Horoscop lunar Sagetator octombrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Sagetator octombrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este necesară mai multă prudență, în ceea ce privește sănătatea, pe tot parcursul acestei luni. În preajma datei de 31 ești agitat, impulsiv ceea ce te predispune la accidente, fracturi, lovituri, probleme legate de încheieturi. Atenție la eventualele viroze, probleme ale căilor respiratorii, îndeosebi în a doua parte a perioadei. Fii mult mai prudent în ceea ce privește eventuale probleme de sănătate ce riscă să recidiveze spre sfârșitul lunii analizate. Apelează la medic și ține cont de sfaturile acestuia. Horoscop Sagetator octombrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Săgetătorii vor fi adesea copleșiți de dorința de armonie. Vă veți simți complet echilibrat și veți putea transfera sentimentul de pace și celorlalți și, prin urmare, veți fi probabil foarte popular în echipa de colegi de la muncă sau de la clasă. Cu toate acestea, dacă vi se întâmplă să vă lipsească satisfacția într-o relație, este posibil să faceți și pași radicali pentru a o reînvia.Venus vă va oferi o sensibilitate neobișnuită pentru frumusețe în octombrie. Nu numai că veți prospera, dar veți avea și un gust deosebit. Prin urmare, momentul este ideal pentru a vă schimba înfățișarea și pentru a vă decora casa sau grădina. Horoscop lunar Sagetator octombrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Sagetator octombrie 2022 – prognoză

În această lună vei pune mai mult preț pe relația cu prietenii, a unei organizații din care faci parte. Te implici mai mult, contribui cu idei noi, strategii de acțiune jucând un adevărat rol de lider. Reușești astfel să aduni în jurul tău oameni de acțiune, persoane ambițioase pe care te poți baza, în situațiile limită. Este o perioadă bună pentru a te elibera de sentimentele negative, să lași în urmă temerile, rănile, amintirile dureroase și reevaluezi aspecte care țin de relația cu prietenii, eventual aduci noi strategii de acțiune în cadrul unui proiect. Din data de 23 vei pune mai mult accent pe solitudine, pe activitățile de voluntariat, compasiune fiind mult mai preocupat de latura spirituală a existenței. Deviza lunii analizate este, pentru tine: „Fericit este cel care cutează să apere cu putere ceea ce iubește!” P. Ovidius

O familie

Octombrie va fi o perioadă destul de liniștită pentru tine. În această perioadă, nu vei fi în căutare de distracții cu prietenii și familia, ci vei căuta liniște pentru a-ți putea auzi gândurile. Izolarea va face parte din viața ta de zi cu zi și nu vei avea deloc o problemă cu asta. Săgetătorul ar trebui să-i asigure pe cei apropiați că este bine, pentru a nu-i face să se îngrijoreze. Există uși care se deschid pentru tine – uși către lumea interioară – și vei avea ocazia să te apropii de cunoașterea scopului misiunii tale în această lume.

Carieră

La începutul acestei luni ești foarte preocupat de carieră, oportunitățile care apar în plan profesional. Investești multă energie dând dovadă de conștiinciozitate, de inițiativă și ambiție reușind să faci față cu brio competitorilor. Ai darul de a-i stimula pe cei din jurul tău, colegii din echipa de lucru. Ești dornic să duci la îndeplinire un proiect profesional important de la care speri că vei obține succesul mult așteptat. Te poți aștepta însă la tot felul de probleme, obstacole, neplăceri venite din partea superiorilor, în preajma datei de 18. Totul va depinde de șarmul și diplomația de care vei da dovadă. Printr-o atitudine degajată reușești să readuci lucrurile pe un făgaș normal, în plan profesional, după data de 23. Ești foarte atent la detalii și dai dovadă de simț practic, o bună organizare preferând să nu te abați de la programul de lucru. La sfârșitul lunii îți concentrezi atenția și energia pe realizarea unui proiect în cadrul grupului, asociației din care faci parte. Ești acum factorul mobilizator știind cum să faci față provocărilor ajutându-i pe cei din echipă, la momentul oportun. Planul financiar este supus unor răsturnări de situație neașteptate, în prima parte a lunii. Vei reuși să te redresezi până la jumătatea perioadei, dacă vei da dovadă de o bună organizare și diplomație, atunci când vine vorba despre negocieri. Este bine să o lași mai ușor cu petrecerile și întâlnirile cu prietenii.

Dragoste

Relația de mariaj trece printr-un moment de derută, încă de la începutul lunii când, datorită unei relații de prietenie sau a unor bârfe, există riscul să ajungi la tot felul de reproșuri, critici, acuzații nefondate. Este o perioadă în care ar trebui să dai dovadă de realism și obiectivitate acceptând că poți și tu să greșești. Este nevoie de mai multă înțelegere față de partenerul de viață fiind important să privești dincolo de informațiile venite din partea unor „prieteni”. Încă de la începutul perioadei ai ocazia de a relua o relație sentimentală pe care preferi să o păstrezi în secret. Fie că ești sau nu căsătorit reușești cu greu să faci față acestei tentații. Poate fi vorba despre o persoană cunoscută prin intermediul serviciului sau a unei deplasări făcute în interes de serviciu. Ai ocazia să afli unele răspunsuri la întrebări legate de relație, în partea a doua a perioadei. Va trebui să dai dovadă de prudență și să nu amesteci relațiile de prietenie, discuțiile pe care le porți cu amicii sau grijile de la serviciu, cu problemele familiei, ale casei. Este o lună de în care ai ocazia să observi ce anume îți place și ce nu în cadrul relației de mariaj, ce ai de schimbat în propria atitudine, la ce trebuie să renunți pentru a face ca lucrurile să funcționeze în relație. În preajma datei de 12 te poți aștepta la tot felul de acuzații, probleme în relația cu părinții ceea ce ar putea să readucă starea de neliniște, de confuzie și în relația de mariaj. Dacă ești singur, ai ocazia să te distrezi, să mergi mai frecvent la tot felul de petreceri, să te bucuri de prezența amicilor. Ai ocazia să dezvolți o relație de prietenie, să te îndrăgostești de o persoană de sex opus din grupul tău de prieteni. Este o lună în care nu vei duce lipsă de flirturi, implicare în relații de scurtă durată, sau într-o relație extraconjugală. Reușești să impresionezi sexul opus prin atitudinea dezinvoltă și prin umorul tău nativ. Este posibil să legi acum o relație de dragoste cu cineva din cadrul cercului de prieteni sau prin participarea la evenimente, întâlniri ale unui grup, o organizație din care faci parte.

Horoscop Sagetator octombrie 2022 – la ce să te aștepți?

Se mai deblochează la acești nativi domeniul banilor care i-a necăjit atât. Pe măsură ce se deblochează acestea, nativii devin și mai impulsivi. Aici este toată arta: să-și țină firea și să foloseacă această energie în creație. Noi începuturi în data de 16 octombrie. Aceste începuturi se adresează, în primul rând, grupului de prieteni ai nativilor. Pot fi și acele grupuri în care nativul a intrat, în care s-a integrat. De exemplu: cluburi, partide politice, echipe sportive sau artistice.  Pasiunea cu care se manifestă în acest început este foarte importantă. Nativii ar face bine să înceapă să se sfătuiască cu prietenii lor. Poate au nemulțumiri justificate, poate sunt doar impresii care macină nativii. Și cu cât se stăpânesc mai mult, cu atât disconfortul lor este mai mare. Un sfat care vine de la o persoană de încredere este extrem de valoros acum. În data de 23 octombrie, Soarele intră în zodia Scorpion și nativii simt nevoia, după atâta agitație, să se retragă. Ei cu Dumnezeu. Au sentimentul că sunt mai aproape de El. Am putea zice că este vorba de mulțumirea că I-a ajutat să treacă peste o perioadă destul de dificilă și mai ales că I-a ajutat să își recapete calitățile. Luna plină în Taur cu Soarele în Scorpion din data de 31 octombrie activează o axă a banilor. Este o axă de interes pentru nativii Săgetător. Prin retragerea lor și dialogul direct cu Divinitatea li se arată că în eforturile pe care le fac în munca de zi cu zi, ajutorul Divin este crucial.

Bani

Alții au avut curajul de a-și manifesta calitățile, de a se mobiliza, dar banii tot nu au venit. Acum este momentul să se bucure că aceste blocaje se desfac, lucrurile încep să plece către sus-înainte cu viteză destul de mare. Este foarte important ca nativii să nu „scape boii”, pentru că acesta este pericolul lunii octombrie – impulsivitatea și agresivitatea. La nativii Săgetători, agresivitatea este una creativă, dar tot agresivitate este și prezența Lunii Negre lângă un Marte retrograd care poate face ca lucrurile să scape de sub control.

Relaţii

În dragoste, nativii sunt implicați până peste cap. Sunt pasionali. Atenție la faptul că și cu persoana iubită există riscul de impulsivitate fără control. Astrologul zodiacool.ro nici nu vrea să se gândească la ce s-ar putea întâmpla cu nativii refuzați sau părăsiți de persoanele iubite. Și mai este de spus că o bună parte a nativilor Săgetător se gândesc foarte intens, sau chiar au început demersurile și pregătirile pentru căsătorie. Aspectul, pentru aceia dintre nativi care au o relație de lungă durată și stabilă, este că au sentimentul că trebuie să-și reînnoiască jurămintele, pentru că impulsivitatea lor s-a manifestat în relația de cuplu. Se tem să nu fi stricat ceva. Luna Plină din prima zi a lunii octombrie constituie o împlinire, în primul rând în dragoste. Este foarte posibil ca o parte dintre prietenii nativului să îi deschidă ochii, să îi demonstreze că dacă o țin tot așa, într-o tensiune, nu este bine pentru relația de cuplu. Și intervenția acestora este una binevenită și la momentul oportun. Începutul lunii octombrie, mai precis 2 octombrie, este ziua în care Venus intră în zona profesională și nativii încep să se simtă bine la locul de muncă. Creativitatea lor impulsivă este benefică în acest caz. Dozată cum trebuie, aceasta deschide posibilitatea nativilor, nu neapărat către o promovare spectaculoasă, dar măcar către împăcarea cu propria lor pătrățică și cu atenuarea oricăror dispute. Singura dispută poate fi cu ei înșiși și aceasta este, în opinia astrologului zodiacool.ro, de ținut bine sub control. Bucurați-vă de data de 4 octombrie! Ultima planetă din cele care ne-au ținut blocați toată vara, Jupiter, Saturn și Pluto, intră în mișcare directă. Este vorba de apăsătoarea  planetă Pluto. Intrăm într-o mișcare către viitor, depășim obstacolele, ne mai împiedicăm, ne mai ridicăm, dar mergem înainte. Asta este important. Pentru nativii Săgetător este important să își regăsească propriile calități, micul lor tezaur personal cu care să se descurce în această lume materială.

Noroc

Nativii Săgetător au nevoie de foarte multă pasiune pentru a pune în aplicare ceea ce și-au  propus în planul progresului și al evoluției intelectuale și/sau spirituale. Nativii zodiei Săgetător sunt în general foarte ambițioși și evoluția continuă este deviza lor generală. De data aceasta, planetele accentuează această trăsătură. Luna octombrie înseamnă efort, dar într-o zonă în care nativilor le face plăcere. Oricât de dificil ar fi, nativii fac totul cu convingere. Toată perioada, din primăvară încoace, a fost una în care nativii au avut blocaje financiare. Și aceste blocaje i-au făcut pe nativi să se îndoiască inclusiv de calitățile lor personale: oare nu mai sunt în stare?Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Sagetator iunie 2022

Pentru nativii Sagetator, luna iunie este cea a relatiilor. Acestia se bazeaza foarte mult pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.