Horoscop lunar Scorpion august 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Scorpion august 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este o lună în care este recomandat să eviți excesele de orice fel, fie că vorbim despre muncă, mâncare sau alcool. Ești predispus la probleme care țin de circulația sângelui, inimă sau la accidente, îndeosebi pe la mijlocul perioadei. Acordă atenție la călătoriile pe care le faci în interes de serviciu, în preajma datei de 12, întrucât ești predispus la accidente. Horoscop Scorpion august 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Scorpionii vor fi dornici și își vor urma obiectivele și idealurile în august. Nu vă veți putea relaxa până nu veți obține ceea ce doriți și veți putea depăși orice obstacol care ar putea apărea în calea dumneavoastră.Pot apărea complicații în relații, deoarece veți experimenta emoțiile mai intens. Sentimentele de frustrare v-ar putea determina să fiți prea critic și, dimpotrivă, afecțiunea dumneavoastră ar putea fi complet nerezonabilă. Fiți atent și lăsați pe cineva de încredere să vă ajute. Horoscop lunar Scorpion august 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Scorpion august 2022 – prognoză

În prima parte a lunii vei pune mai mult accent pe carieră, pe aspecte care vizează viața socio-profesională ceea ce te va ajuta să te mobilizezi și să cauți să faci schimbările mult dorite. Este posibil să treci prin tot felul de încercări, teste, interviuri care te vor dezamăgi sau nu vei reuși să găsești ceea ce cauți. Din data de 22 ai ocazia să te destinzi, să privești din cu totul alt punct de vedere viața, oamenii, relația cu prietenii, să fii mai optimist, încrezător în capacitățile de a te descurca în viață. Poți să fii invitat de prieteni într-o călătorie, la petreceri sau pur și simplu în vacanță. Deviza, în această lună, este: „Drumul spre fericire presupune trei secrete: hotărâre, efort și timp.” Anonim

O familie

Comportamentul impulsiv are avantajele sale, dar acesta nu ar trebui să-ți întunece capacitatea de a-i vedea și dezavantajele. Înainte de a spune ceva, gândește de două ori, deoarece cuvintele pot vindeca, dar, din păcate, pot și răni. Scorpionul este în mod natural otrăvitor, astfel încât în situaţii tensionate, acesta și-ar putea împrăștia otrava și ar putea răni oamenii din jur. Ideea este să înveţi să controlezi eliberarea otrăvii. August te va face să reflectezi asupra sinelui și să realizezi că fiecare acțiune are consecințele sale ireversibile.

Carieră

În această lună se pot întâmpla lucruri importante în carieră, cu impact pe termen lung. Va trebui să îți dozezi energia, să te orientezi într-o singură direcție evitând implicarea în mai multe activități, simultan. Pot interveni acum schimbări importante în planul profesiei sau chiar schimbări de statut profesional. La începutul acestei perioade se poate vorbi despre nevoia de a-ți reconfigura obiectivele, strategiile care țin de locul de muncă. Este posibil să găsești un nou job sau poți accepta o nouă funcție, care implică mai multă răspundere dar și o remunerație pe măsură. Cert este că poți avea parte acum de susținerea venită de la persoane cu putere de influență, socială și financiară. Nimic nu îți pare prea greu de realizat, cât timp dai dovadă de conștiinciozitate și o bună organizare a timpului de lucru. Este timpul să arăți ce poți, să dai tot ce este mai bun și să folosești experiența profesională în avantaj personal. Acordă atenție la colaborări, încheierea unor contracte, îndeosebi până în data de 4. Dacă îți cauți de ceva timp un loc de muncă mult mai avantajos, în această lună se pare că îți surâd astrele, cât timp muncești susținut și nu renunți la primul obstacol apărut în calea ta. Din data de 20 sunt mult mai avantajate activitățile profesionale de grup, prin intermediul prietenenilor. Reușești să îți faci mai multă publicitate, să atragi clienți, să îți mărești veniturile din muncă proprie, te simți norocos.

Dragoste

Nemulțumirile și pierderile din carieră se pot răsfrânge și asupra relației de mariaj și astfel poți să ajungi la tot felul de reproșuri, acuzații, gelozie, discuții lipsite de sens care te vor răscoli și mai mult. Mare atenție în preajma datei de 10, atunci când ai tendința să exagerezi cu dorința de a-ți lua revanșa, de a te răzbuna pe anumite persoane despre care gândești că te-au nedreptățit în plan sentimental. În prima parte a lunii ești predispus la reluarea unei relații de iubire din trecut preferând să o păstrezi în secret. Este posibil chiar să dai startul unei relații amoroase cu cineva din mediul socio-profesional încercând astfel să te folosești de anumite favoruri din partea acesteia. Din data de 15 se relaxează oarecum atmosfera din relația de cuplu, ba chiar să ai sentimentul că lucrurile revin pe un făgaș oarecum mai bun pentru relația de mariaj. Din data de 7 te poți aștepta la o perioadă „fierbinte” în plan amoros, cu o persoană de altă naționalitate sau aflată la mare distanță. Este o perioadă în care preferi să trăiești cu intensitate, să vezi partea bună a unei relații sentimentale bucurându-te astfel de pasiune, intensitate, ca și cum ai vrea să te redescoperi prin iubire, să dai un nou sens vieții tale amoroase. Nu vor fi excluse bârfele, posibilele scandaluri legate de relația cu sexul opus, îndeosebi în preajma datei de 25. Spre sfârșitul lunii este recomandat să dai dovadă de realism și de spirit analitic, să nu te lași furat de himere, de iluzii deșarte.

Horoscop Scorpion august 2022 – la ce să te aștepți?

Cu Luna Plină în zodia Fecioară, cu Soarele în Pești din data de 27 februarie, vi se atrage atenția că aveți nevoie de momente de retragere. Aveți nevoie să chemați în ajutor Divinitatea pentru că este posibil ca munca aceasta de rutină care se prefigurează poate, la un moment dat, să vă depășească, cu toată frumusețea ei și cu toate satisfacțiile pe care le aveți văzându-vă creațiile materializate. Din punct de vedere al sănătății, există predispoziții pentru o serie întreagă de afecțiuni care pot să se manifeste în special în a doua parte a lunii. Pot să fie afectate organele genitale în cazul în care manifestați impulsivitate față de o persoană care dorește și poate să vă ajute. Atenție și la problemele specifice momentului, respectiv gambele și laba piciorului care, pentru voi, pot avea drept cauză munca exagerată și manifestarea defectuoasă a pasiunii.

Bani

Profesional, perioada este foarte bună. Poate nativii nu se simt bine, dar sunt în centrul atenției. Au autoritate și energie. Acum sunt capabili să își asume responsabilități importante. Se pot achita de obligațiile pe care le presupune poziția lor la locul de muncă. Acum se pot ocupa de lucrurile cele mai importante și, pentru aceia care își doresc și știu că pot, să țintească o poziție superioară. Luna Nouă în Leu, din data de 19 august, le aduce nativilor Scorpion o veste care le strică vacanța celor care au câteva zile mai relaxate. Sunt vești care pun nativii pe jar și aceștia acționează. Muncesc și analizează cu răbdare, cu elan. Nativii se agită bine la serviciu și este posibil ca Luna Nouă să înceapă o perioadă foarte prolifică din punct de vedere profesional. Astrologul zodiacool.ro atrage atenția nativilor Scorpion că poate fi un punct de plecare, un început cu impact asupra vieții profesionale și nu numai. Se pare că după agitația de la locul de muncă, nativii sunt în situația de a-și stabili echipa de lucru. Din data de 20 august, odată cu intrarea lui Mercur în Fecioară, începe o perioadă  în care nativii analizează CV-uri, aplicații, organizează interviuri. Dar nu toți nativii sunt în poziția de decizie. Pentru o parte dintre nativi, data de 19 august este posibil să fi însemnat provocarea la un nou job pentru care acum analizează posibilitățile, se gândesc bine în ce colectiv vor intra sau, de ce nu, se sfătuiesc cu prietenii. Dar și pentru aceștia, astrologul zodiacool.ro atrage atenția că poate fi un moment important profesional.

Relaţii

Luna Plină în Vărsător, din data de 3 august, le adună nativilor Scorpion față în față casa, familia și serviciul. De fapt, astrologul zodiacool.ro, ca să fie foarte corect, trebuie să precizeze că se aduc față în față căminul, cuibul, spațiul intim și îndatoririle sociale, poziția nativilor în ierarhia societății. Dar poziția în ierarhia societății este dată în ziua de azi de profesie și de jobul pe care fiecare dintre noi îl ocupă la un anumit moment. Nativii Scorpion au de echilibrat aceste două domenii atât de importante, vitale chiar. Casa, căminul, familia parentală, acesta este domeniul în care nativii au o mare împlinire. Intrarea planetei Venus în zodia Rac, în data de 7 august, le deschide nativilor Scorpion dorința de călătorie. Dar nu se mulțumesc cu orice călătorie. Dorințele lor merg către acele lungi drumuri care te înalță, din care te întorci altfel. Trag concluzii, spiritual înțeleg și simt mai mult. Află lucruri care le schimbă perspectiva asupra unor aspecte. Dar nu toți nativii simt la fel. Unii dintre aceștia se apropie cu mare plăcere de oameni învățați, cu care stau îndelung de vorbă. Alții încep să aprecieze ceea ce învață. În orice caz, este o perioadă de circa o lună de zile care va lăsa asupra nativilor urme interesante și de care își vor aminti cu plăcere. Data de 14 august reprezintă ziua în care planeta Uranus intră în mișcare retrogradă. Nativii sunt influențați în domeniul relațiilor. O parte dintre nativi au manifestat tot felul de atitudini, una mai curajoasă și mai extravagantă decât alta, în tot ceea ce înseamnă parteneri, asociați, chiar și față de partenerul de viață. Au făcut tot ce le-a stat în putere să se elibereze de orice obligații parteneriale, să se simtă liberi, să revoluționeze toate prevederile înțelegerilor. Alții au căutat relații noi. Acum, aceste tendințe se cam estompează. Nativii au ocazia să se oprească din a-și șoca partenerii și să reflecte puțin asupra consecințelor.

Noroc

Nativii zodiei Scorpion au ceva de împărțit cu toată lumea din jur, dar mai ales cu iubitul/iubita. Și aceasta deoarece au de lămurit niște nemulțumiri din trecut de care își aduc aminte acum și le spun pe toate, repede, cu cuvinte multe și repezite. Amintirile nu sunt legate de ceva grav, de lucruri importante, ci de mărunțișuri care s-au întâmplat și de care nativii Scorpion își aduc aminte. Și cum sunt răzbunători, să nu se supere pe astrologul zodiacool.ro, dar așa este, nu se dau la o parte de la reproșuri. Multe! Dar să nu vă gândiți, aceia care aveți de-a face cu un Scorpion, că s-ar așeza la masa de discuții. Nuuuu! Ei procedează cu mici înțepături. Dar nu sunt oameni răi, sunt chiar tovarăși pe care te poți baza, iar acest lucru este destul de important. Treceți peste înțepături, mai ales pentru că sunt corecte. De cele mai multe ori, adevărul doare și tocmai în asta poate consta micul atac: un mic adevăr spus când ți-e lumea mai dragă. Toate aceste însușiri ale nativului Scorpion se manifestă acum din plin. Și mai este o agitație continuă. Au de făcut o grămadă de deplasări: de serviciu, cu treburi personale, de familie, pe care nu le-au realizat la momentul potrivit. Acestea vin acum din urmă și aglomerează mintea și  timpul nativilor.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Scorpion iunie 2022

Nativii zodiei Scorpion incep sa ia foarte in serios problemele care tin de casa, camin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.