Horoscop lunar Rac august 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Rac august 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

Este foarte important să nu exagerezi cu munca și să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre participarea la petreceri, întâlniri cu prietenii întrucât ești predispus la consum excesiv de alcool, mâncare sau să pierzi nopți neglijând astfel odihna. Treci printr-o perioadă intensă, ai chef de distracții, de plimbări, interacțiuni sociale. Va trebui să fii mai atent în prima parte a lunii, atunci când ești predispus la probleme care țin de infecții ale sângelui, accidente, lovituri, insomnii, alternare a tensiunii arteriale, probleme ale ficatului sau de natură digestivă, renale, în preajma datelor de 13 și 25 ale perioadei. Horoscop Rac august 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

În august, Racii se vor lupta cu ceilalți, precum și cu ei înșiși. Veți fi predispus la încăpățânare și intransigență. Nu veți urma sfaturile altora. Cu toate acestea, v-ar putea face bine în anumite momente, deoarece vă va permite să rezolvați greșelile aparent uitate din trecut. Va apărea și dorința de schimbare. Și nu numai la locul de muncă, ci și în ceea ce privește locuințele. S-ar putea să simțiți nevoia să vă schimbați casa sau chiar să vă mutați în întregime în altă parte. Dacă vă gândiți să cumpărați o altă proprietate, acum este momentul. Horoscop lunar Rac august 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Rac august 2022 – prognoză

Este o lună în care vei pune mai mult accent pe bani, noi posibilități de a atrage venituri în bugetul personal. Ești mult mai sigur pe tine, pe propriile posibilități de a răzbate, îndeosebi atunci când vine vorba despre bani și carieră. Este o perioadă destul de agitată, plină de controverse în ceea ce privește parteneriatele și cariera, aspecte nu tocmai favorabile dar menite să te scoată din starea de rutină. Din data de 22 apar noi șanse să închei un contract avantajos sau să negociezi în favoarea ta, fie că este vorba despre salariu sau o nouă colaborare în plan profesional. Călătoriile sunt în avantajul tău având ocazia să interacționezi cu oameni noi, interesanți cu care poți să dezvolți o afacere personală sau de la care înveți lucruri noi și valoroase pentru propria dezvoltare. Deviza ta, în această lună, este: „Fiecare zi este o nouă viață pentru omul înțelept.” Dale Carnegie

O familie

Sub influența lui Mercur, august va fi foarte armonios în ceea ce privește relațiile, pentru că vei fi foarte sincer cu sentimentele tale. Această frecvență ar putea atrage o nouă cunoștință în viața ta, așa că fii cu ochii în patru. Racul va putea să-și exprime opiniile și sentimentele cu mare ușurință. Vei sta bine și la capitolul finanțe. Dacă până acum te-ai luptat cu un buget insuficient, luna aceasta ar putea să-ți aducă echilibru financiar.

Carieră

Este o perioadă foarte dinamică, în plan financiar dar și profesional. Putem să vorbim despre multă muncă, dedicare, preocupare pentru a te perfecționa în plan profesional. Te implici în tot felul de proiecte și activități la locul de muncă încercând să fii un bun coleg, gata să vină în sprijinul celorlalți parteneri în orice moment. Prin calm și diplomație reușești să finalizezi sarcinile de seviciu cu bine. Știi cum să te faci apreciat fiind un bun coleg, unul care știe să le vină în ajutor celor care au nevoie de sfatul și susținerea ta. Dai dovadă de multă ambiție și curaj în îndeplinirea sarcinilor de serviciu dar, cu toate acestea, ai ocazia să te confrunți cu tot felul de nemulțumiri, reproșuri venite din partea unui superior. Nu este exclusă nici apariția de noi oportunități pentru a schimba direcția, în plan profesional, îndeosebi spre sfârșitul lunii. Fii mult mai precaut, dacă ești implicat într-o afacere personală sau de parteneriat întrucât ești predispus la renunțări, răsturnări de situații, în a doua parte a lunii, îndeosebi la jumătatea perioadei. În prima parte a lunii apar noi oportunități de a progresa în plan financiar, îndeosebi prin intermediul prietenilor. De tine depinde, de alegerile pe care le faci și dacă ești dispus să faci și compromisuri. Din data de 20 ai ocazia să semnezi un contract de muncă avantajos pentru tine, totul este să fii atent la termenii contractului, la ce se află în spatele unor promisiuni, dacă sunt reale, dacă merită să te bazezi pe ceea ce ți se promite. În preajma datei de 25 pot apărea probleme în cadrul unei asocieri, se reiau discuții legate de acte, un vechi proiect de parteneriat pe care ai preferat să îl dai deoparte. Iată că ești forțat de împrejurări să acționezi, să iei decizii ferme și să pui punct unei situații presante. Spre sfârșitul lunii se mai îmbunătățește atmosfera, în ceea ce privește relațiile de colaborare, de afaceri sau în relația cu superiorii știind cum să îți exprimi punctul de vedere, ideile, ai inițiative care pot propulsa instituția în care ești angajat.

Dragoste

În prima decadă a acestei luni ești preocupat de găsirea unor noi posibilități de câștiguri financiare așa că ai tendința să neglijezi latura sentimentală sau relația de cuplu. Se impune găsirea unui echilibru, a unei armonii între obligațiile care țin de serviciu și familie, relația de dragoste. Intri în posesia unor secrete sau se arată adevărata față a unei relații de dragoste, îndeosebi în prima parte a lunii. Din data de 20 se îmbunătățește vizibil relația cu rudele apropiate, cu familia fiind momentul potrivit pentru a demara acțiuni comune, un proiect care vizează casa, o investiție sau renovarea unei locuințe. În preajma datei de 25 se pot reaprinde discuțiile contradictorii, certurile în relația cu partenerul de viață așa că vezi ce anume a rămas nelămurit din trecut sau caută să înțelegi adevăratele intenții ale partenerului de viață. Este posibil să intri în posesia unor informații neplăcute care te determină să iei decizia bruscă de a renunța la relația de mariaj, îndeosebi la jumătatea acestei luni. Este recomandat să fii mult mai prudent, în ceea ce privește o relație de dragoste care se află deja în curs, îndeosebi în preajma datei de 26, atunci când ai tendința să pui pe primul plan interesele financiare și astfel poți să ajungi la certuri în relația cu persoana iubită. Pot să apară unele probleme de comunicare în relația cu sexul opus sau vei afla ce se vorbește despre o persoană dragă, informații care te vor lămuri cu cine ai de-a face, de fapt. Spre sfârșitul lunii ai ocazia să te lămurești asupra unei relații de dragoste, ce vrei de fapt, dacă merită să dai startul unei relații de lungă durată.

Horoscop Rac august 2022 – la ce să te aștepți?

Pe data de 25 iunie, planeta Venus își reia mișcarea directă. Oare mai sunt eu așa sexi cum am crezut sau cum m-au găsit unii zilele trecute? Și nativii știu că nu au mai fost cam de mult la salon, nu și-au prea înnoit garderoba și tind să se retragă. De fapt, este o perioadă în care nativii zodiei Gameni adună energie și farmec interior care, peste ceva  timp, vedem noi când lunile viitoare, le va veni foarte bine când vor simți din nou nevoia să iasă în lume. Urmați-vă instinctul! Pe data de 30 iunie, planetele Jupiter și Pluton se reîntâlnesc! În cazul nativilor zodiei Gemeni, urmează un nou maxim al acelui „cutremur” care a avut loc în cele mai profunde structuri ale ființei sale. Este o transformare care poate să influențeze toate domeniile vieții nativilor prin profunzimea sa. Nativii, luând în considerație toate aspectele importante ale lunii iunie, au de scos la suprafață niște abilități. Nu este ceva de care nu au știut. Mai degrabă au bănuit că există. Aceste abilități, calități, emoții sau trăsături definitorii ale nativilor, odată germinate, presupun renunțarea la ceva din trecut, un bagaj de care nativii nu mai au nevoie. Privirea îndreptată spre viitor, a lăsa în urmă anumite atașamente, de obiceiuri mai ales, dar chiar și de obiecte, locații sau de persoane este foarte important pentru ca aspectul să se manifeste în totalitate.

Bani

O parte dintre nativi au totuși probleme acasă. Și acestea pleacă de la bani. Nativii sunt membri ai unui club, sau fac parte pur și simplu dintr-un grup de prieteni. Activitățile de grup presupun niște cheltuieli peste posibilitățile nativilor, cheltuieli cu care partenerul de viață este posibil să nu fie de acord. Dar este un grup interesant, unde nativul se simte cu adevărat liber și din care nu se va lăsa extras prea ușor. Intrarea planetei Venus în zodia Rac, în data de 7 august, le dă nativilor un farmec aparte. Venus, cu toată armonia și plăcerea pe care o aduce, le conferă nativilor o bucurie de viață care se poate citi pe chipul lor. În atitudine, le dă acel farmec aparte.

Relaţii

Luna Plină în Vărsător, din data de 3 august, aduce o împlinire exact pe domeniul banilor. Fie nativii primesc plăți restante, fie contractul la care sunt parte promite că devine profitabil. Toate acestea presupun muncă, program strict, asumare de responsabilități noi, tensiune. Și nativii Rac se simt liberi și doresc mai mult timp cu prietenii. Cu toate obligațiile pe care le au, cu toate reproșurile, nativii ar lăsa orice pentru o escapadă cu grupul din care fac parte. Dar și problemele profesionale promit a fi foarte interesante deoarece nativilor li se propune o călătorie. Aceia dintre nativi care sunt mai tineri sau care doresc să studieze, au acum șansa să își îndeplinească un ideal. După data de 7 august, când intră planeta Venus în zodia Rac, perioada nu este foarte fericită pentru nativii Rac. Lucrurile par să fie tensioante la locul de muncă. Astrologul zodiacool.ro este de părere că nativii așteaptă un contract care pare că nu se mai definitivează. Cu ceva timp în urmă au început demersurile și, dintr-odată, toate s-au oprit în loc. De fapt, este o perioadă în care nativii au de recuperat un amănunt care le-a scăpat. Acum au ocazia să pună la punct toate detaliile pentru ca din toamnă lucrurile să demareze. Luna Nouă în Leu din data de 19 august, le aduce nativilor o reușită profesională. Activitatea profesională devine profitabilă. Luna Nouă poate să fie începutul unor negocieri pentru bani sau începutul unei perioade de încasări. Pentru aceia dintre nativi care sunt salariați, negocierile pentru o eventuală mărire de salariu sunt extrem de dure, ba chiar lasă impresia că este imposibil așa ceva. Cu toate acestea, banii vin. Poate se termină un contract și nativii găsesc alt job mai bine plătit. Este posibil și acest lucru. Din data de 20 august, odată cu intrarea lui Mercur în Fecioară, nativii Rac devin mai comunicativi. Se mișcă, fac tot felul de deplasări. Cele mai multe deplasări le fac în  interes profesional. Relațiile cu eventualii prieteni cu care au realizat afaceri devin brusc mai strânse și mai productive. Este foarte posibil ca reușita materială să fi destins relațiile, pentru că până acum și unii și alții erau îngrijorați.  

Noroc

În luna august, nativii zodiei Rac sunt cu totul și cu totul abandonați în interesele și în personalitatea partenerilor. Fie că nu au încredere în ei înșiși, fie că sunt dominați de partener, sunt cu totul absorbiți de acesta. Sau sunt absorbiți, chiar obsedați, de ideea de parteneriat în sine. Relațiile nu merg însă așa cum și-ar dori nativii. Au semnat contracte, au bătut palma, dar lucrurile se mișcă cu mare greutate sau chiar se înregistrează un regres. Cu atât mai mare întrezărește astrologul zodiacool.ro îngrijorarea nativilor. Oare nu se mai pot baza pe parteneri? Oare relațiile au fost niște false relații? Se pune problema, în special, a relațiilor de serviciu. Relațiile personale merg fără probleme deosebite, cel puțin la începutul lunii. Se spune că nu este bine să faci afaceri cu prietenii. Ei bine, o parte dintre nativii Rac exact asta au făcut și acum au probleme financiare delicat de lămurit cu prietenii. Se pare că este vorba de o afacere de grup. Data de 14 august reprezintă ziua în care planeta Uranus intră în mișcare retrogradă. Nativii au sentimentul că prietenii i-au abandonat. Sau că nu se mai simt în largul lor cu aceștia. Este o chestiune de timp. Nativii au avut tot felul de idei, una mai extravagantă decât cealaltă, în grupul de prieteni, și le este teamă că au șocat. Pe de altă parte, nativii doresc să se elibereze de orice obligații, de orice restricții care li se impun. Și eliberarea a venit odată cu ideile șocante. Acum este vremea judecății. E bine ca nativii Rac să lase lucrurile să se așeze, să lase timp celorlalți să analizeze. Deznodământul poate fi unul bun, cu răbdare.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Rac mai 2022

Pentru nativii Rac, ultima perioada a insemnat o revolutie in domeniul parteneriatelor si relatiilor Nativii …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.