o reevaluare încercând să găsești sensul unor mesaje venite pe căi mai mult sau mai puțin directe. Este bine să ții cont de eventuale sincronicități, să îți asculți sufletul și să observi dacă merită să continui o relație care nu îți dă echilibrul afectiv de care ai nevoie. În preajma datei de 5 se poate vorbi despre reluarea unei relații intime, de regăsirea unei foste iubiri, o întâlnire karmică care îți poate da viața peste cap. Nu prea știi ce vrei, ce alegeri să faci, dacă este bine să riști ceea ce ai pentru ceva care nu știi ce îți va oferi. Cu Venus încă în mers retrograd, este bine să profiți de perioada romantică dar să nu îți faci prea mari speranțe. Va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește relația cu partenerul de viață, îndeosebi în primele zece zile ale perioadei analizată întrucât există riscul să ajungi la tot felul de reproșuri, certuri ceea ce riscă să te destabilizeze, din punct de vedere emoțional. Nu ai decât să te ții la distanță de persoanele pesimiste sau care încearcă să se folosească de informațiile tale în avantaj personal. Evită să împărtășești cu părinții despre evenimente, aspecte din relația de mariaj! Din data de 18 ai ocazia să revii asupra unei iubiri din trecut, să dai un sens mult mai profund relației și să reevaluezi din cu totul alt punct de vedere relația de dragoste. Din data de 25 reușești să ajungi la o mai bună înțelegere în relația de cuplu, în ciuda comunicării care nu se ridică la cote înalte, îndeosebi atunci când vine vorba despre bani, cheltuieli care trebuie făcute. În a doua parte a lunii ești mult mai preocupat de casă, familie, de renovarea casei, pui la punct o eventuală schimbare a domiciliului, poți achiziționa obiecte de valoare pentru casă. Inițiativele pe care le iei împreună cu partenerul de viață îți pot aduce satisfacții reale simțindu-te cu adevărat împlinit. Este indicat să fii mult mai atent la felul în care comunici cu celălalt și să eviți exprimarea punctului de vedere personal adoptând o atitudine impulsivă față de partenerul de viață. Dacă ești în căutarea iubirii, o perioadă favorabilă ar fi spre sfârșitul lunii, atunci când ai ocazia să trăiești o relație de amor plină de pasiune sau poți să revii asupra unei relații care te face să te simți iubit, apreciat. La sfârșitul perioadei relaționezi cu mai multă degajare, ești relaxat, conversezi, călătorești alături de persoana iubită și nu vei duce lipsă de cadouri, surprize, declarații de amor. Știi cum să comunici, să impresionezi prin naturalețe dar și prin starea de optimism și încredere.

Horoscop Taur iunie 2022 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, nativii Leu pot avea pusee acute de artrită, reumatism, cu dureri în articulații, probleme legate de piele, colicist. Toate acestea vin pe fondul unui organism foarte solicitat, de aceea recomandarea este ca nativii să își dozeze forțele, și mai ales să nu facă eforturi exagerate împinși de orgoliu. Dar…Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativii pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Bani

Sunt și după o lungă perioadă în care au stat mai mult izolați, acasă, la serviciu, fără ieșiri în natură, fără plimbări. Nu se rupe de tot de casă și de familie. Nativii, oriunde merg au legătura cu familia și, în general, tot ce fac îi apropie și mai mult de cămin. Poate este timpul să renoveze, poate achiziționează o casă. Poate se mută. În orice caz, Luna Nouă din data de 21 iunie aduce lămuriri, pentru că reprezintă un început pentru acești nativi. Astrologul ZODIACOOL invită la o atenție deosebită, deoarece începutul acesta îi poate afecta, în bine, sensul vieții. Pe data de 23 iunie, odată cu intrarea planetei Neptun în mișcare retrogradă, pentru nativii Taur începe o perioadă de reevaluare a relațiilor de prietenie pe care le au. Reevaluarea se referă inclusiv la grupurile în care nativii s-au integrat și cu care împărtășesc aceleași preocupări, pasiuni sau interese. Există în aceste grupuri propuneri de activități foarte interesante, se propun călătorii interesante, de studii, pelerinaje, excursii în locuri istorice. Dar, perioada de retrogradare încetinește aceste planuri și activități. Sunt detalii care nu s-au pus la punct, mai sunt probleme de comunicare care pot să treneze. Este de dorit ca nativii să aibă, în această perioadă iunie-noiembrie, atenție sporită față de ce se întâmplă cu acele chestiuni care au fost planificare și care bat pasul pe loc pentru că o serie întreagă de informații le vor fi utile după sfârșitul lui noiembrie. Retrogradarea planetei Neptun pune sub semnul întrebării idealurile, iubirea necondiționată: l-am idealizat pe prietenul meu cel mai bun, oare a meritat??? Sau îl iubesc pe prietenul meu necondiționat, oare el simte tot așa? Sau ne-am planificare, împreună cu colegii o excursie la piramide, dar unii dintre ei s-au razgîndit! Ei bine, toate acestea se vor lămuri în perioada iunie-noiembrie. Din luna decembrie, toate acestea își vor relua mersul înainte. Ceea ce nu se conformează, înseamnă că nu trebuie și nativii să nu se mai uite înapoi! Pe data de 25 iunie, planeta Venus își reia mișcarea directă. Planeta guvernatoare a zodiei Taur este foarte importantă pentru acești nativi, cu influență majoră asupra stării acestora. Orice aspect pe care planeta îl face, influențează major nativii. De data aceasta este o revenire la o stare firească. Influența este transmisă pe domeniile profesionale și financiare. Dacă în perioada 13 mai-25 iunie nativii au înregistrat încetiniri, poticniri în viața profesională, dacă au avut sentimentul că au blocaje financiare, recomandarea astrologului ZODIACOOL este să analizeze acele întîmplări care au produs aceste blocaje. Ele le sunt foarte folositoare în perioada ce urmează, după 25 iunie. În cazul nativilor zodiei Taur aceste transformări de o profunzime pe care nu au mai simțit-o de circa 12 ani, au loc în domeniul progresului, evoluției intelectuale și/sau spirituale. Nativii s-au confruntat cu schimbări de filozofie de viață, au simțit nevoia unor lecturi interesante, și-au perfecționat anumite studii, au făcut eforturi pentru ca ei, ca ființă, să simtă că merg către sus-înainte. Această tendință nu s-a întrerupt, doar că nativii au uitat ceva. Au pierdut din vedere anumite aspecte. Au omis persoane cu care se pot ajuta și pe care nu le-au ascultat cum trebuie. Acum vin acele informații, exact acelea de care au acum nevoie, pentru a-și da seama că această încetinire a progresului are, de fapt, ca motivație, o solidificare.

Relaţii

Din punct de vedere al sănătății, nativii Taur pot suferi de boli de acutizare a unor suferințe legate de gât, zona cervicală, mandibula inferioară. Toate aceste probleme se pot datora unei lipse de mișcare sau unei comunicări defectuoase. Dar…Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativii pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Noroc

Chiar dacă conflictul cu prietenii nu se referă direct la bani, poate fi indirect dorința nativilor sau a grupului de prieteni, să petreacă timp împreună, să se amuze, să se relaxeze, iar nativii nu și nu! Pentru că sunt prinși tot în muncă. În sfârșit sunt mulțumiți! De ce să rateze tot pentru o plimbare, o pizza, o vizită etc??? De nativi se apropie și momentul în care este din nou răscolită partea de evoluție intelectuală și/sau spirituală. Au de muncit și în această direcție. În jurul datei de 4 iunie, nativii au însă o relație foarte bună cu un grup de prieteni sau o organizație în care s-au integrat, cu care împart preocupări, interese sau pasiuni comune. Este ceva care se precipită și trebuie luate decizii rapide. Financiar, ar fi bun acest contract, dar trebuie luate decizii rapide și acest lucru creează tensiuni. Recomandarea astrologului ZODIACOOL este ca nativii Taur să își folosească intuiția! Pe data de 5 iunie, avem Lună Plină în Săgetător, cu Soarele în Gemeni. Acest aspect le atrage atenția nativilor Taur că pot avea în vedere propunerile financiare care vin de la eventuali parteneri de afaceri. Sau pot să se bazeze și pe partenerul de viață, nu trebuie să renunțe la acea activitate care le aduce atât de multă satisfacție. Mai poate veni o veste bună referitoate la o moștenire. Pe de altă parte, nativiiTaur au ambiții mari. În această primăvară, li s-au dat peste cap niște convingeri. Chiar filozofia lor de viață a avut o transformare radicală. Au de înfruntat noutatea, dar mai au de înfruntat renunțarea la ceva. Ceva ce le-a călăuzit pașii o bună parte de viață, dar acum se dovedește a fi inutil. Despărțirea nu este ușoară, dar odată ce se întâmplă, schimbările sunt definitorii. Pe data de 20 iunie, Soarele intră în Rac, domeniul comunicării și mișcării. NativiiTaur sunt în contact cu prietenii, cu rudele, se deplasează, dar mai ales se informează. Rețin tot ce văd, aud. Nativii Taur sunt de felul lor destul de sedentari, dar acum parcă au motorașe la picioare.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Taur iulie 2022

Nativii zodiei Taur sunt aceia care resimt poate cel mai intens retrogradarea planetelor din luna …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.