Horoscop lunar Sagetator ianuarie 2023

Horoscop lunar: in Ianuarie, nativii Sagetator se concentreaza mai mult pe relatia de iubire, isi regandeste sentimentele, lucreaza mai mult la acest capitol Îmbunătățirea calităților de comunicator și un soi de mobilitate caracterizează luna ianuarie pentru Săgetători. Gândurile curajoase, ideile trăsnet, toate acestea sunt însă motive de tensiune. Pentru că țin nativii Săgetător într-o încordare, pentru că trebuie să facă față la ceva. Nativii s-au eliberat de restricții, în special acolo unde muncesc. Dar restricțiile de comunicare sau, mai precis, un fel de autocenzură există și nu prea convine nativilor. Horoscop Sagetator ianuarie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În prima parte a acestei luni este posibil să găsești remedii pentru o problemă mai veche de sănătate. În preajma datelor de 9, 18 și 23 ianuarie ar trebui să îți mai temperezi energia deoarece ești predispus la accidente, fracturi. Te poți aștepta și la apariția unor viroze respiratorii menite să te scoată oarecum din activitate și ești nevoit să iți iei liber de la muncă pentru câteva zile, îndeosebi în a doua parte a lunii. Spre sfârșitul perioadei, încet dar sigur, începi să te revigorezi, să fii mult mai bine dispus, plin de viață, faci mai multă mișcare în natură. Horoscop Sagetator ianuarie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Persoanele din acest semn zodiacal vor fi pline de energie sexuală în ianuarie datorită influenței lui Venus. Dorința dumneavoastră va fi nesfârșită, ceea ce poate deveni incomod pentru partener. Dacă sunteți singur, gândiți-vă bine cu cine veți petrece timpul.Săgetătorii nu se vor putea concentra la locul de muncă sau în timpul studiului. Acest lucru poate avea consecințe semnificative, mai ales când vine vorba de relații cu superiorii, care ar putea concluziona că nu vă pasă de locul de muncă și pot chiar să înceapă să caute pe cineva mai potrivit pentru poziția dumneavoastră. Horoscop lunar Sagetator ianuarie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Sagetator ianuarie 2023 – prognoză

În această lună ai ocazia să redescoperi cât de important este să îți pui în valoare abilitățile și talentele de care dispui dând dovadă de mai mult simț practic și organizatoric, creativitate, capacitate de transformare. Ai ocazia să te bucuri de câștiguri din muncă proprie având ocazia să demarezi o colaborare ce se va dovedi a fi avantajoasă din punct de vedere financiar. Din data de 19 ianuarie ai mai multă deschidere către rudele apropiate, ești dornic să relaționezi, să porți discuții sincere, să vezi partea frumoasă din relația cu persoanele din jurul tău. Nu vor lipsi însă nici surprizele mai puțin plăcute, îndeosebi la mijlocul acestei luni. În a doua parte a lunii vei pune mai mult accent pe comunicare, schimbul de informații, negocieri. La sfârșitul acestei luni ești hotărât să te înscrii la un (nou) curs de perfecționare sau reiei cursuri care au fost abandonate din diferite motive. Deviza lunii, pentru tine, este: „Crede ca să poți înțelege.” Fericitul Augustin

O familie

Încă de la începutul anului, Săgetătorul va avea un comportament foarte impulsiv și, prin urmare, va acționa adesea înainte de a gândi. Acest lucru s-ar putea întoarce împotriva ta, pentru că ai putea spune ceva care să-i rănească pe cei din jur, fără să-ți dai seama pe moment. De asemenea, ține minte că stările tale sufletești vor tinde să fluctueze, într-un moment vei simți că ești în vârful lumii și în următorul, în cea mai adâncă groapă. Îți recomandăm să-ți regăsești echilibrul prin meditație, în felul acesta ianuarie va trece mult mai lin.

Carieră

În această lună apar noi oportunități de suplimentare a veniturilor. Fie că este vorba despre un nou job mai bine plătit, fie ai ocazia să primești un al doilea job ceea ce te va epuiza peste măsură. Nu este exclus să apară tot felul de nemulțumiri la locul de muncă, vis-a-vis de o colaborare, un proiect profesional la care trebuie să contribuie și colegii de muncă. Discuțiile în contradictoriu ar putea să nască adevărate confruntări greu de oprit. Se recomandă mai multă prudență la modul în care îți exprimi nemulțumirile. Nu este cazul să te lași influențat de replicile venite din partea competitoriulor. În această perioadă ești preocupat să obții mai multe venituri, bani din diverse surse, activități pe care le desfășori. Există riscul de a cheltui prea mult cu persoana iubită sau poate chiar pentru propriul copil. Nu vei duce lipsă de inițiative, idei sau creativitate, atunci când vine vorba despre obligațiile de serviciu, având capacitatea de a te mobiliza exemplar, în situațiile critice. În intervalul 12 – 18 ianuarie va trebui să dai dovadă de mai multă prudență, în ceea ce privește eventualele investiții sau negocierile pe care le faci. Nu este exclus să apară unele probleme de comunicare în relația cu colegii lăsându-te oarecum „orbit” de starea de furie. Este bine să îți controlezi ego-ul și să nu acționezi sub impulsul de moment întrucât nu faci decât să atragi de partea ta dușmani redutabili. La sfârșitul acestei luni ai capacitatea de a vedea cu mai multă claritate de unde vin, de fapt, unele pierderi financiare, ce anume ai de făcut pentru a remedia această situație. Totul depinde de modul în care abordezi relația cu colegii de muncă, cu superiorii, cererile pe care le faci, modul în care te implici în cadrul proiectelor din colectivul de muncă. În această lună te bucuri de câștiguri la care, poate, nici nu sperai. Este, de fap,t rodul unui efort susținut, al capacității de a concretiza expriența profesională acumultată cu trudă și răbdare din partea ta. Se poate vorbi acum despre șansa de a fi promovat la locul de muncă sau de a semna un contract mult mai avantajo,s din punct de vedere financiar.

Dragoste

Încă de la începutul lunii pot apărea tot felul de discuții neplăcute în relația de cuplu, având ca subiect banii, care parcă nu se ajung, oricât de mult te-ai strădui să fii de chibzuit. Ești într-o continuă agitație, gata de acțiune fiind pus pe fapte mari dar partenerul de viață ar putea să interpreteze greșit atitudinea ta. Fii atent la modul în care relaționezi cu celălalt și nu te grăbi, în situații care necesită răbdare, calm, atenție la detalii. Discuți mult cu partenerul de viață despre bani, noi posibilități de a progresa în carieră, ai șansa de a te perfecționa, ești susținut într-o eventuală afacere personală pe care vrei să o demarezi. Cert este că, până la jumătatea lunii ianuarie, nu prea ai stare, ceea ce s-ar putea să declanșeze adevărate scântei în relația de cuplu, îndeosebi în preajma datelor de 9 și 12 ianuarie. În prima parte a lunii reușești să porți discuții mult mai constructive, raționale făcându-te astfel mai bine înțeles de către partenerul de viață. Din data de 7 ianuarie ești mult mai concentrat pe responsabilitățile care țin de serviciu existând riscul să îți cam neglijezi familia și relația de cuplu. Dacă nu ești încă implicat într-o relație stabilă, în preajma datei de 12 ianuarie porți discuții cu persoana iubită despre o posibilă întemeiere a familiei, o eventuală mutare împreună cu aceasta. Este o perioadă în care vrei să pui la punct ce țin de casă, de familie și care se cere a fi rezolvată de mult timp. Nu vor lipsi discuțiile în contradicotriu cu părinții despre alegerea făcută de tine. Până la jumătatea lunii ai ocazia să dezvolți o relație de dragoste, cu ocazia unor deplasări în interes de serviciu, a participării la cursuri sau prin intermediul internetului. Nu este cazul să îți faci prea mari speranțe, vis-a-vis de o persoană de sex opus abia cunoscută.

Horoscop Sagetator ianuarie 2023 – la ce să te aștepți?

În data de 19 ianuarie, Soarele părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător. Nativii prind puteri și fac tot felul de deplasări pe care până acum le-au tot amânat. Nu au avut suficientă deschidere pentru drumurile respective. Un Soare în Vărsător, în domeniul mobilității și al comunicării, poate însemna, după Astrologul zodiacool.ro, și informații bombă care vin către nativ și care răstoarnă nativului orice raționament pentru că ceea ce știa și gândea până acum pare învechit, depășit. Dacă ne gândim la interesul nativilor pentru bani, intervin acum niște tranzacții inedite care depășesc așteptările și care le pun curajul la încercare, curajul de a face lucruri noi. Dar Astrologul zodiacool.ro nu sfătuiește pe nimeni să meargă la risc! Luna Plină în Leu, cu Soarele în Vărsător din ziua de 28 ianuarie, le arată nativilor că pe lângă informațiile primare, pe lângă discuțiile banale, există ceva mai mult și toate informațiile simple puse cap la cap sau, de ce nu, fiecare în parte, pot constitui o concluzie care să ducă nativul respectiv către propria lui evoluție. Problemele de sănătate sunt cele care au chinuit nativii în anul 2023 și se pare că nu ne lasă nici în 2023: genunchii și șoldurile. Dar mai sunt probleme legate de gât și acestea pot să aibă drept cauză o activitate de rutină care afectează zona cervicală. Luna ianuarie este o perioadă în care nativii au de depășit o perioadă cu destule provocări, în special în ce privește analiza rațională. Nativii au de trecut un hop, de la o anumită treaptă către una superioară de gândire, comunicare, mișcare. Succes!

Bani

Data de 8 ianuarie, când Venus părăsește zodia Săgetător și intră în zodia Capricorn, poate reprezenta pentru nativii zodiei Săgetător rezolvarea problemelor materiale. Primesc sume de bani, încep să găsească soluții, constată că se descurcă cu ce au. Dar un prieten îi datorează niște sume de bani și întârzie cu datoria sau un prieten îi solicită sprijinul și nativul constată că nu poate să îl ajute având el însuși cheltuieli. Și tot pe 8 ianuarie Mercur părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, ceea ce face nativii extrem de vorbăreți. Nativilor le vin tot felul de idei, una mai interesantă decât alta. Nativii sunt puși pe șotii sau așa par pentru că ideile lor sunt atât de ieșite din comun încât la prima vedere pare ceva ireal. Dar nu este decât ceva cu totul nou și care este menit să scoată atmosfera din rutina zilnică. În ziua de 13 ianuarie avem Luna Nouă în Capricorn, în conjuncție cu Pluto. Luna Nouă în Capricorn deschide nativilor interesul pentru bani. Și vine o etapă în care aceștia încep tot felul de activități care fie aduc beneficii materiale, fie sunt activități legate de administrarea unor valori, de achiziționarea unor posesiuni mai importante. Din activitatea profesională pot să vină niște bani frumoși și cu inventivitatea de care dau dovadă nativii în muncă, există șanse de o perioadă bună. Există însă posibilitatea ca atâta interes pentru valori să îi cam amețească pe nativi și aceștia să judece eronat când este vorba de posesiuni, bani, valori. Consultarea cu cineva de încredere este de dorit.

Relaţii

Nodurile lunare sunt așezate pe axa personalității și a relațiilor. Nativii sunt îndemnați să urmeze calea către cel de vizavi sau cel care îi este alături, luați-o cum simțiți. Cum vedeți un partener? Ca fiindu-vă alături sau vizavi? Astrologul zodiacool.ro crede că un adevărat partener este când alături, când vizavi, după cum cere interesul comun. În data de 7 ianuarie Marte părăsește zodia Berbec și intră în zodia Taur. Nativii au avut o mare pasiune care acum se transformă într-o problemă care necesită analiză și acțiune. Iubirea se transformă într-o chestiune care trebuie lucrată, nu mai vine totul de la sine, deși chimia există și încă foarte evident pentru cei doi. În câteva zile, Marte va face conjuncție cu Uranus și aceasta le va aduce nativilor idei fulger care țin efectiv de noua relație romantică și le poate crea o stare de efervescență pe care o consideră ca pe o trăire inedită. Și pentru că nativii iubesc, încep să gândească un viitor alături de partener. Există însă o temere de ordin material atunci când nativii gândesc aceste planuri. În data de 14 ianuarie planeta Uranus iese din mișcarea de retrogradare. Odată cu intrarea planetei Uranus în mișcare directă, nativii se eliberează de micile activități de rutină, le realizează cu mai mare ușurință și reușesc să dedice mai mult timp și mai multă energie iubirii.

Noroc

Mai ales că restricțiile privesc și deplasările și tranzacțiile, iar nativii se simt încorsetați de anumite reguli pe care și le asumă, dar nu le convin. Aspectele tensionante nu sunt mult mai bune decât la celelalte zodii, dar se așează pe domenii care nu au legătură cu emoțiile, cu stările sufletești și atunci sunt mai ușor de suportat. Nativii sunt concentrați pe propriile lor calități, dar nu sunt bine văzuți de prietenii de grup. Sau concentrarea pe calitățile proprii nu le lasă loc de a analiza la general, de a avea viziune asupra unor probleme mai largi. Sunt foarte țintiți pe ei și prietenii observă acest lucru.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Sagetator iulie 2022

Inceputul lunii iulie este, pentru nativii Sagetator, foarte relaxant Cu toate planetele retrograde, cu toată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.