Horoscop lunar Taur iulie 2022

Nativii zodiei Taur sunt aceia care resimt poate cel mai intens retrogradarea planetelor din luna iulie Și aceasta pentru că au trei planete grele retrograde, pe domeniul progresului, evoluției intelectuale, spirituale, pe domeniul acelor persoane care îi ajută, îndrumă. Toate acestea stagnează, dau înapoi. Sunt lucruri pentru care nativii Taur au făcut eforturi uriașe și acum au acel sentiment de muncă în zadar. Acesta este începutul unei luni dificile sau măcar ciudate. Știți acele aparate de fitness pe care mergi, alergi kilometri întregi, transpiri pe loc? Horoscop Taur iulie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Starea de neliniște, de stres datorată problemelor legate de casă și carieră ar putea să-ți creeze nopți de insomnii, probleme care țin de tensiunea arterială. Nu este exclus să te confrunți cu unele afecțiuni care țin de spate, încheieturi. Există predispoziția către entorse, fracturi, îndeosebi la începutul și spre sfârșitul acestei luni. Îngrijește-te de propria sănătate, este important să adopți un nou regim de viață și alimentar. Horoscop Taur iulie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Odată cu sosirea lunii iulie, Taurii vor fi cel mai mult afectați de Jupiter în poziția Peștilor, datorită căreia se vor simți încântați de ei înșiși și vor înceta să își mai facă griji cu privire la lucrurile pe care nu le au sub control. Veți fi copleșit de armonie, iar alții vor simți asta. Mai mult, veți putea să le transmiteți și lor armonia. Prin urmare, nu vă așteptați la schimbări semnificative în viața dvs. profesională. Va fi de asemenea, un moment ideal pentru spiritualitate pe care probabil l-ați îndepărtat recent. Încercați literatura, pictura sau meditația pentru a vă ajuta să vă găsiți echilibrul. Horoscop lunar Taur iulie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Taur iulie 2022 – prognoză

În această lună ai ocazia să îți cultivi mentalul, să valorifici propiile idei, să acorzi mai multă atenție studiului. Se intensifică planul relațional și intelectual fiind deosebit de important să îți concentrezi atenția pe acele proiecte care au nevoie de schimbare, de adaptare la noile condiții. Este posibil să iei decizia de a scrie o carte, de a publica, colabora mai mult cu mass-media, faci mai multe deplasări, corespondezi mai mult. Muncești mai mult de acasă sau dedici mai multă atenție comunicării cu familia, părinții, călătorești în locurile natale. Dai dovadă de mai multă deschidere, ai dorința de a acumula cât mai multe cunoștințe dar și de a le împărtăși cu ceilalți. Din data de 22 te vei preocupa mai mult de casă, familie, relația cu proprii părinții. Poți relua discuții care, deși nu îți sunt pe plac, îți vor da sentimentul că ai clarificat ceva din trecut. Este posibil să faci o renovare, schimbi domiciliul, vinzi sau cumperi o casă, o proprietate, te reîntâlnești cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de foarte mult timp. Deviza lunii analizate, pentru tine, este: „Unul dintre cele mai grele lucruri în viață este să ai cuvinte în inimă pe care nu le poți pronunța.” James Earl Jones

O familie

Cu influența lui Marte, iulie va fi o lună care va determina gândirea și capacitatea de a se concentra în mod eficient. Taurul va fi capabil să-și atingă obiectivele și ambițiile și, de asemenea, va transfera încrederea în zona iubirii. E ca și cum tocmai ai descoperit un șarm pe care nu l-ai dezvăluit niciodată înainte. Va fi benefică, de asemenea, activitatea fizică, fiind o alegere bună acum practicarea sporturilor de anduranță. Acestea îți vor pune sângele în mișcare, făcându-te absolut de neoprit.

Carieră

Este o lună în care, oricât de obosit ai fi, tot vei încerca să dai tot ceea ce ai mai bun, în plan profesional. Ai ocazia să îmbini, în mod armonios, utilul cu plăcutul și să obții astfel beneficii și câștiguri financiare consistente, îndeosebi în prima parte a perioadei. Va trebui să-ți asculți intuiția și să nu te lași copleșit de bârfe sau atitudinea negativistă a unor colegi invidioși ori a unor șefi care nu sunt dispuși să aprecieze dedicarea și conștiinciozitatea ta. Este important să-ți canalizezi energia în sens constructiv concentrându-te pe finalizarea unui proiect personal important. Prin șarm și diplomație ai șansa de a obține un contract avantajos sau te poți implica în noi relații de colaborare care te vor avantaja, pe termen îndelungat. Va trebui să acorzi o atenție specială la orice asociere pe care dorești să o faci acum, la contractele pe care le semnezi, îndeosebi în prima parte a lunii dar și spre sfârșitul perioadei. Este o lună în care ești predispus la renunțări, schimbări importante în carieră fiind important să găsești un echilibru între obligațiile de serviciu și datoria față de casă, familie. În a doua parte a lunii îți revine oarecum speranța de mai bine și ai șansa să „renaști din propria cenușă” asemeni păsării Phoenix. Chiar dacă ai sentimentul că „bați pasul pe loc”, ai să constați că ai multe idei care te vor ajuta să obții beneficii, în plan financiar și profesional. Totule este să muncești susținut, să nu renunți la proiectele tale lăsându-te copleșit de eventuale atacuri, amenințări venite din partea adversarilor. Până în data de 12 va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre cheltuieli și să o lași mai ușor, dacă vrei să faci achiziții, îndeosebi pentru casă sau vis-a-vis de un bun imobiliar, cheltuieli care se vor dovedi ulterior a fi nerentabile. Este posibil să cheltui peste bugetul de care dispui, ba chiar să te mai și împrumuți. Se pare că toată această lună de vară te predispune la schimbări neprevăzute care vizează banii, casa, familia.

Dragoste

Până în data de 12 ai sentimentul de blocaj, nu reușești să comunici eficient cu persoanele de sexul opus. Preferi să te retragi, să îți vezi de cu totul alte treburi preferând să lași dragostea, exprimarea propriilor dorințe pe alt plan. La începutul lunii pot apărea probleme de comunicare în relația de cuplu ceea ce te va deruta, îndepărta de la îndeplinirea unor proiecte profesionale. Este o perioadă în care va trebui să dai dovadă de mai multă înțelepciune în cadrul relației de cuplu și să nu te lași purtat de impresii de moment. Nu este exclus ca, în preajma datei de 6, să ajungi la tot felul de discuții, certuri, neplăceri în relația cu partenerul de viață punând accentul pe problemele care țin de bani, casă, proprietate, relația cu părinții. În preajma datei de 16 ești predispus la certuri cu părinții pe tema unei iubiri, relații de dragoste. Este posibil să intri în posesia unor informații care te ajută să decizi ce direcție alegi. În a doua parte a lunii, chiar dacă îți dorești să te preocupi mai mult de casă, de familie, nu este exclus să revină în discuție aspecte care vizează banii, cum și în ce să investești. Din data de 22 reușești să te detașezi de eventualele probleme din relația de cuplu sau dai startul unor acțiuni care implică și partenerul de viață, muncind cot la cot pentru o realizare comună. Spre sfârșitul lunii ar trebui să nu exagerezi, în cazul în care te-ai decis să dai startul unei relații de dragoste. Ești predispus la implicarea în relații amoroase pe care preferi să le ții departe de ochii lumii, în secret. Este posibil să fii luat oarecum prin suprindere de evenimentele care se vor derula cu repeziciune și se pare că lucrurile se derulează în dezavantajul tău putând fi vorba despre discuții neplăcute în relația cu un fost iubit, discuții aprinse menite să îți creeze o stare de disconfort, în plan psihic-emoțional. Evită să cazi în „plasa” unei persoane manipulatoare dornică să te facă să vezi lucrurile așa cum vrea ea și nu cum sunt în realitate.

Horoscop Taur iulie 2022 – la ce să te aștepți?

Pentru aceia dintre nativi care s-au dezrădăcinat, care sunt departe de locul în care s-au născut sau în care au viețuit o lungă perioadă, acum este momentul să prindă rădăcini. Sau dimpotrivă, să conștientizeze că nu este locul potrivit și să caute, precum căutau strămoșii noștri cum sapă apa, locul care îi priește. Astrologul zodiacool.ro consideră că orice semn care arată nepotrivire cu locul sau cu locuința, trebuie analizat atent și avut în vedere. Dar lucrurile pot fi și simple, poate căminul nativilor Taur trebuie modificat astfel încât energiile pe care le resimt acasă să fie benefice din toate unghiurile. Banii sunt bine aspectați în luna iulie. Dar atenție la prieteni! Aceștia au un soi de invidie, pentru că trebuie să precizăm, banii vin la nativii Taur mai bine decât până acum. Unii dintre nativii Taur constată că prietenii au nevoi pe care se simt cumva responsabili să sară în ajutor. Este, de asemenea, posibil ca nativii Taur să dorească să fie integrați într-o grupare pentru care cheltuie o sumă importantă.

Bani

Odată cu acest aspect se poate relaxa zona profesională. Ceea ce a însemnat până acum încetinirea oricărei posibilități de avansare sau a posibilității de angajare într-un loc de muncă efectiv, acum se deschide. Atenție, însă, că persoanele care vă pot sprijini nu sunt de găsit acum. Și nici cunoașterea și experiența cu care a venit la serviciu nu este apreciată. Așa că baza este inventivitatea, oferiți ceva nou, extravagant chiar. Pe 5 iulie, Luna Plină în Capricorn îi poate ajuta pe nativii Taur să identifice exact lucrurile pe care le au de recuparat, Luna luminată de Soare este ca un reflector care pune în lumină domeniul intelectual și spiritual, domeniul cunoașterii. Unii dintre nativi rezolvă o problemă legată de o călătorie, alții au avansat la studii încă o sesiune, alții au terminat o școală. Chiar dacă lucrurile nu sunt atât de concrete, nativii pot să își dea seama cu ce au rămas în urmă, ce au de recuperat, unde întârzie lucrurile. Nativii caută acei oameni care îi pot îndruma. Fie că aceștia nu sunt de găsit, fie chiar ei le dau o listă cu toate restanțele care trebuie aduse la zi până în toamnă. Luna Plină din 5 iulie poate fi o împlinire a ceva ce a început pe 21 iunie, la momentul de Lună Nouă. Amintiți-vă ce s-a întâmplat pe 21 iunie. Ei da, pe 12 iulie Mercur își reia mișcarea directă, redevenim raționali, dar mai puțin potoliți pentru că Mercur își reintră în drepturi și ne aduce cu sine mobilitate, comunicare, tranzacții. Vindem și cumpărăm, și de data aceasta cu tâlc.

Relaţii

Nu mai greșim socotelile, nu ne mai rătăcim pe drum. Pentru nativii Taur, tocmai domeniul comunicării a fost afectat și acum își reintră în normal. Luna Nouă din 20 iulie, în Rac, poate accentua nevoia de comunicare a nativilor. Față de cum stau lucrurile în domeniul evoluției și cunoașterii, în opinia astrologului zodiacool.ro, începând cu 12 iulie, nativii zodiei Taur pot să ajute domeniul inclusiv adunând informație, pregătind astfel domeniul care stagnează. Să fie oare informația aceea care le lipsește nativilor pentru a putea merge înainte? Nativii Taur să se mai gândească la un aspect: au comunicat suficient? Poate tocmai ei sunt aceia care au de răspândit cunoașterea pe care au acumulat-o până acum, altfel nu pot merge mai departe. În concluzie, domeniul comunicării și mișcării merită atenție în luna iulie! Pe data de 20 iulie, avem Luna Nouă în Rac, poate înțelegem mai bine cum trebuie să comunicăm. Este foarte posibil ca nativilor Taur să li se prezinte seturi de informații. Să le iasă în cale persoane cu care pot comunica și care, informațiile pe care le primesc, chiar din conversații simple, să le fie de folos din toamnă, când au de pornit domeniul cunoașterii și evoluției. Se mai întâmplă, în această perioadă, ca nativii să aibă curajul să exprime în cuvinte lucruri pe care altminteri nu le-ar fi trecut prin cap să le rostească. Nu știu dacă sunt neapărat lucruri ieșite din comun, dar prin noutatea ideilor sunt lucruri care îi surprind pe cei din jur. Sunt idei surprinzătoare și pentru nativii Taur. Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu. Nativii Taur sunt regi la ei în casă. Au dorit ceva, nu știu ce, acum se luminează, văd foarte clar ce au de făcut pentru casa lor. Văd clar cum lucruri la care muncesc acum se deslușesc mai bine având sprijin de acasă: amintirea unor sfaturi din bătrâni, o vorbă spusă de părinți, sfătuirea cu cel cu care împart căminul. Rădăcinile sunt importante acum.

Noroc

Cam așa ceva se întâmplă. Dar pe domeniul evoluției???!!! Este inacceptabil pentru ambițiosul Taur!!! Pentru statornicii Taur ar trebui să fie bine, toate stau în loc. Dar nu este chiar așa. Să nu îi judecăm greșit pe acești nativi. Sunt statornici, pragmatici, dar evoluția caracterizează toate zodiile! Pragmatismul nativilor Taur este acum animat de Uranus. Planeta îi împinge către viitor. Uranus le dă o stare de neastâmpăr. Uranus îi îndeamnă să se elibereze de orice restricții, de orice nu îi lasă să se exprime, de orice inhibiție mai ales. Cu aceste planete în mers retrograd și cu Uranus pe repede înainte, în capul nativilor Taut poate fi un iureș. Dar astrologul zodiacool.ro vine cu opinia că perioada poate fi exact ce le trebuie nativilor. Au răgazul necesar pentru recapitularea acelor părți pe care din repezeală le-au omis, le-au executat eronat sau le-au uitat pur și simplu. Acum ele se arată. Odată cu data de 3 iulie, odată cu intrarea-reintrarea lui Saturn în zona evoluției, se arată cel mai bine. Blocajul este evident. Dar dacă trecem peste tendința de avansare și încercăm acel exercițiu atât de necesar și de eficient al relaxării, simțim exact către ce ne îndreptăm. Nativii Taur se îndreaptă, deci, spre o recapitulare. O retrasare a itinerariului pentru călătoriile interesante, concrete sau pentru cele spirituale. O regândire a aventurilor în care doresc să se arunce. Pentru că dorința de cunoaștere, aventură, curajul, dublate toate acestea, sau poate înzecite chiar de prezența lui Uranus în Taur, pot conduce la acțiuni periculoase. Deci, încă o dată, bucurați-vă nativi Taur de retrogradare!Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Taur mai 2023

Pentru nativii Taur, luna Mai este luna lor preferata pentru ca sunt energici, auziti, au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.