Horoscop lunar Sagetator februarie 2023

Horoscop Februarie Sagetator: nativii au o perioada armonioasa in cuplu, sunt legati de casa si familie, se simt protejati acolo Aveți o perioadă în care mintea vă este încordată. Rațiunea lucrează continuu, dar nu reușește să pună în ordine multitudinea de idei, de informații, de mesaje care vă bombardează din toate părțile. Sunteți într-o mișcare continuă, dar cam haotică. Și asta deoarece avem în prima parte a lunii februarie un Mercur retrograd. Horoscop Sagetator februarie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Pentru că dispui de foarte multă energie ai tendința să te implici în mai multe activități dorind să le faci pe toate repede și bine, îndeosebi până la jumătatea lunii. Ești predispus la accidente, lovituri, tăieturi, luxații sau chiar fracturi, îndeosebi în preajma datei de 10 februarie. De evitat locurile aglomerate și sporturile extreme, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când ești predispus la viroze respiratorii, infecții renale, accidentări. Horoscop Sagetator februarie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În februarie, Săgetătorii ar trebui să se ferească de invidie. Colegii sau vecinii vor acorda o atenție deosebită la tot ce cumpărați sau obțineți. Poate chiar să vă strice reputația fără ca dumneavoastră să fiți implicat.Oricum, veți realiza, de asemenea, cine vă este un prieten adevărat și cine este prieten cu dvs. din egoism, datorită acestei situații. Deși o astfel de constatare probabil vă va supăra la început, vă va oferi și spațiu pentru a vă concentra asupra oamenilor cărora le pasă cu adevărat de dumneavoastră. Horoscop lunar Sagetator februarie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Sagetator februarie 2023 – prognoză

În prima parte a lunii vei pune mai mult accent pe studii, comunicare, relaționare cu cei din mediul apropiat, pe relația cu prietenii, vecinii. Faci mai multe deplasări, fie că este vorba despre locul de muncă sau în interes personal. Au loc dialoguri intense, răzgândiri și reconfigurari ale unor proiecte, relații de prietenie. Este recomandat să fii atent la tot ceea ce înseamnă primirea și/sau trimiterea de mesaje, informații întrucât pot apărea neplăceri, pierderi importante pentru tine. Au loc evenimente importante care vizează relația cu părinții, cu persoane cu care nu te-ai mai văzut de mult timp, ai dorința de a călători în locurile natale. Este o perioadă în care simți o mai mare nevoie de a-ți deschide sufletul, de a te preocupa mai mult de activități care rezonează cu ființa ta. Din data de 18 februarie ești mult mai concentrat pe obigațiile care țin de casă, familie, relația cu părinții. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Într-o zi te vei trezi și vei constata că nu mai ai timp să faci ceea ce ți-ai dorit. Fă ce-ți dorești acum!” Paulo Coelho

O familie

Februarie îți va aduce o criză în relațiile personale. Poate că anumite informații despre partenerul tău, despre care nu știai nimic, vor ieși la iveală. Ele pot fi atât de șocante încât ar putea duce chiar și la o despărțire. Săgetătorul va trăi o perioadă de sinceritate. Tot ceea ce au ascuns până acum îi va încolți din toate părțile, ceea ce ar putea avea un efect complet devastator. O schimbare a perspectivei este importantă: există o oportunitate unică acum, de a începe să trăiești în propria realitate și nu doar în imaginația ta.

Carieră

Urmează o perioadă în care ești plin de energie, dinamism, ambiție și hotărâre pentru a-ți împlini un scop măreț, în plan profesional. Din păcate acest avânt tinde să fie temperat de schimbări neașteptate la locul de muncă sau probleme de sănătate care te vor forța să iei pauză de la muncă, îndeosebi în prima parte a lunii. În această perioadă ești conștiincios, dornic să impresionezi, ceea ce predispune la certuri cu colegii, colaboratorii acceptând cu greu părerile celorlalți. Orice interacțiune cu persoanele stresate din mediul de lucru nu face decât să te agite și mai mult și să îți pierzi ritmul de lucru. Ai tendința să te implici în mai multe activități în același timp și nu reușești să duci la bun sfârșit mai nimic. Atenție la relația cu colegii și colaboratorii, îndeosebi în prima decadă a lunii. Până în data de 21 februarie va trebui să fii mult mai prudent la investițiile pe care le faci sau deciziile pe care le iei, vis-a-vis de locul de muncă sau o afacere personală. Dacă nu reușești să ajungi la un consens cu colaboratorii este bine să faci cale întoarsă și să îți vezi de treburile tale, fără să le porți ranchiună unor persoane care, oricum, nu vor înțelege argumentele tale. În prima parte a lunii este posibil să renunți la un curs de perfecționare sau revii asupra altor studii care sunt mult mai avantajoase pentru tine, în plan profesional. Cert este că pot apărea tot felul de răzgândiri, răsturnări de situație, de la studii și până la deplasările pe care le faci în interes profesional. În a doua parte a lunii primești susținerea familiei pentru a reuși să finalizezi un proiect profesional sau poți să dai startul unei afaceri de familie. Este o perioadă în care îți vin bani prin muncă susținută dar și cheltuieli pentru a reuși să menții pe linia de plutire anumite proiecte care țin de casă sau o afacere personală. Este o lună în care, în ciuda limitărilor, a obstacolelor, mai mult sau mai puțin neașteptate, nu duci lipsă de conștiinciozitate și pricepere în domeniul tău de lucru, se cere însă atenție în ceea ce privește relația cu autoritățile întrucât ești predispus la sancțiuni.

Dragoste

Încă de la începutul lunii ești pus în situații mai puțin plăcute, în ceea ce înseamnă relație de cuplu. Este posibil ca problemele din relația de mariaj să se datoreze și intervenției din partea unor rude care exagerează cu acuzațiile, informații neadevărate menite să te pună într-o situație neplăcută în relația de cuplu. Acordă atenție la ce anume împărtășești persoanelor din anturajul apropiat, îndeosebi dacă dai informații din relația ta conjugală sau dintr-o relație de amor în care ești acum implicat. În preajma datei de 10 februarie ești predispus la certuri destul de aprinse în relația de cuplu atsfel că stresul de la locul de muncă se poate răsfrânge și asupra relației de cuplu. O discuție sinceră cu partenerul de viață te va ajuta să vezi dintr-o perspectivă pozitivă relația în care ești deja implicat. Se pare că fiecare vorbește „pe limba lui” și nici unul nu se străduiește prea mult să înțeleagă ce a vrut fiecare să spună. Este posibil să te răzgândești, în ceea ce privește o relație de cuplu și vrei să divorțezi sau renunți la o logodnă. Ești tentat să reiei o fostă relație de cuplu și astfel poți să ajungi la tot felul de discuții neplăcute cu rudele, prietenii, ba chiar atragi tot felul de neplăceri în viața personală, apar răsturnări de situație. Este indicat să eviți luarea unor decizii importante care vizează relația de cuplu, îndeosebi până în data de 21 februarie. În a doua parte a acestei luni relația cu familia, părinții joacă un rol esențial în menținerea echilibrului din cadrul relației de mariaj. Te gândești serios să îți întemeiezi o familie, în cazul în care nu ești deja implicat într-o relație de cuplu, îndeosebi după data de 25 februarie. Este recomandat să nu te grăbești în luarea unei decizii în acest sens.

Horoscop Sagetator februarie 2023 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, există predispoziții pentru afecțiunile perioadei care se localizează la gambe și laba piciorului. Cauzele pentru nativii Săgetător sunt de la comunicare sau de la mișcare: prea multă mișcare sau sedentarism. Problemele pe care le puteți avea în zona gâtului sunt din cauze financiare.

Bani

În data de 11 februarie avem Luna Nouă în Vărsător, și astrologul zodiacool.ro consideră că în domeniul comunicării începe ceva. Faceți o nouă cunoștință, primiți o veste importantă pe care o așteptați de mult. Poate cineva vă îndeamnă la o plimbare scurtă, dar foarte plăcută. În ziua de 21 februarie, planeta Mercur își reia mersul direct, vine să clarifice cumva gândirea, conversația și mișcarea nativilor Săgetător. Și dacă doriți să achiziționați ceva, acum este momentul. Cu Luna Plină în zodia Fecioară, cu Soarele în Pești din data de 27 februarie, vi se atrage atenția că aveți și o profesie de onorat, oricât de atrași sunteți în sânul familiei, la gura sobei. Și atenție vă este atrasă pentru că aveți o realizare în plan profesional.

Relaţii

În cuplu lucrurile par să meargă în luna februarie. Astrologul zodiacool.ro este de părere că este o perioadă în care comunicarea cu partenerul de cuplu este armonioasă și este, de asemenea, o bună ocazie pentru a dezbate probleme rămase nelămurite din trecut. Pentru că aveți multă diplomație și multă armonie în comunicare. Cu Mercur retrograd însă, riscați să spuneți ceva și să se înțeleagă altceva sau să constatați că unele subiecte se repetă. Pe data de 1 februarie, Venus intră în zodia Vărsător, în domeniul comunicării și al mișcării. Cu Mercur retrograd, toate micile năzbâtii pe care le face la adresa noastră, reprezintă data la care relația cu partenerul de viață devine mai armonioasă pentru că în casă prezența planetei Venus aduce armonie în domeniul lui Mercur și efectele retrogradării, dezordinea mentală, micile încurcături, pot să aibă un impact mai mic. 18 februarie este ziua în care Soarele intră în zodia Pești și nativii Săgetători se simt brusc legați de casă și de familie cu o căldură deosebită. Căminul lor devine centru universului lor și simt nevoia să se retragă acasă sau în locul unde se simt protejați, să își încarce bateriile. În data de 25 februarie planeta Venus părăsește zodia Vărsător și intră în zodia Pești, atmosfera de acasă devine de-a dreptul idilică. Aveți de gând să înfrumusețați casa, să achiziționați un obiect decorativ. Dar în primul rând este armonie! 

Noroc

În munca de zi cu zi, același lucru. Muncă de Sisif, într-un ritm care se repetă și care nu lasă loc pentru mersul către o soluție. Nu se vede finalizarea unui demers, oricare ar fi acesta. Energie este din plin, dar se materializează prin impulsivitate și nu lasă loc unei ordini, a unei succesiuni logice a lucrurilor. Poate un contract care se prefigurează chiar din prima zi a lunii să aducă puțină armonie în mișcare.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Sagetator iulie 2022

Inceputul lunii iulie este, pentru nativii Sagetator, foarte relaxant Cu toate planetele retrograde, cu toată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.