Horoscop lunar Rac decembrie 2022

Horoscop lunar: in Decembrie, nativul Rac are parte de cateva tensiuni profesionale, posibil sa-si schimbe locul de munca sau partenerii de afaceri Nativii zodiei Rac au avut o perioadă în care s-au petrecut foarte multe schimbări în zona relațiilor. Unii dintre nativi au avut, din păcate, probleme cu partenerul de viață. Nativii pur și simplu au schimbat și schimbă în continuare modul în care se raportează la problemele de cuplu și la alianță în general. Este posibil ca nativii să fie mai detașați, mai realiști când vine vorba de partener. Și asta pentru că până acum s-au dovedit a fi, cel puțin în anul 2020, efectiv dependenți de partener. Horoscop Rac decembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În această lună se lămuresc unele aspecte mai puțin plăcute care țin de propria sănătate. Ai ocazia să faci schimbări importante ce vizează regimul alimentar, eventual apelezi la tratamente alternative, ești mult mai atent la stilul de viață. Este o lună în care pot să revină anumite probleme de sănătate fiind necesar să reiei unele analize, un tratament întrerupt. În a doua parte a lunii este posibil să te confrunți cu probleme care țin de căile respiratorii, dar și aspecte care țin de stomac, ficat. Horoscop Rac decembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Racii vor fi instabili din punct de vedere emoțional în ultima lună a anului. Va trebui să petreceți mult mai mult timp cu familia și prietenii și să aveți mai multă grijă. Mai mult, veți încerca să vă înțelegeți cu noii membri ai familiei, pe care probabil că îi veți întâlni la sărbătorile familiei. Ar trebui să încercați să vă controlați astfel încât să nu vă considere impertinent. Veți experimenta și melancolie în decembrie. În plus, veți reflecta la obiectivele pe care vi le-ați stabilit pentru acest an, dar nu le-ați atins încă. Cu toate acestea, nu vă faceți griji cu privire la trecut, ci priviți înainte. Horoscop lunar Rac decembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Rac decembrie 2022 – prognoză

În această lună vei pune mai mult accent pe locul de muncă, relația cu colegii și colaboratorii, aspecte care vizează rezolvarea unor eventuale probleme de sănătate. Este important să îți dozezi efortul, fizic și intelectual, și să rezolvi pas cu pas sarcinile de serviciu. Ești apreciat, susținut de către colegi în demersurile tale profesionale. Totul este să ceri ajutorul celorlalți, fără teama că vei fi judecat. Este posibil să apară pierderi, renunți la o eventuală colaborare, ești nevoit să faci o schimbare de direcție în plan profesional. Totul este să accepți cu deschidere orice schimbare și să accepți și punctul de vedere al celuilalt. Este necesar ca, în această perioadă, să pui un mai mare accent pe organizare, planificare fiind important să acorzi mai multă atenție la detalii. După data de 21 îți vei concentra și mai mult atenția pe parteneriate având șansa de a pune bazele unor colaborări mult mai fructuoase, de viitor. Spre sfârșitul lunii ai ocazia să găsești echilibrul între obligațiile care țin de casă, familie și cele profesionale. Deviza ta în această perioadă este: „Alergăm spre orizonturi, singuri pe drumul nostru, dornici să realizăm imposibilul.” Marius Torok

O familie

Decembrie îți va aduce o oarecare relaxare în ceea ce privește obligațiile. Cu toate acestea, este foarte posibil să rămâi blocat pe o anumită idee la care să nu poți renunța prea ușor. Poate s-a întâmplat ceva cu care nu te poți împăca. În acest caz, încearcă câteva tehnici de relaxare sau acupunctura și masajele. Acest lucru te va ajuta să eliberezi energia blocată în corpul tău. Fiecare Rac a avut un an greu, dar în același timp, foarte revelator. Tot răul spre bine!

Carieră

Încă de la începutul lunii ești foarte conștiincios, dornic să progresezi în plan profesional. S-ar putea ca ideile, un eventual proiect să necesite anumite corecții, îndeosebi în prima parte a lunii. Nu te baza prea mult nici pe promsiunile care ți se fac, vis-a-vis de o eventuală avansare la locul de muncă. Este posibil să renunți la o colaborare, o propunere de schimbare a locului de muncă, la mijlocul lunii. În preajma datei de 13 este posibil să ajungă la urechile tale tot felul de bârfe iar aceasta te va face să îți schimbi atitudinea în cadrul echipei de lucru. Muncești mult și cu pasiune reușind să demonstrezi, prin ceea ce faci, că ești un adevărat profesionist. Dai dovadă de inspirație, spontaneitate, în ciuda piedicilor și a contrelor care vin din partea competitorilor. Din data de 21 se mai detensionează atmosfera în relația cu colegii de muncă. Ai de revizuit o serie de aspecte care țin de un proiect profesional, reușești să faci ordine în relația cu colegii, ajungi să privești cu mai multă obiectivitate o colaborare. Ai ocazia să te implici foarte mult într-un proiect de anvergură. Iubești ceea ce faci și nu te plângi din cauza numeroaselor obstacole reușind să valorizezi proiectele. Spre sfârșitul lunii te bucuri de atenții, cadouri, primirea unor bani prin intermediul celorlalți, eventual o moștenire, câștigarea unui partaj. Te bucuri de un câștig financiar oarecum neașteptat sau prin intermediul partenerului de viață. Ai ocazia să demarezi un parteneriat, o colaborare mult mai profitabilă, din punct de vedere financiar.

Dragoste

Încă de la începutul lunii ești dornic să socializezi, să interacționezi mai mult cu sexul opus, să te îndrăgostești, să pui mai mult suflet într-o relație de amor existentă. Ești mult mai predispus la aventuri, flirt remarcându-se dorința de a te face văzut, auzit, remarcat în relația cu sexul opus. Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu se va pune accentul pe consolidarea relației, pe o mai bună colaborare. Vei discuta tot mai frecvent despre un proiect important legat de conceperea unui copil sau despre o eventuală investiție în educația propriului copil. În a doua parte a lunii vei pune mai mult accent pe latura intimă, sexuală a relației de cuplu. În preajma datei de 13 este necesar să fii mult mai prudent în relația de cuplu și să eviți repoșurile sau să consideri că celălalt nu este suficient de sincer cu tine, îndeosebi atunci când vine vorba despre bani. Ai mare grjă cui anume te confesezi, ce spui despre relația ta de amor, îndeosebi în prima decadă a acestei perioade. În a doua parte a lunii ai șansa să te lămurești ce vrei, de fapt, în plan amoros și dacă merită să ai încredere într-o persoană abia cunoscută. Este o perioadă în care nu va lipsi pasiunea, atenția venită din partea sexului opus, implicarea într-o relație care are toate șansele să evolueze către o relație de mariaj. Ai ocazia să trăiești o lună plină de pasiune și romantism, o perioadă de emoții și trăiri intense. Visezi frumos alături de persoana dragă dorindu-ți din tot sufletul ca tot ceea ce ți se promite acum să se concretizeze, cât mai curând posibil. Acum este important să te bucuri din plin de acest festin al iubirii.

Horoscop Rac decembrie 2022 – la ce să te aștepți?

O altă partea a nativilor aprofundează, cercetează, scormonesc acolo unde bănuie că mai există ceva ce nu s-a aflat până acum. Fără pasiunea pe care o insuflă Soarele în domeniul responsabilității și al angajării ar fi mai greu. Domeniul în care lucrează acum nativul, pasiunea să îl ajută să se delimiteze de tot ce știe până acum, să se dezbare de tot ce îi poate ține mintea închisă și să intre cu mintea în niște zone pe care rațiunea le poate accepta mai greu. Luna Plină în Rac cu Soarele în Capricorn din data de 30 decembrie se așează, pentru nativii Rac, pe axa personalității și a relațiilor: „eu sunt” față în față cu „noi suntem”. Nativii au o împlinire a lor personală, au o țintă sau au ajuns la un palier pe care l-au parcurs în drumul lor către o țintă. Este posibil ca tocmai partenerul lor să le atragă atenția asupra acestei realizări, exact partenerul să fie acela care să aprindă becul și să spună: „uită-te acum în oglină și spune ce vezi, acum, așa cum ești, mergi mai departe!”

Bani

Oricum, contractul lor de serviciu, contractul cu compania la care lucrează acum scârțâie. Și chiar dacă nu scârțâie, nativul dorește să își schimbe locul de muncă, chiar dacă nu scârțâie, acolo există o tensiune de care nativii s-au cam săturat. Este posibil să i se ofere un nou contract, pentru o muncă ceva mai anevoioasă, dar care să îi lase timp nativului pentru ceva ce îi place. În această perioadă a lunii Decembrie nativul are șansa de a i se oferi o muncă didactică. Aduc în discuție data de 4 decembrie, dată la care se produce un trigon regal, pe semne de apă, care parcă adună într-un buchet toate planetele, care în horoscop, înseamnă iubire: Luna, Venus și  Neptun, iubirea necondiționată, plăcere și sentimente mai profunde. Pentru nativii Rac, aceste planete se întâlnesc pe domeniile care înseamnă pasiune, aventură și personalitate. Nativii vor avea parte de intuiție și de imaginație, dar și de plăcerea de a le savura. Ajungem la datele de 17 și 18 decembrie când începe marea trecere a celor doi puternici ai zodiacului, Saturn pe 17 decembrie și a doua zi, pe 18 decembrie Jupiter, din zodia Capricorn în Vărsător. Pentru Saturn e simplu: trece dintr-un domiciliu într-altul. Pentru nativii Rac începe să li se materializeze, (e foarte foarte interesant să spui că materializează o cale nevăzută, dar e posibil) o cale care până acum a fost nevăzută, i se simțea existența, dar nu se vedea.

Relaţii

Și nativii Rac se trezesc că au o punte către o lume nevăzută, o punte destul de concretă, aproape materială, darul lui Saturn. Această punte reprezentă chiar dorința nativului de a păși pe această cale, calea științelor oculte. Odată cu trecerea lui Jupiter în zodia Vărsător e posibil ca unii dintre nativi, care nu au făcut-o până acum, să își înceapă viața sexuală, alții să aibă o deschidere către viața sexuală, o eliberare de prejudecăți sau de inhibiții care să le ofere trăiri erotice excepționale, profunde, aproape ritualice. Are niște trăiri erotice deosebite fie cu partenerul actual, fie unii dintre nativi realizează că au trăit o viață mai puțin interesantă și acum se îndreaptă către altcineva. Marea Conjuncție dintre Jupiter și Saturn din data de 21 decembrie are loc în domeniul științelor oculte, a lucrurilor mai puțin palpabile, secrete, a lucrurilor ascunse de unde iese la suprafață, ceva care până acum a stat sub o perdea de ceață. Acest lucru vizează și sexualitatea. În data de 21 decembrie vine și Soarele în zodia Capricorn. Soarele înseamnă lumină și pasiune. Aceia dintre nativi care au avut până acum rezerve, pasiunea îi ajută să se arunce efectiv într-o relație de viitor, care să nu semene cu nimic din ceea ce au trăit până acum. Alții se aruncă cu pasiune în studierea sau aprofundarea unor științe oculte. Dar  acum, dacă stau să mă gândesc, în orice știință care mi-a venit în minte, există încă lucruri care trebuiesc aprofundate.

Noroc

Acum este posibil să înceapă să facă niște căutări și să facă lumină în ceva ascuns, care a existat în viața lui în doi. Dar acest lucru este posibil și când este vorba de alt gen de parteneriat, acela de afaceri, de fel de fel de asocieri, de diverse parteneriate contractuale. Oriunde caută, nativul poate să găsească ceva care i-a fost ascuns. Nu neapărat ceva rău! Pe de altă parte, sunt nativi care au așa o deschidere către științele oculte. Aceștia s-au ocupat de afaceri, de familie și acum doresc să studieze ceva ce îi atrage cu adevărat.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Rac mai 2022

Pentru nativii Rac, ultima perioada a insemnat o revolutie in domeniul parteneriatelor si relatiilor Nativii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.