Horoscop lunar Scorpion decembrie 2022

Horoscop lunar: in Decembrie, din cauza activitatii sociale mai intense decat de obicei, nativii Scorpion e posibil sa-si tensioneze relatia conjugala Nativii zodiei Scorpion au trecut printr-o perioadă în care mișcarea și comunicarea au fost foarte importante pentru ei. Nativii au gândit la tot felul de lucruri, au avut tot timpul mintea plină de probleme, la prima vedere mărunte, dar adunate au dat peste cap și personalitatea nativilor, și  modul în care au înțeles să-și stabilească relațiile. Au avut de a face cu foarte multă lume și la un moment dat au clacat și nu au mai vorbit deloc. Sau au comunicat foarte puțin. Horoscop Scorpion decembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Pe tot parcursul lunii ești mult mai dinamic, plin de energie având încredere în propriile puteri. Ai capacitatea de a te revigora mult mai rapid, după o eventuală problemă de sănătate. Acordă o atenție specială la posibilele probleme renale, intoxicații, insomnii, stări de agitație, combinații alimentare nepotrivite, îndeosebi la sfârșitul perioadei analizate. Este recomandat să fii prudent în preajma datei de 13, atunci când ești predispus la nervozitate, schimbare bruscă de dispoziție, stări psihice inexplicabile, trecerea de la o extremă la alta, în plan psihic-afectiv. Horoscop Scorpion decembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Veți fi neliniștit în ultima lună a anului. Marte va avea un efect semnificativ asupra dumneavoastră. Pe de o parte, nu vă va lipsi motivația și, pe de altă parte, din cauza nevoii excesive de a avea dreptate cu orice preț, puteți fi intolerant și egoist.Când vine vorba de partener, ar trebui să fiți atent la comportamentul dumneavoastră. Deși Scorpionii singuri pot părea încrezători, iar sexul opus nu îi va lăsa singuri nici măcar o clipă, cei care au o relație pot fi geloși și pot cere un devotament exagerat de la partenerul lor în luna decembrie. Horoscop lunar Scorpion decembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Scorpion decembrie 2022 – prognoză

În această lună vei pune mai mult accent pe valorificarea resurselor proprii reușind să atragi noi oportunități de creștere a veniturilor. Este momentul să scoți în evidență abilitățile și talentele de bun negociator. Beneficiezi de pe urma oportunităților de a dezvolta noi parteneriate, colaborări avantajoase din punct de vedere financiar. Nu exagera cu promisiunile sau nu te grăbi să semnezi un contract de colaborare, în al doilea decan al acestei luni. Este posibil să apară tot felul de încurcături financiare, cheltuieli neașteptate în preajma datei de 13. După data de 21 dai dovadă de mai multă deschidere, generozitate, creativitate în comunicare reușind să găsești informații care te ajută să progresezi în plan intelectual. Spre sfârșitul acestei perioade călătorești mai mult, te întâlnești cu rudele apropiate, dezvolți relații constructive fiind nevoie atenție la cheltuielile pe care le faci. Deviza ta pentru luna analizată este: „Când ai de făcut o alegere și nu o faci, această nepronunțare este, ea însăși, o alegere.” Anonim

O familie

Decembrie vine în spiritul comportamentului umanitar. Vei avea tendinţa de a întinde o mână de ajutor oricui are nevoie de ea. Ce zici de implicarea într-o activitate de caritate? Să ai grijă de cei greu încercați de soartă? Sau să adopți la distanță un copil dintr-o țară în curs de dezvoltare? Este o dovadă de generozitate care va fi răsplătită în mod corespunzător. Cu toate acestea, prietenii și familia au și ei nevoie de sprijinul tău. Scorpionul ar trebui să-și regleze frecvența pe aceeași lungime de undă cu ei și să le ofere sprijinul și înțelegerea. Când o va face, va avea parte de unul dintre cele mai frumoase Crăciunuri trăite vreodată.

Carieră

În această lună reușești să faci față cu bine eventualelor presiuni venite din partea unor șefi sau colaboratori. Ai dorința de a face mai multe lucruri simultan reușind cu greu să faci față sarcinilor de lucru. Sunt avantajate negocierile, munca cu clienții, ai capacitatea de a conversa cu mai multă ușurință reușind astfel să atragi atenția. Din data de 15 se observă o oarecare creștere a veniturilor și prin intermediul partenerului de viață sau a unor colaboratori dornici să te ajute cu sfaturi, recomandări având astfel șansa de a semna un contract de muncă mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Mare atenție însă în preajma datei de 13, atunci când ești predispus la pierderi de bani, cheltuieli neașteptate. Este o perioadă în care se cere precauție în ceea ce privește eventuale investiții. În a doua parte a lunii dai dovadă de ambiție, de încredere în propriile abilități profesionale astfel încât vei reuși să duci la bun sfârșit proiectele pe care ți le-ai propus. Atenție la negocierile salariale care au loc în preajma datei de 21, atunci când este posibil să fii atras într-o capcană și să fie vorba, de fapt, despre pierderi de bani, păcăleli, furt. Este recomandat să dai dovadă de prudență, în privința relației de colaborare cu un superior. Nu trebuie să te lași descurajat de invidia unor colegi întrucât beneficiezi de resursele necesare pentru a merge mai departe și a concretiza un vis, în zona profesională, mai ales în a doua parte a lunii. Chiar dacă drumul pe care îl parcurgi pare anevoios ai ocazia să întâlnești oamenii de care ai nevoie pentru a concretiza ideile tale originale. Dacă vrei să schimbi locul de muncă este recomandat să o faci după data de 30. Spre sfârșitul lunii ai șansa de a te bucura de câștiguri venite în urma unor investiții sau concretizarea unor idei originale menite să îți aducă câștiguri financiare și recunoașterea propriei valori având ocazia să obții jobul de care ai nevoie. Știi cum să valorifici din plin resursele de care dispui.

Dragoste

Începutul acestei perioade se poate dovedi destul de agitat în plan relațional reușind cu greu să exprimi deschis ceea ce gândești. Nu este exclus să ajungi la concluzia că ar fi mai bine să pui capăt definitiv unei relații, îndeosebi în preajma datei de 13. Nemulțumirile ar putea să apară, fie datorită obligațiilor de la locul de muncă care te epuizează peste măsură, fie datorită cheltuielilor neașteptate care vizează plata unor facturi, taxe ce ar putea să destabilizeze bugetul familiei. Până la jumătatea lunii ești preocupat de felul în care arăți, îți înnoiești garderoba, mergi mai des la salonul de cosmetică, ești atent la dietă. Te remarci prin umor fiind o perioadă propice pentru a atrage atenția sexului opus. În preajma datei de 23 se poate ajunge la contraziceri cu partenerul de viață pe tema banilor, eventuale reproșuri, acuzații fiind nevoie de mai mult calm și răbdare din partea ta. Din data de 17 acorzi mai multă atenție relației cu familia, aspectelor care vizează casa fiind preocupat să achiziționezi un bun de valoare pentru propria locuință. În preajma datei de 27 reușești să îi mobilizezi pe cei din familie, rudele apropiate să te ajute în demersurile tale care vizează un proiect menit să aducă câștiguri financiare, beneficii materiale pe termen îndelungat. Ceea ce demarezi spre sfârșitul lunii îți va aduce sentimentul de împlinire. Pe tot parcursul lunii te confrunți cu sentimentul de confuzie, nehotărâre, vis-a-vis de o relație de amor în care ești implicat. Este posibil să dai curs unei relații extraconjugale și astfel ajungi la tot felul de probleme în relația de cuplu. Totul depinde de modul în care gestionezi situația, îndeosebi la mijlocul acestei luni. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu și ai sentimentul că nu ești apreciat, observat de sexul opus, ai toate șansele să dai startul unei relații de dragoste în prima parte a lunii. Este momentul să dai curs unor invitații la petreceri, să accepți întâlniri cu grupul de prieteni, colegi. La sfârșit de lună ai ocazia să recuperezi timpul pierdut și să spui că viața merită trăită din plin, mai ales atunci când iubești și simți că ești iubit cu pasiune.

Horoscop Scorpion decembrie 2022 – la ce să te aștepți?

În data de 21 Decembrie mai avem un eveniment important care are loc în fiecare an. Trecerea Soarelui în zodiac Capricorn. Este momentul în care începe iarna astronimică. În astro-meteorologie indică începutul anotimpului, schimbarea vremii, cu indicații asupra întregului anotimp. Este cea mai lungă noapte, cea mai scurtă zi și din data de 21 Decembrie încolo ziua începe să crească. Ziua reprezintă un început și nativii zodiei Scorpion vor vedea acest început în tocmai domeniu pe care l-au părăsit și anume acela al comunicării și mișcării. Aspectul va face nativul extrem de selectiv cu tot ce înseamnă mesaje, deplasări, comunicare în general. Nativul are o gândire pragmatică și o logică de fier în tot timpul cât Soarele stă în Capricorn, respectiv până în 20 ianuarie. Pentru nativii Scorpion Luna Plină de la sfârșitul lunii, ultimul eveniment al lunii decembrie, se formează pe axa informației și a progresului. Avem un început sau o împlinire în ce privește evoluția intelectuală sau spirituală, poate să reprezinte întâlnirea cu o persoană cu care și-au dorit nativii să se întâlnească, cu care să se sfătuiască, o persoană de căpătâi, un profesor, un duhovnic, o autoritate intelectuală. Soarele ajută nativul să identifice unde să caute și cum să abordeze anumite subiecte de mare interes.

Bani

Nativii s-au concentrat foarte mult, s-au mișcat de la unii la alții în obsesia lor pentru comunicare, ocazie cu care e posibil să fi stricat niște relații sau chiar să le să fi tensionat. Mai trist este pentru aceia care, comunicând foarte mult cu foarte multă lume, și-au tensionat relația conjugală, relația cu partenerul de viață. Foarte raționali, au încercat să facă niște analize, au mers mai mult pe rațiune decât pe intuiție și pe emoție, iar în relația de cuplu e nevoie de amândouă. Au tăiat în carne vie pe considerente strict de rațiune, au folosit informația ca pe o armă extraordinară, lucru care i-a făcut să pară mai duri decât sunt în realitate. Nativii Scorpion își îndreaptă atenția către cuib! Da, ați înțeles bine, către propriul lor cămin. Și mai au interes către rădăcinile lor, folosind informații pe care le au de la părinți, bunici, din istorie, chiar informația ancestrală. Poate acea afirmare personală se va baza pe ceea ce nativii au primit din trecut.

Relaţii

Către sfârșitul lunii decembrie vin o serie întreagă de evenimente, începând cu 17 decembrie și terminând cu 21 decembrie. În data de 17, Saturn face pasul din zodiac Capricorn în zodiac Vărsător, urmat pe  18 decembrie de Jupiter. Zodia Vărsător este printre altele zodiac care orientează nativii Scorpion către viitor, oferind perspectivă. Cei doi puternici ai zodiacului fac acest pas împreună, pentru ca pe data de 21 decembrie să se întâlnească într-un aspect de conjuncție care arată exact către ce se îndreaptă nativul, care va fi principala preocupare și care este motorul existenței lui în următoarea perioadă de vreme. Pentru nativii Scorpion trecerea este de la un iureș efectiv de informație, de drumuri, de deplasări, de veniri și plecări, de analiză rațională, de gânduri care au fugit în toate părțile și care le-au dat nativilor o stare de dezordine și de dezorientare mai mult decât de analiză rațională, către cămin. Dintr-o data se face liniște! Și nativii vor să se liniștească, vor să se odihnească vor să se așeze. Așezarea aceasta deschide o etapă în viața acestor nativi, dar este relativă. Și aceasta deoarece, nu e așa, majoritatea au o slujbă, problemele care au generat iureșul nu dispar, dar starea lor interioară este aceea de liniște și devin foarte selectivi la tot ce înseamnă informație, agitație, mișcare.

Noroc

O parte dintre nativi poate au reușit să-și orienteze energiea și toate informațiile acumulate până acum. Punându-le cap la cap, le orientează către o lucrare de valoare: o opera literară, o lucrare științifică, un referat, un jurnal de călătorii. Sau au purtat discuții de mare valoare cu persoane de la care au avut mult de învățat. Sau invers, au împărtășit altora din ceea ce au acumulat ei. Au reușit să își formeze o vedere de ansamblu. La începutul lunii decembrie, mai precis pe 4 decembrie, nativii au parte, pentru câteva ore, de un aspect care se formează între acele planete ale horoscopului care reprezintă iubire: Luna, Venus și Neptun. Acestea formează un trigon regal pe semen de apă, ceea ce amplifică starea emoțională. Nativii Scorpion au implicate în acest aspect domeniil  care îi reprezintă pe ei înșiși, personalitatea lor, afirmarea și evoluția. Vor primi semnale care să le indice către ce să se orienteze pentru o mai bună afirmare. Atenție și la visele din noaptea de 3 spre 4 decembrie.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Scorpion iunie 2022

Nativii zodiei Scorpion incep sa ia foarte in serios problemele care tin de casa, camin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.