Horoscop lunar Taur decembrie 2022

Horoscop lunar: in Decembrie, nativii Taur realizeaza ca trebuie sa se desparta de cineva, sa renunte la ceva. Nativii isi schimba personalitatea Nativii zodiei Taur au terminat procesul de învățare, procesul de evoluție, au călătorit în ultimii doi ani mai mult decât altădată. În această perioadă nativii au făcut o călătorie care pur și simplu le-a schimbat perspectiva asupra filozofiei, asupra religiei, poate asupra lumii. Au învățat mult și profesional au avut parte și de persoane care i-au sprijinit. Horoscop Taur decembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În perioada analizată va trebui să acorzi o atenție specială aspectelor care țin de zona capului, eventuale probleme stomatologice, afecțiuni ale ochilor. Este posibil să te confrunți cu migrene, insomnii, datorită efortului intelectual susținut. La jumătatea lunii ai ocazia să acționezi pentru schimbarea regimului alimentar și de viață, pui mai mult accent pe terapiile alternative, te eliberezi de temeri, accesezi cu mai multă ușurință subconștientul și poți chiar să vindeci traume mai vechi. Horoscop Taur decembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Taurii se vor simți complet lipsiți de griji în ultima lună a anului. Nu vor ezita să-și exprime sentimentele și asta îi va ajuta să-și găsească echilibrul interior. Vor restabili cu fericire toate relațiile uitate și își vor întâlni rudele. Veți fi sceptic cu privire la noii veniți în cercul familial și nu veți mai avea chef să vorbiți deloc cu ei. În decembrie, vă veți relaxa de asemenea, în ceea ce privește stilul de viață și dieta, așa că vă veți bucura de dulciuri și alcool, astfel încât să vă poată afecta pe termen lung. Horoscop lunar Taur decembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Taur decembrie 2022 – prognoză

Încet dar sigur se conturează noi posibilități de câștig, prin intermediul celorlalți sau ca urmare a unor asocieri, datorită partenerului de viață sau ca urmare a unor investiții făcute în trecut. Pui la cale proiecte comune cu partenerul de viață având șansa de a dezvolta în comun o afacere menită să îți aducă câștiguri pe măsura așteptărilor tale. Nu vor lipsi tentațiile, reluarea unor conversații și chiar întâlniri cu o persoană iubită din trecut. Din data de 21 urmează o perioadă în care sunt favorizate studiile din domeniul spiritual, dialogurile cu oameni care pot să te ghideze, din punct de vedere spiritual. Este vremea să intri în posesia unor informații mai puțin obișnuite reușind să privești viața, lumea dincolo de aparențe. Pui multă pasiune în tot ceea ce faci reușind să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus, îndeosebi dacă este vorba despre studii superioare, progres în domeniul academic, dezvoltarea unor relații cu persoane aflate în străinătate sau de altă cultură. Filosofia de viață intră într-o nouă etapă. Este moemntul să te debarasezi de concepții vechi, care nu mai corespund realității, ai ocazia să abordezi un nou sistem de valori morale și spirituale. Urmezi cursuri de perfecționare care țin de domeniul spiritual, al psihologiei sau filosofiei. Deviza ta, pentru această lună, este: „În trecutul nostru se află victoriile noastre, pe care le-am integrat pentru a deveni mai evoluați, precum și rănile noastre, eșecurile și traumele noastre.” Pera Novacovici

O familie

În etapa finală a acestui an, ferește-te de tentația fructului oprit. Decembrie este o lună în care familiile ar trebui să se reunească, dar în cazul tău, se pare că preferi să stai deoparte. Vor fi gânduri obraznice și tabu care îți vor trece prin cap. Ferește-te de infidelitate; ai putea-o regreta cu amărăciune. Din fericire, Taurul este capabil să-și recâștige rapid autocontrolul și să analizeze avantajele și dezavantajele. În cazul infidelității, de cele mai multe ori, argumentele contra sunt mai puternice decât cele pro.

Carieră

Vei depune un efort deosebit la locul de muncă dar ai șansa de a culege roadele muncii tale. Te dedici studiului, acumulării de noi cunoștințe, ești curios astfel că nu renunți cu una cu două, atunci când este vorba despre rezolvarea unor probleme cu care te confrunți în plan profesional. În prima decadă a acestei luni putem vorbi despre multă agitație la serviciu, în relația cu colegii find nevoie de mult calm și diplomație din partea ta. Fie că vorbim despre termene limită, obligații de serviciu pe care nu ai cum să le neglijezi, fie că este vorba despre reluarea unor situații cu care te-ai mai confruntat și în luna precedentă, cert este că nu trebuie să iei decizii sub impulsul de moment. Vestea bună este că putem să vorbim și despre bani care vin de pe urma muncii depuse în cadrul echipei sau ca urmare a unei asocieri, îndeosebi în a doua parte a lunii. Poți câștiga de pe urma unei colaborări, o moștenire sau banii pot veni prin intermediul persoanei iubite sau al propriului copil. Pe tot parcursul lunii ești preocupat de tot ce înseamnă colaborare, parteneriat, ai șansa de a da startul unor proiecte menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal. În intervalul 1 – 20 se vor lămuri unele aspecte care țin de acte, documente care vizează un credit, o moștenire, un eventual partaj sau proces. La jumătatea lunii ai șansa de a da starul unei activități pe termen îndelungat care îți va aduce câștiguri financiare din activități ce nu au legătură neapărat cu domeniul tău profesional. Este o perioadă în care ai ocazia să lansezi noi strategii care vizează domeniul socio-profesional, încerci să faci o adevărată revoluție în carieră, să te debarasezi de persoane, colaborări care nu mai corespund așteptărilor tale în plan profesional. Ești ferm hotărât să schimbi direcția, să o iei eventual de la zero, să îți schimbi modul de a gândi și acționa sau de a renunța la temeri, atunci când vine vorba despre o eventuală relansare în domeniul socio-profesional. La jumătatea lunii va trebui să faci o reconfigurare în ceea ce privește banii, câștigurile, să fii prudent la modul în care îți gestionezi veniturile. Este o lună favorabilă pentru a da startul unor inițiative legate de relația cu străinătatea, noi investiții, asocieri care te vor avantaja pe termen îndelungat. Este momentul să ieși în față, să lași timiditatea, modestia deoparte fiind cazul să îți faci mai multă reclamă, să arăți lumii ce ești în stare, ce poți să le oferi celorlalți. Chiar dacă vor fi și momente în care vei avea sentimentul că toul se prăbușește în jurul tău, încearcă să iei fiecare eșec ca pe o nouă posibilitate de relansare.

Dragoste

Încă de la începutul lunii te bucuri de susținerea partenerului de viață în demersurile tale profesionale. Te bucuri de momente de romantism, fie că ești deja implicat într-o relație de cuplu sau nu. Este o lună dinamică la capitolul relație de cuplu fiind dornic să petreci mai mult timp alături de partenerul de viață, să te plimbi, să conversezi, să derulați activități comune care să te apropie și mai mult de partener. Pe tot parcursul acestei luni te implici mai mult în relația de mariaj, ești mult mai pasional și mai atent la ceea ce se petrece în familie. Ești direct, sigur pe tine, știi ce vrei și ai așteptări destul de mari de la partenerul tău. În preajma datei de 13 pot apărea discuții neplăcute care vizează o relație sentimentală, o relație care trece printr-o perioadă de confuzie, neștiind prea clar ce vrei, dacă merită să mai acorzi încredere persoanei iubite. Este bine să îți controlezi gesturile, atitudinea, fii mult mai atent la modul în care îți exprimi punctul de vedere. Există predispoziția către gelozie, posesivitate în relația cu partenerul de viață ceea ce nu face decât să strice armonia, echilibrul dintre voi doi. Pentru nativii Taur celibatari există mari șanse ca, în această perioadă, să dea startul unei noi relații de iubire, o întâlnire de destin, trăită cu pasiune. Este timpul să discuți cu mai multă deschidere despre dorințele și așteptările pe care le ai, vis-a-vis de persoana iubită. Este posibil chiar să dezvolți o relație de lungă durată cu o persoană aflată în străinătate. Pe de altă parte, te poți aștepta la revenirea în viața ta a unei foste iubiri, ceea ce te va răscoli, în plan psihic-emoțional. Vezi ce anume ai de corectat în atitudinea ta, ce ai de învățat din aceste relații, unde anume greșești și eliberează-te, fără să te învinovățești. Se poate vorbi despre șansa de a da startul unei noi relații de iubire cu adevărat profundă, bazată și pe interese comune împărtășind trăiri și experiențe deosebite. Este o lună în care te dedici, trup și suflet, persoanei iubite reușind să te debarasezi de trecut și astfel dai un nou sens vieții tale, în plan amoros.

Horoscop Taur decembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Tocmai în zodia Capricorn vine Soarele și face lumină pe domeniul înțelepciunii, ca alegerea să fie una cât mai corectă. Ajungem la data de 30 decembrie cu Luna Plină în Rac cu Soarele în Capricorn. Avem o Lună Plină pe domeniul informației și al mișcării. Bineînțeles că toate aceste lucruri care se întâmplă în viața nativilor Taur au nevoie de informație și au nevoie de mișcare. Nativii pot fi puțin derutați pentru că nu le prea place mișcarea, în momentul în care trebuie să se miște nativul Taur simte un disconfort. Soarele arată exact ce are de făcut și îi arată ce anume din tot ce a visat până acum, din tot ce a acumulat până acum, îi este cel mai de folos. Este posibil ca cei mai tineri să ia o hotărâre cu privire la ce școală ar dori să urmeze pentru a-și asugura un viitor profesional realizat.

Bani

În primul rând, nativii Taur sunt destul de abătuți pentru că trebuie să se despartă de cineva. Sau să-și schimbe atitudinea față de asociații lui, față de parteneri, față de compania la care lucrează sau, cel mai traumatizant, față de partener. Mai simplu este pentru aceia care fac schimbarea din interior și transformarea constă în raportarea cu totul nouă la aceia cu care au relații de parteneriat. Taurul are cu certitudine schimbări și în personalitatea lui, ceea ce îl face și mai bulversat. Acești nativi sunt destul de idealiști cumva cu prietenii și aceștia nu prea îl ajută, chiar deloc. Prietenii râvnesc la ceva ce are nativul, la o valoare materială pe care nativul Taur o deține și pe care prietenii fie îl invidiază, fie îl încurcă acolo de unde trebuie să încaseze. Cazul cel mai fericit ar fi acela că prietenii îl trag de mânecă în sensul că trebuie să facă ceva pentru bani sau cu banii, că trebuie să meargă către o zonă ceva mai pragmatică. Nativii primesc o „ceartă” bună din partea unor prieteni, de genul: „ai învățat cât ai învățat, ai călătorit, acum hai să vedem ce facem practic, asumă-ți, folosește ceva din tot ce știi, din tot ce ai învățat!” Aduc în discuție data de 4 decembrie când, la un moment dat, pentru câteva ore, se formează un minunat trigon care pare că invită într-o horă toate planetele care înseamnă în horoscop iubire. Pentru Taur această această hora se întinde pe domeniile prietenilor, partenerilor și comunicării. Aspectul durează câteva ore și nativii se trezesc la un moment dat că își dau seama pe cine iubesc necondiționat, care le sunt partenerii pe care se pot baza, care le sunt prietenii adevărați și cum trebuie să se comporte cu fiecare.

Relaţii

În data de 17 decembrie, Saturn face un pas către a-și părăsi unul dintre domicilii, Capricornul, zodia responsabilității, a logicii, zodia respectului pentru orice înseamnă muncă, stabilitate și face un pas către viitor: am muncit, am fost responsabil, acum îmi permit să fiu liber, să dărâm tot ce mă ține pe loc, să fiu inventiv. Vine și jupiter în data de 18 decembrie și expandează această viziune de viitor, această dorință de libertate și o aduce la nivel de curaj al nativului de a vedea chestiunile în generalitatea lor, nu în particular. Pe 21 decembrie, odată cu Marea Conjuncție dintre Jupiter și Saturn, în viața nativului Taur se întâmplă lucruri extraordinare și acele lucruri extraordinare îi  nivelează și îi deschide calea profesională către viitor.  Marea Conjuncție are deci loc pe domeniul profesional și poate viza chiar următorii 20 de ani. Pentru nativii zodiei Taur începe o perioadă, să zicem nu neapărat de 20 de ani, dar aproape, în care principala preocupare este profesia. Această conjuncție își pune amprenta pe caracterul nativilor care devine ceva mai responsabil. Nu că nu ar fi fost responsabil până acum, dar aceste responsabilități veneau cumva de la sine și se aflau în planul doi, după alte preocupări. Pe lângă faptul că profesia trece pe primul plan, încep să vină realizările ceva mai mari decât până acum, recunoașterea, poziția importantă. În personalitatea nativilor Taur se dă însă o luptă. Ei sunt foarte muncitori, dar pe undeva le place și confortul. Munca poate fi cât de grea, ritmul să fie unul generos. Nativilor le place munca liniștită și adaptarea la un ritm alert îi cam dă peste cap. Tot în data de 21 decembrie Soarele intră în zodia Capricorn și le sporește nativilor tendința către responsabilitate și restricționare. Le mai arată că ceea ce văd este foarte clar, acesta este viitorul, către aceasta vă îndreptați. Unii dintre nativi au o dilemă, să își aleagă profesia, alții sunt în dilemă fiind că trebuie să aleagă între două joburi și nu știu ce să facă, poate unii dintre nativi sunt în dilemă că li se oferă o funcție și nu știu dacă să o accepte sau nu, dacă vor face față sau nu.

Noroc

Acum a venit vremea să facă un pas către aplicarea a aceea ce au învățat până acum. Sigur, nativul Taur părăsește cu greu acest domeniu al evoluției și al progresului pentru că nativii în general părăsesc cu greu orice: un loc de muncă, o locuință, un prieten, un partener de viață, Doamne ferește familia. Este cel mai statornic semn și orice schimbare îl afectează profund.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Taur mai 2022

Pentru nativii Taur, luna Mai este luna lor preferata pentru ca sunt energici, auziti, au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.