Horoscop lunar Scorpion februarie 2023

Horoscop Februarie Scorpion: nativii au suisuri si coborasuri in relatia cu persoana iubita, ba certuri, ba momente pline de tandrete Sunteți din ce în ce mai porniți pe aceia dintre oameni care vă sunt alături. Fie că este vorba de partenerul de viață, fie că este vorba de parteneriate contractuale sau comerciale, în domeniul relațiilor voastre e numai foc și pară. Horoscop Scorpion februarie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Fii prudent în prima parte a lunii pentru că ești predispus la probleme de sănătate care vizează infecțiile renale, probleme stomatologice, migrene, dureri de spate, tensiune arterială oscilantă, accidente vasculare. Este indicat să apelezi la terapii alternative sau să adopți un mod de viață mai sănătos renunțând la excesele alimentare sau la orice ar putea să îți deregleze sănătatea organismului. Spre sfârșitul lunii reușești să fii mai optimist, încrezător în tine, să privești dintr-o nouă perspectivă lumea viața observând o oarecare revigorare a organsimului. Horoscop Scorpion februarie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Scorpionii vor avea un mare succes în ceea ce privește cariera lor în februarie. Supervizorul vă va aprecia munca, iar colegii se vor bucura să lucreze cu dumneavoastră. Ar trebui, fără îndoială, să încercați să profitați la maximum de această înțelegere reciprocă. Saturn vă va proteja.Călătoria va fi lină chiar și atunci când vine vorba de partenerul dumneavoastră. În mare parte veți fi de acord unul cu celălalt, amândoi vă veți susține. Prin urmare, ar putea fi o idee bună să faceți o călătorie minunată la țară și, în același timp, să sărbătoriți succesul de la muncă. Horoscop lunar Scorpion februarie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Scorpion februarie 2023 – prognoză

În prima parte a lunii ești solicitat de aspectele care țin de casă, familie, relația cu părinții, de eventuale modificări pe care trebuie să le faci în propria locuință. În această perioadă este important să îți creezi un loc al tău, în care te simți în siguranță, te poți detașa de grijile cotidiene. Poate vei resimți o mai mare nevoie de a reveni la locurile natale, de a te reîntâlni cu oameni dragi pe care nu i-ai mai văzut de foarte mult timp. Din data de 18 februarie se observă o revigorare a vieții amoroase, au loc evenimente legate de iubirea dăruită, copii, creativitate, îți asumi rolul de părinte fiind mult mai preocupat de educația prorpiului copil. Este o perioadă de creativitate intensă în care ai ocazia să culegi beneficii materiale de pe urma desfășurării unui hobby. Sunt favorizate activitățile culturale, divertismentul, resimți nevoia de aventură, flirt, joc dar și de mișcare, sport. Deviza lunii, pentru tine, este: „Valoarea unui om rezidă în ceea ce dă el și nu în ceea ce este capabil să primească.” Albert Einstein

O familie

Februarie îți va intensifica abilitățile de comunicare. Nu vei avea probleme în a-ți exprima ideile într-o manieră care să fie ușor de înțeles pentru ceilalți. Iar atunci când comunicarea verbală scade, te vor ajuta mimica și gesticulația. O veche cunoștință ar putea reapărea în viața acestui semn de apă. Scorpionul ar trebui să-și amintească că dragostea veche nu ruginește, iar dacă cealaltă parte se simte bine cu tine, horoscopul indică faptul că merită să îi dai o a doua șansă.

Carieră

Încă de la începutul lunii ai ocazia să observi cum problemele legate de casă, familie, relația de cuplu îți ocupă prea mult timp reușind cu greu să te concentrezi pe ceea ce ține de carieră. Se recomandă atenție la deciziile pe care le iei întrucât poate apărea tentația de a renunța la o ofertă de muncă avantajoasă. De evitat semnarea de contracte, acceptarea de colaborări, împrumuturi, până în data de 18 februarie. Ești oarecum presat de timp, atunci când vine vorba despre plata taxelor, impozitelor, rate care riscă să fie amânate datorită schimbărilor care țin de casă. Este posibil să apară cheltuieli neșteptate, ca urmare a renunțării la un parteneriat, o asociere. Evită să faci investiții imobiliare sau să vinzi un bun imobiliar, o proprietate, să demarezi o renovare, îndeosebi până pe 21 februarie. Se va observa o îmbunătățire a veniturilor după data de 25 februarie. Astrele te predispun la schimbări de direcție în ceea ce privește afacerile, parteneriatele, renunțări care poate nu făceau parte din program. Te poți aștepta la surprize neplăcute din partea prietenilor, răzgândiri care îți vor da planurile peste cap și implicit te poți cofnrunta cu pierderi financiare, îndeosebi până pe 21 februarie. Este momentul să fii mult mai precaut la colaboratori, la relația cu colegii de muncă, la ce anume se vrea de la tine. Acordă atenție la stricăciuni, pagube legate de un birou, un imobil în care îți desfășori activitatea profesională, îndeosebi în prima parte a lunii. Verifică instalația electrică, nu te grăbi să faci modificări prin clădire, până când nu te sfătuiești cu un expert. Spre sfârșitul lunii este momentul potrivit pentru a-ți face mai multă reclamă, ieși în față și prezintă cu mai mult curaj propriile idei. Nu este exlus să atragi invidii din partea colegilor. Este momentul să ceri o mărire de salariu, transformi un hobby într-o profesie, o sursă de câștig financiar. Se poate vorbi despre o lună destul de agitată, în tot ce înseamnă asocieri, afaceri personale, fiind nevoie de multă atenție la deciziile pe care le iei.

Dragoste

Este o lună destul de încercată, în ceea ce privește relația de cuplu și de familie fiind forțat oarecum de împrejurări să faci schimbări importante. Faci alegeri sub impulsul de moment, la nervi, îndeosebi în preajma datei de 10 februarie, atunci când cuvintele îți sunt răstălmăcite. Părinții pot avea o influență negativă asupra relației tale de cuplu și astfel ajungi la certuri cu partenerul de viață. Acordă atenție atenție la ce anume împărtășești cu unul dintre părinți sau cu ambii, este posibil ca, din prea multă dorință de bine pentru tine, să îți facă mai mult rău. Prima parte a lunii este dominată de gelozie, posesivitate, dorința de a deține controlul asupra celuilalt, reușind cu greu să găsești momentul prielnic pentru o discuție calmă, echilibrată în relația de cuplu. Astroella îți recomandă să mai amâni deciziile care vizează o eventuală rupere a relației, măcar până pe 21 februarie, atunci când vei vedea adevărata față a lucrurilor devenind mai rațional, atent la ce se întâmplă. Din data de 18 februarie se mai liniștesc oarecum lucrurile în relația de cuplu și ajungi la o oarecare împăcare sau o acceptare a situației în care te găsești. Nu este exclusă o împăcarea cu partenerul de viață. Spre sfârșitul lunii, se poate vorbi dedpre o revigorare a relației de cuplu. Asta nu înseamnă că nu vor mai fi discuții, contraziceri având tendința de a fi poate prea critic, venind cu tot felul de reproșuri, vis-a-vis de greșelile făcute de partenerul de viață. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj, îndeosebi din data de 25 februarie apar noi posibilități de a cunoaște o persoană de sex opus care te atrage, din punct de vedere sentimental. Este o lună tumultoasă în care ai de învățat despre cum să lași de la tine și mai ales despre nevoile propriului suflet, ce anume îți face sau nu bine, îndeosebi atunci când vine vorba despre dragoste.

Horoscop Scorpion februarie 2023 – la ce să te aștepți?

În ziua de 21 februarie planeta Mercur își reia mersul direct. Aspectul va ajuta în mod sensibil la o comunicare impulsivă bazată mai mult pe rațiune decât pe orgolii și pe ambiții.   Cu Luna Plină în zodia Fecioară, cu Soarele în Pești din data de 27 februarie, vi se atrage atenția că aveți creativitatea voastră care trebuie să aibă o țintă! Indifrent ce creezi, indiferent cât de important este acel lucru și cât de reușit, fără o țintă este ca și cum ai ține cel mai tare discurs… privindu-te în oglindă! Din punct de vedere al sănătății, există predispoziții pentru afecțiuni care se manifestă pe picioare, respectiv gambele și laba piciorului. Și aceasta pentru că trăiți într-o tensiune motivată de o lipsă de încredere care vă face ca tot timpul să încercați să vă impuneți. Mai este zona gâtului care poate fi afectată de tendința de a vă afirma cu orice preț.

Bani

În afaceri, aveți nevoie de parteneri noi. Este de dorit să înnoiți ceva sau dacă nu aveți această posibilitate, să încercați să vă manifestați personalitatea acolo unde activați profesional. Un nou job ar fi ideal pentru o parte dintre nativi. Și aceia care se găsesc în această situație au de părăsit casa, căminul, în fiecare zi circa 10-12 ore, în favoarea unui loc de muncă.

Relaţii

Partenerii de cuplu sunt sfătuiți de astrologul zodiacool.ro să facă un efort și să ofere în cuplu un aer de noutate, sa facă un gest mai puțin obișnuit. Pe scurt, să renunțe pentru o perioadă la rutina care intră în orice cuplu. Pe de altă parte, nativii au de organizat sau de reorganizat căminul după niște reguli noi. Și aici există niște contradicții cu ceea ce dorește partenerul. Data de 1 februarie, când Venus intră în zodia Vărsător, reprezintă data la care relația cu partenerul de viață devine mai armonioasă pentru că în casă intră Venus, care face ca lucrurile să devină din obsedante, plăcute. În data de 11 februarie avem Luna Nouă în Vărsător și astrologul zodiacool.ro consideră că este momentul să aveți o discuție lămuritoare cu partenerul de viață referitor la căminul vostru. Această discuție nu e foarte confortabilă, Mercur este retrograd, dar este un bun moment pentru a lămuri ceva din trecut și poate deschide o nouă etapă a relației. Și tot ce e nou este mai sănătos și mai viguros, deci nu vă feriți de schimbări. 18 februarie este ziua în care Soarele intră în zodia Pești și nativii Scorpion devin extrem de pasionali. Și această stare este tocmai bună pentru ca să faceți pace cu partenerul de viață. Singurele tensiuni apar atunci când doriți să îmbunătățiți atmosfera în casă sau referitor la părinți. În data de 25 februarie planeta Venus părăsește zodia Vărsător și intră în zodia Pești și nativii Scorpion chiar intră într-o zonă roz, ba nu! Roșie de-a dreptul. Pasiunea însoțită de tandrețe cu care își alintă partenerul de cuplu, șterge cu buretele și lasă în urmă toate discuțiile trecute.

Noroc

Dat fiind că preocuparea nativilor pentru casă și rădăcini este uriașă în această perioadă, gândul la ce ar fi făcut bunicul, tata, mama vă poate aduce soluția optimă și astfel consumați o mare cantitate de energie care altfel se transformă în impulsivitate. Nativii care au terminat o treabă grea legat de casă, acum trec la împodobirea căminului, la achiziționarea de obiecte frumoase, dau drumul la muzică și totul este ceva mai bine.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Scorpion septembrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.