Horoscop lunar Taur februarie 2023

Horoscop Februarie Taur: nativii incep ceva nou la capitolul profesie, succesul si banii nu intarzie sa apara, trebuie doar sa fie mai temperati Nativii zodiei Taur sunt într-o mare agitație. Profesional, li s-a deschis o nouă perspectivă profesională. Nativii ocupă o poziție nouă sau aceea pe care au ocupat-o până acum se află într-o transformare și responsabilitățile s-au modificat, dar par mai interesante, mai importante. Însăși poziția nativului Taur este mai importantă. Horoscop Taur februarie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În această lună ești plin de nergie, capabil să „muți și munții din loc”, dar ai grijă la durerile de spate. Se recomandă atenție la eventuale accidente, îndeosebi până în data de 12 februarie. Este o periodă favorabilă pentru a adopta o dietă sau dacă vrei să schimbi regimul alimentar în așa fel încât să te avantajeze mai mult, îndeosebi în prima pare a lunii. În preajma datei de 20 februarie ești predispus la probleme de sănătate de natură renală, infecții, afecțiuni ale căilor respiratorii, insomnii, o stare accentuată de oboseală. Ai nevoie de mai multă relaxare, detașare de probleme cotidiene, să stai departe de tot ce ar putea să îți tulbure starea psihic-emoțională. Horoscop Taur februarie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În februarie, Taurii vor fi neliniștiți. Marte va avea un efect foarte pozitiv asupra muncii dvs. Veți veni continuu cu idei noi, vă va plăcea să mergeți la muncă și nu veți putea să nu vă mai gândiți la muncă nici acasă. Această inițiativă vă poate îmbunătăți relația cu superiorii.De asemenea, poate exista o creștere a activității fizice, fie ea sportivă sau intimă. Acești indivizi ar putea avea adesea o percepție negativă a regulilor și a relațiilor, așa că ar fi bine să vă gândiți unde intrați și ce consecințe pot apărea. Horoscop lunar Taur februarie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Taur februarie 2023 – prognoză

Se anunță o lună destul de agitată în zona carierei, a relațiilor cu șefii, autoritățile fiind nevoie de mult calm și atenție din partea ta. Este posibil să se fi adunat multe frustrări în sufletul tău și să nu mai accepți jumătăți de măsură, nu mai vrei să lași de la tine, îndeosebi atunci când vine vorba despre (re)negocieri de salariu, contracte. Totul depinde de răbdarea și capacitățile tale organizatorice și, mai ales, dacă reușești să nu iei decizii sub impulsul de moment. Ești conștient de valoarea ta și chiar vrei să valorifici din plin experiența profesională acumulată de-a lungul timpului. Chiar dacă prietenii încearcă să te ajute pentru a ieși dintr-un impas, îndeosebi în a doua parte a lunii, nu trebuie să te bazezi prea mult pe ei întrucât există riscul să dai startul unor acțiuni care te vor dezamăgi mai târziu. Din data de 18 februarie te axezi mai mult pe împlinirea unui ideal, socializezi mai mult, te implici în tot felul de activități de grup dorind să le fii de ajutor celorlalți. Au loc evenimente care vizează grupul, prietenii, activitățile care te pun în contact cu societatea, cu lumea largă, prezentându-ți astfel cu mai mult curaj ideile originale, dai dovadă de inițiativă, nonconformism, ești mai încrezător în propria persoană. Dezvolți relații de prietenie care te vor ajuta pe termen îndelungat, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Deviza ta pentru perioada analizată este: „Este extrem de important ca să vă străduiţi mereu să vă înnobilaţi, învingându-vă slăbiciunile şi trezind virtuţile care zac ascunse în fiinţa voastră.” Omraam Mikhaël Aivanhov

O familie

În luna februarie totul va fi despre comunicare. Nu vei avea nicio problemă în a te înțelege cu oricine. Taurul este un semn energic, iar acest atribut va fi intensificat de influența lui Marte. De ce să nu încerci să aplici pentru postul pe care l-ai visat toată viața? Sau să-i ceri o întâlnire persoanei de care te simți atras? Vei fi convingător în aproape orice conversație și, prin urmare, vei fi întotdeauna capabil să-ți susții punctul de vedere. Doar ferește-te să-ți pui prea multă greutate pe umeri.

Carieră

În prima parte a lunii parcă nimic nu vrea să se așeze în carieră. Oricât de mult ai munci și ai încerca să găsești, fie oamenii pe care să te poți baza, fie un loc de muncă mai avantajos pentru tine, parcă este din rău în mai rău. Este momentul să iei pauză sau încearcă să nu iei decizii importante în această direcție, îndeosebi până în data de 22 februarie. Te simți trădat de persoane din anturajul profesional, oameni pe care i-ai ajutat cândva, acum vin cu tot felul de pretenții și acuzații la adresa ta. Șefii nu apreciază munca ta, ești găsit „țap ispășitor” pentru orice fleac. Se recomandă să stai oarecum în umbră, să fii detașat, chiar dacă ceilalți se agită. Este important să îți păstrezi calmul în situațiile critice și să creezi strategii profesionale pe care poți să le concretizezi după data de 22 februarie. Până atunci este o perioadă de reevaluare, reconfigurare a unor relații profesionale, eventual renunți la un loc de muncă care nu mai corespunde nevoilor tale. Până în data de 21 februarie va trebui să fii mult mai prudent la actele oficiale pe care le semnezi, fie că este vorba despre domeniul profesional sau o casă, proprietate. În a doua parte a perioadei pot apărea tot felul de probleme venite din partea prietenilor, îndeosebi pe latura financiară a proiectelor profesionale existând riscul să fii mințit, dezamăgit, să îți fie furate ideile. Ai grijă cu cine te sfătuiești, cui împărtășești ideile, proiectele tale profesionale. Nu este cazul să te lași impresionat de vorbele măgulitoare venite din partea unor colegi care nu fac decât să își vadă propriul interes. Știi foarte clar care este traseul pe care trebuie să îl urmezi și, mai ales, valoarea ta. Este nevoie să îți reevaluezi contractul de muncă, să reconfigurezi mediul de lucru, un eventual proiect profesional, să reiei cursuri de perfecționare sau să acorzi mai multă atenție studiilor care te-ar putea ajuta. Poți dezvolta relații de colaborare cu persoane de altă naționalitate sau reiei colaborarea cu persoane aflate în străinătate. În preajma datei de 20 februarie pot apărea neplăceri datorate unor dușmani ascunși, evenimente care te-ar putea determina să iei decizia de a renunța definitiv la un loc de muncă sau o colaborare improtantă. Din 22 februarie va trebui să iei în calcul să îți faci mai multă publicitate, să ieși în față, fără să îți fie teamă că ceilalți te vor judeca. Ești capabil să realizezi lucruri minunate, să arăți lumii că poți fi un om care poate și vrea să lupte pentru drepturile celorlalți. Este momentul să valorifici ideile, proiectele și să le pui în practică, spre sfârșitul perioadei. În această lună este nevoie de prudență în ceea ce privește banii, să nu iei dar nici să nu dai bani cu împrumut. Fii atent la un eventual contract de muncă pe care vrei să îl semnezi, îndeosebi până în data de 21 februarie. Este o lună în care se poate (re)echilibra balanța financiară, dacă stai departe de tentația de a investi sau de a face achiziții costisitoare.

Dragoste

Oricât de greu ți s-ar părea să relaționezi, fie că este vorba despre partenerul de viață sau relația cu propriul copil, ești în măsură să găsești resursele necesare pentru a aborda cu înțelepciune eventualele discuții în contradictoriu. Este posbil ca stresul legat de domeniul profesional să îți creeze probleme de comunicare în relația de cuplu, să nu te simți înțeles sau să îți fie ignorate sentiemtele, dorințele astfel, că în prima parte a lunii, lucrurile nu sunt prea grozave la capitolul relație de cuplu și, chiar dacă ai dreptate, va trebui să lași de la tine pentru a reuși astfel să îți atingi țelurile. Nu ai timp și nici energia necesară pentru încerca să-i convingi pe ceilalți că tu știi ce vrei și ce spui. Se recomandă să găsești un echilibru între obligațiile care țin de casă, familie și cele legate de carieră. Până în data de 21 februarie ai sentimentul că nimic nu se așează cum trebuie și este nevoie să explici de mai multe ori propriile idei, dorințe, pentru a te face auzit. Ești predispus la implicarea într-o relație sentimentală cu o persoană cunoscută prin intermediul profesiei sau cu ocazia unei deplasări, participarea la cursuri în interes profesional. Nu este exclus să te implici cu tot sufletul într-o relație intimă care poate să îți provoace neplăceri în plan socio-profesional. Se recomandă atenție, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când lucrurile, oricât de frumoase și promițătoare par în plan amoros, te predispun la dezamăgiri, răsturnări de situație, scandal public, aflarea secretelor. Stai departe de orice tenatații, compromisuri și ascultă-ți intuiția! În preajma datei de 20 februarie te gândești foarte serios să finalizezi o relație în care ești implicat de mult timp astfel că toată agitația din prima parte a lunii, nemulțumirile,răbufnirile se pot concretiza în a doua parte a lunii. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, se recomandă să dai startul unei relații sentimentale după data de 22 februarie. Cu cât ești mai discret și nu îți faci prea mari speranțe, cu atât mai bine pentru tine. Evenimentele cu care te confrunți de ceva timp, în viața profesională și personală, te copleșesc având sentimentul că ești luat pe sus de tot felul de evenimente contradictorii. Spre sfârșitul lunii se mai liniștesc oarecum lucrurile, în relația de cuplu sau în cea de amor, așa că te poți bucura de zile de relaxare, de detașare încercând să regăsești pacea, liniștea sufletească în gesturi de afecțiune și romantism alături de persoana iubită.

Horoscop Taur februarie 2023 – la ce să te aștepți?

Pentru nativii Taur, intrarea lui Marte în zodia lor este un aspect benefic. Cu Marte în Berbec, nativii Taur au avut o perioadă destul de lungă, din păcate, în care s-au simțit devitalizați, unii chiar s-au îngrijorat de propria sănătate. Acum nativii nu au în general motive de îngrijorare. Problemele de sănătate sunt cele care preocupă nativii în acest sezon: gambele și laba piciorului.

Bani

În data de 11 februarie avem Luna Nouă în Vărsător, și astrologul zodiacool.ro consideră că ceva nou prinde contur, tot pe zona profesională. Cu șase planete de data aceasta, astrologul zodiacool.ro atrage atenția că nativii sunt predispuși la reacții impulsive. Planeta Mercur își reia mersul direct în 21 februarie. Dacă până acum nativii Taur au avut tot felul de încurcături profesionale, acum lucrurile intră în normal. Nativii au avut în minte multe, care se încurcau unele cu altele, rațiunea nu ținea ritmul, uneori o lua la goană, alteori nu răspundea la comenzi. Din 21 februarie, după o zi de ceață, nativii se vor simți mai stăpâni pe situație. Cu Luna Plină în zodia Fecioară, cu Soarele în Pești din data de 27 februarie, munca și strădaniile nativilor pot să aibă o răsplată bănească. Singurul inconvenient este că munca nu lasă loc creativității și nici inventivității. Nativii merg pe o rutină, dar există satisfacții material, ceea ce este destul de important la acest moment pentru un nativ Taur.

Relaţii

Momentele de retragere în „cuib” sunt obligatorii pentru că altminteri nativii riscă să cedeze psihic: pe de o parte efortul pe care îl depun, pe de altă parte teama de a nu greși. Dar data de 1 februarie, Venus intră în zodia Vărsător și nativii simt vibrații pozitive din adâncul sufletului, încep să se simtă în noua poziție în largul lor. Se împacă bine. Poate unii chiar au un flirt cu o persoană care are legătură cu viața profesională. Dar presiunea pe domeniul profesional este și mai mare! Acolo sunt cinci planete care fiecare în felul ei dorește să se impună. Și peste nativ vine un amalgam de sarcini si de dorințe de afirmare. 18 februarie este ziua în care Soarele intră în zodia Pești și nativii se apropie de prieteni. Au nevoie să evadeze pur și simplu din zona profesională care a început să le răpească din acea libertate de care au nevoie, având un Uranus pe domeniul personalității. În data de 25 februarie planeta Venus părăsește zodia Vărsător și intră în zodia Pești, nativii au nevoie de prieteni, prietenii au nevoie de ei. Este o abandonare într-o stare de emoție profundă.

Noroc

Agitația are această cauză, observă astrologul zodiacool.ro. Nativii sunt obsedați efectiv de poziția lor în scara ierarhică a societății și nu puțini dintre ei pot să facă adevărate crize de orgoliu. Se țin cu dinții de tot ce ține de profesie pentru ca să nu cumva să dea greș, să îi scape ceva, să piardă ce a obținut până acum. Și sincer, a obținut cu multă învățătură și cu multă trudă.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Taur iulie 2022

Nativii zodiei Taur sunt aceia care resimt poate cel mai intens retrogradarea planetelor din luna …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.