Horoscop lunar Sagetator decembrie 2022

Horoscop lunar: in Decembrie, nativii Sagetator vor fi inconjurati de infoermatii, vor comunica mult, posibil chiar sa calatoreasca in strainatate În anul 2020 atenția nativilor Săgetător a fost îndreptată foarte mult către valorile pe care le posedă, fie că a fost vorba de valori materiale, de bani sau alte posesiuni, fie că este vorba de micul tezaur interior, calitățile personale ale fiecarui nativ în parte cu care se descurcă în această lume. Nativul a adunat bani, a adunat valori materiele, și-a sporit calitățile. Poate au pierdut, unii dintre nativ care nu au știut cum să folosească aspectul au pierdut și material și din calități. Horoscop Sagetator decembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este o lună în care ești preocupat excesiv de câștiguri, muncă, acumulare de bunuri materiale ceea ce nu poate decât să te epuizeze psihic și fizic. La mijlocul lunii te simți derutat, obosit psihic și fizic, cerându-se mai multă atenție la propriul organism. Se recomandă prudență la eventualele probleme care țin de căile respiratorii, plămâni, probleme renale, infecții, nervozitate, lipsă de concentrare, amețeli, insomnii, mai ales în preajma datei de 23. Horoscop Sagetator decembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Deși veți fi bucuroși să ajutați la pregătirile de sărbători, reuniunile de familie nu vor fi pur și simplu preferatele dumneavoastră. Sub influența lui Marte, vă puteți supăra rapid din cauza tachinărilor venite din partea rudelor. În plus, veți simți multă presiune pentru a fi pe măsura așteptărilor membrilor mai în vârstă ai familiei. Mulți dintre ei ar dori să vă vadă în altă parte, chiar dacă simțiți că nu aceasta este calea pe care ar trebui să o urmați. Un sejur într-un centru spa sau în mediul rural, unde ați putea scăpa complet de civilizație, ar putea ajuta Săgetătorii să reziste acestor perioade dificile. Horoscop lunar Sagetator decembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Sagetator decembrie 2022 – prognoză

Ai ocazia să te pui în valoare, îți acorzi mai multă atenție observând care sunt, de fapt, problemele din relația cu ceilalți, ce anume ai de schimbat în propria atitudine pentru a reuși să ajungi la o mai bună comunicare în relația cu cei din mediul tău. Ai ocazia să te pui în valoare, creezi o impresie deosebită în relația cu sexul opus știind ce vrei, ce ai nevoie. În a doua parte a lunii îți înnoiești garderoba, adopți un nou look, un nou regim de viață și/sau alimentar. Încă de la începutul perioadei ești mult mai preocupat de tot ceea ce ține de câștigarea securității în plan material, noi posibilități de câștiguri din muncă proprie având ocazia să te faci remarcat în mediul tău de lucru, prin dedicare și idei ingenioase. Din data de 21 se poate vorbi despre noi oportunități de a găsi un loc de muncă, mult mai avantajos, din punct de vedere financiar. Ai ocazia să îți pui în valoare abilitățile și talentele de care dispui, șansa de a obține un contract de muncă favorabil, din punct de vedere financiar. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Nimeni nu poate trăi fără prieteni, chiar dacă stăpânește toate bunurile lumii.” Aristotel

O familie

Fiind sub influența lui Mercur, luna decembrie va fi o perioadă aflată sub semnul moralității. Dacă Săgetătorul ajunge să fie martor al unei nedreptăți, nu va ezita să intervină și să îndrepte lucrurile. Vei fi, de asemenea, atras de chestiuni filozofice, sociologice și politice. În acest vârtej de gânduri, nu-i uita pe cei apropiați care așteaptă cu siguranță să petreceți Crăciunul împreună. Nu sunt interesați de cadouri la fel de mult ca de prezența ta plăcută și de neînlocuit. Reîncarcă-te cu energie pentru anul care vine și vei vedea că vei putea decola în toată splendoarea.

Carieră

Ai ajuns la capătul unui proiect iar acum este momentul în care poți să culegi roadele, să te bucuri de reușită. Primești susținere din partea unui grup, a unor prieteni pentru a-ți împlini o ambiție care ține de un parteneriat, o afacere. Atenție! În preajma datei de 23 este necesar să fii mult mai atent la ceea ce se vrea de la tine, ce contracte semnezi acum. Deasemenea, nu uita să faci ordine printre documente, să revizuiești strategiile de la locul de muncă, să abordezi din cu totul altă perspectivă relația cu șefii și colegii. Ești prea sensibil astfel că, fie și numai un singur cuvânt mai dur te-ar putea destabiliza psihic, emoțional, datorită stresului acumulat și a epuizării fizice. Acordă atenție în preajma datei de 13, atunci când este posibil să ajungi la stări conflictuale cu colegii de lucru sau vrei să pui capăt definitiv unei colaborări, un parteneriat. Poți avea parte de un mediu tensionat încercând să aplanezi eventualele dispute dintre colegi. După data de 17 se mai liniștesc lucrurile și vei reuși să obții ceea ce îți dorești. Ai ocazia să primești o propunere de colaborare, un contract avantajos sau te poți implica într-un parteneriat de lungă durată. Planul financiar trece acum prin transformări serioase fiind nevoie de mai multă prudență din partea ta, atunci când vine vorba despre cheltuieli, eventuale investiții pe care vrei să le faci.

Dragoste

Începutul acestei luni este destul de agitat reușind cu greutate să înțelegi de unde vine, de fapt, toată această stare de neîmplinire din relația de mariaj. Este o perioadă de discuții aprinse cu partenerul de viață având ocazia să intri în posesia unor secrete care este posibil să conducă la finalizarea relației. Este recomandat să privești cu mai multă încredere și deschidere în jurul tău pentru că ai șanse destul de bune să întâlnești persoana potrivită care te poate ajuta să privești viața cu mai multă încredere în viitor. Totul depinde de curajul tău de a schimba direcția, de a te debarasa definitiv de trecut sau de persoane care nu mai corespund așteptărilor tale, în plan sentimental. Până în data de 20 reușești să fii mult mai concis, te exprimi clar, direct și te faci înțeles de către partenerul de viață. Fie reușești să salvezi un mariaj, fie alegi să te debarasezi definitiv, fără resentimente de partenerul de viață. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, ai toate șansele să te îndrăgostești sau găsești o persoană de sex opus cu care să simți că rezonezi, din punct de vedere afectiv, din data de 15. În prima parte a lunii ești predispus la implicarea într-o relație secretă, plină de pasiune și romantism. Totuși, îți este frică de judecata celor din jur preferând să păstrezi doar pentru tine și sufletul tău idila pe care o trăiești acum. Vor exista și momente tensionate, certuri, în preajma datei de 23, atunci când se cere să fii atent la nevoile, dorințele persoanei iubite. Spre sfârșitul lunii nu este exclus să faci un pas important și să accepți propuneri, eventual te muți împreună cu persoana iubită. Fii însă prudent la ce se află, de fapt, în spatele unor promisiuni și nu te grăbi să faci alegeri, până când nu te consulți cu persoane de încredere, eventual cu familia.

Horoscop Sagetator decembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Pentru nativii Săgetător aspectul spune că ar trebui să își ia niște angajamente, bineînțeles, față de ei înșiși. Responsabilitatea față de bunurile materiale pe care le deține trebuie să i se imprime nativului ca o importantă misiune. Luna decembrie se încheie cu o Lună Plină în Rac cu Soarele în Capricorn. Ultimul eveniment al lunii se așează pe casa banilor și reprezintă un moment de împlinire. Poate fi momentul în care nativul se asociază la bani cu cineva, pune propriile lui resurse împreună cu cineva, un partener și poate fi considerat un moment de împlinire pentru că acest lucru este pregătit de ceva vreme.

Bani

La acest început de lună, nativii sunt foarte îndrăgostiți și preocuparea continuă pentru bani, preocupare care e posibil să fi tensionat puțin relația. Îndepărtarea și pentru câteva momente de la adevărata iubire poate fi un calvar pentru îndrăgostiți. Acest interes pentru valori materiale sau pentru a pune în evidență niște calități i-au înfrumusețat nativului personalitatea și, mai ales, felul în care relaționează. Este posibil ca să fie mai asumat și mai responsabil în momentul în care bate palma cu cineva, indiferent că acesta este partenerul de cuplu sau un partener de afaceri. Relațiile sunt, în această perioadă, o țintă pentru nativul Săgetător. Mă uit la horoscop și mă gândesc din ce în ce mai mult că nativul acționează către persoana iubită cu foarte multă îndrăzneală și face o propunere de căsătorie și o face foarte răspicat. În data de 4 decembrie, pentru câteva ore, toate planetele care reprezintă iubire, sensibilitate, frumos, armonie, emoțiile din adâncul sufletului, toate aceste planete, respectiv Luna Venus și Neptun, fac un frumos trigonul regal. Astrologul zodiacool.ro a botezat această zi, ziua iubirii pentru că aspectul, mai ales că se formează pe semne de apă, deschide sufletul, intuiția, empatia. Nu deschide tuturor posibilitatea de a simți lucrurile din jurul nostru mult mai intens. Pentru nativii Săgetător aceste planete fac o horă și pun în mișcare domenii mai puțin vizibile, domeniile cele mai intime. Zodia săgetător este poate una dintre zodiile cele mai avantajate. Sfârșitul lunii decembrie este unul cel puțin interesant. Majoritatea noastră ne întrebăm ce a vrut anul 2022 de la noi, către ce ne îndreaptă.

Relaţii

Începând cu data de 21 Decembrie stelele vor fi foarte explicite cu noi și ne vor arăta exact care este viitorul. Fiecare zodie se îndreaptă către alt domeniu al vieții, domeniul imediat următor celui care a stârnit atâta interes în anul 2022. În data de 17 decembrie, Saturn face pasul din zona banilor și a valorilor, în zona comunicării. Jupiter îl urmează imediat în data de 18 decembrie, aducând în zona comunicării o înviorare evidentă. Nativul începe să comunice cu toată lumea și are toate șansele ca mișcarea și comunicarea lui să depășească granițele țării. Pe 21 decembrie să face o conjuncție în zodia Vărsător pe acest domeniu al comunicării și mișcării. Gândirea capătă valențe noi. Se deschid noi raționamente. Către aceasta este îndrumat nativul în perioada viitoare. Se deschide o perspectivă care presupune mișcare multă, presupune schimb de informații. Data de 21 Decembrie este o dată cu foarte mare impact pentru că atunci, după cum am spus, are loc acestă această conjuncție, fenomen care se întâmplă o dată la 20 de ani. Dar data de 21 decembrie reprezintă un moment important în fiecare an și 2022 nu face excepție. În fiecare an, în această zi Soarele intră în zodia Capricorn, este ziua cu cea mai lungă noapte, reprezintă sfârșitul de toamnă. Începutul iernii astronomice în astro-meteorologie reprezintă începutul unui anotimp și ziua își pune amprenta asupra întregului anotimp.

Noroc

Pentru aceia care au acumulat în interiorul lor, vestea este că acum trebuie să fie mai comunicativi, să împărtășeacsă din experiența aceasta. Și mai trebuie să devină mai mobili, dispuși să se deplaseze pentru a folosi cât mai bine cele acumulate. Ceea ce au ce au acumulat în buzunarele lor sau în conturi acum trebuie investit. Și nu oricum, folosind informația, schimbul de informație, vorbind cu persoane de specialitate. Pentru că este păcat ca o investiție atât de serioasă să fie un eșec.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Sagetator iunie 2022

Pentru nativii Sagetator, luna iunie este cea a relatiilor. Acestia se bazeaza foarte mult pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.