Horoscop lunar Sagetator martie 2023

Perioada pe care o analizam in cele ce urmeaza este una pentru care nativii Sagetator sunt pregatiti ceva mai putin: banii! Tot anul 2020, în zona banilor există o preocupare a acestor nativi, aproape obsedantă. Am spus că nativii Săgetător nu sunt pregătiți pentru așa ceva pentru că ei sunt ceva mai idealiști, mai aventurieri (în sensul bun al cuvântului!). Le place să se arunce în cunoaștere, călătorii lungi, departe. Departe și ca spațiu, dar și ca cultură. Doresc mereu mai mult și reușesc să și facă mai mult. Nu primează interesul material, de cele mai multe ori satisfacția lor fiind de ordin moral. Ei bine, de data aceasta nu mișcă un deget fără să întrebe: „mie ce îmi iese?”. Horoscop Sagetator martie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Ai grijă la predispoziția către accidente, îndeosebi în preajma zilelor de 7 și 22. Este posibil să apară unele probleme în zona capului, insomnii, stări de depresie, îndeosebi în a doua parte a lunii. Spre sfârșitul perioadei ești predispus la consum excesiv de alimente dar și efort fizic și intelectual intens iar acestea îți pot da peste cap metabolismul. Nu este exclus să investești mai mulți bani pentru a rezolva o problemă de sănătate a partenerului de viață. Spre sfâșitul lunii există riscul să te confrunți cu unele probleme renale. Horoscop Sagetator martie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În martie, Săgetătorii vor fi foarte populari printre cei dragi. Datorită influenței lui Mercur, veți fi empatic și veți fi fericit să îi ajutați pe ceilalți să rezolve anumite dificultăți din viața lor. Cu toate acestea, faptul că mulți vor avea încredere în dumneavoastră vă poate stârni dorința de a-i manipula și spre binele propriu.Luna aceasta, ar trebui să vă concentrați asupra viitorului și obiectivelor pe termen lung. Încercați mereu să petreceți cel puțin câteva minute pe zi gândindu-vă la ele. Regularitatea și pașii mici pot aduce în curând succes. Horoscop lunar Sagetator martie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Sagetator martie 2023 – prognoză

Luna aceasta construieşte pentru tine încă din data de 1 o suită de situaţii legate de comunicare, învăţare, aprofundarea unor informaţii complexe care presupun aplicare practică la locul de muncă. În jurul datei de 6 Martie poţi da dovadă de o gândire deopotrivă riguroasă şi armonioasă, corelând un volum mare de date. Comunicarea prin intermediul tehnologiei moderne capătă de asemenea amploare.

O familie

În această perioadă, Săgetătorul se va simți stabil din punct de vedere emoțional și, de asemenea, va avea sentimentul că știe cu siguranță ce vrea de la viață. Focul tău interior se va aprinde și vei emana optimism în toate direcțiile. Martie este un moment ideal pentru a-ți îmbunătăți activitățile care sunt ca un balsam pentru suflet. Fie că este vorba de artă, de sport sau de muncă, capacitatea de a absorbi informații va fi foarte accentuată. Cu timpul, vei deveni literalmente o enciclopedie ambulantă.

Carieră

După data de 18, este nevoie să dedici mai mult timp căminului şi familiei, dar şi momentelor de atenţie la propria fiinţă şi la propriile emoţii. Din 21 Martie Mercur în mers direct îţi aduce o detensionare la nivel mental, iar după 25 Venus în Peşti te îndeamnă să te concentrezi mai mult la aspectele spirituale şi artistice ale vieţii. Aceeaşi zi este favorabilă şi valorificării unor eforturi sub formă de câştiguri materiale.

Dragoste

Este posibil să resimţi şi presiunea de a reveni asupra unor informaţii mai vechi, de a găsi soluţii pentru unele neînţelegeri şi erori legate de mijloacele de comunicare. Diversele deplasări în imediata apropiere sunt şi ele sursă de surprize. În jurul lui 10 Martie aceste tensiuni capătă amploare, în timp ce ziua de 13 poate aduce ajutor din partea unor colegi inspiraţi. AstroDex recomandă ca în tot acest interval să încurajezi gândirea în echipă.

Horoscop Sagetator martie 2023 – la ce să te aștepți?

Pe data de 8 martie are loc conjuncția Venus-Uranus, în zodia Taur. Nativii Săgetător simt nevoia de ceva nou pe domeniul muncii. Și în acest caz, încearcă ceva cu totul ieșit din comun, numai asta îi poate satisface nevoia de inedit. Sunt lucruri care le fac plăcere, este ca un fel de joc pe care îl fac la locul de muncă sau acolo unde răbdarea le este pusă la încercare cu tot felul de trebușoare plictisitoare. Sau pur si simplu încearcă să revoluțoineze, să modernizeze toată activitatea. Este mai simplu pentru aceia care au propria afacere și posibilitatea materială să faca acest lucru. Pentru aceia care depind de alții, a căror activitate se desfășoară într-o companie mai mare, cu propria-i dinamică, este frustrant. Dar ca să își satisfacă nevoia de nou și de extravaganță, pot crea pe propriul lor birou un aranjament ieșit din comun. Sau pot solicita cu insistență un telefon nou. Poate măcar atâta se poate! Momentul de Lună Plină din 9 martie 2023, cu Luna în Fecioară și cu Soarele în Pești, îi luminează nativilor Săgetător domeniul profesional. Este un moment de împlinire. Se vede ceva ce a început cândva în trecut, la un moment de Lună Nouă și care s-a definitivat. Poate să fie un proiect sau un capitol al unui proiect început chiar la momentul de Lună Nouă din 23 februarie. Sau este realizat un palier al acestui proiect.

Bani

Sau ajutor financiar în cazul în care situația este delicată. În principal, banii vin din zona de unde nativii și-au asumat responsabilitățile sociale, respectiv din zona profesională. Este foarte probabil ca unii dintre nativi să fi atins un vârf în profesie pe care și l-au propus pentru această viață și acum primesc răsplata materială. O altă parte și-au propus să învețe pentru a-și putea manifesta maximul în profesie. Din 5 martie, odată cu intrarea planetei Venus în Taur, nativii încep să se gândească cum să își înfrumusețeze munca de zi cu zi. Și activitatea de rutină poate să devină chiar plăcută. Nativii încearcă să relaționeze armonios cu colegii. Și mai ales, încep să își înfrumusețeze locul de muncă. Mercur, în plin proces de retrogradare, părăsește domeniul căminului, zodia Pești, și intră pe domeniul comunicării, zodia Vărsător.

Relaţii

În ceea ce privește problemele de familie, nativii mai mult au visat în ultimul timp și au avut idei care vizau mai mult idealuri decât nevoile practice ale casei. Acum intră într-un domeniu al comunicării unde face ravagii. Ideile sunt pe lângă contradictorii, foarte îndrăznele și cei din jur abia îi mai înțeleg. Dar aceasta durează până pe 10 martie, când Mercur iese din perioada de retrogradare și astrologul ZODIACOOL recomandă o privire către trecutul apropiat, o analiză a informațiilor pe care le-au primit în perioada 17 februarie-10 martie. Ideile pe care le-au avut nativii, dacă și le amintesc, le pot fi de mare folos după 10 martie, mai ales în probleme de cumpărături, tranzacții, mai ales imobiliare, care nu sunt recomandate decât după 10, chiar 11 martie. Tot din jurul datei de 10 martie, nativii zodiei Săgetător au un aspect care pune față în față viața personală cu viața socială. Nicio parte, nici cealaltă nu ies învingătoare pentru că primează nevoile materiale și vrând nevrând nativii încearcă să împace cele două domenii atât de importante, dar opuse ale vieții lor. Idealul lor în aceste zile este viața acasă, în sânul familiei. Nu au ambiții profesionale, nu doresc ca de obicei, să facă călătorii importante, simt nevoia să cuibărească. Nu au de ce să se simtă vinovați, fiecare nativ trece prin astfel de momente și este bine să le dea curs. Obligațiile speciale rămân să fie onorate mecanic.

Noroc

Acest aspect atât de puternic și care și-a pus amprenta pe întregul an 2023, periodic se diminuează, periodic își revine în forță. La începutul lunii martie, cu patru planete pe domeniul banilor, Marte, Saturn, Jupiter și Pluton, nativii zodiei Săgetător sunt afectați de patru vibrații diferite, fiecare dorind să își impună prezența. Marte face dorința de a avea mai puternică. Jupiter parcă îndeamnă la curajul de a avea și mai mult și de a cheltui și mai mult, Saturn dimpotrivă, impune un regim de austeritate, iar Pluton duce totul la extrem. Tot acest domeniu mai este acela al resurselor personale, al abilităților și al calităților nativilor. Și se înțelege că aici cele patru planete se întrec în a le imprima nativilor fiecare din particularitățile ei: Marte îi dorește pe nativi curajoși sau îi face impulsivi, după caz. Jupiter dă curaj și amploare fiecărui gest al nativilor, Saturn îi responsabilizează, iar Pluton dorește să transforme ceva, orice, numai să vină ceva nou în ecuația valorilor. Cum să se descurce nativii cu aceste vibrații contradictorii? Dacă nativii au abilitatea de a folosi aceste vibrații într-o complementaritate, atunci este OK! Dacă nu, nativii sunt derutați cel puțin. Și pentru că este vorba de valori, fie că sunt valori materiale, morale, culturale, mentale, recomandarea astrologului ZODIACOOL este să nu se meargă la risc. De aceea, este bine ca în astfel de situații nativii să ceară un sfat.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Sagetator iulie 2022

Inceputul lunii iulie este, pentru nativii Sagetator, foarte relaxant Cu toate planetele retrograde, cu toată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.