Horoscop lunar Rac octombrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Rac octombrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În prima parte a perioadei ești, poate, prea agitat, atunci când vine vorba despre locul de muncă ceea ce ar putea să îți creeze probleme digestive, ale ficatului, insomnii. Fii prudent în preajma datei de 19, atunci când există riscul de accidente, infecții, probleme de natură renală sau ale circulației sanguine, lovituri în zona capului, probleme stomatologice, dureri ale încheieturilor sau dureri de spate. Spre sfârșitul lunii se mai liniștesc oarecum problemele care țin de propria sănătate. Este posibil să apelezi la unele terapii alternative, îți schimbi dieta, poți renunța cu mai multă ușurință la anumite vicii. Horoscop Rac octombrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Racii vor fi foarte comunicativi în octombrie, ceea ce va fi cauzat în principal de Saturn. Deși, de obicei, evitați să cunoașteți oameni noi, în acest timp, vă veți bucura de compania oamenilor și vă veți putea înțelege cu ușurință cu oricine. Puteți utiliza această abilitate și în negocierile comerciale sau atunci când aveți de-a face cu autorități. În ceea ce privește sănătatea, s-ar putea să suferiți de crampe ale gambei, pe care ar trebui să încercați să le preveniți consumând magneziu și toate celelalte vitamine cruciale. La începutul lunii octombrie, articulațiile vor fi destul de sensibile și ar putea fi ușor rănite. Horoscop lunar Rac octombrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Rac octombrie 2022 – prognoză

În această lună vei încerca să găsești echilibrul între obligațiile de serviciu și cele din cadrul familiei. Este o perioadă în care ești mult mai devotat muncii tale preferând să te concentrezi, mental și fizic, pe direcția aleasă, în plan profesional. În această perioadă dispui de o mare doză de generozitate pe care ai tendința să o direcționezi către persoane care te-au nedreptățit sau care nu prezintă încredere. Totuși, ai astfel ocazia să conștientizezi și să înțelegi cele mai profunde trăiri ale tale, să te descoperi așa cum ești și care sunt nevoile tale. Va trebui să dai dovadă de mai multă răbdare în privința casei, a familiei, în relația cu părinții. La jumătatea perioadei există riscul să iei decizii pripite, atunci când este vorba despre vânzarea sau cumpărarea unei noi proprietăți. După data de 23 se poate amplifica relația cu propriul copil având ocazia să te bucuri de un succes venit din partea acestuia. Atitudinea ta este acum mult mai deschisă, în plan sentimental, ceea ce va favoriza și implicarea într-o (nouă) relație amoroasă. Deviza lunii analizate aici, pentru tine, este: „Nu lăsa comportamentul altora să-ți distrugă pacea interioară!” Dalai Lama

O familie

Dacă te-ai gândit să-ți găsești un hobby nou, octombrie este luna ideală pentru a face acest lucru. Energia acestei perioade este bună pentru orice activitate creativă și, astfel, Racul va fi grozav la desen sau la muzică. Sportul este, de asemenea, extraordinar de util, va reuși să te scoată din vârtejul gândurilor despre muncă și prin urmare, te va încărca cu energie proaspătă. De asemenea, este o perioadă propice studiilor, prin urmare este o idee bună să începi să te perfecționezi în domeniul tău.

Carieră

Pot să apară tot felul de nemulțumiri în relația cu familia având ca subiect principal banii, eventualele investiții făcute în trecut și care nu s-au dovedit suficient de avantajoase. Se cere mai multă prudență în relația cu un superior sau dacă colaborezi cu firme străine, îndeosebi în a doua parte a acestei luni. Ești predispus la cheltuieli neprevăzute legate de familie, casă, o proprietate și astfel poți să dai anumite planuri peste cap. În a doua parte a lunii te vei revigora și vei trata cu mai multă detașare problemele de serviciu. Poate fi vorba despre posibilitatea unei schimbări destul de bruște de direcție în carieră sau pur și simplu ajungi la un consens cu șefii. Cert este că beneficiezi de inspirație din plin, de creativitate, spontaneitate dar și de susținere venită din partea familiei în demersurile socio-profesionale. Este posibil să iei decizia de a da startul unei (noi) afaceri, spre sfârșitul lunii, încercând astfel să-ți concretizezi un vis mai vechi. Se poate vorbi despre o perioadă favorabilă, în plan financiar, în prima parte a lunii, atunci când reușești să te mai liniștești, din punct de vedere psihic-emoțional, și să urmezi un curs firesc, în plan profesional. Nu te grăbi să semnezi un contract de colaborare în a doua parte a lunii!

Dragoste

În această lună reușești să găsești starea de echilibru în cadrul relației de cuplu, cât timp accepți că, printr-o comunicare sinceră, deschisă, prin faptul că mai lași de la tine și nu te ambiționezi în momentele tensionate și nu încerci să îți dai dreptate cu orice preț este posibil să ajungi la starea de normalitate în relația de cuplu. Este posibil să ajungă acum la urechile tale unele bârfe care pot afecta oarecum relația de mariaj. Totul depinde exclusiv de tine și de momentul pe care îl alegi pentru a-ți exprima nemulțumirea, vis-a-vis de relație. Multe probleme pot să apară pe fondul neplăcerilor de la locul de muncă și astfel ajungi acasă încărcat cu tot felul de griji discuțiile fără rost putând să strice armonia de acasă. Este o lună în care vei pune accentul pe relația sentimentală, posibilitatea de a reevalua o relație în care ești deja implicat. Poți să iei decizia de a concepe un (nou) copil sau te bucuri alături de partener de realizările venite din partea propriului copil. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ai toate șansele să fii curtat, să atragi atenția sexului opus cu mai multă ușurință. Este posibil să te îndrăgostești în mod neașteptat sau vrei să dai startul unei relații de cursă lungă, ceea ce nu este recomandat, îndeosebi în a doua parte a lunii. Din data de 14 reiei discuțiile, vis-a-vis de o fostă relație sentimentală, te gândești să revii la o fostă relație sau să reiei o discuție importantă cu un fost iubit. Este o perioadă în care îți vei încerca norocul în iubire abordând cu mai mult umor și bunăvoință relația cu sexul opus. Este o etapă a vieții pe care o traversezi cu mai multă încredere și optimism reușind să radiezi în jur bucuria de a trăi frumos.

Horoscop Rac octombrie 2022 – la ce să te aștepți?

În data de 21 noiembrie Soarele intră în zodia Săgetător. Ce avem de făcut? Ce ne spune horoscopul? Că este momentul să evoluăm. Că ceea ce am făcut rămâne în urmă și este momentul să mergem mai departe. Și intențiile noastre sunt preluate de energii superioare care le prelucrează și le desenează strategiile de viitor. Expansiunea este gata, sporul, cum îi zicem noi, este gata. Tot ce avem de făcut este să ne urmărim intențiile și șansele care ni se deschid. Mai vine și Venus în Scorpion. Venus nu se simte foarte bine în Scorpion, unde guvernator este Marte, dar poate să ajute la descifrarea, decriptarea unor mistere. 30 noiembrie, Luna Plină în Gemeni cu Soarele în Săgetător. Dacă din slăbiciune față de parteneri nativul a făcut gafe la serviciu, acum este momentul să își îndrepte greșelile. 

Bani

Ceva mai delicată a fost și relația personală cu partenerul de viață. Aceasta a suferit un cutremur important. Avantajul este reprezentat de ceea ce a rămas după aceste transformări: o relație solidă și adevărată. Unii dintre nativii Rac au avut de recapitulat o serie de atitudini și de acțiuni întreprinse vis-a-vis de semenii cu care au avut relații de parteneriat sau de colaborare. Concluziile la care ajung, sau mai bine zis la care au ajuns, sunt în măsură să le deschidă noi oportunități de colaborare. Nativii vor folosi aceste oportunități începând cu luna octombrie. Acel domeniu care a suscitat multe neplăceri nativilor Rac, își reia mersul înainte. Nu mai stagnează. Nu mai vin plăți. Este vorba, în special, de domeniul relațiilor și al parteneriatelor. Această schimbare a sensului de mers face ca nativii să fie puțin dezorientați. Nativii pot simți o stare de îngrijorare în legătură cu noi contracte sau parteneriate.

Relaţii

Nativii care au propria lor afacere sunt preocupați de noi contracte. Fie că acestea întârzie să fie semnate, fie că au apărut și sunt în vigoare, este nevoie de activitate în plus, organizare, orare stricte. Unii dintre nativi caută un job. Acum au toate șansele să se angajeze. Totuși, acest lucru le produce o stare de încordare. Acest domeniu este și acela al căsătoriei – cel mai important parteneriat al vieții. Ce fac nativii Rac? După o perioadă în care au avut numai și numai probleme, mersul înainte începe cu un pic de șoc. Pentru unii, relația reîncepe cu bine, cu experiențe acumulate care nu fac altceva decât să le întărească legătura. Pentru alții, unde lucrurile scârțâiau, mersul înainte înseamnă separarea. Fiecare merge pe drumul său. Și e mai bine așa. Luna Plină din prima zi a lunii octombrie constituie un maxim, o împlinire profesională. Nativii au energie din plin. Cei de acasă sunt aceia care îi încurajează sau le dau pur și simplu soluții. Sfaturile primite îi pot ghida spre o poziție socială corespunzătoare, mai lină, mai facilă. În această zi, nativii sunt față în față cu succesul pe plan social și familial. Ambele planuri trebuie echilibrate. Pe data de 2 octombrie, Venus intră pe domeniul comunicării. Nativii Rac au toate șansele să primească și să transmită numai vești bune. Nativii sunt deschiși către ceilalți și sunt dispuși la mișcare. Nativii își rezolvă cu succes toate drumurile pe care le au de făcut. Sfatul astrologului zodiacool.ro este să rezolve aceste deplasări până la jumătatea lunii, atunci când Mercur intră în mers retrograd și deplasările devin mici aventuri. Data de 4 octombrie este data mult promisă. Planeta Pluto reintră în mișcare directă. Ultima planetă care mai ținea în loc relațiile, parteneriatele, contractele, își reia mersul direct. Nativii, ținând cont și de deschiderea către comunicare pe care o au până la jumătatea lunii, încep să își reintre în drepturi. Se armonizează cu cei din jur. Nu se mai pune problema de competiție, ci de colaborare. Relațiile sunt de tip ”win-win (câștig-câștig)”. Cine reușește, are parte de câștig net. Pe data de 14 octombrie, zburdalnicul Mercur intră în mișcare retrogradă și le dă nativilor Rac comunicarea peste cap. Au timp să astupe lipsurile până atunci. Ar trebui să acorde o atenție sporită felului în care comunică cu persoana iubită pentru a menține starea bunăa relației de suflet. Relația cu copiii le solicită nativilor timp pentru plimbări, discuții. De asemenea, au nevoie de răbdare pentru a face față exigențelor acestora. Se anunță noi începuturi pe data de 16 octombrie. Acestea descarcă o forță importantă peste capacitatea de evoluție a nativului. Pot fi vorba de începuturi în relația parentală sau în locurile în care nativii se simt protejat. Nativii au idealuri înalte. Au adunat informații, au muncit, iar acum doresc să vadă că nu a fost totul degeaba. Cineva le va oferi o mână de ajutor și vor crea ceva valoros. În data de 23 octombrie, Soarele intră în zodia Scorpion și nativul devine extrem de creativ. Pe lângă informație, mai are și pasiune și toate șansele să se apropie cât mai mult de idealul pe care și l-a propus. Luna plină în Taur cu Soarele în Scorpion din data de 31 octombrie activează o axă a banilor. Nativii sunt creativi și produc ceva cu totul deosebit. Cui se adresează creațiile? Luna Plină semnalează că tot ceea ce îl pasionează pe nativul Rac, are un rezultat și o țintă. Chiar și o activitate pasionantă are alt farmec practicată în grup.

Noroc

Pentru nativii Rac, luna octombrie este o perioadă în care încep să-și reia relațiile care au suferit niște recalibrări importante. Au fost date peste cap toate parteneriatele și au fost re-evaluate contractele în care nativii erau implicați.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Rac mai 2023

Pentru nativii Rac, ultima perioada a insemnat o revolutie in domeniul parteneriatelor si relatiilor Nativii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.