Horoscop lunar Scorpion octombrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Scorpion octombrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Ești predispus la afecțiuni renale, lovituri în zona brațelor, dureri de oase sau ale încheieturilor. Este nevoie de multă chibzuință, atunci când vorbim despre alimentație fiind foarte important să eviți excesele, de orice fel. În ultimul decan al acestei luni nu te bucuri de o vitalitate foarte bună. Este posibil să revină probleme mai vechi de sănătate și este nevoie de măsuri prompte, eventual schimbând tratamentul sau medicul. Acordă o atenție specială la sănătate spre sfârșitul lunii analizate și nu te agita prea mult pentru lucruri inutile. Horoscop Scorpion octombrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Pur și simplu vă veți remarca la locul de muncă. Veți putea obține orice doriți. Soarele vă va oferi puterea de care aveți nevoie și va face posibil să realizați lucruri pe care nu le-ați crezut niciodată posibile.În plus, această stea va oferi Scorpionilor energie și sănătate. Probabil vă veți simți plin de viață și mai plin de vitalitate decât de obicei. Cu toate acestea, ar putea apărea probleme pentru Scorpionii care au probleme la prostată. O boală severă ar putea ieși la iveală. Horoscop lunar Scorpion octombrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Scorpion octombrie 2022 – prognoză

În această perioadă vei pune mai mult accent pe relații, evoluția în plan personal dar și pe reevaluarea relației de cuplu sau a unui parteneriat important. Oricât ai vrea să clădești ceva, parcă tot apar evenimente neprevăzute, menite să-ți dea peste cap strategiile și ideile la care ai depus mult efort. Este o lună în care treci de la starea de instrospecție, de visare, detașare de problemele cotidiene, la starea de reevaluare, de reconfigurare a vieții personale și relaționale. Spre sfârșitul lunii se poate vorbi despre șansa de a reevalua propriile aspirații, dorințe, de a relua aspecte care vizează, fie o relație de prietenie, fie corecții care vizează acte, documente oficiale, un eventual partaj în care ești implicat, poți relua unele discuții legate de o moștenire. Este o lună în care ți se dă șansa de a „renaște din cenușă”, asemeni păsării Phoenix. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Când ai un vis, luptă pentru el!” Anonim

O familie

Datorită energiei actuale, potențialul tău de leadership va deveni foarte puternic. Fie că este vorba de relațiile de muncă sau personale, cei aflați în apropierea ta vor simți energia ta puternică. Cu toate acestea, Scorpionul ar trebui să-și amintească că nu știe chiar totul, iar opinia altor persoane ar putea fi benefică în multe cazuri. Octombrie va fi o lună în spiritul gândirii dominante și a viziunii clare. Vei simți ca știi exact ce vrei de la viață și ce ai de făcut. Mergi înainte, dar nu uita de nevoile celor apropiați.

Carieră

Este un început de lună destul de provocator, în ceea ce privește o relație de colaborare sau un parteneriat, pentru că ești predispus la furt de idei, acțiuni injuste venite din partea unor dușmani ascunși, de la persoane pe care le considerai a fi de partea ta și cu care ai împărtășit idei, proiecte importante pentru tine. Este momentul să vezi care sunt persoanele care te-au trădat, de-a lungul timpului. La sfârșitul lunii se deschid noi perspective de a câștiga mai mulți bani, de a te relansa în cadrul unui proiect profesional, ca urmare a capacităților tale intelectuale. Dai dovadă de mai multă încredere și optimism iar aceasta te va ajuta în privința negocierilor. Chiar dacă te vei confrunta cu tot felul de critici, invidii numai de tine va depinde să întorci atacurile adversarilor în favoarea ta devenind mult mai organizat, mai ambițios și dornic să clădești ceva statornic, pe termen îndelungat. Nu vei fi scutit nici de surprize neplăcute în cadrul unei afaceri, un parteneriat, spre sfârșitul lunii. Ești susținut de oameni cu funcții de răspundere, de experți pentru a depăși orice eventuală pierdere în carieră. Este o lună favorabilă în plan financiar, îndeosebi în a doua parte a perioadei, atunci când deja ai văzut de unde vin pierderile, ce anume a declanșat anumite pagube de natură financiară știind cum să intervii cât mai prompt pentru a atrage câștigurile, banii de care ai nevoie. Nu este o lună prea grozavă pentru investițiile pe termen lung, tot ce ai de făcut este să o lași mai ușor cu asocierile și implicarea într-un nou parteneriat. Evită jocurile de noroc! La sfârșitul lunii este bine să faci reevaluarea unei relații de parteneriat sau a unei colaborări care s-a dovedit foarte păguboasă, din multe puncte de vedere. Ai capacitatea de a găsi soluții ingenioase, atunci când nimeni nu mai speră.

Dragoste

Este o lună în care relația de cuplu poate trece prin tot felul de schimbări care te vor avantaja, cât timp nu te vei încăpățâna să mergi pe o direcție care nu ți-a adus nimic bun până acum. La începutul perioadei ești predispus la probleme de relaționare cu familia sau rudele apropiate datorită bârfelor, discuțiilor fără sens riscând astfel să pierzi din vedere adevăratul scop, ceea ce contează pentru tine, în adevăratul sens al cuvântului. Până în data de 13 ești mult mai comunicativ în relația de cuplu, capabil să explici clar, coerent punctul de vedere și astfel reușești să aplanezi eventualele conflicte în relația de mariaj. În preajma datei de 20 tensiunile care mocneau de ceva timp sunt aduse la suprafață în mod oarecum neașteptat predispunând la transformări iremediabile în relația de cuplu. Este, de fapt, șansa de a face curățenie, de a te elibera dintr-o relație provocatoare de mari suferințe astfel că, în prima parte a lunii, ești în căutarea adevărului, a ceea ce vrei de la tine dar și de la partenerul de viață, vrei să afli dacă ceea ce primești acum este ceea ce ai nevoie. Răspunsurile mult așteptate, vis-a-vis de relația de mariaj, le vei primi în preajma datei de 31. Atenție însă, ești predispus la certuri în relația cu părinții sau poți ajunge la tot felul de neplăceri cu partenerul de viață datorate, în mare parte, implicării neinspirate a părinților. Dacă nu ești încă implicat într-o relație stabilă, te confrunți cu oarecare teamă de a da startul unei relații de amor sau pur și simplu ai tendința să faci alegeri greșite în plan amoros așa că nu te grăbi să sari în brațele oricui îți face declarații de dragoste foarte bine meșteșugite, menite să te facă să nu mai vezi cu cine ai de-a face. În intervalul 14 – 28 se poate vorbi despre o reevaluare a relației de mariaj fiind predispus la tot felul de contraziceri, reproșuri, aflarea unor secrete menite să destabilizeze relația. Evită să împărtășești cu părinții eventualele probleme din relația de cuplu întrucât riști să strici și mai mult ceea ce ai construit cu efort. Spre sfârșitul lunii există riscul să aibă loc discuții neplăcute, se revine asupra unor probleme din cadrul relației de mariaj, în urma aflării unor secrete și astfel iei decizii bruște, pe care să le regreți mai târziu. Totul va depinde de alegerea pe care o faci și dacă ești decis să pui mai mult preț pe sentimente decât pe latura materială.

Horoscop Scorpion octombrie 2022 – la ce să te aștepți?

Momentul de Lună Nouă constituie doar un început al cărui maxim se proiectează în perioada de Lună Plină, respectiv în 30 noiembrie. Nativul nu se prea aruncă în chestiuni de profunzime, ci merge mai mult pe inspirația de moment, dar se pare că de aceasta are nevoie acum și tot aceasta îl ajută cel mai bine. Mai vine și Venus în Scorpion. Venus nu se simte foarte bine în Scorpion unde guvernator este Marte. Dar nativul Scorpion nu are numai energia solară, se mai umple și de farmecul venusian! Ultima parte a lunii noiembrie este cert în avantajul nativilor, cu toate că Soarele le părăsește zodia, dar intră în domeniul banilor așa că, e bine din toate părțile. Odată cu intrarea planetei Neptun în mișcare directă în data de 29 noiembrie, nativii devin creativi cu totul și este aproape imposibil ca cineva să le poată impune o activitate concretă, un program strict. Nativul merge pe inspirație, este pasional și intuitiv, ca să nu spunem că mai este și cu capul în nori! Este o perioadă extrem de productivă, cu condiția, este de părere astrologul zodiacool.ro, ca nativii să fie lăsați în pace, să face ce simt! Unde găsim așa ceva? 30 noiembrie avem Lună Plină în Gemeni cu Soarele în Săgetător care vine cu soluții financiare. Nativii au o situație financiară bună, este o împlinire a ceea ce a început la momentul de Lună Nouă și acum nativii primesc răsplata bănească pentru inspirația și pasiunea cu care au ieșit în față.

Bani

Sunt foarte cantonați pe informație, pe exactitatea datelor, pe rezultate corecte și bine fundamentate, neglijând total ceea ce le spune inima. Și inima le spune că ar trebui să înceapă să simtă deopotrivă. Din romantism, din nevoia de a iubi, de a iubi necondiționat, această deschidere către oameni, le poate deschide nativilor un simț aparte numai bun de pus alături de raționamentele complicate. Nu pentru a le contrazice, ci pentru a le completa. Este nevoie de anumite abilități care sunt forțate acum să iasă la suprafață. Astrologul zodiacool.ro poate afirma că luna octombrie este o perioadă bună pentru a răscoli puțin acele locuri pe unde nu le-a trecut prin minte că s-ar putea ascunde ceva. Nativii au de pus laolaltă rațiunea și intuiția și au șanse foarte mari să găsească ce caută. Ar fi bine să nu se lase antrenați în discuții multe și mărunte, în bârfe sau în informații inutile. Luna Plină din prima zi a lunii octombrie constituie un palier și ceva. Nativii au informații pe care le pot aduna într-o schemă logică. Dar lipsește ceva… Și inspirația le oferă exact acel ceva de care aveau nevoie pentru a vedea dincolo de cifre, de litere, de cuvinte, de imagini. A vedea dincolo de aparențele materiele. Tot la începutul lunii octombrie se simte o îmbunătățire a vieții alături de prieteni sau în cadrul grupurilor la care nativul a aderat și în care nativul s-a integrat: cluburi, echipe sportive, partide politice, trupe artistice etc. Dispar inconvenientele care au rănit poate într-un trecut nu foarte îndepărtat nativii. Data de 4 octombrie este data mult promisă de astrologul zodiacool.ro. Planeta Pluto reintră în mișcare directă. Ultima planetă care ținea în loc comunicarea și mișcarea intră în mers direct. Nativii sunt din nou preocupați de informație, de mișcare, de tot felul de tranzacții, dar de data aceasta fără piedici, fără blocaje. Încep nativii să primească răspunsuri la întrebările pe care le-au adresat și răspunsuri complete, nu frânturi care mai mult să îi descumpăneacă decât să îi ajute. Le merge bine până când Mercur, zburdalnicul Mercur, intră în mișcare retrogradă în data de 14 octombrie. Atunci încep să fie încurcate drumurile, mesajele vin trunchiate și așa mai departe. Atenție sporită! acum nativii sunt avertizați de către astrologul zodiacool.ro că se poate trece peste perioadă fără daune importante. Mercur ne necăjește, nu lovește cu toată seriozitatea. Noi începuturi în data de 16 octombrie. Aceste începuturi se adresează în primul rând în relația cu Dumnezeu. Nativii au semnale că în viața lor a fost mult zbucium. S-a consumat energie uriașă. Au fost și bune, dar toate acestea au necesitat un efort important care a cam epuizat nativii, fapt pentru care se recomandă un pic de repaos, de meditație și de rugăciune. Ajutorul Divinității este foarte important acum și dacă este cerut așa cum trebuie, vine nemijlocit. Atunci când avem de făcut lucruri care riscă să depășească puterea noastră este bine să ne facem datoria și acolo unde suntem depășiți, să rugăm forțele cerești să ne ajute mai departe. În data de 23 octombrie, Soarele intră în zodia Scorpion și nativii primesc o gură de aer. În primul rând, Soarele intră în zodia lor și le aduce energie suplimentară. Dar nu trebuie consumată nici aceasta în exces. Le mai aduce Soarele un fermec pesonal, deoarece acea energie transpare și nativii devin irezistibili. Mai este ceva: vin vești foarte, dar foarte bune de la prieteni sau de la anumite grupuri din care nativul face parte.

Relaţii

Luna plină în Taur cu Soarele în Scorpion din data de 31 octombrie activează o axă a banilor. Se pun bazele unei relații foarte importante din punct de vedere economic. Astrologul zodiacool.ro poate considera perfectarea unui contract important.

Noroc

Luna octombrie pentru nativii Scorpion înseamnă analiză și migală. Un amalgam de informații și de raționamente inundă mintea nativilor. Lucrează ca niște bănci de date gestionate de computere sofisticate. Nativii au adunat informație, dar acum cel mai tare îi interesează să pătrundă în lucruri necunoscute. Misterul îi fascinează și încearcă să se intereseze de tot de ar putea să le deschidă calea către lucrurile ascunse. Pe de altă parte sunt nativii Scorpion cărora la locul de muncă li se cere să îndeplinească o activitate destul de plictisitoare, dar care le poate deschide drumul către o poziție superioară. Încă li se ascunde acest lucru. De aceea, simt nevoia să scormonească pe undeva, să întrebe, să caute. Știu că există ceva abia atunci când va ieși la suprafață. Se va întâmpla această promovare. Este mult prea multă rațiune în tot ce fac nativii Scorpion, în luna octombrie, și aceștia pierd din vedere o abilitate foarte importantă: intuiția.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Scorpion aprilie 2023

Aspectele lunii aprilie, pentru nativii zodiei Scorpion, sunt destul de stresante. Asta pentru ca au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.