Horoscop lunar Scorpion aprilie 2023

Aspectele lunii aprilie, pentru nativii zodiei Scorpion, sunt destul de stresante. Asta pentru ca au avut o perioada de comunicare, informare, dar mai ales de miscare Aceaste aspecte au adus nativii într-o stare de agitație. Acum ceva îi îndeamnă să stea acasă, ceva îi conduce, destul de categoric, către rădăcini, către preocuparea pentru cămin și familie. Este un salt destul de important în conștiința și personalitatea nativilor. Grav este că stresul pe care îl resimt are mari șanse să se proiecteze asupra pertenerului de viață. Horoscop Scorpion aprilie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Pe tot parcursul lunii ești mult mai dinamic, plin de energie având încredere în propriile puteri. Ai capacitatea de a te revigora mult mai rapid, după o eventuală problemă de sănătate. Acordă o atenție specială la posibilele probleme renale, intoxicații, insomnii, stări de agitație, combinații alimentare nepotrivite, îndeosebi la sfârșitul perioadei analizate. Este recomandat să fii prudent în preajma datei de 13, atunci când ești predispus la nervozitate, schimbare bruscă de dispoziție, stări psihice inexplicabile, trecerea de la o extremă la alta, în plan psihic-afectiv. Horoscop Scorpion aprilie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Scorpionii vor fi neliniștiți și proactivi în luna aprilie. În anumite privințe, veți fi predispus la gelozie, ceea ce duce la un comportament răzbunător pe măsură ce Marte vă va influența. Nu vă veți simți chiar bine, așa că gândiți-vă profund la acțiunile întreprinse și la ceea ce le provoacă.Deoarece reacțiile dumneavoastră la orice schimbare nu vor fi foarte pozitive, cel mai bun lucru de făcut este să le evitați. Încercați să faceți un sport, de exemplu. Este o modalitate excelentă de a folosi excesul de energie. Horoscop lunar Scorpion aprilie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Scorpion aprilie 2023 – prognoză

În această lună vei pune mai mult accent pe valorificarea resurselor proprii reușind să atragi noi oportunități de creștere a veniturilor. Este momentul să scoți în evidență abilitățile și talentele de bun negociator. Beneficiezi de pe urma oportunităților de a dezvolta noi parteneriate, colaborări avantajoase din punct de vedere financiar. Nu exagera cu promisiunile sau nu te grăbi să semnezi un contract de colaborare, în al doilea decan al acestei luni. Este posibil să apară tot felul de încurcături financiare, cheltuieli neașteptate în preajma datei de 13. După data de 21 dai dovadă de mai multă deschidere, generozitate, creativitate în comunicare reușind să găsești informații care te ajută să progresezi în plan intelectual. Spre sfârșitul acestei perioade călătorești mai mult, te întâlnești cu rudele apropiate, dezvolți relații constructive fiind nevoie atenție la cheltuielile pe care le faci. Deviza ta pentru luna analizată este: „Când ai de făcut o alegere și nu o faci, această nepronunțare este, ea însăși, o alegere.” Anonim

O familie

Energia acestei luni te va face interesat de multe lucruri, indiferent dacă este vorba de prepararea unei supe de legume sau de fizica cuantică. Cu toate acestea, ține minte că nu contează în ce domeniu te perfecționezi ci important este ca acest lucru să te împlinească. Scorpionul va tinde, de asemenea, să încerce lucruri noi în relațiile sale, astfel încât diverse călătorii sunt o idee bună, precum și experimentarea unor lucruri noi în pat cu partenerul de viață. Aprilie îți va oferi o mulțime de experiențe diferite și vei descoperi ceea ce îți place cu adevărat să faci.

Carieră

În această lună reușești să faci față cu bine eventualelor presiuni venite din partea unor șefi sau colaboratori. Ai dorința de a face mai multe lucruri simultan reușind cu greu să faci față sarcinilor de lucru. Sunt avantajate negocierile, munca cu clienții, ai capacitatea de a conversa cu mai multă ușurință reușind astfel să atragi atenția. Din data de 15 se observă o oarecare creștere a veniturilor și prin intermediul partenerului de viață sau a unor colaboratori dornici să te ajute cu sfaturi, recomandări având astfel șansa de a semna un contract de muncă mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Mare atenție însă în preajma datei de 13, atunci când ești predispus la pierderi de bani, cheltuieli neașteptate. Este o perioadă în care se cere precauție în ceea ce privește eventuale investiții. În a doua parte a lunii dai dovadă de ambiție, de încredere în propriile abilități profesionale astfel încât vei reuși să duci la bun sfârșit proiectele pe care ți le-ai propus. Atenție la negocierile salariale care au loc în preajma datei de 21, atunci când este posibil să fii atras într-o capcană și să fie vorba, de fapt, despre pierderi de bani, păcăleli, furt. Este recomandat să dai dovadă de prudență, în privința relației de colaborare cu un superior. Nu trebuie să te lași descurajat de invidia unor colegi întrucât beneficiezi de resursele necesare pentru a merge mai departe și a concretiza un vis, în zona profesională, mai ales în a doua parte a lunii. Chiar dacă drumul pe care îl parcurgi pare anevoios ai ocazia să întâlnești oamenii de care ai nevoie pentru a concretiza ideile tale originale. Dacă vrei să schimbi locul de muncă este recomandat să o faci după data de 30. Spre sfârșitul lunii ai șansa de a te bucura de câștiguri venite în urma unor investiții sau concretizarea unor idei originale menite să îți aducă câștiguri financiare și recunoașterea propriei valori având ocazia să obții jobul de care ai nevoie. Știi cum să valorifici din plin resursele de care dispui.

Dragoste

Începutul acestei perioade se poate dovedi destul de agitat în plan relațional reușind cu greu să exprimi deschis ceea ce gândești. Nu este exclus să ajungi la concluzia că ar fi mai bine să pui capăt definitiv unei relații, îndeosebi în preajma datei de 13. Nemulțumirile ar putea să apară, fie datorită obligațiilor de la locul de muncă care te epuizează peste măsură, fie datorită cheltuielilor neașteptate care vizează plata unor facturi, taxe ce ar putea să destabilizeze bugetul familiei. Până la jumătatea lunii ești preocupat de felul în care arăți, îți înnoiești garderoba, mergi mai des la salonul de cosmetică, ești atent la dietă. Te remarci prin umor fiind o perioadă propice pentru a atrage atenția sexului opus. În preajma datei de 23 se poate ajunge la contraziceri cu partenerul de viață pe tema banilor, eventuale reproșuri, acuzații fiind nevoie de mai mult calm și răbdare din partea ta. Din data de 17 acorzi mai multă atenție relației cu familia, aspectelor care vizează casa fiind preocupat să achiziționezi un bun de valoare pentru propria locuință. În preajma datei de 27 reușești să îi mobilizezi pe cei din familie, rudele apropiate să te ajute în demersurile tale care vizează un proiect menit să aducă câștiguri financiare, beneficii materiale pe termen îndelungat. Ceea ce demarezi spre sfârșitul lunii îți va aduce sentimentul de împlinire. Pe tot parcursul lunii te confrunți cu sentimentul de confuzie, nehotărâre, vis-a-vis de o relație de amor în care ești implicat. Este posibil să dai curs unei relații extraconjugale și astfel ajungi la tot felul de probleme în relația de cuplu. Totul depinde de modul în care gestionezi situația, îndeosebi la mijlocul acestei luni. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu și ai sentimentul că nu ești apreciat, observat de sexul opus, ai toate șansele să dai startul unei relații de dragoste în prima parte a lunii. Este momentul să dai curs unor invitații la petreceri, să accepți întâlniri cu grupul de prieteni, colegi. La sfârșit de lună ai ocazia să recuperezi timpul pierdut și să spui că viața merită trăită din plin, mai ales atunci când iubești și simți că ești iubit cu pasiune.

Horoscop Scorpion aprilie 2023 – la ce să te aștepți?

20 iulie, Luna Nouă în Rac, reprezintă pentru nativii Capricorn o atenționare că în domeniul relațiilor începe ceva. Fie este un nou palier de discuții și întrajutorare, fie descoperă un nou tip de parteneriat mult mai facil. Dar, la fel de important, este foarte posibil ca ceva într-un contract de colaborare să se schimbe. Fie nativii semnează un nou contract, fie este anulat un contract mai vechi. Dar în ambele situații, viața profesională a nativilor are de suferit. Vizavi de aceste parteneriate care se fac sau se desfac, nativii stau pe loc. Chiar le este din ce în ce mai greu să se exprime. Și toate aceste trăiri duc la o transformare la nivelul personalității nativilor. Vă spuneam lunile trecute că aveți de renunțat la ceva pentru ca personalitatea voastră să se poată manifesta cu elementele noi, abia încolțite. Dar pentru aceasta, aveți de renunțat la ceva. Poate acum este momentul și vi se arată exact la ce aveți de renunțat, pentru ca elemente noi să vă mobileze personalitatea cu calități pline de vigoarea începutului. Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu și nativii intră într-o zonă ocultă. Lucruri mai puțin vizibile în mod obișnuit se pot lumina dintr-o dată. Și toate acestea se pot opune noțiunii de liniște, atât acasă, cât și la serviciu. Nu cred ca dorim să fim în pielea nativilor Carpicorn atunci când află că li se ascund lucruri. Dar nu dorim să ne aflăm în pielea lor nici când au ceva de ascuns. Firea lor este deschisă: sunt prea încrezători în sine ca să apeleze la ascunzișuri. Și cu atât mai mult sunt afectați de aceste lucruri care, ascusne stând, contravin firii pragmatice a nativilor: ce este, este, ce nu, nu! Însă către sfârșitul lunii, nativii constată că, de fapt, nu era vorba de ceva ascuns propriu-zis, ci de ceva care acum germinează, iese la suprafață, își face loc!

Bani

Calendarul lunii aprilie este destul de încărcat așa că să începem. Și începem cu intrarea planetei Venus în zodia Gemeni, pe data de 3 aprilie. Pentru nativii zodiei Scorpion, viața relațională poate cunoaște perioade de criză. Nativii au emoții profunde și acest lucru îi poate conduce către dorințe de excese, în amor mai ales. Dar tot acest aspect poate aduce stări de depresie. Nativii, cu o oarecare aplecare către științe oculte, pot să evite aceste neajunsuri prin a se ocupa de studiul știinșelor oculte sau a chestiunilor care țin de mister, în general. Astrologul ZODIACOOL atenționează nativii asupra domeniului comunicării și informării care, având în vedere și ceea ce am prezentat în paragraful anterior, poate predispune nativii către o obsesie pentru informare și comunicare. Acest domeniu poate să creeze nativilor Scorpion stări de epuizare psihică prin multitudinea de informație, cunoaștere, cu care are tendința să meargă până la limită. Nu exclud informație subtilă, venită dim lumea nevăzută. Nu recomand nativilor să încerce comunicarea cu entități din lumea nevăzută. Anumite informații care le parvin prin revelații, vise premonitorii, situații de coincidențe bizare din care nativii trag niște concluzii, pot fi luate în seamă, cu condiția ca informația să fie decelată corect. Dar nu recomand să se forțeze! Un maxim al aspectului poate avea loc în jurul date de 5 aprilie. Luna Plină în Balanță, cu Soarele în Berbec, pe 8 aprilie, pune nativii față în față cu propria ființă. Credința, relația cu Dumnezeu sunt acum privite de nativi ca într-un film. Au momente de introspecție și este foarte posibil ca elemente din trecut să le fie prezentate. Unele sunt plăcute, altele mai puțin plăcute, sun experiențe karmice care trebuie consumate. Dar aspectul are avantajul că ajută nativii să analizeze, să conștientizeze și să rezolve din probleme, ceea ce nu e puțin. Dar toate elementele de mai sus coroborate cu un Mercur care intră în Berbec, face nativii să fie preocupați de lucruri cel puțin interesante. Nu se pot mulțumi cu informații obișnuite. Fie cantitatea de informație, fie calitatea acestora trebuie să fie ceva excesiv pentru a satisface energia mentală enormă cu care sunt alimentați acum nativii Scorpion. Intrarea Soarelui în zodia Taur, pe data de 19 aprilie, face ca relațiile nativilor să fie ceva mai calde. Se animă nativii, reușesc să se armonizeze cu cei din jur. Cel mai important este că se lasă la o parte disputele și pe primul loc rămâne generozitatea, căldura și dorința sinceră de înțelegere. Cu toate acestea, există și nativi care se găsesc în dispute, mai ales din cele oficiale. Pentru aceștia este o perioadă bună în care au toate șansele să pună capăt conflictelor, dar să iasă învingători. Înving inclusiv printr-o atitudine mediatoare. Disputele pot să fie în cadrul cuplului, cu partenerul de viață, pot să fie dispute cu parteneri de afaceri, în cadrul unor contracte sau chiar în instanțe de judecată. Avem Luna Nouă în Taur, pe 23 aprilie, și după cum știm deja, Luna Nouă reprezintă o energie de început. Poate fi chiar începutul unor relații de armonie, înțelegere. Dacă nativii au pus capăt unor înfruntări, acum este momentul să savureze liniștea pe care o resimt. Dar aspectul poate însemna pentru o parte dintre nativi preocuparea pentru frumos, natură. Nativii pot să își înnoiască garderoba. Alții se ocupă de grădină, momentul poate fi unul optim pentru relația cu plantele. Nativii încep să se ocupe și de posesiunile materiale pe care le au sau pe care le-au moștenit. Un moment deosebit de important în această lună este și intrarea planetei Pluton în mișcare aparent retrogradă, pe data de 25 aprilie. Nativii Scorpion au senzația că au uitat să spună ceva, ce era mai important! Vin înapoi cu acea dorință de mișcare și comunicare. Au senzația că au omis ce era mai important și reiau niște surse de informații, consumând informația cum se spune, „pe pâine”. Aceasta până în septembrie, când planeta reintră în mers direct. Atenție, o parte dintre informații le sunt utile după luna septembrie! Năstrușnicul Mercur intră în zodia Taur, pe data de 27 aprilie. Relațiile devin ceva mai lumești! În sensul bun! Până acum a exista conflictul, a existat dorința sinceră de armonie, medierea, împăcarea, poate chiar, din dorința de relație, compromisul. Acum, nativii Scorpion vin cu picioarele pe pământ și stabilesc un dialog la obiect, pe probleme concrete, fără asperități, fără dulcegării, dar cu acele mici glumițe atât de specifice lui Mercur.

Relaţii

Din punct de vedere al sănătății, și având în vedere situația actuală, astrologul ZODIACOOL poate spune că îi e teamă de perioada în care planeta Mercur intră în Berbec. Pe fondul unei stări emoționale deosebite, este foarte posibil să se ajungă la căderi nervoase. Planeta Mercur parcurge zodia Berbec exact pe casa sănătății și se pot activa orice fel de afecțiuni care țin de sistemul nervos, dureri, junghiuri inexplicabile. Cele mai critice zile sunt 22-23-24 aprilie. Dar…Toate aceste probleme semnalate de astrologul ZODIACOOL, în domeniul sănătății, trebuie să precizăm că sunt predispoziții. Nu este obligatoriu ca nativii să contracteze aceste boli. Horoscopul atrage atenția asupra atitudinilor pe care trebuie să le adopte nativul pentru a preveni îmbolnăvirile, pentru a evita recidivele, pentru a grăbi vindecările sau cel mult pentru ameliorarea unor afecțiuni ușoare. Dar dacă apar simptome evidente, și mai ales dacă acestea persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Noroc

Ceea ce am spus anterior se referă mai mult la aceia dintre nativi care au avut posibilitatea să se retragă acasă în această perioadă. Dar mai sunt acei nativi care sunt în plină activitate, sub presiuni deosebite. Aceia sunt cu atât mai stresați, cu cât tendința este către retragere, simt efectiv nevoia de protecție, au probleme de rezolvat acasă și ei sunt obligați să petreacă cea mai mare parte a timpului la locul de muncă. Aceștia își varsă nervii pe partenerii de afaceri, pe beneficiarii muncii lor. Instituția care i-a angajat este partenerul de afaceri pentru salariați. Sunt nemulțumiți și riscă să aibă reacții dure la adresa instituției la care își desfășoară activitatea. Pe de altă parte, nativii Scorpion au șansa ca exact pe casa muncii să aibă planeta Venus, care le face viața mai plăcută la muncă. Unii constată că le place ce fac, alții găsesc colegul de birou ce are ochi frumoși și nu a observat până acum, alții își redecorează locul de muncă, fac ordine și acest lucru le face munca mai suportabilă. Deci, descărcați frustările, stresul și agitația pe acest gen de activități.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Scorpion iulie 2022

In luna iulie, avem un Scorpion caruia i se incurca exact ceea ce a reprezentat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.