Horoscop lunar Scorpion septembrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Scorpion septembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Se cere mai multă prudență în ceea ce privește problemele renale, dureri de spate, infecții, în a doua parte a lunii. Pot să apară unele probleme de natură digestivă, insomnii, epuizare fizică și mentală, există predispoziția la răniri, accidente, în preajma datei de 24. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în gestionarea eventualelor dureri lombare, de cap sau probleme legate de tensiunea arterială, spre sfârșitul perioadei. Horoscop Scorpion septembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Septembrie nu va fi deloc fără probleme și ar putea fi necesar să vă confruntați cu dileme interioare. Pe de o parte, puteți fi fără suflet și, pe de altă parte, veți fi prea romantic. Totuși, în ciuda întregii influențe a lui Venus, a cărui combinație cu Scorpionul nu este strict pozitivă, veți putea rămâne calm și nu vă veți exprima prea mult sentimentele.Va influența foarte mult relația cu partenerul dumneavoastră. Scorpionii singuri vor simți o tendință de a căuta relații complexe și complicate și nu vor putea respinge ideea fructului interzis. Dimpotrivă, cei aflați într-o relație vor contempla un compromis între ceea ce simt pentru partenerul lor și nevoia de a fi independenți. Horoscop lunar Scorpion septembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Scorpion septembrie 2022 – prognoză

La începutul lunii socializezi, acorzi mai multă atenție relațiilor de prietenie, ești dornic să întâlnești oameni cu care împărtășești aceleași idealuri de viață, demarezi acțiuni comune, te integrezi într-un nou grup, o asociație care te promovează. Dai dovadă de mai mult altruism și inițiativă în cadrul unui grup având capacitatea de a-i mobiliza pe ceilalți în vederea împlinirii unui ideal. Te implici în proiecte care îți stârnesc curiozitatea, interesul pentru a învăța lucruri noi, interesante având șansa să îți promovezi ideile originale în cadrul unei asociații, o organizație din care faci parte. După data de 22 te preocupi mai mult de propria persoană în încercarea de a te cunoaște mai bine clarificându-ți astfel anumite aspecte ale sinelui. Ești mai apropiat de latura spirituală a existenței preferând starea de solitudine. Deviza ta, pentru această lună, este: „Viața e un dar. Nu trebuie decât să ți-o faci frumoasă.” Oana Pellea

O familie

Pentru oamenii născuți în acest semn de apă, septembrie va fi o lună de tensiuni emoționale și vor reuși cu greu să evite stările de nervozitate. Vor exista o mulţime de evenimente în cariera ta şi în viaţa personală și va trebui să înveţi să te calmezi. O modalitate absolut ideală de a face acest lucru este să faci sport, să ții un jurnal, să faci exerciții de meditație și respirație, o alimentație sănătoasă și autoeducație. Scorpionul va câștiga apoi încredere în propriile forțe și viața lui se va desfășura într-o stare de spirit mult mai liniștită.

Carieră

La începutul acestei luni este posibil să te confrunți cu o oarecare stare de confuzie în zona carierei neștiind prea clar către ce direcție vrei să mergi, ce anume ți se potrivește în plan profesional. Ai ocazia să intri în posesia unor informații secrete care vizează locul de muncă și care te vor pune oarecum în gardă. Din dat de 9 va trebui să fii atent la posibilitatea reluării unei colaborări profesionale menită însă să îți creeze tot felul de probleme, îndeosebi în a doua parte a lunii. Nu vei duce lipsă de ambiție, curaj și capacitatea de a te mobiliza pentru a face schimbările pe care ți le dorești, îndeosebi după data de 5. Până în data de 22 ai ocazia să joci rolul de ghid, îndrumător în cadrul unei organizații sau te poți bucura de susținere venită din partea prietenilor pentru a reuși să-ți împlinești unele ambiții sociale. În preajma datei de 24 revin în plin plan aspecte tensionate care vizează relația cu colegii, există posibilitatea de a renunța la un contract de colaborare, pot să apară neplăceri legate de acte, documente oficiale. Spre sfârșitul lunii este important să acorzi o atenție deosebită eventualelor colaborări profesionale venite prin intermediul prietenilor sau a unei organizații. Reușești să te faci mult mai ușor remarcat, cât timp îți urmezi propriul ideal și nu te lași atras în tot felul de activități care nu îți fac plăcere. În această lună stai bine la capitolul finanțe, câtă vreme alegi să o lași mai ușor cu petrecerile sau cheltuieli care nu sunt absolut necesare.

Dragoste

Încă de la începutul lunii alegi să petreci timpul alături de prieteni și partenerul de viață. Ai ocazia să socializezi, să participi la tot felul de întruniri, să îți faci noi cunoștințe, prieteni comuni cu care împărtășești aceleași preocupări, proiecte de viață. Va trebui să fii mult mai prudent în relația de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 2, atunci când este posibil să ajungi la certuri cu partenerul de viață datorită unor bârfe venite din partea amicilor și care vizează relația de mariaj. Pe de altă parte ești tentat să dai curs unei relații extraconjugale cu o persoană de sex opus din cercul de prieteni sau cunoscută prin intermediul unor amici. A doua parte a lunii îți poate aduce tot felul de răsturnări de situație în plan amoros, ceea ce te va deruta și în plan socio-profesional ajungând astfel la tot felul de controverse, răzgândiri, reproșuri, acuzații, mai mult sau mai puțin adevărate, venite din partea persoanei iubite. La mijlocul lunii ești în plină formă, cât timp reușești să îți îndeplinești obiectivele, prin intermediul partenerului de viață. Va trebui totuși să fii mult mai prudent în cadrul relației de cuplu, îndeosebi în preajma datei de 24, atunci când se aprind scântei în relație riscând să ajungi foarte ușor la certuri, o eventuală despărțire. În a doua parte a lunii, mai precis în preajma datei de 29, este momentul să te trezești la realitate și să constați că multe din dorințele tale, care vizează o eventuală relație de amor, nu se ridică la înălțimea așteptărilor. Ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus care îți va trezi interesul, din punct de vedere sentimental și material.

Horoscop Scorpion septembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, nativii au de înfruntat probleme legate de cord. Multe probleme mărunte le dau bătăi de cap și inima poate să sufere pe fond nervos.

Bani

Discuții de familie, în special cu frații și verii, aduceri aminte, cu rostul de a fi conștientizate și lămurite, fac ca frumusețea perioadei în care nativii au evoluat să treacă observată și simțită prea puțin. Dacă s-ar strădui să vadă unde au greșit și ce au omis, ar scurta procesul. Vești bune de la prieteni! Încep plimbările, ieșirile, poate o activitate mai intensă în cadrul unor grupuri din care nativii fac parte. Pot fi grupuri cu care nativii s-au împrietenit pe net și acum devin ceva mai active. Mulți nativi, în special cei mai tineri, au de învățat de la aceia cu care pur și simplu se joacă! Ziua de 2 septembrie, Luna Plină în Pești cu Soarele în Fecioară, îi pune pe nativi într-o lumină foarte bună în fața prietenilor, a lumii care îi înconjoară și din care fac parte. Nativii au ceva de oferit, ceva ce au realizat sau ce stă acolo, gata să iasă. Au de înfăptuit lucruri și lumea începe să înțeleagă acest lucru. Luna Plină aduce nativii în acel stadiu de emoție în care se abandonează în interesele celor mulți. Este un fel de emoție pe care rareori o simt acești nativi. Dar sensibilitatea lor îi ajută să deceleze mesajele și, cu un pic de relaxare și renunțare la orgolii, pot face minuni. Pot atrage recunoașterea entității umane căreia îi aparțin. Un aspect foarte interesant este legat de copii, nativii devenind extrem de sentimentali și de protectori cu aceștia.

Relaţii

Astrologul zodiacool.ro este de părere că în ziua de 7 septembrie, când planeta Venus intră în zodia Leu, activitatea profesională le devine nativilor Scorpion mai puțin agreabilă. Au chef să lenevească puțin. Intensitatea cu care se derulează proiectele și contractele îi stresează. Este foarte posibil ca unii nativi să aibă o relație cu o persoană din activitatea profesională. Se pare că partenerul de viață nu este străin de aceasta, iar nativii au început să își facă probleme serioase. Din data de 9 septembrie, când planeta Marte intră în mișcare retrogradă, nativii încep să aibă probleme cu șefii. Poate flirtul, poate comoditatea, lipsa lor de interes pentru problemele de serviciu, dar și tensiunile pe care le presupune un anumit contract, fac ca viața printre colegi, printre angajați, să fie un calvar! Dar undeva există ceva anume care încă nu s-a arătat și care le poate fi de mare ajutor nativilor. Atenție la orice semnal! Luna Nouă în Fecioară, din 17 septembrie, intră exact în zona vulnerabilă a nativilor. Prietenii încep să le semnaleze nativilor greșelile pe care le fac, luând în glumă anumite informații care se pot dovedi utile dar care, nepuse într-o ordine, se pierd. Nativii pot începe să frecventeze grupuri de interes pe anumite subiecte unde informațiile, multitudinea de probleme mărunte de care s-au ocupat în ultima vreme, contactele pe care le-au avut, alături de cunoștințele dobândite acolo, pot da un tot valoros. Data de 22 septembrie este momentul în care Soarele intră în zodia Balanței. Este momentul în care nativii Scorpion se repliază. Încep să simtă nevoia de singurătate. Nu pot să înțeleagă motivele, dar simt nevoia de retragere. Toată energia solară este îndreptată către interior. Nativii adună energie subtilă, care le va fi extrem de utilă luna viitoare.

Noroc

Astrologul zodiacool.ro nu va începe această analiză cu nativii Scorpion, ci cu angajații acestora: vai de ei! Nativii care sunt șefi sunt puși pe cei din jur de la locul de muncă cu observațiile, cu cicăleala, încât angajații, subaltenii, chiar și colegii de muncă sunt terorizați! Am început într-un fel mai dur pentru că acesta este adevărul și un autocontrol, de care nativii Scorpion sunt capabili, este esențial pentru a nu strica niște relații, pentru a nu înhiba acea parte a oamenilor cu care se ajută mai mult și mai mult. Nativii se pierd în amănunte. Gândesc mult și cumva în toate direcțiile. Poate sunt inundați de probleme. Dar toate vin din trecutul lor nu foarte îndepărtat. Au rămas în urmă cu niște probleme. Dacă nu s-ar pierde în amănuntele acestea, ar observa cât de la îndemână le-ar fi progresul, evoluția intelectuală și/sau spirituală. Dacă nu s-ar pierde în discuții mărunte și ar vedea că o persoană influentă este lângă ei, dispusă să îi ajute, ar avea un reper foarte important către care să orienteze uriașul bagaj de informație pe care au acumulat-o. În data de 5 septembrie, planeta Mercur intră în zodia Balanță. Intră pe un teritoriu mai puțin concret, dar mai profund. Nativii comunică mai puțin cu lumea din jur și mai mult cu sinele. Gândurile sunt îndreptate către lucrurile subtile. Simt nevoia să renunțe puțin la analiza rațională și să cheme mai mult intuiția în ajutor. Nativii încep să gândească mai puțin optimist. Un fel de aduceri aminte a unor fapte din trecut și a unor situații în care nu au fost la înălțimea așteptată. Au spus lucruri pe care nu le-au gândit într-o manieră pozitivă, iar toate acestea li se întorc în minte și îi preocupă.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Scorpion iunie 2022

Nativii zodiei Scorpion incep sa ia foarte in serios problemele care tin de casa, camin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.