Horoscop lunar Scorpion mai 2023

Nativii zodiei Scorpion au o luna Mai tensionata in familie Această perioadă dificilă  poate să facă lucrurile să fie și mai greu de gestionat. Continuarea horoscopului pentru luna Mai, pentru Scorpion, o puteți viziona mai jos: Horoscop Scorpion mai 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Ai grijă la predispoziția către accidente, îndeosebi în preajma zilelor de 7 și 22. Este posibil să apară unele probleme în zona capului, insomnii, stări de depresie, îndeosebi în a doua parte a lunii. Spre sfârșitul perioadei ești predispus la consum excesiv de alimente dar și efort fizic și intelectual intens iar acestea îți pot da peste cap metabolismul. Nu este exclus să investești mai mulți bani pentru a rezolva o problemă de sănătate a partenerului de viață. Spre sfâșitul lunii există riscul să te confrunți cu unele probleme renale. Horoscop Scorpion mai 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Vă veți simți minunat în relația cu partenerul în luna mai. Mergeți împreună afară din oraș în weekend sau răsfățați-vă și petreceți o seară plăcută și relaxantă la spa. Scorpionii singuri se vor bucura să iasă în oraș, deoarece vor fi adorabili și nimeni nu-i va putea refuza, datorită influenței lui Venus.De asemenea, vă veți descurca foarte bine la serviciu. Ideile apar ușor, iar dumneavoastră veți profita de oportunitate și veți merge înainte, și bineînțeles, totul va fi un succes. Doar fiți atent să nu fiți prea neîndurător și egocentric. Horoscop lunar Scorpion mai 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Scorpion mai 2023 – prognoză

Este timpul să conștientizezi cât de important este să fii mult mai atent în relația cu ceilalți, să lași de la tine, să fii înțelegător, răbdător, să ierți. Ești tentat să intri în tot felul de competiții, încerci să demonstrezi că ideile tale sunt cele mai bune și, de aici până la tot felul de conflicte cu ceilalți, mai este doar un pas. În această lună vei pune mai mult accent pe relația de cuplu dar și pe tot ceea ce vizează noi posibilități de transformare a propriei vieți. Pui multă pasiune în tot ce faci încercând să privești dincolo de aparențe. Nu te mulțumești cu puțin încercând astfel să treci peste piedicile din viața ta. Treci de la o extremă la alta încercând să te regăsești, să ajungi la starea de echilibru, cu propria persoană dar și cu ceilalți. Ai o atitudine mult mai curajoasă în fața vieții redescoperindu-te prin intermediul celorlalți. Din data de 20 urmează o perioadă în care preocupările tale se îndreaptă spre aspectele ascunse ale vieții. Vrei să descoperi adevărata față a anumitor evenimente încercând să intri în posesia unor informații secrete. Simți o mai mare nevoie să stai departe de ochii lumii. Spre sfârșitul lunii ai foarte multe idei, proiecte care îți vin în minte fiindu-ți destul de greu să te concentrezi pe o singură direcție. Deviza ta, în această lună, este: „A iubi înseamnă, poate, a lumina partea cea mai frumoasă din noi.” Octavian Paler

O familie

Mai va fi o lună de scădere a anumitor ambiții, iar când vine vorba de a vorbi cu partenerul de cuplu despre viitor, vei simți că acest lucru nu te atrage deloc. Dacă se întâmplă acest lucru, nu inventa scuze ci familiarizează-ți partenerul cu poziția planetelor și impactul acestora asupra comportamentului tău! Influența lui Mercur este incontestabilă și, cel puțin, vei avea o scuză bună. Dar Scorpionul ar trebui totuși să-i arate partenerului că îi pasă de el. Discutarea problemelor serioase poate fi amânată.

Carieră

În prima parte a lunii parteneriatele, asocierile de orice fel sunt importante pentru a reuși să aduci mai mulți bani în bugetul personal. Cu cât ești mai deschis către nou, alte posibilități de a învăța, de a te perfecționa, cu atât mai bine va fi pentru tine în plan profesional. În preajma datei de 7 sunt aduse în prim plan aspecte care vizează munca în echipă, ai ocazia să observi rezultatul unei asocieri, colaborări demarate în toamna anului trecut. De la mijlocul lunii se cere prudență la modul în care îți expui propriile idei, la felul în care negociezi cu șefii, autoritățile și la așteptările pe care le ai de la ceilalți, vis-a-vis de obținerea unei eventuale finanțări. Nu este cazul să te grăbești, ci mai degrabă analizează-ți cu atenție resursele financiare de care dispui. În a doua parte a lunii ai ocazia să îți demonstrezi capacitățile și experiența dobândită, de-a lungul timpului, în plan profesional. Te remarci prin curaj, originalitate precum și încrederea că tot ceea ce faci acum este de bun augur, nu doar pentru tine, ci și pentru colectivul de muncă din care faci parte. Te simți util, apreciat, fapt care te motivează să muncești cu și mai multă conștiinciozitate. Ești deschis, dornic să înveți dar și să dai informația mai departe așa că ești considerat un bun coleg și un colaborator de nădejde. Prin creativitate și inspirație reușești să obții ceea ce ai nevoie în plan profesional și financiar. Este posibil ca o colaborare din trecut să îți creeze probleme, în preajma datei de 22. Te poți confrunta cu unele probleme legale, încălcarea unor înțelegeri din partea partenerilor de afaceri. Ești predispus la compromisuri în carieră datorită lăcomiei sau, pur și simplu, din dorința de ascensiune, într-un timp cât mai scurt sau folosindu-te de tot felul de tertipuri, inclusiv șantaj. În această lună trebuie să dai dovadă de mobilizare pentru a reuși să obții banii de care ai nevoie.

Dragoste

Lucrurile sunt destul de neclare dominând acum starea de incertitudine, de iluzie în cadrul relației de dragoste în care ești implicat de ceva timp. Deși ai putere de seducție și nu duci lipsă de apreciere venită din partea sexului opus, te poți confrunta nemulțumiri în amor, cu tot felul de situații confuze, ai sentimentul că nu reușești să ajungi la inima persoanei iubite sau că există secrete greu de accesat. Este posibil ca persoana pentru care ai sentimente profunde de dragoste să nu fie accesibilă social sau pregătită pentru a începe o nouă relație sau, pur și simplu, constați că ai investit timp și sentimente într-o relație care nu este ce părea a fi, la prima vedere. În preajma datei de 7 se poate face lumină în relația de cuplu fiind predispus la contraziceri, reproșuri, tot felul de acuzații, mai mult sau mai puțin reale. Din data de 13 va trebui să fii mult mai prudent întrucât există riscul să revină în viața ta un fost partener și încerci să acorzi o șansă de împăcare. După data de 20 urmează o perioadă mult mai intensă, din punct de vedere intim, sexual fiind dornic să cunoști noi persoane de sex opus, să faci compromisuri având chef de aventuri, de a experimenta. Toate aceastea nu vor fi lipsite de evenimente neplăcute, dezamăgiri astfel că, spre sfârșitul lunii, constați că ai pierdut timpul. Ar fi indicat să îți asculți intuiția și să canalizezi această energie către reorganizare, reevaluarea vieții în plan sentimental fiind o perioadă în care ai ocazia să te cunoști mai bine, să îți sondezi propriul suflet, să observi ce anume ai nevoie în plan afectiv. În preajma datei de 22 te gândești la o relansare a relației de iubire astfel că, spre sfârșitul lunii, poți să întâlnești o persoană cu care simți că te completezi fiind vorba despre o întâlnire de destin. Fii însă prudent la ce anume se vrea de la tine, încearcă să privești dincolo de aparențe și evită să faci compromisuri punând mai presus de iubire latura materială, în cadrul relației de dragoste. Spre sfârșitul perioadei analizate ești mult mai impulsiv resimțind o puternică stare de tensiune în cadrul relației de cuplu.

Horoscop Scorpion mai 2023 – la ce să te aștepți?

20 iulie, Luna Nouă în Rac, reprezintă pentru nativii Capricorn o atenționare că în domeniul relațiilor începe ceva. Fie este un nou palier de discuții și întrajutorare, fie descoperă un nou tip de parteneriat mult mai facil. Dar, la fel de important, este foarte posibil ca ceva într-un contract de colaborare să se schimbe. Fie nativii semnează un nou contract, fie este anulat un contract mai vechi. Dar în ambele situații, viața profesională a nativilor are de suferit. Vizavi de aceste parteneriate care se fac sau se desfac, nativii stau pe loc. Chiar le este din ce în ce mai greu să se exprime. Și toate aceste trăiri duc la o transformare la nivelul personalității nativilor. Vă spuneam lunile trecute că aveți de renunțat la ceva pentru ca personalitatea voastră să se poată manifesta cu elementele noi, abia încolțite. Dar pentru aceasta, aveți de renunțat la ceva. Poate acum este momentul și vi se arată exact la ce aveți de renunțat, pentru ca elemente noi să vă mobileze personalitatea cu calități pline de vigoarea începutului. Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu și nativii intră într-o zonă ocultă. Lucruri mai puțin vizibile în mod obișnuit se pot lumina dintr-o dată. Și toate acestea se pot opune noțiunii de liniște, atât acasă, cât și la serviciu. Nu cred ca dorim să fim în pielea nativilor Carpicorn atunci când află că li se ascund lucruri. Dar nu dorim să ne aflăm în pielea lor nici când au ceva de ascuns. Firea lor este deschisă: sunt prea încrezători în sine ca să apeleze la ascunzișuri. Și cu atât mai mult sunt afectați de aceste lucruri care, ascusne stând, contravin firii pragmatice a nativilor: ce este, este, ce nu, nu! Însă către sfârșitul lunii, nativii constată că, de fapt, nu era vorba de ceva ascuns propriu-zis, ci de ceva care acum germinează, iese la suprafață, își face loc!

Bani

3 iulie reprezintă intrarea lui Saturn în Capricorn, în mișcare retrogradă, în domeniul de interes, domeniul lui „eu sunt”. Aceia dintre nativi care au blocaje de natură personală, află cine sunt! Astrologul ZODIACOOL a exagerat un pic! Nu află cine sunt, află ce au de recuperat de la cine au fost odată ca să poate să fie din nou întregi, să fie ei înșiși, cu toate calitățile pe care le au. Acele blocaje care sunt acum și care le dau acest sentiment de nesiguranță se pot rezolva dacă nativii țin cont de ceea ce li se arată, de fapt, după 3 iulie. Saturn în mișcare retrogradă, în domiciliul lui, adică foarte puternic, merge tocmai în trecut și aduce în prezent ceea ce s-a greșit sau omis. Lucrurile devin și mai clare pe 5 iulie, când avem Luna Plină în Capricorn. Este un moment de împlinire. Poate fi foarte bine un moment în care nativii realizează unde au greșit, ce au omis și unde au de recuperat . Își fac, bineînțeles, o autoanaliză. Nu este o introspecție, este analizarea acelor aspecte ale personalității care țin de interfața cu cei din jur. Și mai ales este o analiză care ține de  fapte și atitudini trecute. Nativii devin obsedați de propria persoană. Încearcă să se impună, dar consecințele unor fapte, atitudini sau pur si simplu a unor conjuncturi din trecut ies la suprafață și le înfrădesc posibilitatea de exprimare. Este momentul de maxim, când nativii realizează ce au de completat la propria personalitate, ceva ce au pierdut la un moment dat. Este momentul în care nativii ar trebui să se uite puțin la partenerii lor.

Relaţii

Este foarte posibil să vină un ajutor de la aceștia. Partenerul de viață poate să echilibreze personalitatea debordantă, dar care face mai mult să încurce. Partenerii de afaceri pot pune frână la anumite atitudini ale nativilor care aduc neajunsuri afacerii. Nativii se pot baza și pe angajații cu care au o relație armonioasă. Din data de 12 iulie, Mercur iși reia mișcarea directă, nativii se simt mult mai bine pentru că simt că se pot baza mai mult pe promisiunile, discuțiile și informațiile care vin de la partener. Până acum lucrurile erau mult mai nesigure și pe acest palier. Nativii simțeau că vorbele pe care le spun ajung la partener distorsionate de un Mercur care era retrograd. Partenerul era gata să îi ajute, dar nu știa să exprime acest lucru. Pe undeva să nu deranjeze, pe undeva și pentru că rațiunea lui însuși era mai puțin limpede. Acum, odată cu intrarea lui Mercur în mers direct, comunicarea cu partenerii este directă și la obiect. Relațiile, în general, intră într-o zonă de raționalitate și de bună înțelegere. Mai sunt conflicte la care se pun capăt sau, dimpotrivă, se dezvoltă un schimb de păreri și vorbe care până la urmă tot la un deznodământ duc.

Noroc

Pe de o parte, sunt nativii zodiei Capricorn cam nesiguri pe ei, vizavi sunt partenerii acestora. Aceste două domenii trebuie puse în complementaritate. Acolo unde nativii nu au, vine partenerul cu al lui. Acolo unde partenerul este în impas, ar trebui să vină nativii. Dar atrag atenția acelora dinte oameni care au relații, de orice natiră, cu un Capricorn în această perioadă, să nu se bazeze prea mult pe acești nativi. Nu este rea intenție, este doar conjunctura astrală! Nativii au de recapitulat anumite aspecte ale personalității lor. Vin din trecut niște consecințe. Pentru ca acestea să se diminueze în efectele mai puțin plăcute pe care le au asupra nativilor Capricorn, ei au de analizat anumite atitudini, raționamente și situații în care și-au asumat sau nu, cu responsabilitate, ceva din trecut. Poate cineva din grupul de prieteni atrage atenția nativilor asupra a ceea ce au greșit, au omis sau au neglijat. Poate a fost vorba de o atitudine de genul „fară mine nu se poate”, poate a fost vorba de orgolii exagerate, poate de autoritate dusă la extrem și care a stresat lumea din jur. Sau câte puțin din toate! Nativii știu cel mai bine despre ce este vorba. Sau pur și simplu prietenii pun degetul pe rană, doare puțin, dar șansele de vindecare sunt mult mai mari odată ce știi depre ce este vorba.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Scorpion iulie 2022

In luna iulie, avem un Scorpion caruia i se incurca exact ceea ce a reprezentat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.