Horoscop lunar Rac ianuarie 2023

Horoscop lunar: in Ianuarie, nativii Rac devin dependenti de viata de familie si de cuplu, isi vor concentra atentia si energia pe partenerul de viata Cei doi grei ai horoscopului, Jupiter și Saturn, intră încet, încet în zona „crepusculară”! Este o zonă destul de abstractă, în care nativul parcă plutește, se lasă coborât în abis de unde, când se reîntoarce, constată că ceva a lăsat acolo, ceva din orgolii, din concepții, din orice pare a fi fără substanță. Pentru nativii Rac, luna ianuarie înseamnă un început în aceste tatonări în necunoscut. Dar mai poate însemna, pentru aceia dintre nativi care au făcut mai târziu pasul, începutul vieții amoroase. Horoscop Rac ianuarie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În a doua parte a lunii există riscul să te epuizezi fizic și mental datorită unor conflicte din relația cu amici sau un grup din care faci parte. Nu este cazul să îți faci probleme inutile, să exagerezi cu munca pentru că riști să ajungi foarte ușor la probleme care vizează ficatul, pancreasul, circulația sângelui. Trebuie să acorzi o mai mare atenție la sistemul digestiv, ai grijă ce anume mănânci, nu depăși niciodată măsura, atunci când vine vorba despre grăsimi și dulciuri. Este recomandat să faci mai mult sport, mișcare în natură și să stai în preajma oamenilor optimiști, încrezători în sine. Horoscop Rac ianuarie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Începutul anului va aduce mult stres Racilor. Este în natura dvs. să-i ascultați cu atenție pe cei care vă sunt aproape. Acest lucru poate fi adesea un avantaj când vine vorba de relații, dar profesional, poate fi o povară pentru dvs., mai ales dacă lucrați într-o companie mare. De multe ori vă stabiliți obiective pentru anul următor în ianuarie, ceea ce poate chiar să vă sperie, deoarece pune presiune pe dvs.În schimb, ar trebui să încercați câteva activități creative. Oricare ar fi creația dvs., singurătatea și imaginația îți vor restabili echilibrul interior. Horoscop lunar Rac ianuarie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Rac ianuarie 2023 – prognoză

Începutul lunii îți poate aduce evenimente intense, în ceea ce privește relațiile de parteneriat, asocieri, nevoia de a socializa, de a te implica și mai mult în relația de cuplu. Este timpul să descoperi care sunt, de fapt, așteptările celorlalți, ce se vrea de la tine, cât și ce anume ești dispus să oferi, dacă merită să mai faci compromisuri, doar pentru că așa reușești să atragi aprecieri, admirație. Vei căuta să păstrezi o atitudine amabilă fiind mult mai diplomat, gata oricând să-i ajuți pe cei din preajma ta. Ai suficientă experiență de viață și, în ciuda problemelor cu care te-ai tot confruntat de ceva ani, reușești să păstrezi o atitudine calmă, detașată în fața provocărilor. Din data de 19 ianuarie vei pune accentul pe banii și bunurile pe care le ai în comun cu alții. Ai ocazia să constați cum intuiția este cel mai bun aliat al tău oferindu-ți soluții clare, concrete și nu doar simple avertismente, fie că este vorba despre un eventual împrumut bancar, de plata unor taxe și impozite sau o relație intimă. Poți depăși unele obstacole cu bine, cât timp vei ține cont de propria intuiție. Deviza ta, în această lună, este: „Tăcerea este adâncă precum Eternitatea; conversațiile sunt mărunte asemenea timpului.” T. Carlyle

O familie

Pentru oamenii născuți sub acest semn de apă, începutul anului va fi unul foarte dificil. Racul este în mod natural foarte sensibil și chiar și cea mai mică problemă i-ar putea strica echilibrul. Ianuarie le va aduce o grămadă de provocări emoționale sub formă de concediere de la locul de muncă sau o despărțire dureroasă. S-ar putea să te dărâme aceste evenimente, cu toate acestea, adu-ți aminte că fiecare durere aduce cu sine o potențială schimbare în bine. Lucrurile nu funcționează împotriva ta, ci în folosul tău și, când te vei uita înapoi după ceva timp, vei fi fericit că ai trecut prin asta.

Carieră

În această lună dai dovadă de conștiinciozitate, îndeosebi până în data de 8 ianaurie, având capacitatea de a te mobiliza la locul de muncă în situațiile critice reușind să impresionezi prin forță, ambiție. Chiar dacă ai avut parte și de eșecuri în ultima perioadă ai reușit să te ridici deasupra adversarilor, a dușmanilor, văzuți și nevăzuți, ai știut cum să îți spui punctul de vedere cu fermitate. Știi să bați în retragere, atunci când este nevoie, reușind să impresionezi prin stabilitate dar și energie, ai capacitatea de a-ți împliniri obiectivele propuse. Este o lună în care vei pune mai mult accent pe relațiile de colaborare, alianțe, demararea de noi proiecte, activități de grup, inițiative colective, de echipă. Debordezi de idei, creativitatea este la cote maxime, dispui de reale capacități de comunicare eficientă, productivă. Poți să dai tot felul de sfaturi remarcându-te prin spontaneitate și inteligență, prin atenție la detalii, îndeosebi în prima parte a lunii. Știi cum să îți faci reclamă, te faci remarcat destul de ușor în mediul de lucru. Va trebui să dai dovadă de prudență în relația cu prietenii și să eviți implicarea cu aceștia într-un parteneriat. Ești predispus la pierderi de bani, la furt de idei, dezavantaje ce te-ar putea afecta, din punct de vedere financiar, pe termen îndelungat. În preajma datelor de 18 și 23 ianuarie pot apărea răsturnări de situație, vis-a-vis de o afacere în care ești implicat, un eventual proces sau partenerul de viață poate să treacă prin probleme financiare. Se cere mai multă precauție, în cazul în care te-ai gândit să faci un împrumut bancar în această perioadă sau dacă vrei să demarezi un proces care vizează o moștenire sau un proces legat de un loc de muncă. Spre sfârșitul lunii apar oportunități de creștere a veniturilor prin intermediul celorlalți, totul este să nu te grăbești să îți iei partea sau să consideri că nu trebuie să depui efort pentru a obține aceste favoruri financiare. Pot apărea pierderi subite, dacă nu dai dovadă de precauție, diplomație. Este o lună în care te gândești foarte serios la o reconfigurare a proiectelor profesionale. Nu este cazul să te grăbești, ci va trebui să ții cont de îndrumările partenerului de viață, atunci când ai sentimentul că te-ai împotmolit. În a doua parte a lunii se observă o mai bună relaționare cu șefii, cât timp îi ții oarecum la distanță.

Dragoste

În această lună, îndeosebi din data de 8 ianuarie, vei pune mai mult accent pe exprimarea sentimentelor în relația de cuplu. Discuți mai mult despre planurile derulate în comun cu partenerul de viață având ocazia să observi cât de frumos se așează lucrurile în relație, cât timp comunici, îți exprimi gândurile, intențiile cu calm. În preajma datei de 9 ianuarie s-ar putea ca lucrurile să scape oarecum de sub control, atunci când vine vorba despre bani, cheltuieli și de aici pot să apară unele contraziceri în relația de mariaj. În această perioadă, oricât de preocupat ai fi de relația de cuplu, tot vor apărea evenimente surpriză, menite să îți dea peste cap stabilitatea, în plan psihic-emoțional. Sunt aspecte astrale care te îndeamnă către un nou mod de a percepe o relație intimă, dorești să aduci o schimbare ce vizează modul în care îți exprimi sentimentele. În a doua parte a lunii pot apărea unele „scântei” în relația de amor existentă, fie apare cineva în viața ta dându-ți astfel peste cap principiile de viață. Ești predispus la implicarea într-o relație extraconjugală, fie cu o persoană de sex opus cunoscută prin intermediul jobului, fie descoperi că o simplă relație de prietenie se poate transforma într-o relație de dragoste trăită cu intensitate. În a doua parte a lunii, partenerul de viață are nevoie de îndrumările și sprijinul tău într-o problemă de sănătate sau legată de locul de muncă iar tu trebuie să știi cum să îți exprimi punctul de vedere, cum să îl susții, moral și chiar financiar. Dacă ești încă în căutarea iubirii atunci este momentul pentru a da dovadă de deschidere la noile oportunități de a face cunoștință cu o persoană de sex opus. Este bine să fii prudent și să nu te iluzionezi și să dai curs unei iubiri imposibile, provocatoare de suferință. Există riscul să intri în tot felul de încurcături și astfel să te compromiți, îndeosebi în intervalul 9 – 14 ianuarie. În această lună putem vorbi despre agitație, neliniște, transformări intense în plan relațional, nevoia de schimbare, vis-à-vis de ceea ce înseamnă relație intimă. Se poate vorbi, fie de finalizarea relației actuale, fie simți nevoia de a aduce o transformare în propria atitudine față de partenerul de viață.

Horoscop Rac ianuarie 2023 – la ce să te aștepți?

În data de 19 ianuarie, Soarele părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător, punând accentul pe evoluție. Există o îngrămădire de planete exact acolo unde sunt domeniile care aduc nativilor calități nebănuite, curajul de a se aventura în călătorii mărețe, în cunoaștere în general. Soarele parcă unește aceste domenii ducând, făcând lumină de fapt în ceea ce înseamnă progres intelectual și spiritual. Nativii au toate șansele să cunoască oameni aleși care îi pot învăța cum se traduce informația subtilă în cuvinte. Luna Plină în Leu cu Soarele în Vărsător din ziua de 28 ianuarie, un Soare în conjuncție cu beneficul Jupiter, este momentul în care nativilor li se pun față în față concretul și abstractul. Li se arată nativilor că pe lângă valorile materiale există o largă paletă de valori spirituale de care se pot bucura. Și că pe lângă calitățile pe care le au în acest moment, există unele care încă nu au ieșit la suprafață, există lucruri ascunse care așteaptă să fie descoperite.   Problemele de sănătate sunt cele care au chinuit nativii în anul 2023 și se pare că nu ne lasă în 2023: genunchii și șoldurile.

Bani

În data de 7 ianuarie, Marte părăsește zodia Berbec și intră în zodia Taur. Aspectele din acea perioadă conduc către partea de non-materie, către cealaltă realitate. Dar în același timp poate fi vorba de o profunzime a lucrurilor care sunt de interes pentru nativi și care pornesc dintr-o activare a resurselor interne ale sufletului, din activarea intuiției. Mai concret, nativii au de descoperit ceva, ceva extrem de profund. Este posibil ca nativii să fie atrași de științele oculte, de mistere. Marea descoperire stă între profesie, către care nativul face pași grăbiți și o intuitivitate care alimentează creativitatea. Descoperirea unui secret, aprofundarea științelor oculte sau a ceva de o profunzime totală, este de fapt sensul acestui aspect. Manifestarea greșită a acestui aspect poate constitui o risipă extraordinară de energie.

Relaţii

Din data de 8 ianuarie, Venus părăsește zodia Săgetător și intră în zodia Capricorn, și tot pe 8 ianuarie Mercur părăsește zodia Capricorn și intră în Vărsător. Nativii sunt îndrăgostiți de partenerul de viață către care se îndreaptă cu pasiune și cu căldură. Aceia care nu au o relație conjugală, numai la asta se gândesc. Mai sunt unii dintre nativi, acele cupluri aflate la început de drum, care își încep relația amoroasă. Mercur face descoperiri interesante și nativii au o deschidere deosebită pentru înțelegerea unor lucruri care în alte împrejurări ar părea de neconceput. O criză emoțională profundă poate să trăiască nativii Rac în ziua de 13 ianuarie cu ocazia aspectului de Lună Nouă în Capricorn, în conjuncție cu Pluto creată nativilor de partenerul de viață. Crizele conjugale sunt dintre cele care afectează cel mai mult un nativ. Când este vorba de un Rac, familia, casa, cuibul, sunt totul. Nativul poate întâlni în această perioadă persoane care să îl ajute să treacă peste criză, poate chiar partenerul să îi iasă în întâmpinare cu o soluție pentru problemele comune. În data de 14 ianuarie planeta Uranus iese din mișcarea de retrogradare. Nativii au avut relații destul de zdruncinate cu prietenii în ultima vreme. Starea lui indecisă a făcut ca relațiile cu prietenii să fie foarte incerte. Când apropiate, când ținuți la distanță, aceștia nu mai știu ce să creadă. Totul până la data de 14 ianuarie, când nativii simt că au în fața lor prieteni cu care pot să fie ei înșiși, cu care se pot simți liberi să-și manifeste orice extravaganță și cu care pot discuta nestingheriți ce le trece prin cap, mai ales cu privire la cum va arăta viitorul.

Noroc

Nativii Rac, ca noi toți, au tot felul de mesaje care vin din lumea nematerială și pe care acum nativii reușesc să le deceleze. Nativii sunt realmente concentrați și preocupați numai și numai de partener, de cel care le este alături și pe care se bazează. Și de data aceasta se bazează cam mult! În orice parteneriat, fie că este parteneriatul de viață, fie că este un partener de afaceri, parteneriatul presupune doi parteneri și aportul în cadrul uniunii trebuie să fie echivalent din partea asociaților. La un moment dat nativii Rac au nevoie de momente de solitudine. Atunci simt nevoia să se roage, să mediteze, să comunice cu Divinitatea prin varii metode. Momentele de introspecție sunt foarte importante și nativii trebuie să își rezerve timp și resurse pentru acestea. Nodurile lunare sunt așezate pe axa dintre rațiune și ideal. Cu sensul de mers către ideal! Rațiunea este cea care încearcă să țină nativul într-un trecut luminos sau întunecat, dar este totuși un trecut. Viața merge înainte, nu este un slogan, este o realitate. Deci mergeți înainte și urmați-vă idealul!Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Rac iulie 2022

Nativii Rac se bucura de libertate! A plecat Nodul Nord din zodia lor si sunt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.