Horoscop lunar Taur ianuarie 2023

Horoscop lunar: in Ianuarie, nativii Taur constata ca au dobandit foarte multe cunostinte, dar nu se opresc, vor mai mult, mai ales ca pun in aplicare tot ce invata Numai ce au depășit nativii Taur stadiul de învățare și de studiu intens și au început să activeze cu toată știința pe care au acumulat-o că s-au și tensionat precum un resort strâs la maxim! Să nu vă atingeți de acești nativi că mai au și un Uranus retrograd și explodează pur și simplu! Cam așa stau lucrurile, zice Astrologul zodiacool.ro. Horoscop Taur ianuarie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În această perioadă este recomandat să dai dovadă de prudență, dacă ai de făcut călătorii, mai ales pe la jumătatea lunii, atunci când ești predispus la accidente, lovituri, căzături. Este bine să nu neglijezi eventualele probleme de sănătate. De evitat stresul, epuizarea fizică și mentală fiind important să ții cont de sfatul medicului. Mai multă mișcare în aer liber, sport, masaj și apelarea la tot ce înseamnă terapii alternative, sunt remedii bun augur pentru tine, în această lună. Horoscop Taur ianuarie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Uranus va avea efecte benefice asupra creativității tale în ianuarie. Încercați să vă gândiți la un nou proiect, să îmbunătățiți ordinea curentă a companiei dvs. sau rutina zilnică.Taurii vor începe să se gândească la situația lor financiară și le va fi mai ușor să găsească stabilitate în ea, fie prin cumpărarea de bunuri imobiliare, creșterea performanței la locul de muncă, fie prin stângerea banilor pentru orice eventualitate. Deși intelectul și creativitatea vor fi forța dvs. motrice, ele pot duce și la încăpățânare și intransigență, deci feriți-va de conflictele cu colegii și cei dragi. Horoscop lunar Taur ianuarie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Taur ianuarie 2023 – prognoză

Este o lună în care vei simți o nevoie profundă să asimilezi noi cunoștințe, informații, ești dornic să participi la tot felul de cursuri, seminarii, să îți dezvolți latura creativă. Ai ocazia să construiești o nouă filozofie de viață, poți deveni un ajutor real pentru cei din jur cu sfaturile precise și valoroase de care dispui. Orientează-ți eforturile către domenii de studiu noi, care pot să-ți lărgească cunoașterea și să-ți îmbogățească sufletul. Pe tot parcursul acestei luni te confrunți cu transformări intense, menite să te îndemne să descoperi noi posibilități de a progresa, în plan spiritual și intelectual. Din data de 19 ianuarie te concentrezi mai mult pe zona carierei și a rolului social, pe impactul ideilor și a strategiilor pe care vrei să le pui în practică. Ești mult mai preocupat de dezvoltare și progres în plan profesional, pe noi strategii de lucru menite să îți aducă și mai multe realizări în carieră. Poziția socială și imaginea ta în ochii lumii pot avea de suferit, de aceea fii prudent. Ești ferm hotărât să schimbi direcția în carieră ceea ce va avantaja pe termen îndelungat. Ai de partea ta persoane, oameni care te susțin în demersurile tale. Deviza ta în această lună este: „Eleganța e necesară nu numai în arte, ci și în toate activitățile omenești.” Erasmus din Rotterdam

O familie

La începutul anului, Taurul va evita relațiile de dragoste. Trebuie să iei o pauză de la acest tip de socializare, de aceea îți recomandăm să te întâlnești cu prietenii, cu care îți poți consolida relațiile mergând împreună într-o călătorie. Horoscopul indică, de asemenea, că această perioadă este benefică pentru dezvoltarea personalității pe care o vei putea realiza citind cărți de calitate sau prin autodisciplină. Nu îți fie teamă să îți asculți intuiția; aceasta îți va arăta calea spre propria transformare. Ianuarie va deveni apoi o piatră de hotar importantă în călătoria spre fericire.

Carieră

Ai șansa de a da startul unor colaborări, parteneriate care îți pot aduce realizări importante, în plan financiar. Deboredezi de energie și orice eșec ai suferi în prima parte a lunii, o iei ca pe șansa unui nou start în plan profesional. Din data de 8 ianuarie faci mai multe deplasări în interes de serviciu sau ești preocupat de studii, perfecționare menită să îți aducă avantaje în plan profesional, apar oportunități de ascociere cu persoane aflate în străinătate sau cu o firmă cu capital străin. Cert este că nu trebuie să te grăbești și să iei deciziii importante sau să ai prea mari așteptări în domeniul profesional. Observă ce anume ai de schimbat, fie că este vorba despre propria atitudine, fie că este necesar să renegociezi un contract, trebuie să fii atent la ce anume se vrea de la tine și dacă merită să faci compromisuri. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în privința cheltuielilor și a actelor oficiale pe care trebuie să semnezi, îndeosebi în preajma datei de 12 ianuarie. Nu este o lună favorabilă relaționării cu șefii, autoritățile și ai sentimentul că oricât de mult te-ai strădui să le faci pe plac parcă și mai mult de profită de bunăvoința ta și ești nedreptățit. Tot ce ai de făcut acum este să aștepți cu calm să observi care sunt adevărații adversari, ce anume ai de schimbat în modul de a relaționa cu ceilalți colegi și șefi. Nu este o perioadă favorabilă pentru a găsi un loc de muncă care să te avantajeze, chiar și numai din punct de vedere financiar. Este o perioadă de luptă, încerci să te menții pe o poziție. Poți fii nevoit să renunți din responsabilitățile pe care le deții, ceea ce nu este întocmai rău pentru sănătatea ta. Ești dornic să înveți ceva nou sau poți reveni asupra unei activități profesionale pe care ai abandonat-o de ceva timp. Cert este că ai mult de muncit, de învățat, ești foarte conștiincios și decis să nu mai amâni un proiect profesional important pentru progresul tău. Fii prudent, în ceea ce privește deciziile pe care vrei să le iei, vis-a-vis de bani, un împrumut pe care vrei să îl faci, îndeosebi spre sfârșitul lunii.

Dragoste

Din data de 7 ianuarie ai ocazia să te bucuri de susținere și apreciere venite din partea partenerului de viață găsind astfel suportul moral dar și financiar de care ai nevoie pe a demara proiecte ambițioase. Se întrevăd schimbări interesante în plan amoros, ceea ce ar putea să îți readucă sentimentul că iubirea învinge tot ce pare a fi un obstacol în calea ta. Din data de 8 ianuarie se întrevede o mai mare nevoie de stabilitate în plan sentimental, relațional având ocazia să te bucuri de momente de reală pasiune, romantism în relația de cuplu. Dacă nu ai oficializat încă relația, în această lună te vei gândi tot mai serios să dai startul unei relații de cursă lungă. Este indicat să fii prudent, în ceea ce privește relația de mariaj, îndeosebi în preajma datei de 18 ianuarie, atunci când ai tendința să pui mai mult preț pe muncă sau pur și simplu eviți să împărtășești din problemele cu care te confrunți iar de aici și până la confuzie nu este decât un pas. Ești predispus la certuri, nu este exclus să renunți la o activitate considerând că nu reușești să acorzi suficientă atenție partenerului de viață. Este bine să acorzi o mai mare atenție la nevoile celuilalt și să pui mai mult accent pe afecțiune, intimitate profitând astfel de fiecare moment liber pe care este bine să îl dedici relației de cuplu. Ești mult mai conștient de atracția fizică, erotică de care faci uz pentru a restabili echilibrul și armonia în relația de cuplu. În preajma datei de 23 ianuarie te bucuri de atenție venită din partea unei persoane de sex opus sau dai startul unei noi relații sentimentale, cu o persoană de altă naționalitate sau cu ocazia unei deplasări departe de casă. La sfârșitul lunii există predispoziția să apară ocazia de a relua o relație de iubire mai veche sau te bucuri de momente de pasiune, romantism alături de o persoană de sex opus. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, în a doua parte a lunii, ai ocazia să dai startul unei relații de iubire cu o persoană cunoscută prin intermediul prietenilor. Spre sfârșitul perioadei ești oarecum derutat neștiind prea clar cum să reacționezi în cadrul unei relații sentimentale, dacă merită să mai investești timp și afecțiune față de o persoană de sex opus.

Horoscop Taur ianuarie 2023 – la ce să te aștepți?

În data de 7 ianuarie, Marte părăsește zodia Berbec și intră în zodia Taur. Atunci să vezi! Pentru că Marte va face și o conjuncție cu Uranus în data de 20 ianuarie când nativii o vor lua razna cu totul și cu totul. Exagerez! Năvalnicul Marte și explozivul Uranus, unul lângă altul, amplificându-și efectele, dar și condiționându-se unul pe celălalt, au drept consecință asupra nativilor o stare de agitație de o intensitate extremă. Cum se poate diminua? Prin folosirea energiei uriașe într-un fel sau altul. De exemplu, nativii pot începe ceva cu totul special, care să ducă către viitor și pentru care este nevoie de o cantitate de energie considerabilă. Fiind vorba de personalitate, activitatea începută trebuie să aibă legătură cu modificarea, șlefuirea, elevarea personală. În data de 14 ianuarie planeta Uranus iese din mișcarea de retrogradare, și aceasta în zodia Taur, pe domeniul nativilor. Trebuie să recunoaștem că până la această data nativii sunt cam debusolați. Lucrurile în mod normal curg dinspre trecut către viitor, viitor de care se ocupă în general Uranus. Această curgere este cam turbulentă până în 14 ianuarie. Nativii își călesc personalitatea pentru un viitor care ba se arată, ba se poticnește. Problemele de sănătate sunt cele care au chinuit nativii în anul 2023 și se pare că nu ne lasă în 2023: genunchii și șoldurile. Dar mai sunt probleme legate de gât și acestea pot să aibă drept cauză starea pe care Uranus o dă, aceea de incapacitate decizională care ține nativul încordat și afectează zona cervicală. Pot să mai apară, mai ales până la jumătatea lunii, spasme musculare și senzație de tremur.

Bani

Nodurile lunare sunt așezate pe axa banilor. Taurii sunt în elementul lor. Au simțul banilor și direcția nodurilor lunare este orientată către câștiguri personale, din munca proprie. Din data de 8 ianuarie, când Venus părăsește zodia Săgetător și intră în zodia Capricorn, și tot pe 8 ianuarie, când Mercur părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, se face un fel de transfer de energie dintr-o parte în alta. Începe mișcarea în domeniul profesional, mici deplasări. Comunicarea devine mai intensă, sunt cunoștințe pe care nativul le-a acumulat, pe care acum trebuie să le folosească. Evoluția, studiul, relația cu persoane elevate continuă. Și nativii sunt pregătiți sau primesc vești bune referitoare la un drum lung, un drum tematic, la studii, pelerinaj, la care va pleca sau pentru care se pregătește. Pentru nativii Taur, până la sfârșitul lunii ianuarie rămân două domenii care îi preocupă, pentru care sunt în situația de a neglija celelelte domenii ale existenței lor, din păcate. Acum, avertizați, ar trebui să facă un efort și să conștientizeze nevoia de a-și echilibra existența. În data de 19 ianuarie Soarele părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, punând accentul pe profesie și pe alte responsabilități pe care nativul și le asumă în plan social. Nativii primesc energie, primesc autoritate și sunt mult mai generoși cu aceia care depind într-un fel sau altul de ei.

Relaţii

Au de vorbit cu prietenii care îi pot ajuta fie cu sfaturi, fie cu cunoașterea lor, fie să facă echipă împreună ca să poată face față provocărilor profesionale ale momentului. Nu se consideră ajunși la vârf, au în vedere mereu în această lună, progresul, evoluția. Taurii sunt destul de impulsivi. Nu se pot abține de la comentarii, nu pot să se adune ca să nu dea atenție la niște lucruri care pot fi trecute cu vederea. Norocul este că energiile marțiene sunt destul de domoale, la începutul lunii cel puțin, și nativii sunt supărați mai mult pe ei, fierb, răbufnesc, dar nu au neapărat o țintă. O criză emoțională profundă poate să trăiască nativul Taur în ziua de 13 ianuarie cu ocazia aspectului de Lună Nouă în Capricorn, în conjuncție cu Pluto. Nativii Taur devin excesiv de sensibili și capricioși. Nimeni și nimic nu le intră în voie sau le intră în voie doar parțial. Este bine ca nativul să își gestioneze cu mare atenție emoțiile deoarece este timpul să se întâlnească cu persoane importante, binevoitoare care îl pot ajuta pe nativ în demersurile sale intelectuale mai ales. Capriciile cu astfel de persoane nu își au locul! Luna Plină în Leu cu Soarele în Vărsător din ziua de 28 ianuarie, un Soare în conjuncție cu beneficul Jupiter, este momentul în care nativilor li se amintește că mai au și o casă pe lângă profesie, călătorii, evoluție intelectuală și spiritială, există acel loc, cuibul, unde nativul se retrage, unde se simte protejat, unde se reîncarcă.

Noroc

Prin mintea nativilor Taur trec toate cunoștințele pe care le-au acumulat până acum, doresc să le etaleze în tot ce fac. Încă nu s-au desprins de bibliotecă, încă știu că mai au de învățat. Nativii sunt nedumeriți și încurcați în niște ițe care parcă nu se mai desfac. Ați încurcat vreodată un scul de lână? Ați avut răbdare să îl desfaceți? Dacă da, atunci ați observat că totul pare pierdut până la un punct la care ai senzația că se descurcă singur. Așa și cu nativii Taur din 14 ianuarie.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Taur iulie 2022

Nativii zodiei Taur sunt aceia care resimt poate cel mai intens retrogradarea planetelor din luna …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.