Horoscop lunar Taur august 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Taur august 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este o perioadă destul de agitată reușind cu greutate să ajungi să te preocupi și de propria sănătate. Acordă atenție în prima parte a lunii, atunci când pot să apară unele probleme legate de insomnii, acumulare de tensiune datorată efortului intelectual deosebit. Stresul, nemulțumirile constante îți pot provoca unele tulburări care țin de zona digestivă, ficat, pancreas, dureri de spate, alternări ale tensiunii arteriale, îndeosebi în a doua parte a lunii. Nu trebuie să neglijezi tot ceea ce ține de zona renală, îndeosebi spre sfârșitul perioadei. Horoscop Taur august 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În august, Taurii vor renunța la timiditatea lor naturală și se vor deschide către noi relații care ar putea fi valoroase pentru viitorul lor, indiferent dacă este un partener, un prieten sau un coleg. Nu vă fie teamă să arătați cine sunteți cu adevărat; cei din jurul dvs. vă vor aprecia mult. De asemenea, confruntați-vă cu opiniile altora. Veți fi, de asemenea, foarte în formă în ceea ce privește starea fizică, așa că nu ezitați să vă implicați în activități manuale sau sporturi pe care nu ați îndrăzni să le faceți de obicei. Vă veți impresiona și asta vă va oferi un plus de încredere. Horoscop lunar Taur august 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Taur august 2022 – prognoză

În această lună vei pune mai mult accent pe familie, proiectele care vizează casa, propriul domiciliu sau relația cu părinții. Au loc schimbări legate de casă, domiciliu, o renovare sau discuții pe tema unei moșteniri, proprietăți care ți se cuvine fiind acum timpul să se facă dreptate în favoarea ta. Revii asupra unor aspecte care țin de locul natal, relația cu părinții sau ai ocazia să te întâlnești cu prieteni din copilărie, îndeosebi în a doua parte a lunii. Din data de 22 se anunță o amplificare a relației de dragoste, declarații și promisiuni în plan amoros, noi perspective de a schimba direcția în ceea ce privește iubirea. Se amplifică creativitatea, dorința de a avea un copil sau de a te implica în viața și educația propriului copil. Deviza ta pentru perioada analizată este: „Visele tale depind doar de voința ta de a ți le îndeplini” Anonim

O familie

Pe tot parcursul lunii august, energia ta va atrage o mulțime de oameni, cu toate acestea, ai grija la prietenii falși. O persoană ar putea intra în viața ta și să pară că are intenții bune, dar în realitate, ar putea planifica să te înjunghie pe la spate. Fii cu ochii în patru și urechile ciulite, folosește-ți capacitatea mentală enormă și vei fi capabil să identifici rapid acest șobolan! Taurul tinde, de asemenea, să cadă în capcana obiceiurilor nesănătoase, deci ai grijă la alegerile alimentare proaste sau la consumul excesiv de alcool și alte substanțe nocive.

Carieră

Este o lună favorabilă, în plan profesional, reușind să atragi clienți, te faci auzit, îți sunt luate în seamă proiectele, ideile și chiar ești apreciat de către șefi. Este posibil să te bucuri de noi oportunități legate de o eventuală schimbare a jobului actual sau obținerea unui post cu un salariu mai avantajos. Te implici mai mult în cadrul unui proiect dând dovadă de creativitate și inspirație, ai capacități organizatorice, fler, diplomație, bună dispoziție și încredere în propriile abilități și experiența profesională. În prima parte a lunii te bucuri de susținere venită din partea familiei pentru a-ți împlini un țel profesional. Va trebui să dai dovadă de prudență în relația cu colegii, îndeosebi în preajma datei de 25 sau poți să iei decizia de a schimba direcția în plan profesional, în cadrul unui parteneriat. Te simți motivat să muncești beneficiind acum de popularitate și succes bucurându-te de câștiguri financiare importante. Ai ocazia să observi că multe din ideile cu care ai cochetat în trecut au ocazia să se conretizeze acum cu mai multă ușurință. Totul depinde de ambiția ta, de modul în care îți susții punctul de vedere. Spre sfârșitul lunii ești mult mai preocupat să te perfecționezi, să participi la seminarii, să depui dosarul pentru a-ți continua studiile superioare sau pentru a purta discuții constructive care vizează cariera personală, cu oameni bine instruiți.

Dragoste

Se anunță o lună dinamică, în ceea ce privește relația de cuplu. Ești ferm hotărât să te mobilizezi pentru a duce la capăt un proiect comun, alături de partenerul de viață, numai că vor apărea tot felul de neclarități, distorsiuni neîncrederea putând fi la ordinea zilei, ceea ce te va determina să faci un pas înapoi, atunci când vine vorba despre decizii comune cu partenerul de viață. Ai ocazia să intri în posesia unor secrete sau chiar tu să te implici într-o relație de amor secretă și astfel ai sentimentul că îți este dată viața peste cap. Se pot produce schimbări legate de domiciliu astfel că nu prea ai chef de visare, romantism, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când ești asaltat de obligațiile care țin de viața de familie, părinți, reamenajarea propriei locuințe. Chiar dacă vor mai exista și conflicte în relația de mariaj, îndeosebi în prima parte lunii, este posibilă reluarea unor discuții neplăcute care țin de patrimoniu sau relația cu părinții. Este bine să îți asculți sufletul, fără să te lași doborât de răsturnările de situație, dezamăgiri. Fii atent la ce se vrea de fapt, care sunt intențiile din spatele unor acțiuni și acționează cu tact și diplomație. Din data de 20 ești dornic de mai multă iubire, atenție din partea sexului opus, există predispoziția la flirt reușind să atragi cu mai multă ușurință atenția sexului opus. Te lași invadat de emoții, pasiune, dorințe în plan amoros și te bucuri de căldura și starea de bine a unei noi relații de iubire ce pare să aducă un nou suflu în existența ta. Este o lună în care vei reuși să îmbini utilul cu plăcutul și vei vedea și partea frumoasă a vieții în doi. Va trebui să acorzi o atenție deosebită la eventualele decizii pe care le iei în preajma datei de 19, cel mai probabil fiind să reiei anumite discuții neplăcute cu partenerul de viață pe tema banilor cheltuiți în legătură cu o mutare, renovarea unei locuințe sau chiar în legătură cu părinții care au tendința să se implice în relația ta de cuplu.

Horoscop Taur august 2022 – la ce să te aștepți?

Luna Nouă în Leu, din data de 19 august, le deschide unora dintre nativii Taur dorința de a-și vizita părinții. Alți nativi se preocupă de casă și încep niște renovări. O altă parte a nativilor găsesc un loc unde să se așeze „la casa lor”. În orice caz, este un moment de început în acele lucruri care înseamnă cuib, cămin, rădăcini. În orice activitate sunt implicați nativii Taur, ei fac apel la amintiri și învățăminte pe care le-au primit de la părinți, bunici.

Bani

Venus se apropie de Nodul Nord al nativilor care le aduce spor și bani.  Atenție la data de 4 august! Luna Plină în Vărsător, din data de 3 august, le aduce nativilor Taur o împlinire profesională. Aspectul îndeamnă nativii să pună în echilibru nevoia de cuibărit, de „acasă”, cu responsabilitățile profesionale. În plan profesional, nativii trebuie să se uite în jur: cine apare, cu cine se întâlnesc, care sunt oportunitățile care au dus la această împlinire. Obligațiile este posibil să sporească în detrimentul acelui Uranus din zodia Taur care le aduce o dorință de eliberare de orice constrângeri. Dar astrologul zodiacool.ro atrage atenția asupra faptului că tot Uranus le inspiră nativilor nevoia de înnoire. Profesional, aceștia pot avea idei inovatoare care să le aducă apreciere.

Relaţii

Intrarea planetei Venus în zodia Rac, în data de 7 august, îi face pe nativi ceva mai veseli. Sunt gata de plecare în orice direcție, numai să se miște un pic. Au avut o perioadă destul de lungă în care au stat mai mult retrași și acum Venus le insuflă plăcerea micilor deplasări. Nativilor le mai trece din starea de indispoziție cu această ocazie. Provocări primesc și de la prieteni, dar nu le primesc cu foarte mare entuziasm. Nativii intră totuși destul de greu în această stare de mișcare și de relaxare. Data de 14 august reprezintă ziua în care planeta Uranus intră în mișcare retrogradă. Nativii Taur simt cel mai puternic acest lucru. Acești nativi, atât de conservatori, au avut accente de revoluționare a tot ceea ce îi înconjoară. Au avut tentația de a revoluționa tot: locul de muncă, casa, relațiile, prietenii. Dar acum intervine Universul care lasă loc pentru o a doua judecată asupra lucrurilor. Oare am avansat prea repede? Oare am depășit etape obligatorii? Oare e bine? Timpul pe care îl acordă planeta Uranus viitorului nativilor este exact timpul de care au nevoie ca să se obișnuiască cu noul. Este un timp acordat și acelora din jurul nativilor care nu îi mai recunosc! Din data de 20 august, odată cu intrarea lui Mercur în Fecioară, nativii Taur sunt gata să își expună creațiile. Și devin mai raționali în ceea ce privește pasiunile. Fie că este vorba de o mare iubire, fie că este vorba de o creație personală, nativii introduc în proces elementul rațional. Pe de altă parte, comunicarea cu persoana iubită și/sau cu copiii este intensificată. Dacă până acum rațiunea predomina domeniul creativității și al pasiunii, din 22 august pasiunea este nelimitată. Nativii se umplu de căldură, de generozitate și de iubire.

Noroc

Nativii Taur sunt în această lună mai mult „mârâiți”, așa cum se spune de copiii care plâng din orice. Pe de o parte, vor aventură. S-au plictisit în casă, doresc să evolueze, nu mai vor să aștepte. Pe de altă parte, această evoluție care pornise atât de promițător, stagnează, ba chiar nativilor le este teamă că merge înapoi. Nu se poate așa ceva! Astrologul zodiacool.ro consideră că este timpul pentru meditație asupra celor întâmplate. Este timpul să vedeți unde ați fost, unde ați ajuns și ce aveți acolo de făcut. Simplu, nu? Nativilor Taur le plac lucrurile simple și de obicei au un simț deosebit al simplificării, simțul de a găsi drumul cel mai scurt și cel mai comod dintre două puncte, fie ele materiale sau mentale. Agitația este un fel de mișcare haotică. Nativii se simt puțin devitalizați, impulsurile sunt interioare, iar mișcarea fizică este puțin încetinită. Acesta poate fi un motiv de indispoziție și de lipsă de motivație. Dar din toamnă începe din nou o perioadă de evoluție. Dacă nativii Taur își fac acum bine temele, respectiv analizează, așa cum am spus în paragraful anterior, unde au ajuns, cum au evoluat, ce a lipsit, din toamnă pot avea surprize plăcute. Nu mai este mult până în toamnă. Lăsați „mârâiala” și bucurați-vă de vară! Pe de altă parte, nativii au prieteni foarte activi și cu care se sfătuiesc. Aceștia le pot explica de ce sunt acum într-o stare de stagnare și le distrag atenția cu fel de fel de activități în cadrul grupului, care sunt menite să îi mai binedispună pe morocănoși.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Taur mai 2022

Pentru nativii Taur, luna Mai este luna lor preferata pentru ca sunt energici, auziti, au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.