Horoscop lunar Sagetator mai 2023

Nativii zodiei Sagetator au o luna Mai cu tensiuni in casa, iar tensiunile ingreuneaza si mai mult situatia Pentru nativii Săgetător care se află în plină activitate este foarte dificil. Continuarea horoscopului pentru luna Mai, pentru Săgetător, o puteți viziona mai jos: Horoscop Sagetator mai 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Ai tendința să exagerezi în tot ce faci, fie că este vorba despre mâncare, petreceri sau muncă. Acordă atenție la modul în care îți organizezi viața și respectă programul de somn, muncă, plimbări, excursii în mijlocul naturii. Lasă-o mai ușor cu alcoolul și petrecerile deoarece există riscul de a te confrunta cu probleme ale ficatului, sistemului digestiv. Ascultă sfatul medicului și încearcă să adopți un nou regim alimentar, îndeosebi după data de 13. Ești predispus la probleme renale, entorse, accidentări, atât la începutul lunii, în preajma datei de 22. Deși beneficiezi de foarte multă energie organismul tău este destul de epuizat de la efortul depus la locul de muncă dar și acasă. Supraveghează-ți tensiunea și posibilele probleme care țin de căile respiratorii. Astrele te îndeamnă să fii mult mai cumpătat! Horoscop Sagetator mai 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În luna mai, Săgetătorii, fiind sub influența lui Jupiter, vor avea așteptări exagerate de la viață. Probabil că veți aștepta o atenție și o grijă maximă de la partener, dar s-ar putea să fiți dezamăgit. Partenerul are încredere în dumneavoastră și știe că nu este nevoie să-și facă griji pentru dumneavoastră, deoarece puteți rezolva totul și singur.Luna aceasta este, de asemenea, momentul perfect pentru a vă gândi la obiceiurile proaste și pentru a începe să vă luptați cu ele. Deși la început poate părea ceva ce nu poate fi realizat, cu siguranță vă va face să mergeți înainte pe dumneavoastră și pe acea parte din dumneavoastră care își dorește perfecțiunea. Horoscop lunar Sagetator mai 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Sagetator mai 2023 – prognoză

În această lună dedici mai multă atenție sferei profesionale încercând să profiți din plin de eventualele oportunități de progres, de posibilitatea de a învăța ceva nou, de a te face remarcat în mediul tău de lucru. Valorifici din plin abilitățile de care dispui câștigând astfel aprecierea superiorilor. Ești preocupat de propria sănătate, eventual îți schimbi regimul de viață, alimentar, ții cont de sfaturile medicului. Relația cu ceilalți capătă o conotație aparte, mai ales spre sfârșitul acestei luni, atunci când simți o mai mare nevoie de a socializa, vrei să te bucuri de compania prietenilor. Atitudinea ta dezinvoltă, optimistă atrage de partea ta oameni de la care ai de învățat lucruri importante, care îți vor fi de folos pe termen îndelungat. Din data de 20 vei pune mai mult accent pe relația cu ceilalți, relația de cuplu, asocieri, încerci să rezolvi problemele, vis-a-vis de o afacere personală. Deviza ta, în această lună, este: „Obiceiurile și rutina au o putere incredibilă de a irosi și a distruge.” Henri-Marie Cardinal de Lubac

O familie

Cu influența Soarelui în această perioadă, te vei simți foarte optimist. Va exista o energie pozitivă în jurul tău și te vei simți tenace și chiar lacom. Săgetătorul își urmărește cu hotărâre scopul și se pare că nu există nimic care să-i stea în cale. Pentru oamenii născuți sub acest semn de foc, luna mai va fi una dintre cele mai productive luni. Oamenii apropiați vor observa acest lucru rapid și s-ar putea chiar să-ți urmeze exemplul. Acest lucru ar putea fi măgulitor pentru tine, cu toate acestea, încearcă să eviți comportamentul arogant. I-ar putea speria chiar și pe cei mai loiali tovarăși.

Carieră

În prima parte a lunii ai ocazia să găsești un loc de muncă mai bine plătit, oameni cu care să colaborezi și pe care să te bazezi, îndeosebi până în data de 11. Știi ce vrei și valorifici noile posibilități de a învăța, de a obține anumite avantaje financiare, recunoașterea valorii tale în colectivul de muncă. Șefii sunt alături de tine, ori de câte ori vrei să iei decizii care sunt în favoarea firmei sau a instituției în care lucrezi. Ai ocazia să pui bazele unui job de lungă durată care să îți aducă beneficii materiale și recunoașterea valorii personale. Din data de 13 va trebui să fii mult mai prudent la asocierile de orice fel, îndeosebi dacă sunt implicați bani, investiții financiare. Este posibil să se reediteze anumite situații la locul de muncă și ești nevoit să plătești „oalele sparte” de alții. Pot apărea tot felul de piedici, mai ales dacă încerci să îți găsești un nou loc de muncă. Se cere multă răbdare din partea ta pentru a reuși să obții ceea ce cauți. Te poți aștepta la certuri în relația cu colegii, acțiuni injuste venite din partea acestotra, persoane care vor să te denigreze sau să profite de pe urma ideilor lansate de tine. Ai sentimentul că poți face mai mult de atât, că valoarea ta potențială este mult mai mare, că pregătirea ta profesională trebuie valorificată la un nivel mai înalt. În ceea ce privește banii, în a doua parte a lunii apar tot felul de restricții socio-profeisonale fiind nevoie de multă mobilizare din partea ta pentru a reuși să obții banii de care ai nevoie pentru traiul de zi cu zi. Se rediscută un contract de muncă, eventual poate să fie vorba despre revenirea asupra unei colaborări din trecut, la un fost loc de muncă. Spre sfârșitul lunii te gândești foarte serios să te înscrii la un curs de perfecționare sau vrei să demarezi strategii de lucru cu persoane aflate în străinătate.

Dragoste

Încă de la începutul lunii apar serioase semne de întrebare în relația de cuplu. Sunt aduse la lumină aspecte mai puțin plăcute, vis-a-vis de relația de mariaj fiind nevoie de mobilizare din partea ta, de acceptarea unei comunicări deschise, sincere. Nu trebuie să amâni discuția unor eventuale nemulțiumiri, ba din contră, este necesar să accepți că orice neînțelegere din relație se poate datora și faptului că ai acordat mai multă atenție problemelor de la serviciu. Nu ai decât să accepți și punctul de vedere al partenerului, vis-a-vis de eventualele neîmpliniri legate de job. După data de 20 ești mult mai dispus să depui efort, să te dedici mariajului sau vrei să faci un pas important și îți asumi angajamente pe termen lung, alături de persoana iubită. Dorința ta de a comunica și socializa sau de a călători este binevenită, mai ales dacă vrei să aduci o schimbare în bine în relația de cuplu. Din data de 13 ești predispus la tot felul de reproșuri în relația de cuplu, pentru acțiuni derulate în trecut. Este posibil să te simți neglijat, neînțeles de către persoana iubită iar de aici și până la certuri destul de aprinse poate să fie doar un pas, îndeosebi în preajma datei de 22. Spre sfârșitul lunii cucerești și te lași cucerit datorită deschiderii, spontaneității dar, mai ales, dorinței sincere de a accepta iubirea în viața ta. Se poate vorbi despre ocazia de a întâlni o persoană de sex opus ce va juca un rol important în viața ta. Totul depinde de cât de hotărât ești să accepți noul în viața ta, de ambiția ta de a te debarsa de trecut, fără a mai încerca să te victimizezi.

Horoscop Sagetator mai 2023 – la ce să te aștepți?

Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu și nativii intră într-o zonă de relații și parteneriate. Gândesc totul în doi. Au în minte noi contracte, noi posibilități de alianțe. Dar este bine ca în toate aceste negocieri, pentru că, nu-i așa, orice contract presupune o perioadă de negocieri, nativii să evite latura sentimentală. Aceasta le-ar putea aduce prejudicii. Să folosească rațiunea și atât.

Bani

3 iulie reprezintă intrarea lui Saturn în Capricorn, în mișcare retrogradă, în domeniul de interes, domeniul introspecției și relației cu Dumnezeu. Ceea ce am prezentat mai înainte, poate mai puțin concret, acum vine Saturn să clarifice. Planeta Saturn are darul de a ne arăta foarte explicit ceea ce avem de făcut și când este timpul potrivit pentru aceasta. Poate că Saturn intervine acum chiar cu niște termene, destul de stricte, care le pot aminti nativilor de termene pe care le-au pierdut în trecut, de întârzieri, dar mai ales de lipsa de asumare, responsabilitate. Nativii tind să dea vina pe ceilalți pentru ceea ce li se întâmplă și semnalele lui Saturn pot arăta contrariul. Lucrurile devin și mai clare pe 5 iulie, când avem Luna Plină în Capricorn. Este un moment de împlinire. Poate fi foarte bine un moment în care nativii realizează unde au greșit, ce au omis și unde au de recuperat. Luna Plină pune nativilor în față, le amintește că există niște treburi organizatorice, care țin de lumea reală. Au de pus ordine în chitanțe și facturi mai ales, dar și în corespondență. Poate sunt de făcut mici deplasări, toate plictisitoare, toate sâcâitoare. Aceia dintre nativi care au angajați, nu au vești bune de la aceștia. Este posibil chiar să se nască un conflict. Din data de 12 iulie, Mercur iși reia mișcarea directă și nativii redevin comunicativi, și mai ales raționali. Fac ordine într-o dezordine de nedescris. Nativii încep să recepționeze altfel, poate de data aceasta corect, niște vești pe care le primesc. Până acum veștile sunau foarte agresiv.

Relaţii

Acum se lămuresc și chiar dacă sunt la fel de impulsive și neplăcute, nativii măcar înțeleg sensul lor și le judecă ca atare. Dar mai ales, nativii au, cum s-ar spune, „cuvintele la ei”. Dau replica atunci când sunt luați la rost pe nedrept. Rațiunea este mai clară. Nativii fac ordine în acte, dar mai ales în gânduri. Au fost puțin cam confuzi în ultima vreme și acum se miră și cum mintea se limpezește și văd lucruri pe care le credeau foarte încurcate și se miră cât de simplu se pot rezolva. 20 iulie, Luna Nouă în Rac, reprezintă pentru nativii Vărsător începutul unei colaborări în muncă. Aceia dintre nativi care au o afacere, au nevoie de angajați. Este vorba de o afacere prosperă și este foarte posibil ca nativii să dorească să o extindă. Încep demersuri pentru angajări. În cazul în care colectivul este format deja, poate fi vorba de prime și stimulente pentru că, nativii au socotit și au ajuns la concluzia că pot acorda aceste premii sau măriri de salarii. Există și posibilitatatea ca aceste premii, recompense sau măriri de salarii să fie rezultatul unei cerințe destul de imperative din partea angajaților.

Noroc

Cu alte cuvinte, plățile karmice vin din trecutul mai îndepărtat și apropiat, consecințele manifestându-se pe două paliere, una a reglării unor fapte trecute, altul al recapitulării a ceea ce a mai reglat o dată și a omis ceva. Este o situație cel puțin neplăcută. Atunci când ai de dat socoteală, de fapt atunci când ai să îți dai ție socoteală de ce ai făcut, când realizezi că anumite lucruri care ți se întâmplă au legătură cu propiile tale fapte, este o situație care poate să nu convină. Convin acelora care au trecutul fără pată și acum primesc, de fapt, răsplata eforturilor pe care le-au făcut. Dar și unii, și ceilalți de data aceasta trebuie să recapituleze pentru că au ceva ce au uitat, au omis sau poate nu au avut puterea să își asume. Situația nu este însă foarte tragică. Nativii sunt relaxați. Au o relație directă cu Dumnezeu și aceasta le ușurează foarte mult sarcina. Primesc mesaje și știu să le descifreze. Se simt bine la ei în casă. Nativii Vărsător au de obicei tendința să se arate lumii, să acționeze în slujba acesteia, să se implice. De data aceasta, le place acasă. Sunt bine așa! Se preocupă de problemele casei și poate că mulți dintre nativi exact de acest gen de ocupații au nevoie. Și sunt îndrăgostiți! Și primesc vești bune de la persoana iubită! Viața romantică a nativilor Vărsător traversează o perioadă bună.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Sagetator iulie 2022

Inceputul lunii iulie este, pentru nativii Sagetator, foarte relaxant Cu toate planetele retrograde, cu toată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.