Horoscop lunar Sagetator septembrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Sagetator septembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Va trebui să acorzi atenție la problemele care țin de sistemul imunitar, mai ales în preajma datei de 24. Este posibil să apară unele probleme legate de vezica urinară, dureri lombare sau de spate, spre sfârșitul perioadei. Este recomandat să reiei analizele, să verifici dacă tratamentul pe care îl urmezi chiar te ajută, dacă nu cumva îți creează mai multe dezavantaje. Horoscop Sagetator septembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Acum abilitățile de lider vor ieși în evidență. Dacă preluați un nou proiect la muncă, veți găsi cu ușurință o cale pentru a-i face pe toți să coopereze și să dea tot ce e mai bun. La fel se va întâmpla și în ceea ce privește creșterea copiilor. Atât la locul de muncă, cât și acasă, în calitate de lider, puteți menține atât admirația, cât și prietenia.Săgetătorii vor fi afectați în principal de Soare. Pe lângă conducerea unei echipe la locul de muncă, vă poate ajuta să vă definiți în mod clar obiectivele de viață, așa că nu ezitați să vă gândiți la ele. Horoscop lunar Sagetator septembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Sagetator septembrie 2022 – prognoză

Este o lună în care apar noi posibilități de progres în plan profesional dar și de relansare a imaginii tale în societate sau în cadrul unei asocieri. Știi cum să îți expui ideile cu hotărâre primind susținerea superiorilor în demersurile profesionale pe care le faci, atunci când ai mai mare nevoie. Este o perioadă de efort depus cu conștiinciozitate, ai multă energie și dinamism orientate către zona profesională. Te remarci și prin dorința de independență. Din data de 22 se pot amplifica activitățile pe care le desfășori în cadrul unui grup în care vei juca rolul de lider. Dispui de abilități manageriale reușind astfel să mobilizezi oamenii pentru susținerea unui scop personal. Poți atrage noi oportunități de progres prin intermediul unei asociații sau a unui grup de prieteni. Deviza ta, pentru această lună, este: „Nu ceea ce împlinești, ci obstacolele pe care le întreci contează. Acestea îți definesc în mod real cariera.” Carton Fisk

O familie

În septembrie, ai grijă de tine, pentru că în această perioadă s-ar putea ca din punct de vedere a sănătății să nu te simți prea bine. Te-ai putea infecta cu un virus sau, în cel mai rău caz, cu o bacterie, de care nu vei scăpa ușor. Săgetătorul ar trebui să-și încetinească ritmul de viață și să fie sub cât mai puțină presiune posibil. De asemenea, ar trebui să te preocupe întărirea sistemului imunitar – acordă atenție consumului suficient de vitamina C, unui orar regulat de somn și consum adecvat de lichide. Exercițiile fizice fac minuni, așa că, nu vei da greș dacă, de exemplu, te apuci de yoga.

Carieră

Este o lună destul de solicitantă în zona carierei, dar care îți poate aduce satisfacții și sentimentul de împlinire, îndeosebi în primele zile ale perioadei. Nu te avânta să dai startul unei colaborări profesionale, până când nu analizezi cu seriozitate și obiectivitate riscurile la care ești supus, îndeosebi în preajma datei de 2. Cât timp nu vei exagera cu critica și perfecționismul vei reuși să găsești soluții avantajoase de aplanare ale unor eventuale conflicte în relația cu superiorii, în intervalul 21 – 24. Acordă o atenție specială la eventualele călătorii pe care vrei să la faci în interes de serviciu, în preajma datei de 24. În prima parte a lunii depui unui efort considerabil în zona carierei având și rezultate pe măsura muncii depuse. Totul depinde de capacitatea ta de a readuce starea de echilibru în echipa de lucru, în special în preajma datei de 24. Planul financiar se menține la un nivel rezonabil, îndeosebi în prima parte a lunii lunii. Va trebui să nu exagerezi cu cheltuielile și să o lași mai ușor cu petrecerile, întâlnirile cu prietenii, din data de 20 și până la sfârșitul lunii, atuci când pot apărea cheltuieli neprevăzute, necesitatea de a plăti taxe, impozite sau o datorie.

Dragoste

La începutul lunii ești predispus la probleme în relația de cuplu, neplăceri datorate, în primul rând, sentimentului de neîmplinire în plan profesional sau a tensiunilor acumulate de-a lungul timpului datorate stresului de la locul de muncă. Se recomandă mai multă atenție și înțelegere în relația de cuplu îndeosebi în preajma datei de 4. Nu este exclus să apară tot felul de discuții în contradictoriu pe tema banilor sau a relației cu prietenii, la mijlocul lunii. Din data de 6 ai ocazia să dai startul unei relații de dragoste cu o persoană de sex opus care deține o funcție de răspundere sau pe care ai ocazia să o întâlnești prin intermediul unei deplasări în interes de serviciu. Acordă atenție în preajma datei de 24, atunci când ești predispus la certuri în relația de cuplu sau aflarea unor secrete menite să destabilizeze relația de mariaj. Pe de altă parte ai ocazia să afli lucruri interesante, vis-a-vis de relația de dragoste. Este recomandată prudență în încercarea de a te lămuri dacă merită să mai continui o relație care nu se ridică la înălțimea așteptărilor tale. În a doua parte a lunii îți va veni destul de greu să te împarți între obligațiile care țin de casă, familie și cele care vizează cariera. Spre sfârșitul lunii te poți trezi într-un conflict ce vizează relația sentimentală. Nu este exclus să fii prins într-un triunghi amoros neștiind prea clar ce alegere să faci. În preajma datei de 24 pot apărea certuri care ar putea determina și finalizarea unei relații de amor. Lucrurile se redresează în relația de mariaj, dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, ceea ce îți va reda echilibrul emoțional. Ești mult mai optimist, dornic să te implici în treburile casnice.

Horoscop Sagetator septembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, nativii Săgetător nu au probleme deosebite în această lună. Ar fi predispoziții către probleme legate de cord, și aceasta din cauza emoțiilor pe care nativii le au referitor la noile atribuții pe care și le asumă.

Bani

Este de atenționat că, pentru a reuși în cariera care li se oferă, nativii au de renunțat la ceva. Și trebuie să o facă. Este de la sine înțeles că nu pentru toți nativii se pune problema unei schimbări radicale de carieră. Chiar pe locul unde se află acum, pe poziția pe care o ocupă, nativii pot avea reușite remarcabile, dar tot cu acea condiție de a renunța la ceva. Poate la o atitudine arogantă sau la o lipsă de înțelegere pentru oamenii din jur mai puțin norocoși? Poate ar trebui să fie mai punctuali sau să aibă curajul să își asume? Toate acestea, sau câte una pe rând, să le analizeze și să tragă singuri concluzia referitoate la ce au de făcut ca să fie bine. Ziua de 2 septembrie, Luna Plină în Pești cu Soarele în Fecioară, vine cu o realizare în plan profesional. Este momentul lor, al nativilor Sagetător. Dar Luna Plină le aduce o împlinire și acasă. Sau dorește să le aducă aminte că, indiferent cât de solicitați sunt în plan social, „acasă” este foarte important. Menținerea echilibrului dintre viața de familie și profesie este esențială pentru această perioadă. Tot această Lună Plină poate aduce o mărire de salariu. Dacă la nivel rațional nativii Săgetător sunt orientați către profesie, sufletul le este acasă, indiferent unde îi duce viața profesională. Astrologul zodiacool.ro este de părere că Luna Plină din septembrie atrage atenția tocmai asupra acestui lucru. Luna Nouă în Fecioară din 17 septembrie, în opinia astrologului zodiacool.ro, poate însemna un început frumos în viața profesională. Începe o nouă activitate sau un nou palier în activitatea curentă. Este de analizat tot ceea ce înconjoară sau ce apare nou în jurul nativilor. Oameni care îi contactează, mesaje, chiar emisiuni la TV sau filme, declanșează gânduri noi, idei, relații. Majoritatea, vor vedea nativii, se referă la relații de muncă și pot deschide proiecte în cadrul acelor realizări profesionale care le sunt promise de aștri acestor nativi. Data de 22 septembrie este momentul în care Soarele intră în zodia Balanței. Nativii încep pregătirile pentru noua poziție, prin formarea unei echipe. Nativii pot să contacteze prieteni, diverse persoane cu care au avut colaborări, pentru a-și forma un colectiv sau pentru a se sfătui cu privire la noile responsabilitați la care se angajează.

Relaţii

Începând cu data de 5 septembrie, când planeta Mercur intră în zodia Balanță, nativii au șansa să facă vizite prietenilor pentru că, dacă se gândesc mai bine, până acum nu au găsit răgazul necesar. Acum îi caută sau sunt brusc contactați de lumea din jur. Este posibil ca aceia  dintre nativi care doreau să se înscrie într-un grup, gen club, trupă artistică, grup de lectură, partid politic, să ia acum legătura cu acesta. Planeta Venus face și aceasta un pas și intră în zodia Leu, în data de 7 septembrie. Este foarte bine că nativii au luat legătura cu prieteni și cu grupuri în care doresc să se integreze, deoarece nativii pot să se facă auziți în cadrul acestora, cu un farmec aparte. Împreună cu aceștia, nativii Săgetător fac un pas înainte, către evoluția personală, dar și a grupului. Din data de 9 septembrie, când planeta Marte intră în mișcare retrogradă, nativii zodiei Săgetător încep să se gândească, din ce în ce mai intens, la o iubire trecută pe care nu știu cum să o reînnoade. Au fost destul de impulsivi, au rupt relația la nervi, fără să se gândească la regretele ulterioare.  Acum, vechea pasiune a revenit în inima nativilor. Prietenii, cel mai probabil, sunt aceia care pot media. În cel mai rău caz, le distrag nativilor atenția de la un eventual eșec în demersul de a relua o relație, cu activitățile de grup.

Noroc

Nativii zodiei Săgetător sunt, în general, aceia care țintesc sus. Și de cele mai multe ori reușesc, pentru că știu să aleagă din informațiile pe care le acumulează de-a lungul vieții, acele informații care îi ajută să progreseze. Nu culeg, de cele mai multe ori, decât valoare. De data aceasta, pe lângă voință și cunoaștere, au ajutor de la aștri și au o reușită profesională remarcabilă. Chiar pe fondul retrogradării planetelor, chiar în conjunctura unei perioade mai puțin favorabile în general, nativilor li se oferă ceva. Este un ceva pentru care au muncit. Nu vine pe tavă, cum s-ar spune. Sunt ei oare pregătiți pentru aceasta? Nativii care își recunosc aceste oferte sunt invitați de către astrologul zodiacool.ro să își evalueze foarte bine valorile personale, acele calități care îi ajută în viața de zi cu zi. Nativii care au avut înțelepciunea să se oprească un pic și să mediteze asupra lor, asupra a aceea ce au acumulat, a ceea ce au dezvoltat la ei, aceia reușesc acum să își mobilizeze forțele pentru provocarea la care sunt îndemnați.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Sagetator iunie 2022

Pentru nativii Sagetator, luna iunie este cea a relatiilor. Acestia se bazeaza foarte mult pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.