Horoscop lunar Sagetator iulie 2022

Inceputul lunii iulie este, pentru nativii Sagetator, foarte relaxant Cu toate planetele retrograde, cu toată transformarea pe care o trăiesc, alături de celelalte zodii, evident, fiecare pe domeniul lui, cu toate acestea, nativii sunt liniștiți. Nativii au avut de gestionat o serie întreagă de schimbări, mai ales în domeniul lui „al meu”. Ce este „al meu”? Banii mei, posesiunile mele, valorile materiale pe care le dețin. Ce mai este „al meu”? Calitățile mele personale, micul tezaur personal pe care îl dețin și de care mă pot folosi în viața de zi cu zi. Horoscop Sagetator iulie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Chiar dacă ești destul de prudent, atunci când vine vorba despre sănătate, aceasta nu te va împiedica totuși să te aventurezi în escaladări, sporturi extreme iar toate acestea te vor predispune la fracturi, entorse, intervenții chirurgicale. Nu vor lipsi insomniile, migrene, eventuale probleme stomatologice. Atenție îndeosebi în preajma datelor de 5 și 27. Horoscop Sagetator iulie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Datorită influenței lui Saturn, Săgetătorii pot fi încăpățânați în iulie și probabil vor încerca să țină de valorile tradiționale cu orice preț. Veți încerca să impuneți aceste valori copiilor dvs., iar acest lucru ar putea însemna probleme. Este posibil ca ei să simtă că vă amestecați în viața lor și, astfel, s-ar putea să se întoarcă împotriva dumneavoastră. Veți fi foarte sistematic atât la locul de muncă, cât și în viața personală. Drept urmare, ați putea descoperi că succesul nu este atât de departe pe cât pare la prima vedere, iar efortul dumneavoastră se va multiplica. Horoscop lunar Sagetator iulie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Sagetator iulie 2022 – prognoză

Este o lună în care dai dovadă de ambiție și curaj în situațiile limită. Pentru tine nu există „nu vreau” sau „nu pot” astfel că ai șansa de a te construi printr-o continuă și profundă transformare acceptând cu sufletul deschis că „ceea ce nu te omoară, te întărește”. Continuă să te descoperi prin ceea ce clădești lăsând la o parte orgoliul orientându-ți astfel propria conștiință către lucruri cu adevărat mărețe. Ești mult mai încrezător în propriile forțe iar acest lucru nu face decât să îți dea aripi pentru a zbura către zări necercetate de nimeni, până acum. Din data de 22 credință, iubire și speranță nu sunt doar cuvinte pentru tine, ci sunt țeluri demne de urmat. Ești dornic să te perfecționezi, să călătorești, să socializezi cu persoane de orice cultură, pentru tine neexistând granițe culturale sau de altă natură. Deviza acestei perioade, pentru tine, este: „Nu trebuie să fii bogat pentru a călători bine.” Eugene Fodor.

O familie

Te-ai gândit să-ţi schimbi slujba? Horoscopul indică faptul că iulie este un moment ideal pentru a începe să cauți un loc de muncă mai bun. Dacă nu ești mulțumit de actualul loc de muncă, nu are sens să rămâi acolo, indiferent de cât câștigi. Săgetătorul va înțelege că nu totul este despre siguranța materială, ci în primul rând, despre liniștea sufletească. Un mediu excesiv de stresant este foarte obositor pentru organism și înainte de a găsi un nou loc de muncă, încearcă cel puțin să o iei mai ușor cu activitatea curentă.

Carieră

În această lună vei munci susținut pentru a primi banii de care ai nevoie pentru o vacanță mult dorită. Ai nevoie de susținere, ajutor din partea familiei pentru a pune la cale anumite strategii care vizează locul de muncă sau o relație de afaceri, un parteneriat. Ai destul de multe de recuperat, la capitolul relație cu colegii și superiorii, reușind cu greu să revii la o situație mult mai favorabilă, din punct de vedere profesional. Tot în această perioadă putem să vorbim și despre noi oportunități de a dezvolta și/sau valorifica propriile abilități primind susținere de la grupul din care faci parte, îndeosebi în ultima parte a lunii. Până în data de 12 va trebui să fii mult mai prudent la actele, documentele, contractele pe care le semnezi și să nu te lași atras în activități care îți vor aduce realizări materiale pe termen scurt. Nu îți va lipsi diplomația, șarmul, tactul și buna organizare a timpului de lucru. Nu vei fi scutit de surprize neplăcute, în ceea ce privește acțiunile venite din partea șefilor și/sau a colegilor de muncă, îndeosebi în preajma datelor de 8 și 27. Va trebui să fii atent la detalii și să nu te lași angenat în situații ce te pot compromite, chiar și din punct de vedere legal. În această lună este recomandat să fii mult mai chibzuit, atunci când vine vorba despre bani, achiziții, plata unor taxe și impozite întrucât ești predispus la pierderi, răsturnări de situație, pe tot parcursul perioadei.

Dragoste

În această lună ești ferm hotărât să acorzi mai multă atenție relației de cuplu lăsând-o mai ușor cu obligațiile de serviciu și/sau prietenii iar, pe de altă parte, vor fi momente în care ai tendința de a „sufoca” partenerul prin tot felul de acuzații, mai mult sau mai puțin reale. O vacanță în doi, departe de casă, eventual pe alte meleaguri este binevenită, mai ales în partea a doua a acestei luni. Se poate vorbi și despre mai multe proiecte pe care le discuți cu partenerul de viață și care vizează casa, copilul, schimbări importante legate de gospodărie. Va trebui să acorzi o atenție deosebită la relația de mariaj, îndeosebi în preajma datei de 10, atunci când ești nevoit să pleci într-o călătorie îndepărtată sau partenerul de viață va face deplasări în interes de serviciu și de aici pot să apară tot felul de probleme de relaționare. Este recomandat să vezi care este motivul real al conflictului ivit, ce frustrări determină un astfel de comportament din partea partenerului dar și a ta. Este posibil să insiști asupa unor subiecte din trecut care nu își mai au rostul. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu există posibilitatea să reapară discuțiile neplăcute, certurile cu persoana iubită, îndeosebi în preajma datei de 8. Nu este exclus să revii la o fostă relație de iubire și astfel să declanșezi adevărate „furtuni” în relația de amor actuală. Fii atent la alegerile pe care le faci în plan amoros! Există tendința de a te lăsa condus de instinct și mai puțin de rațiune ceea ce te va conduce către alegeri neinspirate. Spre sfârșitul lunii, dacă ești singur, atunci nu vei refuza „ofertele” venite din partea sexului opus, chiar dacă este vorba numai despre aventuri de scurtă durată. Atenție la riscul de a ajunge la certuri care au ca subiect principal relația de amor, sexualitatea. Este bine să cântărești cu atenție situațiile ivite, înainte de a lua o decizie.

Horoscop Sagetator iulie 2022 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, rămân și în luna iulie probleme ale articulațiilor. Orgoliul pe care și l-au călcat nativii poate duce la acest gen de probleme și la afectarea genunchilor. Mai există predispoziții către probleme în zona ficatului și la crize de bilă. Pot apărea mici probleme, mai mult supărătoare decât grave, care apar dintr-o dată și la fel de repede dispar. Tratamentele recomandate de medic vor fi de ultimă generație. Dar acestea sunt predispoziții. În cazul unor simptome certe, și mai ales care persistă, prezentarea la medic este obligatorie.

Bani

Sunt evidențiate chiar și motivele pentru care s-a intrat în aceste blocate. Încep să se vadă acele elemente din urmă pe care nativii trebuie să le regleze. Toate se întâmplă în reluare! Toate parcă s-au mai petrecut o dată! Nativii se simt bine acasă. Acolo au sentimetul că problemele materiale se rezolvă, poate chiar primesc un ajutor de la părinți. Acolo le sunt recunoscute calitățile, chiar și în această perioadă în care ei înșiși nu și le mai recunosc. O parte dintre nativii Săgetător se aruncă cu pasiune în iubire! Viața amoroasă o trăiesc într-o continuă provocare. Au tendința de a descărca toate grijile, de a uita de probleme printr-o trăire la maxim a relației în care se află. O altă parte a nativilor au nevoie de un împrumut. Astrologul ZODIACOOL consideră că nativii zodiei Săgetător sunt în situația de a apela la partenerii de afaceri, la partenerul de cuplu, la niște bunuri moștenite, pentru a se redresa financiar. Lucrurile devin și mai clare pe 5 iulie, când avem Luna Plină în Capricorn. Este un moment de împlinire. Poate fi foarte bine un moment în care nativii realizează unde au greșit, ce au omis și unde au de recuperat date, acțiuni, calcule pentru a se redresa material. Sau pentru a debloca situația materială. Este momentul în care nativii fie că rezolvă o problemă de succesiune, fie află de o moșternire. O altă parte dintre nativi primesc acum o informație și le este mult mai clar care este modalitatea prin care vor rezolva problemele financiare.

Relaţii

Nativii sunt mai curajoși. Prind curajul de a acționa. Devin conștienți de propriile calități și încep să acționeze concret. Simt că nu mai depind de nimeni, că demersurile pe care le fac sunt ale lor și sunt responsabili de acestea. Din data de 12 iulie, Mercur iși reia mișcarea directă, nativii se simt mult mai bine. Au apelat la niște sume de bani de la familie sau de la parteneri. Răspunsul acestora, care până acum întârzia, vine, dar este destul de ambiguu. Astrologul ZODIACOOL este de părere că nativii Săgetător se ascund. Nu doresc ca de acest împrumut să se știe. Sau nu doresc să se știe că au primit acea moștenire. Doar cu cei de acasă împărtășesc aceste lucruri. Nativii au o relație foarte armonioasă cu partenerul de viață. Aceia dintre nativi care au o relație, dar nu sunt încă căsătoriți se pot aștepta la o cerere în căsătorie. În acest caz, este vorba de o căsătorie din iubire, o iubire pasională, o relație stabilă. Idealul de casă, familie, cuib se poate realiza prin această relație, în care nativii sunt implicați acum. Aceia dintre nativi care sunt singuri riscă să se arunce într-o aventură amoroasă. Riscul este pentru aceia care se așteaptă la ceva de durată. Deci, nu așteptați mare lucru, savurați momentul! Căci, după aceste moment, este foarte posibil ca telefonul să nu sune sau dacă o face, veștile sunt strasante. 20 iulie, Luna Nouă în Rac, reprezintă pentru nativii Săgetător o atenționare: de la cine pot împrumuta o sumă de bani, cu cine se pot sfătui cu privire la sumele de care au nevoie. Pe de altă parte, nativii au dorința ca toate aceste demersuri să fie secrete. Sau cel care dorește sau acceptă să îi ajute dorește să rămână anonim. Pe data de 22 iulie, Soarele intră în zodia Leu. Începe o perioadă în care nativii realizează că tot ce s-a întâmplat în viața lor, toate acestea neajunsuri, toate grijile pe care și le-au făcut cu privire la finanțe, i-au ajutat să evolueze. Curios, dar așa este. Sunt experiențe trăite, oameni pe care i-au cunoscut. Dar mai ales au învățat că a cere ajutorul cuiva nu este un capăt de țară și pot chiar și ei, nativii Săgetător, să facă acest lucru. Este foarte posibil ca în această perioadă să înceapă cursuri, să înceapă un program de autoinstruire pe un domeniu pe care de mult doresc să îl abordeze. Și se mai pot gândi la un drum lung, interesant, tematic, și chiar să plece la acest drum.

Noroc

Dar este o perioadă în care nativii au de făcut pași înapoi în gestionarea banilor. Poate este o perioadă în care sunt blocaje. Sunt avantajați aceia dintre nativi care au de primit niște bani din urmă. Se reiau socoteli, calcule, liste de cheltuieli și de încasări. Mai ales din urmă! Și nu puțini dintre nativi vor constata că au uitat ceva, că mai au ceva de făcut pentru a debloca situația. Aceia care nu își dau seama, riscă să cadă în îngrijorarea pentru bani de unde să iasă foarte greu. Calitățile persoanale sunt și ele într-un impas! Nativii au sentimentul că se descurcă prea bine. Acelea dintre însușirile nativilor care le sunt de folos parcă nu se manifestă la nivelul cerințelor. Cu toate acestea pe cap, nativii au tendința de a se retrage. Au dorința de a sta mai mult pe acasă, simt nevoia să fie protejați, se simt nesiguri material, nu știu ce să creadă, nu sunt obișnuiți să fie nesiguri. Primul impuls este să uite de toate cele și să facă ceva ce le place mai mult și mai mult, ceva cu pasiune. Poate doresc câteva zile de evadare într-o scurtă vacanță. Poate simt nevoia să se îndrăgostească. Petrec mai mult timp cu copiii. Unii dintre nativi se pot hotărî că doresc să aibă un copil. Alții chiar devin părinți în această perioadă. 3 iulie reprezintă intrarea lui Saturn în Capricorn, în mișcare retrogradă, în domeniul de interes, domeniul lui „al meu”. Acele blocaje se arată exact așa cum sunt. Nativii nu mai sunt la fel de relaxați ca la începutul lunii.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Sagetator iunie 2022

Pentru nativii Sagetator, luna iunie este cea a relatiilor. Acestia se bazeaza foarte mult pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.