Horoscop lunar Rac iulie 2022

Nativii Rac se bucura de libertate! A plecat Nodul Nord din zodia lor si sunt relaxati. Nu mai depinde totul de ei, nu mai sunt „la butoane” Pentru aceștia se deschid perspective spirituale, de retragere, introspecție. Începe să se simtă trecerea Nodului Nord în zodia Gemeni. Nativii Rac nu mai depind numai de ei înșiși în a-și găsi sensul vieții, ci încep să resimtă tot mai aproape ajutorul divin. Devin cumva dependenți de felul în care reușesc să gestioneze în interiorul lor cel mai profund, cele acumulate în timpul în care au fost în plină efervescență, când și-au luat viața în propriile mâini, fără dependențe afective. Horoscop Rac iulie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În această lună ești plin de energie și dornic să evoluezi în plan profesional. Acordă atenție la predispoziția către accidente, arsuri, probleme digestive, fracturi, insolații, accidente, chiar și operație chirugicală. Starea de nervozitate și neliniște te poate predispune la insomnii, probleme care țin de tensiunea arterială ori deficiențe în funcționarea normală a ficatului, îndeosebi în preajma datelor de 5 și 27. Horoscop Rac iulie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În iulie, veți avea multă energie și s-ar putea să simțiți adrenalină. Racii vor fi neliniștiți, iar dorința de informații va fi, de asemenea, neobișnuit de puternică. Mercur vă va împinge înainte și nu vă veți opri până nu vă veți satisface dorințele. Cu toate acestea, fiți atent să nu fiți copleșit de prea multă grabă.Când vine vorba de familie și relații, oamenii din jurul dvs vor fi dornici de compania dvs. Veți fi foarte empatic, iar altora le va plăcea să petreacă timp cu dvs. Acest lucru se aplică și partenerului dvs. Cu siguranță va aprecia dacă petreceți mai mult timp cu el. Horoscop lunar Rac iulie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Rac iulie 2022 – prognoză

În această perioadă se preconizează schimbări importante care vizează propria persoană, relația cu ceilalți oameni, vei pune mai mult accent pe ambiție, dorința de expansiune în plan personal și relațional, intenția de a progresa reușind să pui în lumină adevărata personalitate. Te poți aștepta la tot felul de teste, verificări legate de planul relațional dar și cel profesional. Din data de 22 pot să apară noi oportunități de valorificare a abilităților și talentelor de care dispui. Nu vei duce lipsă de creativitatate, inspirație, voință, putere de concentrare pentru realizarea propriului ideal. Totul este să îți asculți intuiția și sufletul, atunci când vine vorba despre luarea unor decizii importante. Deviza lunii, pentru tine, este: „Ceea ce am făcut pentru noi înșine moare în pace cu noi, ceea ce am făcut pentru alții și pentru lume rămâne și devine nemuritor.” Albert Pike

O familie

În general vorbind, Racul nu aparține semnelor zodiacale cu abilități naturale de conducere, dar iulie îi va convinge că și ei sunt capabili să gestioneze perfect o echipă de oameni care au același țel. Vei excela la locul de muncă, ceilalți vor simți o mare energie autoritară venind de la tine iar mintea ta va deborda de idei. Ține minte sau păstrează o evidență a gândurilor tale, s-ar putea să-ți fie de folos mai târziu. Cu toate acestea, nu uita să ai grijă de sănătatea ta, pentru că în această perioadă îți vei simți sistemul imunitar slăbit. Dacă incluzi mai multe alimente proaspete în dieta ta, corpul îți va mulțumi, cu siguranță.

Carieră

În această lună este recomandat să o lași mai ușor cu munca sau măcar să fii mai organizat, atent la detalii și să nu te grăbești să finalizezi o sarcină de lucru, până când nu te consulți și cu alte persoane care au mai multă experiență. Ești predispus la greșeli, rătăcirea de acte, documente importante, pierderi de bani, îndeosebi până la mijlocul perioadei. Dai dovadă de curaj și inițiativă, ai dorința de a demonstra că poți deveni un bun coechipier în colectivul de muncă. Până în data de 12 este o perioadă nefavorabilă pentru a semna un nou contract de muncă sau pentru a reveni la un loc de muncă unde te simțeai avantajat, din mai multe puncte de vedere. În preajma datei de 27 se cere mai multă prudență la locul de muncă și în relația cu colegii existând riscul ca, de la simple glume, să ajungi la certuri destul de aprinse. Totul depinde de cât de dispus ești să lași de la tine. Dacă ești deja implicat într-o afacere pesonală, în această lună apar tot felul de modificări, chiar și legislative, care se pare că nu prea te avantajează. Poate fi vorba și despre o schimbare de direcție, încercarea de a obține un nou împrumut sperând ca, în acest fel, să mai echilibrezi balanța financiară. Nu îți face prea mari iluzii în ceea ce privește o eventuală colaborare întrucât ești predispus la dezamăgiri!

Dragoste

Este vorba despre multă agitație, tendința către certuri, conflicte în cadrul relației de mariaj, nevoia dar și dorința de schimbare care ar putea să ducă la o reconfigurare totală a relației de cuplu, eventual la o despărțire îndeosebi în preajma datei de 5. Este recomandat să privești cu sinceritate situația și să îți analizezi propriul suflet. Nu este exclus să observi acum diferența de mentalitate, să constați că nu mai ești „pe aceeași frecvență”, cu partenerul de viață, îndeosebi până în data de 12. Până la jumătatea lunii pot să iasă la suprafață multe aspecte ascunse din relația de mariaj și nu mai vrei să faci compomisuri, să treci cu vederea aspecte pe care le-ai tolerat, de-a lungul timpului. Cel mai probabil o să îți fie destul de greu să te decizi asupra drumului pe care vrei să-l urmezi. Cu siguranță te găsești la o răscruce de drumuri și eclipsa de Lună din data de 5 dar și Luna Nouă din zodia ta din data de 20, îți vor revela adevăruri dureroase dar profund transformatoare, legate de relația de cuplu. Din a doua parte a acestei luni ai ocazia să te îndrăgostești, să dai startul unei noi relații de dragoste. Te poți aștepta și la o revenire asupra unei relații din trecut, o posibilă împăcare cu partenerul de viață, după o perioadă destul de agitată, plină de neliniște. Din păcate, această perioadă nu este favorabilă pentru a iniția o nouă relație de la care să ai mari așteptări. Este bine să reevaluezi relația deja existentă, să faci o analiză a propriului suflet, să observi ce vrei de la celălalt, cât ești dispus să oferi în plan sentimental. Este posibil să intri într-o relație de amor secretă sau să revii la o fostă relație de iubire. În preajma datei de 27 te poți aștepta la certuri, reproșuri în relația de cuplu, decizii pe care le iei, fără să te consulți cu partenerul de viață având ca subiect principal finanțele insuficiente.

Horoscop Rac iulie 2022 – la ce să te aștepți?

Toată relația cu aceste grupuri pun nativii Rac în mișcare, îi inspiră chiar idei inovatoare. Pentru unii dintre nativi, Luna Plină din 5 iulie poate fi o împlinire a ceva ce a început pe 21 iunie, la momentul de limită, până la Lună Nouă. Amintiți-vă ce s-a întâmplat pe 21 iunie. Veste bună pentru finanțe: din data de 12 iulie Mercur iși reia mișcarea directă, nativii scapă de acele gafe, omisiuni sau rătăciri, bâlbe, lapsusuri, mă rog, fiecare cu ce s-a luptat în perioada în care planeta a fost în mișcarea ei retrogradă. Nativii redevin raționali. Având un Mercur pe casa I, sunt comunicativi și mobili, mai veseli și mai glumeți decât ne-au obișnuit să fie. Și s-a dat liber și la cumpărături! Numai că, logica de care se bucură acum nativii Rac nu le este de mare folos la serviciu. Să fie oare considerați prea deștepți? Adesea se întîmplă așa ceva. Să observe oare lucruri care trebuie trecute cu vederea??? Poate sunt prea vocali și prea le zic pe bune! Astrologul ZODIACOOL așa crede! Sfatul meu este să o lase mai moale. Cuvintele nativilor pot ajunge însă la o persoană foarte influentă care chiar îi ajută. Există această șansă, numai că pentru ca persoana să îi poată ajuta, trebuie să dea dovadă de diplomație și tot ce spun, tot ce doresc să miște, să miște cu tact pentru ca să nu poată fi întors împotriva lor. 20 iulie, Luna Nouă în Rac, au visat la o călătorie care acum se poate materializa! Este foarte posibil ca unii dintre nativii Rac să fi dorit să urmeze niște cursuri, o școală interesantă și acum este un moment bun ca să înceapă demersurile pentru aceasta. Altă parte a nativilor pot începe să studieze ceva pe cont propriu, este un bun moment pentru start. Dezvoltarea personalității, progresul, evoluția, toate acestea pot înregistra acum un start cu spor și beneficitate.

Bani

Profesional, nativii Rac sunt foarte activi, au energie, spirit de inițiativă, vor să conducă. Au energie fizică și pot face față cu brio acelor inițiate și/sau impuse chiar de ei. Dar cu atâta energie, pot aluneca ușor spre impulsivitate. Și există posibilitatea foarte certă ca nativii să facă cele mai mari năzbâtii la serviciu pe fondul acesta impulsiv. Atenție, deci, și control! Nativii zodiei Rac pot fi domoliți de un partener care să le pună în față un contract de colaborare care nu numai să le convină, dar care să le mai dea nativilor și timp de pregătire până ar trebui să intre în activitatea propriu-zisă. La începutul lunii, nativii Rac se simt foarte bine între prieteni. Se simt bine în grupuri în care au intrat, s-au integrat, se simt bine în echipa în care au fost primiți cu bucurie. Noutatea activității de grup le dă elan. Vin și pleacă, se mișcă, comunică, se agită. Pe 3 iulie, odată cu intrarea lui Saturn în Capricorn, se pune accent pe acel contract de seviciu. Poate fi un parteneriat de afaceri, o alianță, dar poate fi un nou contract în cadrul unui job sau un nou job. Dar cu toate că Saturn a intrat în zona contractelor și acolo ar trebui să se concretizeze ceva (bineînțeles, ceva ce am pregătit serios, nimic de la sine sub influența lui Saturn!), trebuie să ținem cont că în această zonă toate planetele sunt retrograde. Ce poate însemna? Că toate întârzie, că ne pun nervii și răbdarea la încercare.

Relaţii

Sunt semne că se întâmplă, dar nu se întâmplă încă. Sunt omisiuni, sunt elemente perfectibile, sunt încă blocate resursele. Indiferent care sunt ipotezele care se aplică fiecărui nativ Rac în parte, acesta nu trebuie să se impacienteze și să reacționeze negativ, astrologul ZODIACOOL e de părere că nativii trebuie, în primul rând, să se înarmeze cu răbdare și să facă apel la diplomație și jovialitate pentru rezolvarea oricărui conflict. În cazul în care nativii au de rezolvat o problemă în justiție sau orice alt gen de conflict, acesta se va rezolva cu dreptate, dar ceva mai târziu decât cred sau decât își doresc nativii. Profesional, în jurul datei de 3 iunie, au inspirație. Inițiativa pe care o iau este vorbită prin culise, dar este o acțiune binevenită până la urmă. Pe 5 iulie, Luna Plină în Capricorn, atrage atenția nativilor Rac asupra relațiilor. Dar atrage atenția și asupra disputelor. Este un moment în care un parteneriat, un contract se materializează sau are un palier distinct care se concretizează acum. Tot pe 5 iulie poate fi și ziua în care anumite conflicte pot atinge paliere. Dar este și un moment în care este lesne de desfăcut ceva: amânarea unei înțelegeri, amânarea unui termen, un divorț, o demisie etc. Nativii Rac stau cel mai bine la capitolul prieteni. Grupurile în care se integrează nativii Rac, aceia dintre oameni cu care împart pasiuni, preocupări și interese comune le dau șansa de a se bucura de momente plăcute împreună. Oamenii au ce să își spună, povestesc, dar este foarte posibil să încheie și contracte, asocieri, înțelegeri.

Noroc

Este destul de dificil, dar aceia dintre nativi  care știu să facă diferența dintre afecțiune și dependență afectivă, aceia au  știut exact ce au avut de făcut. A venit vremea ca nativii să împărtășeacă din cunoașterea pe care au agonisit-o de-a lungul anilor. Astrologul ZODIACOOL trebuie să se adreseză și acelor persoane pentru care lumea nevăzută este, în mintea și în spiritul lor, la fel de reală ca lumea materială. Mintea trebuie să se limpezească și să se apropie cât mai mult posibil de Mintea Divină. Poate pare dificil, dar cu o practică de rugăciune, de relaxare totală, de meditație, mintea nativilor Gemeni se poate apropia de ceea ce ar trebui să fie Gândire Magică. Iubirea necondiționată către toate cele din jur, oameni, animale, plante, stări, aer, Soare, apă, și așa mai departe, contribuie esențial la această apropiere.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Rac mai 2023

Pentru nativii Rac, ultima perioada a insemnat o revolutie in domeniul parteneriatelor si relatiilor Nativii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.