Horoscop lunar Taur aprilie 2023

Luna aprilie incepe, pentru nativii Taur, intr-o stare de tensiune. Vine pe 5 aprilie un aspect la fel de important, profund, amplu, conjunctia Jupiter-Pluton Am avut, în luna ianuarie, un aspect care se întâmlplă odată la circa 40 de ani: conjuncția Saturn-Pluton. Aspect deosebit de important care a influențat profund domeniul profesional și pregătirii intelectuale al nativilor Taur. Dacă ținem cont că în jurul datei de 5 martie a avut loc o conjuncție, ce-i drept cu un orb destul de generos dar de luat în seamă, între Jupiter, Saturn și Pluton, avem de-a face cu niște schimbări extreme, toate în domeniul evoluției! Horoscop Taur aprilie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

La începutul perioadei va trebui să fii foarte prudent în ceea ce privește deplasările pe care le faci întrucât ești predispus la accidente, probleme de sănătate cu care te-ai mai confruntat și în trecut. De asemena pot să apară unele probleme care țin de tensiunea arterială, ficat, insomnii și chiar stare de nervozitate accentuată, în preajma datei de 11 iunie. Evită să faci exces de zel, mai ales atunci când vine vorba despre efort fizic, îndeosebi în prima parte a lunii. Horoscop Taur aprilie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În aprilie, viața Taurilor va fi plină de pozitivitate în multe aspecte ale vieții. Mai ales în relațiile care vor fi influențate de Venus. După o pauză considerabilă, sexualitatea dvs. se va trezi la viață, iar partenerul dvs. o va aprecia fără îndoială. Cu toate acestea, fiți atent să nu fiți prea pasional, deoarece asta i-ar putea descuraja. Această planetă vă va afecta și dorința de a vă înconjura de frumusețe. Este, prin urmare, un moment ideal pentru a decora o casă sau a-i schimba aspectul. Aceste impulsuri ar putea duce si la o sesiune de cumpărături. Horoscop lunar Taur aprilie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Taur aprilie 2023 – prognoză

Încet dar sigur se conturează noi posibilități de câștig, prin intermediul celorlalți sau ca urmare a unor asocieri, datorită partenerului de viață sau ca urmare a unor investiții făcute în trecut. Pui la cale proiecte comune cu partenerul de viață având șansa de a dezvolta în comun o afacere menită să îți aducă câștiguri pe măsura așteptărilor tale. Nu vor lipsi tentațiile, reluarea unor conversații și chiar întâlniri cu o persoană iubită din trecut. Din data de 21 urmează o perioadă în care sunt favorizate studiile din domeniul spiritual, dialogurile cu oameni care pot să te ghideze, din punct de vedere spiritual. Este vremea să intri în posesia unor informații mai puțin obișnuite reușind să privești viața, lumea dincolo de aparențe. Pui multă pasiune în tot ceea ce faci reușind să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus, îndeosebi dacă este vorba despre studii superioare, progres în domeniul academic, dezvoltarea unor relații cu persoane aflate în străinătate sau de altă cultură. Filosofia de viață intră într-o nouă etapă. Este moemntul să te debarasezi de concepții vechi, care nu mai corespund realității, ai ocazia să abordezi un nou sistem de valori morale și spirituale. Urmezi cursuri de perfecționare care țin de domeniul spiritual, al psihologiei sau filosofiei. Deviza ta, pentru această lună, este: „În trecutul nostru se află victoriile noastre, pe care le-am integrat pentru a deveni mai evoluați, precum și rănile noastre, eșecurile și traumele noastre.” Pera Novacovici

O familie

Aprile va trezi mari sensibilități morale în tine. Stelele îți vor oferi o doză masivă de încredere și, prin urmare, vei emana respect. Dacă Taurul este un martor al comportamentului nedrept, va interveni fără ezitare. De exemplu, dacă cineva este agresat la locul de muncă, îi vei lua apărarea și vei pune lucrurile la punct. Acest act eroic ar putea atrage o dragoste neașteptată în viața ta și, dacă se întâmplă acest lucru, acceptă-l. Această lună este cu siguranță bună pentru noi relații.

Carieră

Vei depune un efort deosebit la locul de muncă dar ai șansa de a culege roadele muncii tale. Te dedici studiului, acumulării de noi cunoștințe, ești curios astfel că nu renunți cu una cu două, atunci când este vorba despre rezolvarea unor probleme cu care te confrunți în plan profesional. În prima decadă a acestei luni putem vorbi despre multă agitație la serviciu, în relația cu colegii find nevoie de mult calm și diplomație din partea ta. Fie că vorbim despre termene limită, obligații de serviciu pe care nu ai cum să le neglijezi, fie că este vorba despre reluarea unor situații cu care te-ai mai confruntat și în luna precedentă, cert este că nu trebuie să iei decizii sub impulsul de moment. Vestea bună este că putem să vorbim și despre bani care vin de pe urma muncii depuse în cadrul echipei sau ca urmare a unei asocieri, îndeosebi în a doua parte a lunii. Poți câștiga de pe urma unei colaborări, o moștenire sau banii pot veni prin intermediul persoanei iubite sau al propriului copil. Pe tot parcursul lunii ești preocupat de tot ce înseamnă colaborare, parteneriat, ai șansa de a da startul unor proiecte menite să îți aducă mai mulți bani în contul personal. În intervalul 1 – 20 se vor lămuri unele aspecte care țin de acte, documente care vizează un credit, o moștenire, un eventual partaj sau proces. La jumătatea lunii ai șansa de a da starul unei activități pe termen îndelungat care îți va aduce câștiguri financiare din activități ce nu au legătură neapărat cu domeniul tău profesional. Este o perioadă în care ai ocazia să lansezi noi strategii care vizează domeniul socio-profesional, încerci să faci o adevărată revoluție în carieră, să te debarasezi de persoane, colaborări care nu mai corespund așteptărilor tale în plan profesional. Ești ferm hotărât să schimbi direcția, să o iei eventual de la zero, să îți schimbi modul de a gândi și acționa sau de a renunța la temeri, atunci când vine vorba despre o eventuală relansare în domeniul socio-profesional. La jumătatea lunii va trebui să faci o reconfigurare în ceea ce privește banii, câștigurile, să fii prudent la modul în care îți gestionezi veniturile. Este o lună favorabilă pentru a da startul unor inițiative legate de relația cu străinătatea, noi investiții, asocieri care te vor avantaja pe termen îndelungat. Este momentul să ieși în față, să lași timiditatea, modestia deoparte fiind cazul să îți faci mai multă reclamă, să arăți lumii ce ești în stare, ce poți să le oferi celorlalți. Chiar dacă vor fi și momente în care vei avea sentimentul că toul se prăbușește în jurul tău, încearcă să iei fiecare eșec ca pe o nouă posibilitate de relansare.

Dragoste

Încă de la începutul lunii te bucuri de susținerea partenerului de viață în demersurile tale profesionale. Te bucuri de momente de romantism, fie că ești deja implicat într-o relație de cuplu sau nu. Este o lună dinamică la capitolul relație de cuplu fiind dornic să petreci mai mult timp alături de partenerul de viață, să te plimbi, să conversezi, să derulați activități comune care să te apropie și mai mult de partener. Pe tot parcursul acestei luni te implici mai mult în relația de mariaj, ești mult mai pasional și mai atent la ceea ce se petrece în familie. Ești direct, sigur pe tine, știi ce vrei și ai așteptări destul de mari de la partenerul tău. În preajma datei de 13 pot apărea discuții neplăcute care vizează o relație sentimentală, o relație care trece printr-o perioadă de confuzie, neștiind prea clar ce vrei, dacă merită să mai acorzi încredere persoanei iubite. Este bine să îți controlezi gesturile, atitudinea, fii mult mai atent la modul în care îți exprimi punctul de vedere. Există predispoziția către gelozie, posesivitate în relația cu partenerul de viață ceea ce nu face decât să strice armonia, echilibrul dintre voi doi. Pentru nativii Taur celibatari există mari șanse ca, în această perioadă, să dea startul unei noi relații de iubire, o întâlnire de destin, trăită cu pasiune. Este timpul să discuți cu mai multă deschidere despre dorințele și așteptările pe care le ai, vis-a-vis de persoana iubită. Este posibil chiar să dezvolți o relație de lungă durată cu o persoană aflată în străinătate. Pe de altă parte, te poți aștepta la revenirea în viața ta a unei foste iubiri, ceea ce te va răscoli, în plan psihic-emoțional. Vezi ce anume ai de corectat în atitudinea ta, ce ai de învățat din aceste relații, unde anume greșești și eliberează-te, fără să te învinovățești. Se poate vorbi despre șansa de a da startul unei noi relații de iubire cu adevărat profundă, bazată și pe interese comune împărtășind trăiri și experiențe deosebite. Este o lună în care te dedici, trup și suflet, persoanei iubite reușind să te debarasezi de trecut și astfel dai un nou sens vieții tale, în plan amoros.

Horoscop Taur aprilie 2023 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, este foarte probabil ca nativii să aibă afecțiunile care sunt cele generale ale lunii aprilie. Cauzele sunt diferite. Toată tevatura de la serviciu poate face, pe tot parcursul lunii aprilie, să predomine suferințe legate de picioare, de la șolduri până la tălpi. Migrenele apar in cazul în care nativii pierd legătura cu credința. Sistemul imunitar poate să fie afectat, să aibă probleme serioase de retenție de apă și implicit de eliminare defectuoasă a toxineor, în cazul în care nu reușesc să manifeste sentimentul de iubire necondiționată! Dar…Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativii pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Bani

Profesional, nativii Taur stau bine, chiar foarte bine. Este cel mai probabil ca toate studiile pe care le-au făcut în ultima vreme, toate eforturile intelectuale, toate sfaturile pe care le-au primit, să le fie de folos și să fie direct legate de viața profesională. Și mai este un aspect foarte important, nativii fac ce le place. Sau le place ce fac în această lună aprilie, este tot una, principalul este că e bine! Pe de o parte, este Saturn care a intrat de curând în domeniul profesional și este tocmai un moment în care Taurii doreau să fie mai liberi. Nu mai doresc restricții și tocmai acum responsabilitățile devin mai severe. Astrologul ZODIACOOL are însă convingerea că intrarea lui Saturn în casa profesiei aduce cu sine nu numai obligații, ci și realizări importante. Deci curaj, ambiție și nu o să vă pară rău! Foarte important este faptul că Venus întră în Gemeni, nativilor Taur încep să le fie buzunarele mai pline. Dar, dar și cheltuielile pe care le fac nu se adresează achizițiilor neapărat necesare, ci acelor achiziții care le fac plăcere. Banii vin din activitățile profesionale. Una peste alta, nu exclud o avansare. Deci, nativii vor libertate, dar vor să aibă și bani să își cumpere ce le place. Și atunci se ocupă foarte serios de ceea ce au de făcut la locul de muncă. 5 aprilie este un maxim într-un aspect care ne-a bulversat toată perioada trecută și ne va mai „necăji” o vreme. Necăji e un fel de a spune, pentru că nativii Taur sunt aceia cărora le place cel mai mult stabilitatea și toate aceste schimbări îi afectează în întreaga ființă, indiferent dacă perspectiva este bună sau nu. Dar acum, vine soluția! Soluția se întrevede de mult, dar pe 5 aprilie aspectul care o concretizează este la maxim. Nu este exclus să vedem o parte dintre nativii Taur că fac bucățele un contract și se îndreaptă către o activitate care le aduce libertate, dar nu înainte de a se asigura că le aduce și satisfacții materiale. Data de 8 aprilie ne aduce Luna Plină în casa muncii. Locul de muncă, activitățile de rutină, activități care cer răbdare și migală, care par că nu se mai termină. Nativii au acum în față lucruri practice pe care trebuie să le ducă la îndeplinire pentru a-și consolida poziția la locul de muncă. Începe lucrul cu colegii sau cu angajații. Nativii învață să se acomodeze cu noul program de lucru, cu noile responsabilități. Au protecție! Cel mai probabil, un profesor le apreciază calitățile și îi ajută să facă față. Pe data de 11 aprilie, planeta Mercur intră în zodia Berbec și nativii Taur devin ceva mai puțin optimiști, cu toate că nu au motive întemeiate. Este foarte posibil să aibă impresia că nu știu tot, că mai este ceva, undeva ascuns și acest sentiment de mister să le dea un sentiment de nesiguranță. Dar este foarte posibil ca un ceva să iasă pur și simplu la suprafață pe neașteptat și lucrurile să devină mai limpezi. La sfârșitul lunii nativii primesc niște vești îmbucurătoare. Ei înșiși devin ceva mai comunicativi și multe lucruri se clarifică. Mai ales din 19 aprilie, când Soarele intră în Taur și nativii sunt energizați, au vizibilitate, au, ca toți nativii care au Soarele de partea lor, o strălucire aparte. Cu toată Luna Nouă din 23 aprilie, din zodia Taur, să nu vă așteptați să vă fie mai ușor la muncă! Este program plin, dar și satisfacțiile materiale sunt pe măsură. Atenție la zilele din jurul lui 25-26 aprilie, când Pluton intră în mișcare aparent retrogradă. Se poate manifesta acest aspect prin mișcări foarte subtile, mai mult în conștiința nativilor, poate mișcări ascunse pe care nativii le intuiesc. Poate să existe o stare de neînțelegere. Lucrurile par că încetinesc, că stau pe loc la un moment dat. Este ceva ce se va înțelege mult mai bine în luna mai.

Relaţii

Și în acest fel, trecem către viata personală care, după cum vede astrologul ZODIACOOL în horoscop, este atât de puțin activată de nativii Tauri în această perioadă! Din data de 1 aprilie și până pe 3 aprilie, Venus îi face atrăgători, radianți. Dar este momentul ca să se aprindă scânteia cu acea persoană pe care au cunoscut-o la serviciu sau prin intermediul colegilor. Atenție mare, dar mare de tot, la ispite. Vedeți să nu confundați persoanele, să nu acceptați sfaturi răutăcioase. Orice aflați și vă pune pe gânduri, căutați să lămuriți, cereți o a doua părere eventual. Din data de 20 aprilie, Soarele intră în Taur și acești nativi sunt energizați, au lumină, inspirație și vizibilitate. Pe 26 aprilie, Soarele face conjuncție cu Uranus și aceste două planete se condiționează: nativii Taur au vizibilitate! Și mai ales, au curajul să se implice într-o nouă relație, cei singuri. Cei care sunt deja parte a unui cuplu bine sudat își reînnoiesc jurămintele (așa se spune, nu?), fac declarații, fac gesturi extravagante, surprinzându-și partenerii cu tot felul de gesturi șoc, dar agreabile. Au succes dacă se comportă liber, daca sunt inventivi și originali, daca se exprimă așa cum sunt și cum simt. Și, pe de altă parte, pot să se exprime pe ei înșiși cu succes dacă la toate ingredientele adaugă generozitatea!

Noroc

Astrologul ZODIACOOL previne asupra unor schimbări care, de data aceasta, sunt ceva mai blânde. Cu toate că aceste transformări sunt mai ample, ele sunt percepute de către nativi ca fiind mai blânde. Aceste transformări vor fi rodul propriei voințe, vor fi consecința însușirii schimbărilor din domeniul profesional. Și vor veni să îi ajute pe nativi în evoluție, în conștientizarea problemelor. Dacă Saturn condiționează, și condiționarea schimbării a fost foarte strictă, Jupiter face nativii determinați, convinși, gata să ia în piept noile responsabilități, cu jovialitate chiar. Și cel mai important, apar învățătorii, profesori, duhovnici, erudiți, protectori. Învățătorii pot fi și din altă dimensiune, inspirații de moment în care nativii Taur pun mâna exact pe cartea de care aveau nevoie, văd exact spectacolul pe care trebuie să îl vadă ca să tragă niște concluzii etc.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Taur octombrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.