Horoscop lunar Rac septembrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Rac septembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este o lună în care, indiferent de problemele cu care te vei confrunta, reușești să te mobilizezi și să treci peste ele. Fie că urmezi un (nou) tratament, alternativ sau nu, ai șansa de a face față solicitărilor de la locul de muncă, stresului. Va trebui să dai dovadă de mai multă prudență în preajma datelor de 21 și 29, atunci când ești predispus la accidente, lovituri, intoxicații, infecții, slăbirea sistemului imunitar. Horoscop Rac septembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În septembrie, Racii vor fi cei mai afectați de lună. De obicei, vă bazați acțiunile pe emoții și asta chiar se va intensifica acum. Veți simți o mare nevoie de a fi îngrijit. Cu toate acestea, aveți grijă să nu vă atașați prea mult emoțional de cineva, deoarece respingerea potențială vă poate frânge inima. Nu va fi ușor la locul de muncă. Dacă apare o problemă, vă veți retrage mai degrabă decât să vă confruntați cu situația. În loc să înțeleagă, colegii dvs. se vor uita de sus la dvs. și nu vor ezita să-și arate colții. Horoscop lunar Rac septembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Rac septembrie 2022 – prognoză

Începi această lună cu dorința de a acumula cât mai multe informații, de a călători, relaționa cu rude apropiate. Setea de cunoaștere este binevenită având ocazia acum să te înscrii la noi cursuri de perfecționare. Este timpul să te desprinzi din relații confuze, menite să te abată de la drumul tău. Au loc schimburi de informații, negocieri, reluarea unor conversații cu persoane cu care nu te-ai mai văzut de mult timp. După data de 22 ești mult mai atent la relația cu familia, la părinți, la eventualele probleme legate de casă, propria gospodărie și care se cer a fi remediate urgent. Este momentul să conștientizezi și să înțelegi cele mai profunde trăiri, prin intermediul cărora ai ocazia să te redescoperi. Este posibil să te lași copleșit de trecut, de aminitiri, încerci să revii în locurile dragi, oameni la care ai ținut în trecut. Deviza ta, pentru această lună, este: „Este bine să sărbătorești succesul dar este mult mai important să iei aminte de greșelile făcute.” Bill Gates

O familie

Din cauza influenței lui Venus, luna septembrie va fi plină de emoții, care nu vor fi vizibile în exterior, dar care te vor sfâșia pe interior. Datorită acestui fapt, empatia ta va fi crescută, pentru că îți vei da seama că nu poți ști niciodată prin ce ar putea trece alții. Racul va fi un bun ascultător pentru cei din jur, dar nu trebuie să uite de propria lor sănătate mintală. Horoscopul sugerează faptul că ar fi bine să o iei puțin mai încet atunci când vine vorba de lucruri practice. Nu este nevoie să te grăbești nicăieri, odihna și liniștea sufletească te vor face să avansezi mai repede.

Carieră

Chiar dacă începi luna cu încredere în tine și cu speranța în suflet că vei reuși să ajungi la ceea ce ți-ai propus în plan profesional, vei avea totuși uimirea să constați că anumite persoane au grijă să se folosească de tine, de experiența ta precum și de informațiile valoroase de care dispui. Totul este să o lași mai ușor cu ambițiile prostești încercând să demosntrezi celorlalți că tu deții adevărul absolut și că nu ai de învățat de la nimeni întrucât tu le știi pe toate. Ei bine, o astfel de atitudine nu face decât să declanșeze tot felul de nemulțumiri în relația cu colegii și chiar cu șefii, îndeosebi în prima parte a lunii. În a doua parte a perioadei ești susținut de familie, de anumite persoane din anturajul apropiat să depășești cu bine eventuale neplăceri de la locul de muncă. Din data de 5 vei pune mai mult accent pe relația cu familia, părinții sau pur și simplu simți nevoia profundă să te preocupi mai mult de propriul suflet și să o lași mai ușor cu ambițiile socio-profesionale. După data de 22 se pot îmbunătăți activitățile care vizează agricultura sau investițiile imobiliare. Spre sfârșitul lunii se va observa o îmbunătățire clară în relația cu clienții, în propria afacere reușind să vezi cu mai multă claritate eventualele probleme și astfel reușești să intervii la timp. Domeniul financiar este oarecum incert în această lună neputând fi vorba despre modificări semnificative în bine dar nici în rău. Ai în minte tot felul de planuri dar încă nu este momentul potrivit să acționezi în această direcție încercând să le concretizezi.

Dragoste

Încă de la începutul lunii se întrevăd anumite probleme de comunicare în relația de cuplu datorate, în primul rând, unei prea mari preocupări față de aspecte care vizează locul de muncă și relația cu rudele apropiate. Este important să accepți și sfaturile venite din partea partenerului, îndrumări care se vor dovedi constructive pentru cariera ta. Din data de 5 comunici mult mai eficient cu familia, cu rudele reușind să ajungi la un acord cu cei dragi în ceea ce privește o moștenire, o proprietate. Va trebui să fii foarte atent la ce anume se vrea de la tine în cadrul relației de cuplu, cum ai putea aplana un conflict sau de unde pornesc, de fapt, nemulțumirile partenerului de viață, îndeosebi în a doua parte a lunii. Cu siguranță vei primi multe răspunsuri și, chiar dacă nu vei avea suficient curaj pentru a schimba direcția, cel puțin ești conștient că mai ai încă de lucrat la capitolul relație de mariaj. De la jumătatea perioadei vei fi mult mai preocupat de modificările pe care vrei să le faci în propria locuință, aspecte care țin de achiziții, o eventuală vânzare/cumpărare de proprietate. Există riscul să apară tot felul de încurcături care vizează acte importante, eventuale răzgândiri, în preajma datei de 23. Spre sfârșitul lunii este recomandat să ții cont de sfaturile venite din partea unei persoane mai în vârstă având ocazia să găsești astfel cele mai bune soluții de remediere a unei eventuale relații de mariaj aflată în declin. Va trebui să vezi ce anume nemulțumește partenerul, dacă nu cumva ai prea multe așteptări, celălalt nefiind pregătit să îți ofere ceea ce vrei tu, de fapt. După data de 29 se mai destinde atmosfera în relația de cuplu partenerul de viață devenind mai înțelegător, mai îngăduitor și mai atent la nevoile tale reușind astfel să-ți fie un bun confident. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu se poate vorbi de șansa de a te îndrăgosti sau de a readuce starea de pasiune, de armonie într-o relație de iubire. Din data de 27 există predispoziția să apară în viața ta o persoană de sex opus care poate să îți redea starea de încredere și optimism.

Horoscop Rac septembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Data de 22 septembrie este momentul în care Soarele intră în zodia Balanței. Este momentul de echilibru total la nivelul planetei noastre. Ziua este egală cu noaptea, începe toamna astronomică, încep să se culeagă roadele. Nativii devin plini de energie și de generozitate cu cei de acasă, cu părinții, cu familia. Își trag seva din rădăcini, își aduc aminte. Simt nevoia de protecție. Și unde te simți mai protejat decât în sânul familiei?

Bani

Nu e mai puțin adevărat că nativii se găsesc într-o formă care nu este compatibilă cu munca, cu obligațiile, cu rigurozitatea. Nativii sunt influențați de Venus, căreia îi place mai mult să se bucure de viață, decât să creeze cadrul și baza acestor bucurii. Nativii doresc, pe scurt, desfătare, tihnă, frumos, armonie. Dacă o afacere sau un loc de muncă le oferă acest lucru, nativii Rac vor fi cei mai devotați colaboratori sau parteneri. Nu e mai puțin adevărat că nativii Rac au o nemulțumire cu privire la viața profesională și pe acest considerent au hotărât ca măcar să se distreze, să se odihnească. Dar aici, există un aspect pe care astrologul zodiacool.ro dorește să îl sublinieze: nemulțumirea este o gravă ispită. Dublată de o atitudine agresivă, nu face decât să le aducă nativilor necazuri nejustificate. Soluția este să nu acționeze în niciun fel acum, să caute să meargă pe obișnuit, până ce lucrurile se vor calma. Nativii să nu se bazeze deocamdată pe contracte noi. Cei care doresc să părăsească locul de muncă pentru un contract nou, să se gândească de două ori până să facă acest lucru. Mai interesantă este trăirea interioară care oferă emoții și revelații, pe care nativii înzestrați cu capacități extrasenzoriale le pot decela. Nativii Rac sunt de ceva vreme atrași de credință și de lucrurile care depășesc puterea lumii materiale. De fapt, simt că au un fel de atracție către mister și ocult. Toate acestea le pot aduce nativilor Rac o împlinire. Au stat, s-au bucurat, s-au relaxat, și-au deschis simțurile către lumea nevăzută și constată că, din punct de vedere spiritual și/sau intelectual, au avansat. Luna septembrie le aduce un pas înainte. Văd lucrurile puțin altfel. Îngrijorările cu privire la lucrurile materiale sunt de domeniul trecutului. Acum, știu ce au de făcut mai bine decât înainte! Mercur le-a dat nativilor acea gândire pragmatică de care au avut nevoie la începutul lunii septembrie, ca să nu se rupă cu totul și cu totul de realitate. Din data de 5 septembrie, Mercur intră în zodia Balanță și nativii devin brusc mai comunicativi. Cei de acasă se bucură de un nativ Rac care aduce armonie. Nativii se gândesc din ce în ce mai mult să schimbe ceva acasă.

Relaţii

Din 7 septembrie, grijile materiale ale nativilor Rac se spulberă. Venus intră în casa banilor și nativii se pregătesc să reintre în acea stare în care doresc să guste din toate plăcerile vieții. Acum îi ajută și starea materială. Dar tot acest aspect îi dă astrologului zodiacool.ro sentimentul că nativii își caută calitățile personale cele mai valoroase, cu care se manifestă în această lume, dar mai cu seamă acele calități care îi fac vizibili și creativi. Există în tendința nativilor un fel de revoltă, sau, mai bine zis, o nemulțumire față de locul de muncă, de cariera profesională, pe care și-o exprimă de câte ori au ocazia. Nativii sunt dinamici, plini de inițiativă, dar aceste calități nu sunt suficient apreciate de parteneri. Drept pentru care nativii au devenit agresivi, intoleranți. Din jurul datei de 10 septembrie, se simte nevoia unei reconcilieri. Renunțarea la atitudinea agresivă și folosirea unei comunicări care să apropie partenerii sunt elemente pe care nativii ar trebui să le manifeste. Noi începuturi în jurul datei de 17 septembrie, odată cu momentul de Lună Nouă. Care este domeniul în care nativii au mari șanse să înceapă cu succes ceva? Domeniul comunicării și al mișcării! Poate că nativii Rac, afectați de un Venus foarte comod și cu nemulțumirile pe care le-au constat în cariera profesională, sunt puțin rezervați. Dar nu este timp pentru mofturi. Acum este momentul să se replieze și să înceapă mișcarea. Pe cine să sune mai întâi? Cine i-a contactat chiar în această zi? De unde vine îndemnul pentru tranzacții, pentru deplasări? De acolo trebuie început.

Noroc

Nativii zodiei Rac au un partener de cuplu cu care se înțeleg extrem de greu. Acesta este preocupat de poziția ierarhică pe care o ocupă sau pe care o țintește, de profesie, de responsabilitățile față de societate. Pe acestea le consideră superioare celor legate de relațiea de cuplu, familie, viață privată. Pe de altă parte, nativii înșiși au o problemă profesională, sau mai multe probleme, legate de partenerii de afaceri, de contractele în derulare.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Rac aprilie 2023

In luna aprilie, nativii zodiei Rac sunt interesati de problemele contractuale. Parteneriatele acestor nativi sufera …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.