Horoscop lunar Scorpion ianuarie 2023

Horoscop lunar: in Ianuarie, nativii Scorpion nu vor acea certitudini la capitolul financiar, probabil vor trebui sa infrunte probleme din trecut De obicei nu îmi place să dau vești mai puțin bune, dar de data aceasta nativii zodiei Scorpion au de înfruntat o furtună în relația de cuplu. O iubire trecută vine să ocupe din nou prim-planul emoțional al nativilor acestei atât de delicate zodii și pare că dorește să bulverseze întreaga existență intimă a nativilor. Horoscop Scorpion ianuarie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În această lună este nevoie de mai mult calm întrucât starea de agitație, nervii inutili te pot conduce la acțiuni imprudente și astfel pot să apară accidente, lovituri, insomnii. Este important să fii mult mai prudent cu ocazia deplasărilor, a călătoriilor pe care le faci, în privința manipulării utilajelor, a instrumentelor de lucru, îndeosebi în a doua parte a lunii. Este posibil să ai unele probleme legate de tensiunea arterială, probleme în zona capului, cu ochii sau tot ce ține de căile respiratorii, îndeosebi spre sfârșitul perioadei. Horoscop Scorpion ianuarie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Scorpionii vor avea o dispoziție bună și pozitivă încă de la începutul anului. Veți fi și mai liniștiți decât de obicei și va fi imposibil să vă supărați. Cel mai important, ar trebui să fiți dumneavoastră înșivă, așadar nu adoptați comportamentul altora și nu vă lăsați acaparați de obiectivele de Anul Nou și de schimbările din viață.În ceea ce privește sănătatea, aveți grijă de tractul urinar și de organele genitale, mai ales în prima jumătate din ianuarie. Atât domnii, cât și doamnele ar trebui să aibă grijă și să nu ignore semnalele corpului atunci când acestea le spun că ceva nu e în regulă. Horoscop lunar Scorpion ianuarie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Scorpion ianuarie 2023 – prognoză

Începi această lună cu o mare nevoie de mișcare, dorința de a călători, relaționa, conversa cu prietenii, cu rude apropiate, vecinii. Din data de 8 ianuarie se observă o îmbunătățire a relației cu rudele având ocazia să petreci momente favorabile cu acestea. Ai parte de susținere, morală și chiar financiară, din partea celor dragi reușind să vezi acum partea bună a relației cu persoanele din anturajul apropiat. Tot în această lună ești hotărât să studiezi, să acumulezi mai multe informații dintr-un nou domeniu care te atrage. Îți dorești să te înscrii la noi cursuri de perfecționare sau renunți la anumite studii despre care consideri că nu îți sunt de folos. Nu poți să stai locului dorindu-ți tot mai mult, de la tine dar și de la cei din jurul tău, în plan intelectual dar și afectiv. După data de 19 ianuarie ești mult mai preocupat de casă, de relația cu părinții, cauți noi posibilități de a îmbunătăți spațiul în care locuiești, casa, vrei să faci schimbări importante care vizează spațiul locativ. Este posibil să faci unele achiziții destul de costisitoare, necesare pentru propria gospodărie. Deviza ta, pentru această lună, este: „Ai curajul să îți asculți inima și intuiția! Ele știu deja ceea ce vrei să devii cu adevărat.” Steve Jobs

O familie

Încă de la începutul anului, Scorpionul va simți că nu se poate încadra în niciun grup social. O neînțelegere din partea celorlalți și un anumit nivel de înstrăinare va fi realitatea ta de zi cu zi. Cu toate acestea, îți recomandăm să nu vezi totul în negru, deoarece, când va veni vremea potrivită, vei începe să socializezi din nou. Privește luna ianuarie ca pe o oportunitate de a lucra cu tine însuți și de a cunoaște adevăratele valori. Dacă clarifici aceste lucruri în interiorul tău, vei atrage, de asemenea, persoane care împărtășesc aceleași valori și care vor fi mai benefice pentru tine decât cele care tocmai au plecat.

Carieră

Când ai sentimentul că bați pasul pe loc, cel mai indicat este să privești cu mai multă încredere la posibilitățile tale de a progresa și de a învăța din expriențe, chiar dacă acest lucru înseamnă și să pierzi. Tot ce ai de făcut acum este să îți organizezi mult mai eficient timpul, să creezi strategii bine gândite, înainte de a acționa. Nu te agita pentru lucruri inutile și nu depune prea mult efort într-o direcție care, oricum nu îți va aduce rezultate pe măsură. Te poți aștepta la unele neplăceri, răsturnări de situație venite din partea colegilor de muncă, în preajma datelor de 9 și 13 ianuarie. Totul va depinde de diplomația ta și, chiar dacă ai dreptate atunci când simți că ești trădat, manipulat, furat, va trebui să dai dovadă de răbdare pentru a reuși să aduni suficiente dovezi în favoarea ta. Starea ta de nervi, de agitație din preajma datei de 12 ianuarie nu face decât să te îndepărteze de adevăratul scop și să pierzi din vedere ceea ce este cu adevărat important pentru tine. În această lună te confrunți cu competitori destul de duri fiind nevoie de multă mobilizare din partea ta, efort fizic și psihic susținut, ba chiar vei lucra și peste program pentru a duce la bun sfârșit ce ți-ai propus. Acordă o atenție deosebită la o anume relație de colaborare, parteneriat pentru că ești predispus la a fi dezamăgit, trădat de colegi, îndeosebi în a doua parte a lunii. Este o lună în care muncești susținut, îți intră bani în contul personal dar la fel de repede se și cheltuie. Este posibil să apară cheltuieli neașteptate pentru propriul copil sau vrei să impresionezi persoana iubită cu cadouri costisitoare și de aici pot să apară tot felul de conflicte. De evitat asocierile de orice fel, implicarea în colaborări care ți se par dubioase din start. Se cere o analiză serioasă a colegilor, colaboratorilor, a unui eventual partener de afaceri întrucât ești predispus la pierderi financiare, la furt.

Dragoste

Începutul lunii îți poate aduce evenimente fericite care vizează relația de cuplu, momente pline de romantism, plimbări în doi. Familia te susține în demersurile tale profesionale, primești ajutorul mult așteptat din partea părinților, fie că este vorba despre bani sau sfaturi valoroase. Relația de cuplu se desfășoară în condiții armonioase, îndeosebi până în preajma datei de 8 ianuarie. Din dat de 9 ianuarie și până la jumătatea lunii se recomandă prudență la modul în care îți exprimi punctul de vedere în relația de cuplu. De la simple contraziceri se poate ajunge destul de ușor la certuri, ba chiar există riscul să te separi de partenerul de viață. Evită să implici și părinții în discuțiile tale întrucât nu faci decât să atragi și mai multe nemulțumiri, certuri greu de potolit. În intervalul 9 – 15 ianuarie reușești cu greu să îți găsești locul în relația actuală având sentimentul că ești dat la o parte sau că partenerul de viață nu mai este ce era. Ai tendința să vezi totul în negru, nu te mai regăsești în relația actuală. Este posibil ca multe dintre aceste nemulțumiri din relație să se datoreze intervenției părinților sau a problemelor legate de o casă, proprietate. Caută cu atenție în propriul suflet și ascultă-ți intuiția, îndeosebi dacă te-ai decis să renunți la relația de mariaj. Răspunsul este în tine! Nimeni altcineva nu știe ce ai tu nevoie, ce așteptări ai de la celălalt. Fii sincer cu tine și partenerul de viață și vei observa cum se vor lămuri toate și te vei elibera de starea de tensiune. Există acum riscul de a ajunge la certuri majore, doar pentru că nu reușești să îți exprimi clar dorințele, așteptările tale iar aceasta va conduce la acuzații, reproșuri destabilizând astfel relația de mariaj, îndeosebi la mijlocul lunii, atunci când ai tendința să neglijezi relația de cuplu. Nu este exclus să apară unele discuții în relația de cuplu din cauza unor taxe restante, a unui împrumut care trebuie achitat. În această lună este necesar să îți temperezi posesivitatea, gelozia trebuind să dai dovadă de mai mult echilibru în cadrul relației de mariaj. Ai ocazia să-ți canalizezi energia de care dispui spre activități constructive, desfășurate alături pe partenerul de viață. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, ai șansa de a te bucura din plin de o relație de dragoste, îndeosebi în a doua parte a lunii. Nu vei duce lipsă de romantism, pasiune, momente care ar putea fi stricate de opoziția venită din partea părinților care nu sunt de acord relația ta de dragoste. Este o lună tumultoasă la capitolul relație de cuplu dar și plină de învățături, de teste pe care, odată ce le-ai trecut, ai sentimentul că nimeni și nimic nu te mai poate da înapoi. Este momentul să demonstrezi că merită să lupți pentru dragoste, îndeosebi dacă intuiția îți spune că el este alesul pentru tot restul vieții.

Horoscop Scorpion ianuarie 2023 – la ce să te aștepți?

Luna Plină în Leu cu Soarele în Vărsător din ziua de 28 ianuarie le arată nativilor Scorpion exact cum să se facă văzuți. Nativii constată că sunt într-un con de lumină și trebuie să facă față situației. Și de unde energie pentru acest episod? De acasă, de la părinți, din amintiri. Nativii să rețină că numai cu gândul – într-o situație în care au nevoie de toată strălucirea pentru că s-au făcut remarcați, dacă accesează cutia cu amintiri – le vin pe buze exact cuvintele de care au nevoie! Luna ianuarie este o perioadă în care nativii au de depășit o perioadă cu destule provocări, dar Astrologul zodiacool.ro le-a identificat care sunt uneltele cu care își pot face viața mult mai ușoară, depășesc tensiunile sau chiar le pot folosi în avantajul lor. Succes!

Bani

Nodurile lunare se așează pe axa banilor. Banii proprii sunt puși sub semnul întrebării. Vin sau nu, în funcție de niște probleme trecute, rezolvate sau nu, și acum își arată efectele. Dar există moșteniri, există bani din parteneriate sau credite care le satisfac nativilor nevoile. Veniturile curente gen salarii vin, dar fără măriri. Și aici este nevoie de un pic de atenție! Data de 13 ianuarie, are o dublă semnificație: planeta Uranus iese din mișcarea de retrogradare și tot în 13 ianuarie avem Luna Nouă în Capricorn, în conjuncție cu Pluto. Nu putem să nu legăm aceste două aspecte. Luna Nouă în Capricorn deschide nativilor un gen de comunicare mult mai asumat și mai concentrat pe ce este de valoare, prin „de valoare” înțelegând profund, mai ales în conversație. Atenție, nativi Scorpion, că fiecare cuvânt al vostru are o greutate! Aspectul se combină foarte bine cu acel Uranus care revine în mișcare directă pe domeniul relațiilor și nativii cu probleme parteneriale au șansa să rezolve conflicte cu niște cuvinte bine așezate. O parte dintre nativii zodiei Scorpion se întorc la rădăcini, la a se inspira în activitatea pe care o desfășoară, mai ales în zona de comunicare și de tranzacții, din surse primare, din informații pe care le găsesc de la bunici, străbunici, părinți.

Relaţii

Casa este dată peste cap, asta în cazul în care este o iubire care vine peste o relație stabilă. În cazul în care este acela cu care nativul împarte căminul, este partenerul de viață, probleme din trecut, reproșuri, amintiri mai puțin plăcute vin și pun greu la încercare cuplul. În data de 7 ianuarie, Marte părăsește zodia Berbec și intră în zodia Taur și nativilor li se deschide posibilitatea de a lua inițiative pe domeniul relațiilor. Dar aceste relații devin în curând surse de explozii efectiv. Nativii doresc eliberarea de orice restricționare și de orice reguli impuse. Pentru partenerii nativilor poate să vină o perioadă dificilă, dar dacă înțeleg să acorde libertate nativilor, să lase nativul să aducă în atmosfera cuplului tot felul de inițiative, una mai inedită decât alta, dacă se comportă el însuși ca o persoană liberă, cuplurile solide nu au decât de câștigat. Aceia care se tem de orice este nou, nu au șanse de a trece peste perioada care urmează. Dar să nu uităm că Marte a intrat pe un teritoriu care îi aparține planetei Venus și poate fi un impuls benefic pentru cuplurile nehotărâte! Acum mai vine un element care poate suda și mai bine cuplurile: în data de 8 ianuarie, Venus părăsește zodia Săgetător și intră în zodia Capricorn, iar romantismul responsabilizează partenerii. Și aceasta printr-o comunicare deschisă. Relațiile sunt bine închegate de discuții între parteneri. Și tot pe 8 ianuarie Mercur părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, ceea ce inspiră Astrologul zodiacool.ro să spună că se pune problema unor discuții care vizează viitorul cuplurilor. Pentru nativii zodiei Scorpion, aceasta are loc în domeniul căminului și discuțiile cu partenerul devin ceva mai raționale, dar intervine în același timp o latură emoțională, sensibilă, inclusiv în raționamente.

Noroc

În data de 19 ianuarie, Soarele părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, acasă e cald și bine! Un Soare în Vărsător în domeniul rădăcinilor și al căminului este una dintre cele mai benefice aspecte. Pentru că îi dă nativului posibilitatea de a se mișca în casă în voie, de a-și manifesta toate extravaganțele pe care le simte. Dar, mai ales, îi dă nativului perspectivă. Știe unde și cum să își orienteze energia pentru a face exact ce are nevoie în casă ca să-și asigure un viitor.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Scorpion iulie 2022

In luna iulie, avem un Scorpion caruia i se incurca exact ceea ce a reprezentat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.