Horoscop lunar Pesti septembrie 2022

Semnele zodiacului reprezintă 12 zone ale spațiului ceresc din univers. Numele lor corespund celor 12 constelații zodiacale, prin care Soarele trece la rândul său într-un an întreg. Astrologii cred că poziția Lunii și a Soarelui în semnele zodiacului, precum și pozițiile relative ale altor planete, au o influență puternică asupra caracteristicilor nașterii unei persoane. De aceea, persoanele cu aceleași semne zodiacale sunt adesea similare ca caracter și comportament. Horoscop Pesti septembrie 2022 – horoscop adevărat pe diferite subiecte în continuare!

Sănătate

În această lună ai ocazia să clarifici anumite probleme de sănătate și să găsești un tratament mult mai eficient, îndeosebi la începutul perioadei. Va trebui să te îngrijești mai mult de propriul organism, în preajma datei de 24, atunci când este posibil să te confrunți cu dureri de spate, lovituri, fracturi, probleme cardiace sau chiar accidente. Este recomandat să urmezi un regim alimentar adecvat și un mod de viață echilibrat. Horoscop Pesti septembrie 2022 – cel mai bun horoscop îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Finanţa

Această lună aduce de obicei multe îndatoriri pentru majoritatea populației și, prin urmare, chiar și depresie. Peștii vor fi într-o stare perfectă pentru a se lupta cu o astfel de dispoziție. Încercați să vă oferiți dumneavoastră și familiei câteva zile libere în plus pentru a compensa ceea ce ați ratat pe tot parcursul verii.În septembrie, este și perioada în care pregătiți grădina pentru iarnă. Dacă nu dețineți una, nu ezitați să vă ajutați prietenii sau vecinii. Vă vor ajuta și ei, fără îndoială, dacă veți avea nevoie de ei și, în plus, munca fizică vă va ajuta să vă puneți ordine în gânduri. Horoscop lunar Pesti septembrie 2022 – află prognoza ta astrologică!

Horoscop lunar Pesti septembrie 2022 – prognoză

În această lună pui mai mult accent pe relația cu ceilalți, se reconfigurează vechile relații, se finalizeză colaborări care nu îți sunt de folos pentru a da startul altor relații, mult mai promițătoare. Relațiile se bazează acum mai mult pe apreciere reciprocă, onestitate, pe capacitatea de a veni în ajutorul celorlalți. Te remarci prin umor dar și nevoia de a socializa, de interacționa mai mult cu oamenii. După data de 22 pui multă pasiune în ceea ce faci încercând să privești evenimentele dincolo de aparențe. Ești mult mai atras de ocultism, de secrete, este posibil chiar să întâlnești oameni cu care împărtășești o nouă viziune despre viață. Ai ocazia să primești bani, susținere financiară prin intermediul altora, prin partenerul de viață sau ai beneficii financiare de pe urma unei afaceri derulate în trecut. Deviza ta, pentru perioada în discuție, este: „Cheia succesului este orientarea minții conștiente spre lucrurile pe care le dorim, nu spre cele de care ne temem.” Brian Tracy

O familie

În septembrie, vei avea câteva temeri cu privire la anumite greșeli pe care le-ai putea face. Vei fi foarte atent la comportamentul tău şi te vei gândi de două ori înainte de a face ceva. Cu toate acestea, ai grijă să nu ajungi în situația de a nu face nimic. Chiar dacă ritmul este acum încetinit, asta nu înseamnă că ar trebui să stagneze. Ce zici de practicarea unui hobby liniștit ca lucrul de mână, alergarea sau vizionarea unor spectacole culturale? Peștii vor fi perfect acordați la aceste activități.

Carieră

Ești dominat de încredere și starea de optimism considerând că vei găsi oamenii care să te susțină pentru a găsi locul de muncă mult visat. Nu trebuie să te mire dacă te confrunți acum cu pierderi, dezamăgiri care vizează relația cu colegii de muncă. Se anunță o perioadă destul de controversată din data de 9 fiind vorba despre reevaluarea, reorganizarea resurselor de care dispui, banii câștigați din muncă proprie, renegocierea unui contract de muncă, revenire asupra unor discuții care vizează banii tăi. Oricât de mult efort ai depune, în sensul obținerii unor venituri mai bune, parcă tot apare ceva care să îți răstoarne planurile. Nu este cazul să te grăbești, ba din contră, va trebui să dai dovadă de chibzuință, de calm, de o mai bună gestionare a propriilor venituri. Nu este momentul oportun pentru a face cumpărături costisitoare sau pentru a investi banii într-o afacere personală, bani câștigați cu multă trudă! După data de 21 te poți bucura de realizări importante în plan financiar, ba chiar ai putea primi o sumă mare de bani care din păcate se vor duce rapid, așa cum au și venit. Ar trebui să fii mult mai prudent în afaceri, în preajma datei de 17, atunci când există riscul de a fi implicat într-un proces sau de a pierde bani ca urmare a unor investiții nefavorabile. În preajma datei de 23 poți renunța la o colaborare importantă. În preajma datei de 29 putem să vorbim despre noi inițiative, posibilitatea de a concretiza o idee, poți colabora acum mult mai constructiv cu un asociat. Fii prudent la tot ce înseamnă bani, investiții și nu te grăbi să scoți bani din cont pentru orice colaborare. Este important să ții cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă și care cunoaște bine situația în care vrei să te implici.

Dragoste

În această lună vei pune mai mult accent pe relația în doi alegând să te dedici mai mult familiei, relației de cuplu, unei noi posibilități de relansare în plan relațional. Atenție în preajma datei de 2, atunci când se amplifică tensiunea în relația de cuplu datorată, în mare parte, schimbărilor care vizează relația cu familia. Există tendința de a nedreptăți partenerul de viață venind cu tot felul de acuzații, mai mult sau mai puțin reale. Tot la începutul lunii se poate vorbi despre aflarea unor secrete care vizează o relație sentimentală iar de aici și până la despărțire mai este doar un pas. Din data de 6 îți este mult mai la îndemână să flirtezi cu un coleg de muncă și să ajungi foarte rapid implicat într-o relație de amor. Nu îți va fi pe plac ce se întâmplă dar se pare că sentimentele sunt mult prea puternice. După data de 14 încep să se lămurească anumite aspecte în cadrul relației reușind să pui la cale tot felul de proiecte comune în relația de mariaj. Se poate vorbi despre mult dinamism, dorința de acțiune, de implicare și schimbare punând multă pasiune în tot ceea ce înseamnă relație de cuplu. Știi cu exactitate ce anume îți dorești de la relație, ce așteptări ai de la partener astfel că ești capabil să eviți starea de monotonie venind cu tot felul de idei, fie că este vorba despre renovarea casei sau călătorii în doi departe de casă, fie despre obligațiile care țin de gospodărie. După data de 20 ești mult mai conștient de importanța atracției fizice și a vieții intime, sexuale din cadrul relației de cuplu. Se cere mai multă atenție la modul în care îți exprimi propriile nemulțumiri legate de bani, anumite plăți pe care trebuie să le faceți în comun altfel riscați să ajungeți la certuri, spre sfârșitul lunii. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de amor sunt șanse mari de a da startul unei astfel de relații, îndeosebi în a doua parte a lunii punând mai mult accent pe interesul material. Îți vine mult mai ușor să impresionezi sexul opus și să obții astfel ceea ce îți dorești.

Horoscop Pesti septembrie 2022 – la ce să te aștepți?

Din punct de vedere al sănătății, nativii Pești sunt predispuși la afecțiuni ale organelor genitale și ale rinichilor. Recomandăm consum sporit de apă.

Bani

Nativii părinți angajează activități de grup cu copiii lor. Și chiar petrec momente deosebit de plăcute alături de cei mici. Dar aceste activități presupun cheltuieli care îngrijorează un pic. Aceia dintre nativii care doresc să devină părinți se adresează unei clinici, cu ajutorul prietenilor, pentru a începe tratamente, costisitoare însă.

Relaţii

Dacă ne gândim la viața profesională, aceasta trece pe locul 2,3 sau 4, pe lângă preocupările nativilor pentru problemele de suflet. De fapt, nativii Pești sunt într-o pasă foarte sentimentală, emoțiile împiedicându-i să judece lucrurile obiectiv. Nu mai vorbim de o judecată pragmatică de care nu poate fi vorba. Poate tocmai de aceea prietenii simt nevoia să intervină aproape în toate aspectele vieții, sau poate intervenția lor este solicitată chiar de nativii Pești, care simt că au nevoie de un sfat sincer și mai ales obiectiv. Cu toate acestea, sunt nativi Pești care sunt angrenați în viața profesională. Pentru aceștia, e vorba de un contract care le-a fost promis, dar care a rămas la stadiul de promisiune din mai multe motive. Unul ar fi că partea financiară nu a fost încă lămurită, al doilea că nativilor nu le prea place contractul în general. Începutul de lună, așa cum vede astrologul zodiacool.ro, promite cam aceste aspecte. Ziua de 2 septembrie, Luna Plină în Pești cu Soarele în Fecioară, activează axa personalității. Nativii sunt atenționați că în căsnicie lucrurile trebuie echilibrate cumva. Au de stabilit relații cu partenerul de viață care să ducă la o colaborare, mai mult decât la o luptă pentru supremație. Delimitarea dintre acestea doua este extrem de fragilă. Este o împlinire în plan personal, este o recunoaștere a nativilor de către partenerul de viață. În plan profesional, nativii se bucură de succes în încheierea unui contract nou sau au un cuvânt de spus, care este privit cu tot interesul de partenerii de afaceri sau de asociați. În data de 5 septembrie, planeta Mercur intră în zodia Balanță și planeta Venus, pe 7 septembrie, în zodia Leu. Nativii au de gestionat o problemă de analiză minuțioasă a unei propuneri care vine din partea prietenilor sau echipei din care fac parte. Este o propunere curajoasă, tentantă. Nativii au de analizat situația în cele mai mici amănunte. Dar este o analiză care nativilor le inspiră optimism. Din data de 9 septembrie, când planeta Marte intră în mișcare retrogradă, nativii zodiei Pești sunt mai atenți cu banii. Este și cazul, deoarece, la capitolul bani, astrologul zodiacool.ro vede unele încurcături. Banii nu sunt nici mai mulți, nici mai puțini decât în alte dăți. Percepția nativilor este diferită, spre nemulțumirea lor. Sfatul este să nu se lase tentați de acte ilicite, indiferent care este ispita. Și nici să nu angajeze discuții în contradictoriu pentru bani, pentru că acestea pot aluneca imediat în certuri mari. Data de 22 septembrie este momentul în care Soarele intră în zodia Balanței, iar nativii află secrete. Au posibilitatea de a face lumină în cele mai adânci locuri, de unde pot să scoată la suprafață informații inexistente până acum. Dar se mai pot aduce la suprafață și noi abilități de care nativii nu știau, doar bănuiau că le au pe undeva.

Noroc

Pentru nativii Pești, viața privată și viața socială trebuie trăite în luna septembrie, în așa fel încât să devină complementare. A fost o perioadă în care prietenii și partenerul de cuplu au fost în relații destul de tensionate. Sau însuși nativii nu au reușit să îmbine aceste două domenii ale vieții care concurau în a cuceri timp și preocupare din partea lor. Acum, se pare că s-a ajuns la un consens, cu condiția, repet, ca pasiunea și activitățile de grup să meargă împreună. Situații sunt multe. Una ar fi că nativii au făcut o pasiune pentru o persoană din grupul de prieteni care a șocat pe cei din jur la început. Acum, lucrurile s-au armonizat foarte bine. O a doua ipoteză ține mai mult de creativitate și mai puțin de viața privată. Grupul de prieteni sau echipa în care nativii au intrat le stimulează creativitatea și, mai mult, din această prietenie se poate realiza un contract, o alianță. Banii sunt mai greu de obținut. Mobilul contractului ar putea fi acesta, dar problema financiară încă rămâne de rezolvat, cu insistență chiar. Luna Nouă în Fecioară din 17 septembrie, în opinia astrologului zodiacool.ro, poate însemna un început frumos într-o prietenie de durată. Nativii aderă la un grup, fapt pentru care au luat inițiativa de ceva vreme. Acum, se pare că se materializează.Principala dorință în viața oricărei persoane este să fii sănătos, bogat și fericit. Mulți vor, de asemenea, să știe ce ne rezervă viitorul. Aceasta este ceea ce puteți afla pe site-ul nostru. Aici ai citit prognoza astrologică pentru semnul tău zodiacal. Credeți sau nu, depinde de voi. Dar echipa noastră încearcă să creeze horoscopul cel mai precis și mai extins special pentru dvs!

Verificați De asemenea

Post Image

Horoscop lunar Pesti iunie 2022

La inceputul lunii iunie, nativii din zodia Pesti sunt agitati si cand ei sunt asa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.