Horoscop lunar Rac februarie 2023

Horoscop Februarie Rac: nativii au nevoie de o iubire diferita, nonconformista, sunt invaluiti de mister, iar acest lucru ii scoate in evidenta Luna februarie debutează pentru nativii Rac cu un interes deosebit pe care îl aveți pentru ceva ce nu este tocmai la vedere. Aveți o dorință deosebită pentru a scormoni în lucruri pe care le considerați ascunse sau lucruri la care ca să ajungeți aveți de făcut cercetări extrem de profunde. Poate că tocmai prietenii vă ascund ceva? Nu este sigur! Poate aceștia văd că va angajați pe o pistă destul de anevoioasă și vă trag de mânecă. Horoscop Rac februarie 2023 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În această lună se pare că lucrurile sunt oarecum neclare, în ceea ce privește o problemă de sănătate mai veche. Este posibil să recidiveze o boală cu care te-ai mai confruntat și ești nevoit să intervii urgent. Ești predispus la accidente, probleme care țin de circulația sîngelui, tensiunea arterială, probleme digestive, îndeosebi în prima parte a lunii, perioadă în care se cere să fii mult mai atent la ce anume și cât mănânci. Este important să găsești timp și pentru tine, oricât de solicitat ești de treburile gospodărești sau cele legate de locul de muncă. Nu exagera cu efortul fizic, învață să iei pauze, momente de relaxare în care să te poți revigora. Horoscop Rac februarie 2023 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Februarie va însemna succes pentru Rac, în principal datorită influenței puternice a lui Jupiter. Veți ieși în evidență la locul de muncă, iar superiorii dvs. vor fi foarte mulțumiți de ideile pe care le prezentați. Cu toate acestea, succesul dvs. va aduce și mai multă responsabilitate. Nu vă fie frică să o acceptați. Succesul în carieră se va reflecta și în viața privată și totul va decurge fără probleme. Profitați de această perioadă prosperă și luați-vă partenerul undeva într-o călătorie sau pur și simplu faceți o pauză și faceți-vă timp unul pentru celălalt. Îl meritați amândoi. Horoscop lunar Rac februarie 2023 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Rac februarie 2023 – prognoză

În această lună este important să acorzi o mai mare atenție problemelor care țin de partea nevăzută a vieții, încearcă să privești dincolo de aparențe, ai ocazia să intri în posesia unor informații care te vor ajuta să înțelegi mai bine sensul unor evenimente derulate în ultima periodă. Este momentul să lași deoparte oameni și locuri care ți-au creat multă suferință. Este posibil să fie vorba despre probleme care vizează plata unor taxe, impozite, amenzi, poți afla de moartea unei persoane dragi sau intri în posesia unei moșteniri și de aici apar tot felul de probleme. Cert este că trebuie să fii precaut la deciziile pe care le iei, îndeosebi până în data de 21 februarie. Din data de 18 februarie ești mult mai interesat de domeniul spiritual, călătorii și relația cu persoane aflate în străinătate, studiu, ai dorința de adopta o nouă filosofie de viață. Deviza lunii analizate este: „Toate visele pot deveni realitate dacă avem curajul să le urmăm!” Walt Disney

O familie

Ați avut momente dificile? În acest caz, Februarie ar putea părea puțin mai liniștită, cu toate că, asta nu înseamnă că vei putea să te culci pe lauri. S-ar putea să te fi confruntat recent cu o presiune enormă, dar încearcă și ieși cu prietenii în loc să te îndepărtezi de oamenii din jurul tău. Acest lucru te va ajuta să revi la sentimente mai bune. De asemenea, Racul se poate concentra pe lucrul cu sine fiindu-i foarte benefice yoga, exercițiile de respirație sau o detoxifiere a corpului folosind, de exemplu, sucuri de țelină.

Carieră

Dacă ai pune mai mult preț pe oportunitatea de a progresa în plan profesional, de a interacționa cu oameni noi, interesanți, de la care ai ceva important de învățat, și mai puțin de cât câștigi financiar, îți va fi mai ușor să traversezi această perioadă. Este o lună de progres profesional dar și de relansare a unei relații de colaborare, un parteneriat care te solicită foarte mult, financiar dar și ca timp și energie. Prima parte a lunii va fi de zbatere, de reevaluare, reconfigurare, de revenire asupra unor înțelegeri făcute în trecut astfel că ești agitat iar de aici și posibilitatea apariției unor confruntări cu colegii de muncă. Este recomandat să fii prudent la deciziile pe care le iei, fie că este vorba despre obținerea unui împrumut bancar, fie că vorbim de un proces în care ești implicat. Nu te grăbi! Sunt multe secrete care îți vor fi dezvăluite acum și care vizează banii, modul în care administrezi o afacere, o moștenire, este timpul să împarți din ceea ce ai. În preajma datei de 8 februarie trebuie să fii prudent cu banii întrucât ești predispus la pierderi, cheltuieli neașteptate, sancțiuni, amenzi, plata unor taxe care nu erau prevăzute în contract. Până în data de 21 febraurie este bine să nu te găbești și să semnezi un contract de colaborare, să acepți o favoare cate implică câștiguri financiare nemeritate. Este o perioadă destul de incertă, ești predispus la pierderi, la compromisuri, apariția unor tensiuni în relația cu un asociat, colaborator. Din data de 22 februarie se mai liniștesc lucrurile și resimți o oarecare libertate de mișcare, de acțiune în zona colaborărilor, a asocierilor de orice fel. Te poți baza pe prieteni, dacă vin cu oferta unui loc de muncă sau poți să te implici cu mai mult avânt în cadrul unei organizații și te faci auzit, joci rolul de lider. Este o lună în care se ridică multe semne de întrebare, îndeosebi atunci când vine vorba despre banii celorlalți, venituri primite prin intermediul partenerului de viață. Nu este cazul să ai așteptări de la ceilalți! Poți clădi acum un nou drum profesional, doar de tine depinde modul în care folosești informațiile care vor veni spre tine. Este timpul să te debarasezi de alianțe vechi, colaborări care nu mai corespund cerințelor tale, pentru a-ți lua un nou avânt, mult mai promițător. Poate nu acum, nici la vară, dar măcar îți creezi strategii pe care le consolidezi, zi de zi, cu muncă, implicare și asumarea de responsabilități.

Dragoste

Până la jumătatea lunii intri într-o zonă oarecum obscură, în ceea ce privește relația de dragoste, o eventuală relație intimă în care ești implicat și care te solicită din plin. Se reiau unele discuții destul de dure, neplăcute, fie că este vorba despre bani, ceea ce ai dat sau de ceea ce nu ai primit, deși ai cerut ajutorul, fie ți se aduc tot felul de reproșuri care au sau nu legătură cu realitatea. Ești derutat, obosit, nu știi ce decizie să iei, dacă merită să faci compormisuri într-o relație care ți-a demonstrat că nu îți poate aduce nimic bun. Este o perioadă trăită cu intentensitate, care se va dovedi profund transformatoare. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, chiar dacă nu te mai simți atât de presat de responsabilitățile din cadrul relației, nu este exclus să apară probleme de natură financiară cu care se confrunta partenerul de viață și care te va afecta și pe tine. Se reia un proces sau discuții neplăcute pe tema unei moșteniri și ajungi foarte ușor la certuri în relația de cuplu. Din data de 11 februarie ești predispus la compromisuri în plan amoros, la implicarea într-o relație extraconjugală sau ai tendința de a relua o relație de amor din trecut. Ești derutat neștiind prea clar ce decizie să iei lăsându-te condus de sentimente, impulsul de moment. Te poți aștepta la confruntări destul de dure, pe tema unei relații de amor, îndoesebi la mijlocul lunii. Din data de 21 februarie ai ocazia să participi la un proiect comun cu partenerul de viață sau te implici în relația de mariaj fiind mult mai atent la nevoile celuilalt. Acordă atenție la eventualele probleme de comunicare în relația de cuplu datorită intervenției unor rude apropiate care vin cu tot felul de informații false încercând să denigreze relația ta de cuplu. Din data de 25 februarie se revigorează relația de amor având ocazia să trăiești reale momente de pasiune. În a doua parte a lunii este bine să acorzi partenerului de viață mai multă libertate de mișcare, de exprimare a propriilor dorințe astfel că, la sfârșitul lunii, ești mult mai încrezător în propriile abilități de a atrage atenția sexului opus, cât timp îți asculți intuiția și nu te lași influențat de părerile prietenilor.

Horoscop Rac februarie 2023 – la ce să te aștepți?

În data de 25 februarie, planeta Venus părăsește zodia Vărsător și intră în zodia Pești și începeți să savurați momente de conștientizare a unei etape de criză emoțională și psihică, a unei etape în care ați renunțat, a unei etape în care v-ați aruncat parcă într-un exercițiu de bungee jumping și ați obținut ceva care vă aruncă câteva trepte în sus. Cu Luna Plină în zodia Fecioară, cu Soarele în Pești din data de 27 februarie, vi se atrage atenția că, deși ați făcut pași importanți, nu neglijați comunicarea cu cei din jur. Nu vă izolați și faceți multă, multă mișcare! Din punct de vedere al sănătății, emoțiile acestei luni, trăirile, curiozitatea, sentimentul că vi se ascunde ceva vă pot afecta sistemul nervos. De aici tot felul de dureri care sunt greu de depistat de unde provin pentru că sistemul nervos este dat peste cap. Sunt afectate mai ales gambele și laba piciorului.

Bani

Dar data de 1 februarie, când Venus intră în zodia Vărsător, zona de mister devine de-a dreptul obsedantă. Aceia dintre nativii Rac care studiați științe oculte, aveți satisfacții nebănuite. Dar fiecare în parte care este implicat într-o cercetare, de orice natură, aveți ocazia să intrați într-un abis din care veți ieși cu informații de mare valoare pentru cercetarea voastră. Dar să nu uitați că pentru orice obțineți, aveți de renunțat la ceva: la un anumit mod de lucru, la o anumită idee, la o pistă care se dovedește greșită. O țineți morțiș dacă aveți semne că nu e calea voastră. Planeta Mercur își reia mersul direct în 21 februarie. În acest labirint în care v-ați aventurat, rațiunea începe să vă ajute să înțelegeți, să traduceți în limbaj rațional acele lucruri pe care le simțiți și le gândiți. Și acum începeți să înțelegeți cum anume să comunicați ceea ce ați descoperit.

Relaţii

Unii dintre nativi ați făcut un contract, o asociere cu cineva din zona prietenilor și acum sunt tensiuni pentru că în parteneriatul vostru, persoana, sau grupul cu care v-ați asociat nu participă financiar conform înțelegerii. Ori banii nu sunt tocmai la vedere. În dragoste aveți nevoie de miraj! Aveți nevoie de discreție totală, de trăiri erotice profunde. Cu cât misterul este mai profund, cu atât exercită asupra voastră un interes mai mare. Dar există și reversul, cu cât sunteți mai discreți, cu atât mai fascinanți sunteți. Deci, puneți peste toate un voal, transparent, dar care să nască curiozitate. Aveți posibilitatea de a vă consulta cu o persoană de încredere, un mentor care vă poate îndruma pentru că sunteți în mijlocul unui labirint.

Noroc

În data de 11 februarie avem Luna Nouă în Vărsător și astrologul zodiacool.ro consideră că acele chestiuni misterioase devin foarte presante. Poate este un început, poate apar niște semne. Dar atenție pentru ca acest domeniu care este atât de solicitat, acum este domeniul mistic dar și psihic, deci grijă la cum vă dozați acum solicitările. 18 februarie este ziua în care Soarele intră în zodia Pești și aveți posibilitatea de a transpune în cuvinte, în texte, acele lucruri pe care le gândiți, pe care le-ați descoperit.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Rac septembrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.