Horoscop lunar Scorpion iulie 2022

In luna iulie, avem un Scorpion caruia i se incurca exact ceea ce a reprezentat preocuparea principala a anului 2020: comunicarea si miscarea Au de mers undeva, dar parcă nu ajung exact unde și când trebuie. Doresc insistent să comunuce cu toată lumea, dar o fac într-un mod haotic de nu se înțelege nimic din ce doresc să spună. Sunt destul de mobili, dar deplasările nativilor Scorpion sunt adesea încurcate sau constată că au de mers încă o dată că au uitat ceva. Și nu de puține ori li se întâmplă să se rătăcească. Pur și simplu trec pe lângă obiectivul la care doreau să ajungă și nu îl observă! Horoscop Scorpion iulie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este recomandat să nu exagerezi cu efortul fizic, uneori peste puterile tale, îndeosebi în preajma datelor de 8 și 27, atunci când ești predispus la accidente de muncă sau cu ocazia unor deplasări în interes de serviciu. Este necesar să eviți efectuarea de analize medicale până în data de 12. Nu te grăbi să iei decizii de schimbare a tratamentului până la jumătatea lunii. Te poți aștepta la probleme renale, dureri lombare, probleme digestive, există risc de accidentări, accidente vasculare, insolații, infecții ale sângelui. Horoscop Scorpion iulie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Vor fi o mulțime de schimbări pentru Scorpioni în luna iulie. Datorită lui Uranus, veți avea tendința de a explora ce este neexplorat și de a experimenta. Deoarece vă va ajuta în multe aspecte ale vieții, veți rămâne la această mentalitate chiar și în viitor.Din păcate, relația dumneavoastră nu va funcționa bine din cauza acestei atitudini decât dacă partenerul vă împărtășește aceleași opinii. Cu toate acestea, dacă partenerul dorește să rămână cu picioarele pe pământ, veți fi ireconciliabil și vă veți susține punctul de vedere, ceea ce ar putea cauza să spuneți lucruri pe care nu ați intenționat să le spuneți cu voce tare. Horoscop lunar Scorpion iulie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Scorpion iulie 2022 – prognoză

În această lună simți nevoia să călătorești, să studiezi, să te informezi din cât mai multe domenii dorind astfel să ajungi la elevare în plan spiritual. Este o perioadă în care îți vei lărgi orizonturile prin relaționarea cu lumea, prin călătorii, acumularea de informații dintr-un nou domeniu. Ai capacitatea de a te defini, de a contribui la propria dezvoltare personală, în ciuda adversităților venite din partea anumitor persoane care ți-au creat tot felul de nemulțumiri în plan afectiv. Este timpul să dai atenție aspectelor care țin de studiile superioare, de spiritualitate, educație, împlinirea unei ambiții, vocații, creativitate. Va trebui să dai dovadă de multă prudență, în ceea ce privește călătoriile peste hotare, colaborările cu persoane de altă naționalitate. Din data de 22, chiar dacă îți este gândul la vacanță, vei căuta să profiți din plin de oportunitățile de progres în plan profesional, de noile posibilități de a schimba direcția în carieră. Pentru tine, deviza perioadei, este: „Secretul succesului în viață este să fii pregătit, atunci când a venit timpul.” Benjamin Disraeli

O familie

Iulie te va forța să faci o pauză de la locul de muncă și să te îndrepți spre o vacanță interesantă. Ai muncit din greu, dar reține că munca nu este cel mai important lucru. Relaxarea la mare sau la munte are un efect liniștitor asupra minții noastre. În plus, în natură vei găsi inspirația necesară pentru următorii pași în carieră. Ce zici să te gândești acum la proiectul care îți trece prin minte de ceva vreme? Scorpionul ar trebui să știe că, cu suficientă voință, orice este posibil.

Carieră

În această lună dai dovadă de multă energie, conștinciozitate reușind să atragi atenția superiorilor prin dedicarea ta. Este recomandat să îți controlezi exprimarea pentru că există acum riscul de a ajunge la certuri cu colegii, în preajma datei de 8. Va trebui să dai dovadă de mai mult altruism acordând ajutor în cadrul unui proiect comun, în colectivul de lucru. După data de 12 ai ocazia să revii asupra unor lucruri legate de carieră, reiei anumite negocieri sau ești chemat la un loc de muncă unde ai mai fost în trecut. La mijlocul lunii se tensionează atmosfera în relația cu șefii fiind nevoit să apelezi la diplomație, la bun simț iar dacă ești deranjat de ceva atunci spune în față evitând să bârfești cu colegii lucruri pe care le regreți ulterior. Din data de 22 se amplifică dorința de a te implica mai mult în activitățile profesionale, de a relua anumite relații cu persoane ce te-ar putea ajuta în carieră. Călătorești mult, te informezi, cauți alternative pentru a te asocia sau pentru a dezvolta propria afacere. Este o lună în care pot să apară unele conflicte cu asociații sau te gândești foarte serios să schimbi strategiile, modul de a relaționa cu colegii și șefii. Este posibil să ai sentimentul că apar blocaje, limitări în plan profersional datorită unor dușmani ascunși sau că nu se merită să dedici timp și energie într-o direcție de unde nu ai prea mari șanse de a fi recompensat pe măsura valorii tale. Te implici intens în tot felul de relații profesionale care vizează străinătatea, este posibil chiar să te gândești la un parteneriat internațional. Este o perioadă în care, chiar dacă vei câștiga mulți bani, la fel de mult vei și cheltui.

Dragoste

Încă de la începutul lunii apar semne de redresare în ceea ce privește relația de mariaj. Pui la cale tot felul de proiecte comune cu partenerul de viață, aspecte care vizează o eventuală excursie sau concediu pe care să-l petreceți în doi. Se cere totuși atenție în preajma datei de 8, atunci când seste posibil să apară disensiuni în relația de cuplu datorită problemelor de la locul de muncă. Dacă nu ești încă implicat într-o relație visezi la o fostă relație de iubire sau ai ocazia să te bucuri de apariția unie noi iubiri în viața ta îndeosebi după data de 12. Până atunci ești mult prea absorbit de obligațiile profesionale dar și de aspecte care vizează propria sănătate. Oricât de multe răspunsuri ai tot căuta, vis-a-vis de o relație de dragoste, nu le vei primi, în prima parte a lunii în analiză. Poți totuși să intri în posesia unor informații pe la jumătatea lunii, în urma unor certuri, contraziceri, atunci când fiecare este hotărât să spună ce își dorește de la celălalt. În preajma datei de 27 este posibil să renunți la o relație sentimentală cu o persoană de altă naționalitate sau aflată pe alte meleaguri. Nu este exclus să renunți la o călătorie alături de partenerul de viață sau pot să apară tot felul de blocaje, limitări și să nu mai ajungi acolo unde ți-ai propus. Până în data de 12 este posibil să te implici într-o relație de amor în care primează interesul social, profesional, se va pune mai mult accent pe bani, bunuri materiale. Pentru relațiile de cuplu în care se pune accent pe dragoste iar respectul este reciproc, vor exista unele discuții tensionate spre sfârșitul lunii, atunci când vor fi aduse la lumină aspecte neglijate, uitate sau pur și simplu evitate, din dorința de a păstra o oarecare stare de echilibru în relația de cuplu. Eventualele discuții de acum se datorează intervenției nefericite venită din partea unor rude, vecini. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj preferi să stai deoparte deocamdată, atunci când vine vorba despre asumarea de responsabilități în cadrul unei eventuale relații. Nu vei duce lipsă de admiratori din partea sexului opus. În prima parte a lunii este destul de multă agitație, neliniște la capitolul amor preferând totuși să nu ieși prea mult în evidență. În partea a doua preferi să te bucuri de viață, de iubire acordându-ți mai mult timp, lăsând sufletul deschis pentru o nouă dragoste. Atenție la posibila confuzie între dragoste și sexualitate!

Horoscop Scorpion iulie 2022 – la ce să te aștepți?

20 iulie, Luna Nouă în Rac, reprezintă pentru nativii Scorpion o atenționare: cine le este aproape, cine îi ajută, cu cine să se sfătuiască, care este direcția în care se îndreaptă pentru a progresa, care este subiectul evoluției lor. Nativii încep ceva important. Poate fi la fel de bine o călătorie importantă din zona profesională sau în locuri interesante istoric/spiritual. Au adunat toate elementele de care au nevoie și acum sunt în măsură să își realizee itinerarul. Sau, după îndelungi căutări, au găsit exact școala pe care doresc să o urmeze pentru evoluția lor. Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu. Începe o perioadă de vizibilitate pe care o ocupă nativii Scorpion. Perioada este una care le dă energie, creativitate și acolo vocea lor de aude fără să ridice tonul. În jurul datei de 29 iulie, Soarele face conjuncție cu Mijlocul Cerului. Nativii Scorpion sunt în centrul atenției. Sunt foarte aproape de ceea ce și-au propus, de ținta pe care și-au propus-o pentru această viață, din punct de vedere profesional, poziției și responsabilităților pe care și le asumă în ierarhia societății.

Bani

Au o sensibilitate aparte și își simt copiii fără prea multe explicații, aproape fără cuvinte. Sentimente materne, de protecție declanșează trăiri de care și nativii Scorpion, și copiii acestora se bucură la nivel lăuntric, nu vă așteptați să îi vedeți sărind în sus. 3 iulie reprezintă intrarea lui Saturn în Capricorn, în mișcare retrogradă, în domeniul mișcării și comunicării. Comunicarea sau lipsa de comunicare adecvată poate să schimbe radical și să transforme armonia dintre nativi și copiii lor într-o tensiune. Este posibil ca primele două zile ale luniii iulie să fie relevat nativilor o tristețe a copilului care începe să îi îngrijoreze. Din fericire, este ceva trecător. Saturn revine în domiciliul său încercând să pună ordine în ideile progresive, elevate, pe care nativii le-au dobândit în ultima vreme. Sunt prea noi și necesită ordonare. Saturn revine și acceantuează nativilor acele omisiuni pe care le au din bagajul de informații pe care le-au adunat și pe care acum trebuie să îl împărtășească cu cellalți. Nativii Scorpion au de rezolvat probleme financiare. Este foarte posibil să fie vorba de rezolvarea unor porbleme trecute, care acum s-au redeschis și își pot găsi rezolvarea într-o formulă avantajoasă. Lucrurile devin și mai clare pe 5 iulie, când avem Luna Plină în Capricorn. Este un moment de împlinire. Un palier al stării de mișcare și tranzacții al nativilor Scorpion înregistrază un maxim. Nativii primesc informații importante pe care le așteaptă de mult. Sau se împlinește un scurt drum, o serie de deplasări pe care nativii le au de făcut și pentru care demersurile au început cu ceva timp în urmă.

Relaţii

Dacă ar fi să definim actorii care ar putea să intervină în această împlinire, astrologul ZODIACOOL consideră că aceștia pot fi, cel mai posibil, oameni în care nativii Scorpion au încredere. Au de la aceștia îndrumare, un sprijin real, de încredere. Este un sprijin mai mult spiritual și moral, dar poate fi și foarte concret. Din data de 12 iulie, Mercur iși reia mișcarea directă, nativii simt mult mai bine sprijinul pe care îl au în persoane influente. Dacă până pe 12 iulie, nativii au căutat să își refacă legăturile cu aceste persoane cu mai puțină împlinire concretă, din 12 iulie acest sprijin vine. Pe de altă parte, am vorbit la început de un bagaj imens de informații pe care nativii Scorpion le-au acumulat în perioada care a trecut. Acum nativii devin conștienți de valoarea acestor date, mesaje și începe să le folosească. Le prelucrează în lucrări științifice, opere literare, suporturi de curs. Pregătesc lucruri importante și toate aceste pregătiri constituie un progres real pentru nativii zodiei Scorpion. Dar există un singur element tensionant în toată această construcție: nativii tind să intre în amănunte, analizează excesiv și aceasta înseamnă pierdere de timp, și mai ales de energie. Poate, de exemplu, să omită idei esențiale, pierduți în amănunte. Pot fi orbiți de succes și să devină mult prea critici și impulsivi, mai ales cu aceia cu cei cu care muncesc zi de zi. Atenție la atitudinea față de angajați și subalterni!

Noroc

Și mai este o latură importantă a domeniului de interes: cantitatea de informație pe care nativii Scorpion o absorb în această perioadă cu lăcomie, dar într-un mod aleatoriu. Nativii au, de asemenea, probleme în cămin. Vin cu niște idei revoluționate care de cele mai multe ori nu sunt primite cu entuziasm de cei de acasă. Și dacă sunt acceptate, din acel moment viața lor este dată peste cap, totul de întoarce pe dos pentru a se pune de acord cu ideile revoluționare de-a dreptul ale nativilor. Astrologul ZODIACOOL știe că Scorpionii dacă nu ascund ceva sau nu au de pătruns niște taine, nu se simt în pielea lor. Așa și acum. La serviciu, se întâmplă ceva care este ascuns, care poate a fost mereu acolo, dar acum începe să se arate, prin eforturile de cercetași ale nativilor Scorpion și acest lucru tare le mai face plăcere. Este ceva de bine însă. Poate chiar nativii Scorpion au fost atacați și acum au umblat la raftul cu arme secrete și ies în apărare. Dar să ne așteptăm de la nativii Scorpion la un fel de apărare-atac. E o combinație interesantă și uneori eficientă. Relația nativilor Scorpion cu copiii lor este cu totul și cu totul specială, în primele zile ale lunii. Copiii sunt motivul pentru care nativii se apropie mai mult ca niciodată  de casă, cuib. Preocuparea nativilor Scorpion este destul de socială, de data aceasta pe primul plan este casa, familia, și mai ales copiii.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Scorpion iunie 2022

Nativii zodiei Scorpion incep sa ia foarte in serios problemele care tin de casa, camin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.