Horoscop lunar Sagetator noiembrie 2022

Nativii Sagetator, in luna noiembrie, au probleme financiare pe care le tot depasesc, dar care revin si-i dau de furca nativului În 2 noiembrie, odată cu revenirea planetei Mercur în mers direct, nativii devin ceva mai raționali în relația cu prietenii sau cu gruparea la care s-a afiliat. Este luna în care nativii Săgetător au niște probleme financiare. Deși sunt planete importante pe care nativul le are în domeniul banilor, acolo având energie, având calitățile pragmatice dezvoltate, există tensiuni destul de mari și domeniul banilor este amenințat de la stânga și de la dreapta. Horoscop Sagetator noiembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Urmează o perioadă în care este recomandat să te odihnești mai mult, chiar dacă vei avea sentimentul că dispui de foarte multă energie. Te simți epuizat după o perioadă de muncă susținută iar organismul îți va da semnale, îndeosebi în a doua parte a lunii, atunci când este recomandat să îți faci analize sau să reiei un anumit tratament. Sistemul imunitar este destul de vulnerabil așa că ar fi necesar să adopți un nou regim de viață și alimentar. În preajma datei de 30 te poți aștepta la apariția unor migrene, probleme renale, o stare de oboseală accentuată, există predispoziția la accidente, tăieturi, infecții. Horoscop Sagetator noiembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În noiembrie, ar trebui să încercați să limitați cât mai mult posibil utilizarea dispozitivelor electronice, deoarece vă poate afecta negativ psihicul. Deși poate părea puțin probabil, rețelele sociale vă pot perturba dramatic concentrarea și productivitatea. Dacă aveți un proiect important de finalizat, încercați să vă relaxați plimbându-vă într-un parc.Săgetătorii sunt economi din fire și le place să investească în cei dragi mai degrabă decât în confortul lor. Totuși, luna aceasta ar trebui să vă răsfățați. Acest lucru vă va ajuta să vă simțiți mai confortabil și să vă sporiți încrederea în sine. Horoscop lunar Sagetator noiembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Sagetator noiembrie 2022 – prognoză

Încă de la începutul lunii este posibil să fii perceput de către ceilalți ca fiind greu de înțeles sau prea retras preferând să stai în lumea ta, să meditezi, să te rogi, să te preocupi mai mult de latura spirituală a vieții. Se poate vorbi acum despre eventuale frici, mai mult sau mai puțin justificate, presimțiri care pot să îți creeze o stare de disconfort, în plan afectiv-emoțional. Cert este că va trebui să fii prudent la evenimente, acțiuni venite din partea unor colegi care nu sunt bine intenționați. Ai acum curajul să te implici și să aduci lumina în viața oamenilor defavorizați de soartă. Ești mai aproape de latura spirituală a vieții, dornic să pătrunzi dincolo de aparențe. După data de 21 este momentul să te redescoperi, să te analizezi pentru a vedea ce anume ai de clarificat, vis-a-vis de propria persoană. Iubești frumosul, tot ceea ce te înconjoară și oferi bunătate și înțelegere, afecțiune pentru cei din jurul tău. Este o perioadă în care vei dedica timp și energie oamenilor la care ții și o faci cu inima deschisă bucurându-te de apreciere. Poți obține lucruri cu adevărat mărețe prin intermediul sacrificiului personal. Te adaptezi mult mai ușor la orice schimbare. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Mulți dintre cei care eșuează o fac pentru că nu și-au dat seama cât de aproape au fost de succes, înainte de a renunța.” Thomas Edison

O familie

În această perioadă, te veți simți pregătit să emiți energie pozitivă și plină de tandrețe. Empatia ta este acum în plină desfășurare și oamenii vor veni la tine pentru sfaturi – vor simți că ești persoana ideală pentru a-i ajuta să se pună pe picioare. Săgetătorul este în această perioadă psiholog și terapeut pentru alții. Noiembrie va fi, prin urmare, o perioadă plăcută, în timpul căreia îți vei consolida relațiile cu prietenii și familia.

Carieră

În această lună există predispoziția către probleme care țin de domeniul profesional, îndeosebi în prima decadă. O perioadă nefavorabilă pentru asocieri, implicarea într-un nou proiect profesional sau tot ce înseamnă acceptarea de noi oportunități de serviciu, este pe toată durata acestei luni. Este posibil să apară răsturnări de situație legate de un loc de muncă datorită implicării neinspirate venite din partea unui prieten, în prima parte a lunii. Este important să fii mult mai atent, atunci când vine vorba despre implicarea în colaborări cu colegii de serviciu sau dacă te-ai gândit să demarezi o acțiune în care vrei să îți aduci un aport deosebit. În preajma datei de 19 te poți aștepta la apariția unor conflicte cu colaboratorii apropiați sau luarea unor decizii care contravin intereselor tale profesionale. Este nevoie de calm și cumpătare din partea ta, de strategii bine gândite, fără a ține cont de sfaturile celor neavizați. Îți urmărești scopul, pas cu pas, în cadrul echipei de lucru, a grupului sau asociației din care faci parte. După data de 21 ai șansa de te relansa în cadrul unei afaceri personale, de a veni cu forțe proaspete. Până atunci va trebui să tragi din greu, să faci tot felul de strategii care nu se vor dovedi eficiente. Te gândești, te răzgândești până găsești cea mai bună soluție. Este o lună în care vei sta destul de bine la capitolul finanțe, cât timp nu te hazardezi în a face investiții către o direcție neclară. Nu este momentul oportun pentru a face achiziții costisitoare. Te poți aștepta la unele pierderi financiare, în prima parte a lunii, ca urmare a unor investiții sau achiziții făcute în trecut. Este bine să îți plătești la timp eventualele facturi, taxe și impozite.

Dragoste

La începutul acestei luni ești mult mai dornic să socializezi, să împărtășești cu partenerul de viață aspecte importante din viața ta cerând și primind susținere din partea celui drag. Nu este exclus să intri în posesia unor secrete care vizează relația de cuplu sau poate chiar tu te implici într-o relație de amor secretă. Ai ocazia să te preocupi mai mult de propria persoană, încerci să dai un nou sens vieții de cuplu. În ciuda problemelor de zi cu zi știi că, pentru a reuși să obții succesul, este important să te pui în valoare. La mijlocul lunii, ideal ar fi să analizezi aspectele din în relația în care ești implicat din mai multe puncte de vedere, fără a te lăsa influențat de părerile amicilor sau ale părinților. Cu cât vei fi mai imparțial și vei lăsa momentele de tensiune să se estompeze, cu atât va fi mai bine pentru relația de cuplu. De evitat implicarea părinților în problemele tale din cadrul relației întrucât nu faci decât să torni și mai mult„ gaz pe foc” îndeosebi pe la mijlocul lunii. În a doua parte a lunii analizate ai ocazia să te implici cu mai mult curaj în relația de dragoste sau încerci să găsești o cale mai ușoară spre inima celui drag și astfel transformi o relație de amor în ceva mult mai serios, eventual dai startul unei relații de lungă durată. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu reușești să treci peste orice fel de prejudecăți, peste limitările morale și sociale și accepți cu mai multă ușurință să te implici într-o relație de amor punând accentul pe distracție, aventură, dorința de a experimenta în plan amoros. Ești dispus să trăiești din plin o aventură de dragoste, să te bucuri de iubire, sentimente și trăiri de care nu ai mai avut parte de ceva timp. Spre sfârșitul lunii există predispoziția către ceartă, decizii neașteptate care vizează relația de cuplu. Este de dorit să acorzi atenție sporită partenerului de viață, să îi dai partea lui de dreptate.

Horoscop Sagetator noiembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Luna Nouă în Scorpion din 15 noiembrie începe o perioadă destul de ciudată în viața a nativului Săgetător pentru că, pe de o parte, sunt prietenii care îl încurcă la bani, pe de o parte sunt niște sume de bani care parcă vin de la Dumnezeu. Bani de la Dumnezeu nu înseamnă bani nemunciți, nu înseamnă bani nemeritați. Înseamnă că muncesc foarte mult pentru un loc și banii, la un moment dat, vin din alt contract la care s-a muncit mult mai puțin, iar banii vin mult mai mulți. Și vin exact atunci când avem nevoie. Nativul nu este foarte convins de ceea ce are de făcut, este cam nesigur. Pe de altă parte, Luna Nouă începe o perioadă în care nativul este mai închis în el, mai retras, nu prea dorește să ia legătura cu prietenii, nu prea dorește să iasă foarte mult la mondenități. Începe o perioadă în care nativul are legătură mai mult cu lumea nevăzută decât cu lumea văzută și din aceste meditații, din aceste ieșiri din realitatea concretă, pot la un moment dat să se nască idei foarte interesante cu ajutorul cărora să rezolve chiar problema financiară care îi frământă. În data de 21 noiembrie Soarele intră în zodia Săgetător și nativii devin vedetele horoscopului. Au energie, au vizibilitate, se încheie perioada de retragere, încep să iasă, să se facă văzuți. Intrarea planetei Venus în Scorpion face din nativii Săgetători niște persoane care pe de o parte sunt foarte vizibili, pe de altă parte au un farmec plin de mister, au o aparență enigmatică pe care parcă nu știi de unde să o iei. 30 noiembrie avem Lună Plină în Gemeni, cu Soarele în Săgetător, care aduce nativului parteneriatul de care are nevoie, partenerul pe care se poate bizui.

Bani

Sunt nativi care au realizat cu mare pasiune o lucrare, cel mai probabil o operă de artă sau o lucrare de cercetare în care au pus foarte mare pasiune și creativitate și care nu își găsește acel segment de populație care să fie interesat de lucrare. Aceasta are impact negativ asupra situației financiare a nativului. Problema banilor se rezolvă într-un fel și există toate șansele ca un ajutor important să vină de la părinții nativului. În data de 10 noiembrie, când planeta Mercur intră în Scorpion, nativii zodie Săgetător devin mai îngrijorați de bani. Astrologul zodiacool.ro este de opinie că îngrijorarea este mult mai mare decât situația dă de înțeles. Nativul intră într-o zonă de pesimism. Sau, o a doua ipoteză este aceea că nativul face niște cheltuieli, poate donații umanitare care depășesc bugetul sau ar dori să facă niște gesturi umanitare, dar nu își poate permite. Banii vin tot cu ajutor de la părinții nativului sau mai pot veni dintr-o activitate financiară sau pe care nativul o desfășoară acasă.

Relaţii

Există, ca de obicei, mai multe ipoteze. O parte dintre nativi au probleme cu prietenii pe de o parte, au probleme și cu copiii, care le cer mai mult decât nativii le pot oferi. Nativii se adresează pentru un ajutor financiar către prieteni, care este foarte posibil să nu îi poată ajuta. Altă parte dintre nativi au o pasiune și își caută un grup care împărtășește aceeași pasiune și cu care să aibă activități legate de preocupările comune. În familie este forfotă. Nativul se bucură de înțelegerea partenerului de cuplu cu privire la pasiunilor lui, la prietenii cu care împărtășește pasiuni, dar mai mult decât atât partenerul de cuplu dorește să se alăture acestui grup. Nativii părinți au față în față problemele copiilor și activitățile cu grupul de prieteni. În relația cu copiii nativii devin ceva mai activi. O parte dintre nativi doresc să devină părinți și după încercări nereușite, își exprimă această intenție cu mai multă hotărâre și mai direct partenerului de viață. Odată cu intrarea planetei Neptun în mișcare directă în data de 29 noiembrie, nativii simt o imensă iubire pentru cei de acasă, pentru părinți, pentru aceia care i-au ajutat atunci când au avut mai mare nevoie, care la rândul lor îi iubesc necondiționat. Nativii plutesc într-o mare de emoție și au impresia că acasă este Raiul pe pământ, este locul unde nu numai că se simt protejați, dar se simt iubiți fără urmă de îndoială.

Noroc

Și începe să își facă socoteli și să vadă ce au de oferit și ce așteaptă de la cei alături de care a venit. Dar această disponibilitate către analize raționale pot să aducă nativilor avantaje în cadrul parteneriatelor. Din 14 noiembrie Marte își reia mișcarea directă și nativii devin mult mai implicați în activitatea de creație care îi pasionează atât de mult și care i-a acaparat cu totul în această perioadă. Vizavi de domeniul pasiunii este acela al prietenilor cu care nativul petrece momente foarte plăcute.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Sagetator iunie 2022

Pentru nativii Sagetator, luna iunie este cea a relatiilor. Acestia se bazeaza foarte mult pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.