Horoscop lunar Sagetator august 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Sagetator august 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Va trebui să nu faci excese, imprudențe, atunci când vine vorba despre alimentație și/sau unele activități care ar putea să îți suprasolicite organismul. Este recomandat să dai dovadă de cumpătare pentru că ești predispus la probleme ale rinichilor, ficat, probleme digestive, dureri de spate, infecții, îndeosebi în prima parte a lunii. Acordă atenție în timpul călătoriilor pe distanțe lungi, în preajma datei de 10, întrucât ești predispus la lovituri, accidente, tot felul de probleme menite să îți pună viața în pericol. Horoscop Sagetator august 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În august, Săgetătorii nu vor mai înceta să se gândească la libertate și la călătorii. Vă veți bucura atât de excursii de o zi, cât și de sejururi în străinătate. Totuși, de data aceasta ar trebui să încercați să ieșiți din zona de confort a hotelului și a plajei, și să mergeți să explorați un loc necunoscut. Fără îndoială că nu veți regreta.Luna aceasta va fi o bună oportunitate pentru dumneavoastră să vă gândiți la stilul de viață. Cu siguranță există multe lucruri de îmbunătăţit. Încercați să includeți mai multe legume și fructe în dieta dumneavoastră și să reduceți consumul de dulciuri. Horoscop lunar Sagetator august 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Sagetator august 2022 – prognoză

Este o lună în care simți nevoia să călătorești, să studiezi, să fructifici fiecare oportunitate de dezvoltare personală, prin asimilarea de noi experiențe. Ai ocazia să interacționezi cu oameni interesanți, cu medii, grupuri care au preocupări de natură spirituală. Este o lună în care se va observa un impact major în viața ta, prin relația pe care o ai cu străinătatea, preocupările legate de spiritualitate sau filosofie precum și reevaluarea propriilor posibilități de expansiune în plan spiritual. Relaționezi mai frecvent cu persoane de altă naționalitate sau prieteni aflați pe alte melaguri. Nu este exclus să faci deplasări cu scop inițiatic, spiritual, primești susținere venită din partea unor maeștrii, ghizi spirituali, profesori care vor juca un rol deosebit în dezvoltarea personalității tale. Din data de 22 ai șansa unei noi lansări în carieră datorită implicării tale în cadrul unui proiect comun, alături de colegi sau colaboratori. Știi cum să te remarci, să te faci auzit, văzut impresionând superiorii prin originalitate și spontaneitate. Deviza ta, pentru luna aceasta, este: „Când pornești la o acțiune, trebuie să ai în vedere și riscurile ei.” Eugen Lovinescu

O familie

Dacă nu ai fost în vacanță în acest an, luna august este absolut ideală – trebuie să recunoști asta. Ai muncit din greu tot anul, așa că meriți să mergi undeva și să te relaxezi puțin. Dacă Săgetătorul își va lua și partenerul cu el în vacanță, vor avea ocazia unică de a discuta deschis despre relație și viitorul ei. În acest fel, vor afla dacă ideile partenerului sunt asemănătoare cu ale lor sau dacă relația nu va funcționa pe termen lung.

Carieră

Această lună este destul de solicitantă, în plan profesional. Este timpul să dai dovadă de prudență, mai ales dacă te gândești să faci schimbări în zona carierei, îndeosebi în preajma datei de 10, atunci când este posibil să te confrunți cu tot felul de răsturnări de situație legate de locul de muncă, relația cu colegii sau chiar cu probleme care țin de mijloacele de comunicare, instrumentele de lucru, aparatura electronică și astfel nu reușești să rezolvi la timp sarcinile de lucru. În preajma datei de 13 este bine să acorzi o mai mare atenție la actele pe care intenționezi să le semnezi sau dacă vrei să-ți faci publicitate, să te lansezi într-un nou domeniu. Este recomandată o amânare! Cert este că vei avea ocazia să observi ce anume ai de schimbat sau ce vrei, de fapt, în plan profesional. Atenție și la eventualele parteneriate, la colaborări sau lansarea în afaceri, îndeosebi în prima parte a lunii. Este o lună în care sunt favorizate negocierile, obținerea de bani prin intermediul celorlalți sau de pe urma unei afaceri lansate în tercut. Din data de 18 se accentuează tot ceea ce ține de sfera socio-profesională dând dovadă de conștiiciozitate, inspirație, o mai bună organizare a timpului de lucru. O perioadă favorabilă pentru relansare în plan profesional este îndeosebi spre sfârșitul lunii. Ai posibilitatea de a găsi un (nou) job, unul care este pe măsura așteptărilor tale, după data de 30. Planul financiar este bine aspectat putându-te aștepta la câștiguri financiare datorate efortului tău, abilităților și talentelor de care dispui, îndeosebi după data de 20. Pe tot parcursul acestei perioade este bine să nu dai startul vreunei afaceri personale, colaborări, implicarea într-un parteneriat, până când nu ai toate informațiile necesare, în privința viitorilor colaboratori.

Dragoste

Lucrurile revin, încet dar sigur, în relația de mariaj reușind să ajungi la o mai bună colaborare, comunicare în relația de cuplu. Deși, la prima vedere, lucrurile se desfășoară normal, aparent fără existența vreunei probleme, ai totuși ocazia să constați că treci printr-o transformare importantă, în ceea ce privește relația de cuplu. Vei rămâne destul de uimit de faptul că relația nu este tocmai ceea ce îți doreai sau ceva s-a schimbat, în felul tău de a fi, de a vedea lucrurile astfel că ai tendința de a judeca partenerul de viață dintr-un punct de vedere, nu tocmai real și obiectiv. Se cere o mai mare atenție la ceea ce spui, la modul în care îți exprimi nemulțumirile în relația de mariaj, îndeosebi în preajma datei de 16. Este posibil să acorzi prea mult timp carierei și să nu mai observi problemele din cadrul relației de mariaj. Nu ai timp suficient pentru a discuta cu partenerul tău ceea ce te frământă, ce anume ai dori să faci și nu reușești să concretizezi, tocmai pentru că nu ai suficientă încredere în celălalt. Nu este exclusă nici aducerea la suprafață a unor lucruri neplăcute, vis-a-vis de relație, probleme care trebuiesc discutate, analizate și eventual conștientizate. Orice amânare poate provoca și mai multă suferință. Dacă ești singur putem să vorbim despre implicarea într-o relație de amor, eventual cu o persoană de sex opus din mediul de lucru, un superior sau o persoană care deține o funcție de răspundere, îndeosebi în a doua parte a lunii. Nu este exclus să redeschizi anumite discuții cu o fostă iubire aflată în străinătate. Urmează o perioadă oarecum bulversantă, cu evenimente inedite, la capitolul iubire, sexualitate, ai șansa de a da startul unei relații de iubire la mare distanță.

Horoscop Sagetator august 2022 – la ce să te aștepți?

Cu partenerul de viață comunicarea este mai dificilă ca de obicei. Fie că acesta nu se ridică la nivelul nativilor Scorpion, fie este superior intelectual și este puțin arogant. Sau pur și simplu nativii Scorpion se enervează că sunt puși câteodată la colț de partener, cu tot felul de argumente, unele solide ce-i drept, care pe ambițioșii nativi îi scot din pepeni. Dar din data de 5 martie, planeta Venus intră pe domeniul căsătoriei și lucrurile devin brusc mai armonioase. Partenerul pare mai atrăgător, mai simpatic. Nativii încearcă tot felul de artificii pentru a-i cuceri: ținute șic, un parfum nou, etc. Nebuniile pot avea un maxim în zilele de 8-9-10 martie, când Venus face conjuncție cu Uranus pe casa căsătoriei și orice este permis! Pe data de 9 martie, avem Lună Plină în Fecioară, pe domeniul prietenilor și oamenilor cu care nativii Scorpion împărtășesc o preocupare comună, pasiune, activitate. Nativii sunt serviabili cu aceștia care la rândul lor sunt foarte atenți cu Scorpionii. Dar au de muncit împreună, poate de aceea sunt atât de ajutători unul cu celălalt! Fie că încep o activitate cu cineva din grupul de prieteni, fie cu colegi de partid, camarazi într-o echipă sportivă, într-o trupă artistică, în oricare dintre aceste ipostaze se găsesc nativii. Muncesc, și încă mult. Și nu cine știe ce,  este munca de rutină, obolul pe care fiecare dintre noi trebuie să îl dăm, indiferent cine suntem și ce pregătire avem! Pe 22 martie, Saturn intră în Vărsător. Avem o legătură trecut-prezent-viitor ceva mai concretă. Lucrurile pentru care au muncit nativii, ceea ce au fundamentat corect, acelea se vor materializa și vor deveni vizibile acum. Realizările țin de cămin, cuib, părinți. De rădăcini… cum am spus: trecut-prezent-viitor. Am învățat de la părinți și de la strămoși cum se clădește pe casă, cum se construiește cuibul, l-au construit și în el își cresc copii în viitor! 23-24-25 martie, îndrăgostiți în casă, de partenerul de viață. În afară de persoana iubită, parcă nimic nu mai contează! Pasiunea este exprimată deschis. Pe lângă dragostea pasională, nativii au deschidere către sentimente de iubire necondiționată. Sunt trăiri extrem de frumoase. Luna Nouă în Berbec, pe 24 martie, poate însemna pentru nativii zodiei Scorpion un nou început în domeniul muncii. Astrologul ZODIACOOL e de părere că relațiile de muncă se pot schimba. Poate să existe paliere sau etape în aceste relații și în cadrul acestora, iar data de 24 martie să însemne un nou început. Este o zi în care lucrurile care țin de munca de zi cu zi se înnoiesc, prind alt aer, un fel de primenire în acele activități menite să vă plictisească și să vă pună răbdarea la încercare. Data de 25 martie poate să însemne și o dezamăgire în ceea ce privește munca de zi cu zi. Nativii au atât de mult de lucru, încât nu se pot dedica unui studiu pe care doresc să îl dezvolte. Numulțumirea lor este justificată numai în mare parte. Au de rezolvat niște probleme plictisitoare, dar în același timp nemulțumirea este disproporționată de mare. Lucrurile nu sunt atât de grave pe cât le văd nativii acum.

Bani

Preocuparea nativilor pentru bani este atât de mare, încât astrologul zodiacool.ro se simte dator să atragă atenția nativilor: în dorința lor de a-și acoperi nevoile destul de pretențioase, pot face greșeli. Atenție deci, pentru că nativii sunt dispuși să meargă la risc sau dimpotrivă, să evite orice risc când este vorba de bani. Sunt pur și simplu exagerați! Să nu facă ceva important până prin toamnă. Mai sunt o parte dintre nativii Săgetător care au de gestionat sume de bani sau proprietăți mari. Pentru aceia, riscurile de a face greșeli sunt și mai mari. Sfatul astrologului zodiacool.ro este ca atunci când este vorba de bani și de valori importante, să se sfătuiască cu un specialist în finanțe. Să nu uităm că domeniul așa-zis al banilor este, de fapt, mai pe larg exprimat în domeniul valorilor personale, deci inclusiv al acelor calități personale care pot fi numite un mic tezaur personal, adică complexul de abilități cu care nativii se descurcă în lumea materială. Acela este acum în atenția nativilor. A fost o perioadă când aceste calități au suferit transformări radicale și nativii au simțit un sprint, în toată ființa, către înnoire, către viitor. Acum lucrurile au stagnat și nativii sunt puțin dezorientați. Nu este nimic rău în asta, este o perioadă de obișnuire cu noul. Luna Plină în Vărsător, din data de 3 august, poate să însemne o împlinire în domeniul comunicării. Nativii pot primi o veste pe care o așteaptă de mult timp. Pot să aibă parte de mici deplasări în interes de serviciu, pe care le fac pentru că trebuie, nu pentru că ar dori sau ar considera că sunt necesare. Este un fel de dute-vino în viața nativilor, dar care le poate folosi. Nativilor li se pun față în față informația primară, mișcarea și concluziile pe care le au de tras din toate acestea, precum și sintetizarea acestora. Din data de 20 august, odată cu intrarea lui Mercur în Fecioară, viața profesională devine mai activă. Mai activă, dar în felul lui Mercur. Nativul este foarte rațional, mobil, dă și primește informații pe care le gestionează cu măiestria unui star TV. Nativii sunt ușori ca aerul și tot așa reușesc să rezolve probleme dintre cele mai dificile, cu ușurința unui adolescent. Și știm cu toții cât de simplu reușesc adolescenții să rezolve probleme grele! Din data de 22 august, Soarele intră și el în domeniul profesional și, pe lângă rațiune, oferă și o abilitate extraordinară de mișcare. Mai vine energie solară și lumina.

Relaţii

Intrarea planetei Venus în zodia Rac, în data de 7 august, le aduce nativilor Săgetător probleme în relații. Relațiile nativilor tind să aibă o latură secretă care le poate dăuna relației, indiferent de care parte este acel ceva ascuns. Pe de altă parte, nativii încep să se obișnuiască cu transformările profunde care au avut loc în ființa lor și încep chiar să se bucure de noua ipostază. Data de 14 august, momentul când planeta Uranus intră în retrogradare, poate să le aducă nativilor probleme în relații, care trebuie analizate pic cu pic. Nativii nu au crezut că se poate, dar au răbdare. Mai ales să cântărească ce a fost în trecut, ce doresc să afle. Au răbdare să pună fiecare informație cap la cap, să vadă ce lipsește și așa mai departe. Începe o perioadă în care nativii se uită mai mult în trecut, în care au de recuperat. Luna Nouă în Leu, din data de 19 august, este un moment extrem de benefic pentru nativii zodiei Săgetător. Este momentul în care începe o perioadă de evoluție a nativilor. Sau începe o mare călătorie, o aventură pe care nativii o parcurg atenți la toate câte sunt în jurul lor, atenți la fiecare detaliu care le poate aduce un plus de cunoaștere, un plus de progres. Vibrația se potrivește nativilor și astrologul zodiacool.ro le sugerează să fie atenți să nu piardă o așa oportunitate.

Noroc

Nativii zodiei Săgetător sunt și la începutul lunii august preocupați de bani și de valorile personale. Pentru o parte dintre nativi, îngrijorarea vine de la cheltuieli mari cu copiii. Sunt foarte îngrijorați de cum va evolua această problemă, dacă cresc cerințele și dacă vor putea câștiga suficienți bani pentru a  le acoperi.  O altă parte dintre nativi și-au descoperit un hobby sau poate fi vorba de o pasiune mai veche, care le cere cheltuială mare. Sunt foarte necăjiți că este posibil să nu mai facă față. Sau pur și simplu se străduiesc peste măsură să câștige atât cât au nevoie și asta le consumă mare parte din energie. Preocuparea nu este însă nemotivată, atât timp cât în casa banilor și a valorilor planetele sunt retrograde. La un moment dat, totul mergea strună. Acum pare că au stagnat sau chiar au luat-o razna.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Sagetator iunie 2022

Pentru nativii Sagetator, luna iunie este cea a relatiilor. Acestia se bazeaza foarte mult pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.