Horoscop lunar Scorpion noiembrie 2022

Luna noiembrie, pentru nativii Scorpion este una tensioata, se misca foarte mult, analizeaza, munesc mai cu energie Luna noiembrie este în cea mai mare parte luna nativilor Scorpion, au Soarele în zodia lor și asta le dă energie și o anume lumină care transpare din interior. Nativii zodiei Scorpion încep luna noiembrie într-o dispoziție foarte antrenantă, plină de mișcare. Sunt într-o zonă a raționalului, vorba aceea „iute ca vântul și ca gândul”. Cam aceasta ar fi deviza nativilor Scorpion în această lună. La început, în special, totul este mișcare, rațiune, muncă, analiză, dar toate acestea într-o tensiune maximă. Horoscop Scorpion noiembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Această lună este oarecum agitată pentru tine, cu evenimente oarecum imprevizibile ceea ce te va soclita, din punct de vedere psihic-emoțional. Va trebui să acorzi o atenție deosebită în preajma datelor de 9 și 15, atunci când ești predispus la probleme renale, infecții, există predispoziția la accidente, probleme ale ficatului, insomnii. Horoscop Scorpion noiembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Nu vă va lipsi simțul umorului în noiembrie și îi veți distra pe ceilalți cu o mulțime de povești și experiențe amuzante. Mercur va fi motivul pentru care abilitățile dumneavoastră de vorbire vor fi excelente și veți comunica bine. Pe de altă parte, în unele situații, ați putea fi prea sincer și cinic.În orice caz, această perioadă va fi perfectă pentru a studia și a dobândi cunoștințe. Veți fi foarte concentrat, iar mintea dumneavoastră va fi neobosită. Probabil că veți analiza multe subiecte neobișnuite, cum ar fi sexul sau ezoterismul și universul. Horoscop lunar Scorpion noiembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Scorpion noiembrie 2022 – prognoză

În această lună reușești să te plasezi în centrul atenției, ești deschis către socializare, accepți situațiile dificile cu mai multă încredere și optimism că toate problemele se pot rezolva, indiferent de natura acestora. Nimic nu este prea greu, cât timp mergi prin viață cu credință și iubire în suflet și te lași ghidat de intuiție și iubire. Știi cum să fii o prezență plăcută, te faci admirat, apreciat de către ceilalți. Ești mult mai preocupat de propria înfățișare, de înnoirea garderobei, mergi mai frecvent la salonul de cosmetică sau sala de sport. Din data de 21 ești decis să te pui în valoare, să folosești abilitățile și talentele personale în sensul progresului din plan financiar fiind necesar să dai dovadă de prudență, mai ales atunci când vine vorba despre cumpărături, invesiții. Sunt favorizate activitățile care țin de comerț, călătoriile în interes de afaceri. Ești mult mai pragmatic, atunci când vine vorba despre negocieri sau șansa de a-ți mări bugetul personal. În luna analizată aici, deviza ta este: „Trebuie să-ți dorești să fii puternic. Altfel, nu vei ajunge niciodată așa.” Friedrich Nietzsche

O familie

În această perioadă, Scorpionul va avea atât de multe îndatoriri încât va fi foarte greu să facă față presiunii. Dependența de muncă nu este o soluție, de aceea ar trebui să încetinești puțin ritmul. Evenimentele își vor continua ciclul și fără tine pentru o vreme dar sănătatea ta este cea mai importantă. Îți recomandăm să începi cu o serie de exerciții mai ușoare, cum ar fi yoga sau pilates. Acestea te vor ajuta să-ți rezolvi problemele, iar luna noiembrie va fi mult mai relaxată.

Carieră

În perioada analizată beneficiezi de susținerea astrelor pentru a-ți îndeplini unele ambiții în plan profesional, ești dornic să reiei anumite colaborări sau poți face o mică revoluție în plan profesional schimbând, în mod neașteptat, un loc de muncă. Se reiau anumite aspecte, evenimente legate de profesie care s-au mai derulat și în primăvara acestui an. Va trebui să acorzi o mai mare atenție la relația cu colegii de muncă în preajma datei de 9. După data de 20 pot să apară ocazii favorabile pentru a semna un (nou) contract de muncă, în avantaj personal, eventual cu o firmă străină sau primești noi oferte de lucru peste hotare. Pe tot parcursul acestei luni se pare că planul financiar este supus unor schimbări având ocazia să primești bani dar, în egală măsură, să și cheltui mai mult decât îți permiți. Se cere prudență, în special în preajma datei de 30, atunci când există riscul să te lași furat de mirajul câștigului și să investești într-o direcție greșită sau ești păcălit, dezamăgit de prieteni. Evită să iei sau să dai bani cu împrumut! Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în relația cu colegii de muncă sau în orice alte activități pe care le desfășori, pe tot parcursul acestei luni. Este o perioadă deosebit de favorabilă în privința unor eventuale parteneriate sau inițierea de proiecte care se vor derula pe termen îndelungat. Multe dintre problemele cu care te confrunți de câțiva ani se vor ameliora sau vei reuși să găsești resursele necesare pentru a merge mai departe. Ești pe drumul cel bun iar ceea ce clădești acum îți dă sentimentul de încredere în propria valoare.

Dragoste

La debutul acestei luni putem vorbi despre secrete, dezvăluiri, dezamăgiri, gelozie în legătură cu partenerul de viață. Îți dorești o schimbare decisivă în plan sentimental sau poți ajunge la o concluzie fermă, vis-a-vis de relația de cuplu. Începutul lunii se dovedește a fi destul de tumultos la capitolul mariaj neștiind sau neputând să aplanezi un eventual conflict din cadrul relației de mariaj. Ești entuziast, dornic de aventuri, de romantism riscând să devii posesiv cu persoana iubită. Este recomandat să acorzi o atenție specială în preajma datei de 1, atunci când este posibil să izbucnești fiind bulversat în legătură cu anumite bârfe legate de o relație extraconjugală. În prima parte a lunii reușești cu foarte mare greutate să comunici cu partenerul de viață având sentimentul că nu ești auzit, înțeles sau că nu ți se acordă suficientă atenție. Reiei unele discuții legate de patrimoniu sau propriul copil, de educația acestuia investind timp, bani și energie în relația de mariaj. Este necesar să apelezi la calm și înțelepciune în momentele critice și să accepți că și tu poți fi cel care greșește. Ești romantic, afectuos, călătorești mai mult alături de partenerul de viață, vă bucurați de relație. În această lună ai tendința de a fi idealist, faci declarații, promisiuni reușind însă cu greu să le respecți. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj vei reuși să cucerești mult mai ușor, să te faci remarcat de către sexul opus îndeosebi din 21. Te implici în aventuri de o noapte, petreci mai mult timp alături de prieteni, ba chiar renunți, fără prea multe remușcări, la o relație de dragoste pentru a da startul unei alte relații de amor, care ți se pare mult mai incitantă, promițătoare. Putem vorbi despre o schimbare de direcție în favoarea ta, cât timp nu lași ego-ul să te conducă.

Horoscop Scorpion noiembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Momentul de Lună Nouă constituie doar un început al cărui maxim se proiectează în perioada de Lună Plină, respectiv în 30 noiembrie. Nativul nu se prea aruncă în chestiuni de profunzime, ci merge mai mult pe inspirația de moment, dar se pare că de aceasta are nevoie acum și tot aceasta îl ajută cel mai bine. Mai vine și Venus în Scorpion. Venus nu se simte foarte bine în Scorpion unde guvernator este Marte. Dar nativul Scorpion nu are numai energia solară, se mai umple și de farmecul venusian! Ultima parte a lunii noiembrie este cert în avantajul nativilor, cu toate că Soarele le părăsește zodia, dar intră în domeniul banilor așa că, e bine din toate părțile. Odată cu intrarea planetei Neptun în mișcare directă în data de 29 noiembrie, nativii devin creativi cu totul și este aproape imposibil ca cineva să le poată impune o activitate concretă, un program strict. Nativul merge pe inspirație, este pasional și intuitiv, ca să nu spunem că mai este și cu capul în nori! Este o perioadă extrem de productivă, cu condiția, este de părere astrologul zodiacool.ro, ca nativii să fie lăsați în pace, să face ce simt! Unde găsim așa ceva? 30 noiembrie avem Lună Plină în Gemeni cu Soarele în Săgetător care vine cu soluții financiare. Nativii au o situație financiară bună, este o împlinire a ceea ce a început la momentul de Lună Nouă și acum nativii primesc răsplata bănească pentru inspirația și pasiunea cu care au ieșit în față.

Bani

Dar 10 noiembrie este un punct pe horoscopul nativilor Scorpion în care aceștia beneficiază de o inspirație deosebită care, din nou, este exprimată cu ușurință în beneficiul cert al nativilor care se pot evidenția în acest fel. Din 14 noiembrie, Marte își reia mișcarea directă și nativii devin mult mai activi la locul de muncă. Și în activitățile curente, pe care până acum fie le-a neglijat, fie le-a făcut în grabă, fără nicio tragere de inimă. Acum are energie și se implică. Relațiile cu colegii de muncă, până acum foarte tensionate, se relaxează. Să nu fim prea optimiști, nativul rămâne un impulsiv, dar nu se mai repede la ceilalți din senin, ci numai și numai cu motive bine întemeiate! În data de 21 noiembrie Soarele intră în zodia Săgetător și nativii Scorpion sunt avantajați financiar. Se pare că pasiunea lor, creativitatea este apreciată și încep să aducă bani. Sau măcar să promită că va aduce bani. Dar și nativii devin ceva mai pragmatici și își etalează calitățile de buni gospodari, de buni meșteșugari, de oameni cu picioarele pe pământ. Acum au acele calități de care au nevoie ca să își pună în valoare ideile creative din prima parte a lunii. Și au și îndrumare, aceia care au nevoie și care apelează la un profesor, la un învățat, la un îndrumător în general.

Relaţii

Cu persoana iubită este tot într-o contradicție totală, nu dorește deloc să ajungă la un numitor comun. Sfatul astrologului zodiacool.ro ar fi acela de a face din aceste discuții contradictorii, prilejuri de a pune cap la cap ce dorește fiecare și de a încerca imposibilul! Luna Nouă în Scorpion din data de 15 noiembrie scoate din nativ tot ce poate da mai bun pentru a ieși în evidență. Nativul se expune cu idei creative, cu realizări imprimate cu personalitatea nativului. Nu merge pe rutină, pune pasiune în ce face acum și are succes.

Noroc

Nu le scapă nimic nativilor, nicio vorbuliță, niciun gest! Și în circumstanță riscă să devină cicălitori și plictisitori. Nu le este firea, dar e ceva ce trebuie să-și asume, cel puțin la începutul lunii noiembrie. Gândurile nativilor Scorpion sunt foarte întortochiate și sunt destul de pesimiste. Au sentimentul că fac parte dintr-un tot, că sunt niște mici piese în cadrul unui angrenaj uriaș numit omenire, față de care sunt datori cu loialitate dacă nu cu iubire necondiționată. Rațiunea nu este foarte precisă, este o perioadă în care funcționează mai mult intuiția. E bine, Scorpionul este semn de apă și este compatibil cu o astfel de abordare. În 2 noiembrie, odată cu revenirea planetei Mercur în mers direct, nativii devin ceva mai raționali și pe acest considerent, mai puțin agitați. Dar gândurile sunt tot într-o zonă mai puțin activă, este o zonă a meditației. Dacă nativii doresc să facă ceva pentru care au înclinație în această perioadă, să se roage. Au o deschidere mentală uriașă, cel puțin până în 10 noiembrie când, odată cu intrarea planetei Mercur în Scorpion, în domeniul personalității, aceștia reușesc să intre cu mentalul în profunzimi nebănuite după care să le împărtășească celorlalți.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Scorpion iunie 2022

Nativii zodiei Scorpion incep sa ia foarte in serios problemele care tin de casa, camin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.